|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: čizme :-)
13.12.2010 22:21:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Galicia

Ma jesu one udobne i lagane, ali dzaba. Plus, sto su izasle iz mode. Nosile su se sve do prosle godine, a ove godine nisu vise in.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bjez nemoj nas zezati kod nas je moderno dok se na podereuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Galicia)
  Neposredna veza do poruke: 851
13.12.2010 22:21:51   
teacher75
IZVORNA PORUKA: dadada

meni nije bitna je li nesto in ili  out...meni je bitno da je udobnouser posted image ...ista stvar je i sa dzinsom...ja ga volim zato sto se u njemu dobro osjecam...kroj ravan ili zvono...je li to in ili nije mene nenteresuje...a ja vam kazem...ovo ce ostati uvijek IN ko i starke ili leviske

onda su stvorene za tebeuser posted image user posted image user posted image ja nekako ne gledam uvijek samo udobnost, mada jeste najbitnija nego i da mi se svidja estetski pa funkcionalnost a bogami i cijenuuser posted image bojim se da ih ja ne bih toliko iskoristila jer nisu za vlazno vrijeme

< Poruku je uredio teacher75 -- 13.12.2010 22:22:32 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 852
13.12.2010 22:24:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

Ma jesu one udobne i lagane, ali dzaba. Plus, sto su izasle iz mode. Nosile su se sve do prosle godine, a ove godine nisu vise in.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bjez nemoj nas zezati kod nas je moderno dok se na podereuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

poDApisujemuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 853
13.12.2010 22:26:17   
Galicia
Evo mojih od prije 4 godine sto sam kupila. Zadovoljna sam i super su mi. Sluzice me i ove godine i narednih par, dok mi ne dojade.

http://www.amazon.com/Skechers-Womens-Grand-Unlimited-Lace-Up/dp/B000H0ZYD6/ref=sr_1_1?s=shoes&ie=UTF8&qid=1292275494&sr=1-1&searchContext=B000H0ZYD6,B003CQMXTU,B003Q7D56U,B0049H3U5C,B002WFFJOI,B003CQR0UC,B0026SF0S6,B003CQSXL2,B003CQR6WY,B002DZV8MY,B003UMUH5I,B003CQQXU0,B0049H5OGU,B003CYK2FY,B003CQMQG0,B002WJTVS4,B0049H1LWQ,B0049H1QO4,B0049H7TUE,B00272LWFQ

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 854
13.12.2010 22:27:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Vi pricajte sta hocete, meni se Ugsice nimalo ne dopadaju. Jos kod mene nogice tanke, bila bi ko lizalo naopakouser posted image
Neka hvalauser posted image A i ostace mi vise koji dinar u dzepu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nismo te nista pitali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni su bile ruzne al ima par dana samo mi ih hvale ljudiuser posted image a ja odlucila malo biti prijatelj svojim nogama jer mi je uvjek bilo bitno da su lijepe a za udobnost ko te pitauser posted image user posted image user posted image
godine moja pahuljice,godine me stigleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 855
13.12.2010 22:28:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Vi pricajte sta hocete, meni se Ugsice nimalo ne dopadaju. Jos kod mene nogice tanke, bila bi ko lizalo naopakouser posted image
Neka hvalauser posted image A i ostace mi vise koji dinar u dzepu

evo za pahulju jedne http://www.uggaustralia.com/ProductDetails.aspx?gID=w&productID=3066&model=Lattice%20Cardy mogu ove bijele...da mi budes prava pahuljicauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 856
13.12.2010 22:29:30   
colito
IZVORNA PORUKA: teacher75

Ja ne znam sta vi vidite u ovim cizmama. Tako se ne prakticne, propustaju vodu, ostaju fleke od vode i snjega i soli. Ne znam. Cijena im je astronomska ni za sta. Neku noc sam vidjela dobre, kozne Uggsovke, i one su mi se svidile. Za njih bi i bila spremna dati $200.

http://www.uggaustralia.com/ProductDetails.aspx?gID=w&productID=5678&model=Kensington

ma ni meni nisu nesto, pogotovo sto su zavladale na sve strane, a jos i kopije, kud god se okrenem svi ko u uniformama- isti model cizama nose

ticerka, vjeruj mi, s razlogom...jesi li ih probalauser posted image ...dacu ti ja sljedeci put kada se vidimo da probasuser posted image ...mirikl...ja sam jako muhanata sto se cipela tice...ja ne mogu nista sto me stisce, sto je tvrdo i tako to...ovo je fakat mirikl

ma draga moja nije stvar u udobnosti, vjerujem da su ko pero, al im je cijenauser posted image a i ne svidja mi se sto ih ima previse- ne volim da sam uniformisana

user posted image

evo mojih ugg,prosle me god seka ponovilauser posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 857
13.12.2010 22:29:47   
teacher75
kad pomislim da su tu negdje sa cijenom kao timberland a za mene su timberland bolje 10 puta, i ljepse i funkcionalnije, a bogami nisu ni neudobne, evo ne skidam ih par danauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 858
13.12.2010 22:29:49   
Anoniman

Evo mojih od prije 4 godine sto sam kupila. Zadovoljna sam i super su mi. Sluzice me i ove godine i narednih par, dok mi ne dojade.

http://www.amazon.com/Skechers-Womens-Grand-Unlimited-Lace-Up/dp/B000H0ZYD6/ref=sr_1_1?s=shoes&ie=UTF8&qid=1292275494&sr=1-1&searchContext=B000H0ZYD6,B003CQMXTU,B003Q7D56U,B0049H3U5C,B002WFFJOI,B003CQR0UC,B0026SF0S6,B003CQSXL2,B003CQR6WY,B002DZV8MY,B003UMUH5I,B003CQQXU0,B0049H5OGU,B003CYK2FY,B003CQMQG0,B002WJTVS4,B0049H1LWQ,B0049H1QO4,B0049H7TUE,B00272LWFQ

user posted image i funkcionalne predpostavljam e sad da su najljepse i nisuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iskrenouser posted image

(odgovor članu Galicia)
  Neposredna veza do poruke: 859
13.12.2010 22:30:03   
Anoniman

i ove mi se djasviuser posted image

(odgovor članu Galicia)
  Neposredna veza do poruke: 860
13.12.2010 22:31:50   
Anoniman

kad pomislim da su tu negdje sa cijenom kao timberland a za mene su timberland bolje 10 puta, i ljepse i funkcionalnije, a bogami nisu ni neudobne, evo ne skidam ih par danauser posted image
ma pusti timbrlenke...znam ja sta su timbrlenke...nije to za spartanja satima...zamisli da sad ides u spaniju na 10 dana...hodanja....i hodanja

Neposredna veza do poruke: 861
13.12.2010 22:32:44   
teacher75

ma pusti timbrlenke...znam ja sta su timbrlenke...nije to za spartanja satima...zamisli da sad ides u spaniju na 10 dana...hodanja....i hodanja

bona, ko zna kad cu ja opet u spaniju i bilo gdje, nema meni nigdje osim po sarajevskoj bljuzgi narednih nekoliko zimauser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 13.12.2010 22:33:02 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 862
13.12.2010 22:33:25   
colito
user posted image
evo mojih ugg,seka me ponovila prosle goduser posted image user posted image user posted image mozda ce i ove nadat je se user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 863
13.12.2010 22:34:08   
Anoniman
e vala da znaju koliko ih reklamiram sad bi mi one od 200 krvnih zrnaca poslaliuser posted image ...necu viseuser posted image

Neposredna veza do poruke: 864
13.12.2010 22:35:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: colito

user posted image
evo mojih ugg,seka me ponovila prosle goduser posted image user posted image user posted image mozda ce i ove nadat je se user posted image user posted image

user posted image koji ti je ovo broj bas male izgledajuuser posted image

(odgovor članu colito)
  Neposredna veza do poruke: 865
13.12.2010 22:35:47   
Galicia
Ma nisu one najljepse, ali jesu udobne po snjegu sankanju, i za oko kuce. Nix do prodavnice.

(odgovor članu colito)
Neposredna veza do poruke: 866
13.12.2010 22:36:33   
Anoniman

e vala da znaju koliko ih reklamiram sad bi mi one od 200 krvnih zrnaca poslaliuser posted image ...necu viseuser posted image

ma haj jos malooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 867
13.12.2010 22:39:44   
colito

IZVORNA PORUKA: colito

user posted image

user posted image koji ti je ovo broj bas male izgledajuuser posted image

usa 38 a nas 39 ma na slici male,a bogami su povelike uzivo,meni malo i velike user posted image user posted image user posted image user posted image ,al nisam imala izbora ,morala zanosati tko ces ih vratiti u usa mjenjati i zafrkavti se,a nisam imala nikom da prodam  svakom bile skupe

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 868
13.12.2010 22:40:41   
sheri

drage moje kad ja dobijem na bingu, koji btw ne igram, kupicu vam svih boja i dezena, i u svim nijansama kaki bojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma haj jos malooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 869
13.12.2010 22:42:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sheri

drage moje kad ja dobijem na bingu, koji btw ne igram, kupicu vam svih boja i dezena, i u svim nijansama kaki bojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 870
13.12.2010 22:43:34   
sheri

IZVORNA PORUKA: sheri

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidis od silne zelje da vam HIN kupim, ja nisam znala ni citiratiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 871
13.12.2010 22:44:25   
Anoniman
sheri ma vazda si bila druguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 872
13.12.2010 22:45:28   
sheri

sheri ma vazda si bila druguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugaricauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 873
13.12.2010 22:52:48   
Galicia
Evo moje skromne kolekcije.

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 874
13.12.2010 22:54:21   
Apotekarka
glasam za cetvrte

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

veza
milenium

Da li bi ste pristali na vezu sa sestrinim bivšim momkom?

molim mišljenje (23%)

pa bivši je zašto da ne (2%)

nebi iz poštovanja prema njoj (64%)

da ako se volite (4%)

zašto da ne (7%)

Broj svih glasova: 104

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *