Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Vantjelesna oplodnja u Sloveniji 12.11.2010 14:50:32
regi
ajte,pls,vi koje ste u sloveniji i komunicirale ste sa njima,kazite mi sta da radimo/o. pocetkom augusta moja jetrva j edobilao dMaribora samo papir da su njeni dokumenti zaprimljeni i da ce je obavjestiti o terminu. kako je bio nakon toga neki strajk i zakopliciralo se sve(valjda je zbog toga) moja jetrva nikad ni od koga visse ne dobi nikakvu informaciju. slale smo mail na sve moguce adrese,smao da kazu da l su im dali termin,zena ima 33 godine,enma vremena cekat jos godinu,ali niko nista.gotovo nemoguce ih je dobiti na tel,znate i same i sta da radi?da ceka i dalje? pali ih da odu u drugu kliniku,ne zna zena sa bi.najblize,a d aj ekvalitetna usluga je Mb i zato bi i htjela tamo,ali komunikacja sa njima je doista katastrofa! ima ko kakav pametan prijedlog?
RE: Vantjelesna oplodnja u Sloveniji 12.11.2010 14:54:59
malena27 RR
regi, javice se kasnije zenice koje su isle u Maribor... ja sam u KC Ljubljana sad u postupku, komunicira se mailom sa dr., ako nekada ne odgovori odmah, onda se nazove direktno na njen broj. a imaju i divnu sekretaricu Natasu koja je jako ljubazna i sa njom se takodjer komunicira mailom. odgovara u toku jednog dana.
mozes proguglati KC Ljubljana, Ginekoloska klinika pa ces naci i podatke na njihovoj stranici. naravno ako tvoja jetrva zeli u Ljubljanu obzirom da se iz Maribora niko ne javlja....
RE: Vantjelesna oplodnja u Sloveniji 13.11.2010 23:12:44
lamama
draga Malena sretno želim vam najljepši i najveći uspjeh, da vam se ostvare želje ili
RE: Vantjelesna oplodnja u Sloveniji 14.11.2010 13:37:29
sanelce
Cure samo da vam javim dana 25.10.2010 godine rodila sam svoju malu Jelenu, tešku 3 kg i dugu 50 cm. Od sveg srca vam želim svima da što prije osjetite ovoliku radost koju ja osijećam. Moja Jelena je dijelo prof Vlaisavljevića i njegovog tima i hvala im.
RE: Vantjelesna oplodnja u Sloveniji 16.11.2010 0:13:42
Elica 5
Prije svega jedan veliki pozdrav za sve vas. Drago mi je što je ova tema aktivna jer zaista nam svima pomaže. regi neznam dali si došla do nekog kontakta ali evo da ti ukratko opišem svoju situaciju neznam dali si čula za doktora Reša, ja sam ga kontaktirala telefonom i pitala kada je moguće da se dođe on je odma rekao idući mjesec i to je zaista tako. Ja sam bila u postupku u septembru 2010 i uspjelo mi je iz prvog pokušaja, a problem je kod mog muža, stim da ja ovaj put nisam imala sreće nažalost u desetoj sedmici trudnoće mojoj bebi je srce prestalo da kuca razlog mi niko nije rekao ali ja se nadam i dalje neželim odustajati i nadam se da će se svakoj od nas želja ispuniti da i mi jednog dana budemo majke.
1.ICSI-2010-mis.ab. u 11. 4.Fet-2012, 2 blaste 19.10.2012.g. Beta 11 dan 452, 14 dan 2092,16 dan 4690 Adna mamina "Ceza" tajina "Kruškica" 16.06.2013 - 29.08.2013 Znam da si Cezo moja sad na puno ljepšem mjestu,ali znam da i meni fališ puno <3
RE: Vantjelesna oplodnja u Sloveniji 22.11.2010 9:21:30
Lekyca
Čestitam sanelce I ja cekam svoju curu uskoroooo Ona je djelo dr.Reša i jedva cekamo da je upoznamo.... Trudnoca mi je prosla super i bez problema. Sretnoooo i neka se svima zelje ostvare. Neka bude puno i
RE: Vantjelesna oplodnja u Sloveniji 15.12.2010 9:35:28
regi
malena,sretno!!!!!!!!! ostalim curama pitanje: vi koje ste isle na konsultacije(ako je neka) ,gdje ste bile smjestene u Novoj Vas(gdje je privatna ordinacija dr.Vlaisavljevica)?
RE: Vantjelesna oplodnja u Sloveniji 15.12.2010 10:11:02
Starka
Malena, mače moje, držim palčeve za tebe. Hajde bebice zakačite se za svoju mamicu. Malena, malena, malena, .....
I IVF - menopur+gonal, nisam reagovala. II IVF - klomifen+gonal, punkcija, nema jajnih stanica. III ICSI femara,gonal-jedna jajna stanica,neoplođena. IV AIH, beta 0 V ICSI-femara,vraćena dva embrija,beta 0