|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: čizme :-)
13.12.2010 17:11:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: bebacha

ja imam iste,samo crneuser posted image user posted image user posted image
tople,udobne,ma extra

crne su ok, al mi je ova boja oker bas ruzna, ljubicaste su najljepseuser posted image

ma nemas ti pojma sta valja....je li tako amelauser posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 826
13.12.2010 17:21:49   
lusesita
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

i ja ...jer i ja hocu noveee classic tall user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozzz svima!user posted image
Ja vec danima ove gledam po netu,i mogu se naci do 150e,dala bi toliko,ali nikada nista nisam narucivala preko neta,slabo se snalazim,plasim se da nesto ne pogrijesim oko narucivanja,je li ih iko kupio na takav nacin?

< Poruku je uredio lusesita -- 13.12.2010 17:22:15 >

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 827
13.12.2010 17:45:18   
Anoniman
ja nisam nikad nista narucivala sem knjiga

(odgovor članu lusesita)
  Neposredna veza do poruke: 828
13.12.2010 20:58:40   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: dadada

tople,udobne,ma extra

crne su ok, al mi je ova boja oker bas ruzna, ljubicaste su najljepseuser posted image

ma nemas ti pojma sta valja....je li tako amelauser posted image user posted image

Slazem se....user posted image user posted image user posted image user posted image  Nije ovo oker....ovo je divna kaki smedja.user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 829
13.12.2010 21:40:55   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

tople,udobne,ma extra

Slazem se....user posted image user posted image user posted image user posted image  Nije ovo oker....ovo je divna kaki smedja.user posted image user posted image user posted image

ne zove se djaba kaki smedjauser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 830
13.12.2010 21:45:04   
Anoniman
sta ti je...vidis da ise ima i dzenifer anistonuser posted image
user posted image

i kirsten dunstuser posted image
user posted image
a i hajden...nekauser posted image
user posted image

ti si samo ljubomorna jer ti ovakve nemasuser posted image

Neposredna veza do poruke: 831
13.12.2010 21:47:35   
Skvo RR

tople,udobne,ma extra

crne su ok, al mi je ova boja oker bas ruzna, ljubicas_te su najljepseuser posted image

ne zove se djaba kaki smedjauser posted image user posted image user posted image

khaki brown..progooglaj....ne kontam sta je smijesno...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jedino ako ti na sta drugo ne mislis.user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 13.12.2010 21:48:03 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 832
13.12.2010 22:02:07   
teacher75

tople,udobne,ma extra

crne su ok, al mi je ova boja oker bas ruzna, ljubicas_te su najljepseuser posted image

khaki brown..progooglaj....ne kontam sta je smijesno...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jedino ako ti na sta drugo ne mislis.user posted image user posted image user posted image user posted image

pa znam draga koja je kaki boja, ne volim je nikako, asocira me na kaku- sama rijec govoriuser posted image ima toliko puno ljepsih i veselijih boja- djaba sto ih nose celebrities, meni se nikad nisu svidjale u toj boji

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 833
13.12.2010 22:03:21   
Galicia
Ja ne znam sta vi vidite u ovim cizmama. Tako se ne prakticne, propustaju vodu, ostaju fleke od vode i snjega i soli. Ne znam. Cijena im je astronomska ni za sta. Neku noc sam vidjela dobre, kozne Uggsovke, i one su mi se svidile. Za njih bi i bila spremna dati $200.

http://www.uggaustralia.com/ProductDetails.aspx?gID=w&productID=5678&model=Kensington

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 834
13.12.2010 22:06:50   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Galicia

Ja ne znam sta vi vidite u ovim cizmama. Tako se ne prakticne, propustaju vodu, ostaju fleke od vode i snjega i soli. Ne znam. Cijena im je astronomska ni za sta. Neku noc sam vidjela dobre, kozne Uggsovke, i one su mi se svidile. Za njih bi i bila spremna dati $200.

http://www.uggaustralia.com/ProductDetails.aspx?gID=w&productID=5678&model=Kensington

ma ni meni nisu nesto, pogotovo sto su zavladale na sve strane, a jos i kopije, kud god se okrenem svi ko u uniformama- isti model cizama nose

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 835
13.12.2010 22:06:59   
Anoniman

jesu vala dobre ove sto si ti postavilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al kod nas se ove nose zbog šminke a jok funkcionalnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Galicia)
  Neposredna veza do poruke: 836
13.12.2010 22:08:19   
Anoniman
ja udobniju, laksu i topliju obucu nisam imala

istina je da nisu za bljuzge i kise...na suhom snijegu su odlicne...ja sam ih se bas iznosala...a zivim gdje zivimuser posted image

i za hodanja su se ubile...na put bez njih ne idemuser posted image

(odgovor članu Galicia)
  Neposredna veza do poruke: 837
13.12.2010 22:08:20   
teacher75
IZVORNA PORUKA: noa

jesu vala dobre ove sto si ti postavilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al kod nas se ove nose zbog šminke a jok funkcionalnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni je sminka kad vidim lijepe kozne cizme na petu, ovo mi nije nikakva sminka vec samo reklama- da jenifer aniston & co. stave vrecu za smece na glavu i tako hodaju, postalo bi sminka

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 838
13.12.2010 22:09:15   
teacher75

istina je da nisu za bljuzge i kise...na suhom snijegu su odlicne...ja sam ih se bas iznosala...a zivim gdje zivimuser posted image

vjerujem da su udobne al za te pare bih radije kupila 2-3 para dobrih tenisicauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 839
13.12.2010 22:10:30   
Anoniman

ma ni meni nisu nesto, pogotovo sto su zavladale na sve strane, a jos i kopije, kud god se okrenem svi ko u uniformama- isti model cizama nose

ticerka, vjeruj mi, s razlogom...jesi li ih probalauser posted image ...dacu ti ja sljedeci put kada se vidimo da probasuser posted image ...mirikl...ja sam jako muhanata sto se cipela tice...ja ne mogu nista sto me stisce, sto je tvrdo i tako to...ovo je fakat mirikl

Neposredna veza do poruke: 840
13.12.2010 22:11:44   
Anoniman

vjerujem da su udobne al za te pare bih radije kupila 2-3 para dobrih tenisicauser posted image

ma kakve ba tene...tene su klompe za ovo...ovo ti je ko da imas oblak na nogamauser posted image

Neposredna veza do poruke: 841
13.12.2010 22:13:06   
teacher75

ticerka, vjeruj mi, s razlogom...jesi li ih probalauser posted image ...dacu ti ja sljedeci put kada se vidimo da probasuser posted image ...mirikl...ja sam jako muhanata sto se cipela tice...ja ne mogu nista sto me stisce, sto je tvrdo i tako to...ovo je fakat mirikl

ma draga moja nije stvar u udobnosti, vjerujem da su ko pero, al im je cijenauser posted image a i ne svidja mi se sto ih ima previse- ne volim da sam uniformisana

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 842
13.12.2010 22:14:03   
Anoniman
dadada meni rodica isto kaze za njih za trandanja dusu daleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i jos da dodam da oni kojima se ne obracam zaobiđu moje postoveuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 843
13.12.2010 22:14:36   
teacher75
al kad bih dobila one ljubicaste na poklon od nekoga, nosila bi ih bez obzira na gore navedenouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 844
13.12.2010 22:16:51   
Galicia
Ma jesu one udobne i lagane, ali dzaba. Plus, sto su izasle iz mode. Nosile su se sve do prosle godine, a ove godine nisu vise in.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 845
13.12.2010 22:17:03   
Anoniman

al kad bih dobila one ljubicaste na poklon od nekoga, nosila bi ih bez obzira na gore navedenouser posted image user posted image user posted image user posted image
ako mislis na pletene...one su znatno teze ...nisu ni udobne tako

Neposredna veza do poruke: 846
13.12.2010 22:18:29   
teacher75

Ma jesu one udobne i lagane, ali dzaba. Plus, sto su izasle iz mode. Nosile su se sve do prosle godine, a ove godine nisu vise in.

a i to vjerujem jer su ih bas isforsirali (mislim na celebritije), a kod nas ionako moda uvijek kasni...

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 847
13.12.2010 22:19:28   
Anoniman
meni nije bitna je li nesto in ili  out...meni je bitno da je udobnouser posted image ...ista stvar je i sa dzinsom...ja ga volim zato sto se u njemu dobro osjecam...kroj ravan ili zvono...je li to in ili nije mene nenteresuje...a ja vam kazem...ovo ce ostati uvijek IN ko i starke ili leviske

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 848
13.12.2010 22:20:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

dadada meni rodica isto kaze za njih za trandanja dusu daleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i jos da dodam da oni kojima se ne obracam zaobiđu moje postoveuser posted image

ma nego sta...pogotovo tebi dole gdje nema bljuzge a bude hladno

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 849
13.12.2010 22:21:05   
Anoniman
Vi pricajte sta hocete, meni se Ugsice nimalo ne dopadaju. Jos kod mene nogice tanke, bila bi ko lizalo naopakouser posted image
Neka hvalauser posted image A i ostace mi vise koji dinar u dzepu

Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

recesija

osjetil se recesija kod vas???

da (81%)

ne (19%)

Broj svih glasova: 117

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *