naidica
|
felix draga ne ljutim se,,zasto bih??? ja sam pitala vas,,ako neko moze sta da mi odg jer ni ja sama ne znam sta da radim???? pa i ja isto kao i tvoja prijateljica idem kod tog dr sto se tako znamo,,mada on je ok,,al opet nije to to,,zato i ja idem privatno kod jednog dr!!svaki put mi naplati uz 30 km,,ali meni to nije bitno,,,samo mi je bitno da idem na kontrole i da bude sve ok!!!kod privatnika sam isla i on mi je rekao da popijem i drugu turu eritromicina i eto popila ali opet nista!!! kod ovog idem samo radi osiguranja i knjizice!!! jer imala sam jedan spontani,,pa sad cesto idem i na kontrole i kod jednog i drugog!!!e najgore u svemu tome je sto su taj moj dr i rodjak mikrobiolog mi rekli mi da nista ni slucajno ne pijem,,,nego abd posle poroda da se lijecim!!!a ovaj moj privatnik mi daje eritromicine da pijem,,i evo vec 2 tura po dvije kutije nista,,isti broj ostao 10 na 4!!!pa sad ne znam to mi je najgore,,,samo me strah da sta ne bude,,ne znam vise ni sta ni koga da slusam,,,a nije svejedno nimalo!!! malo je duzi text al nemam kome da pricam kad niko ne razumije,,svi misle to su bakterije obicne,,kao u urinu!!! felix koju si ti imala bakteriju,,ovu istu,,ili???? gagach draga hvala ti na savjetima,,i upravu si ovaj net mi samo zada jos vise glavobolje i razmisljanja!!! necu vise,,samo mi bude gore!!! jer nismo svi isti,,ovako jedino ko je imao slicnu situaciju mogu s njim pricati,,a ono da citam,,ne zelim,,jer svasta pise!!! valjda dr znaju ljubim te
< Poruku je uredio naidica -- 14.12.2010 19:12:00 >
|