|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: čizme :-)
12.12.2010 15:31:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

skupe su...jako su skupe...oko 180 eura stari model...toliko sam ja barem ove moje platila...imaju cak ugg za novorodjencad   da ih samo vidite...a one su bile oko 80 eura

e vala ne mogu im rec od sramote jer bi to bio poklon a previse jeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 776
12.12.2010 15:34:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

skupe su...jako su skupe...oko 180 eura stari model...toliko sam ja barem ove moje platila...imaju cak ugg za novorodjencad   da ih samo vidite...a one su bile oko 80 eura

e vala ne mogu im rec od sramote jer bi to bio poklon a previse jeuser posted image user posted image

slusaj...sve zavisi koliko su ti bliski i koliko para imajuuser posted image ...ako je tipa tetke ili tetka meni nikad nije sramotauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 777
12.12.2010 15:35:57   
Skvo RR

slusaj...sve zavisi koliko su ti bliski i koliko para imajuuser posted image ...ako je tipa tetke ili tetka meni nikad nije sramotauser posted image

Sram...ta je to?.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 778
12.12.2010 15:39:25   
Anoniman
stric,rođak i rodica poslije 10 godina dolaze...svi rade fine poslove pa valjda su i financije ok..user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 779
12.12.2010 15:41:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Sram...ta je to?.....user posted image user posted image user posted image user posted image
i to ono...jao tetka...jao kakve sam cizme vidjela...ja boli glava...nema ih kod nas, samo kod vas...e dobre su pravo...hajde molimte kupi mi ih ako su do 100 KM...tetka ode u prodavnicu, stane joj knedla u grlu ali ce sve dati za svoju sestricnu...kada dodje samo ce reci...ovo je od nas...a ti pitas koliko su kkostale...a ona ti kaze ma 100 kmuser posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 780
12.12.2010 15:44:15   
Anoniman

stric,rođak i rodica poslije 10 godina dolaze...svi rade fine poslove pa valjda su i financije ok..user posted image
ma mogu obi touser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 781
12.12.2010 15:45:28   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dadada mogla bi i ja takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malo ''pođonit'' obraz i naruciti cizmeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 782
13.12.2010 6:44:59   
leli§
noa---nikada ne sugerisi na poklon koji finansijski sama ne bi mogla platiti user posted image user posted image user posted image  zamisli nekom padne na pamet kupi ti nesto drugo kao poiklon a to ti donesu zato sto si trazila/htjela user posted image user posted image user posted image user posted image  (desilo se jednoj poznanici, ja sam pala kad mi je cura pricalauser posted image user posted image user posted image )

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 783
13.12.2010 10:30:05   
Anoniman
meni se i ove svidjajuuuu
http://www.uggaustralia.com/ProductDetails.aspx?gID=w&productID=1895&model=Retro%20Cargo

samo u ovoj beznatoj varijanti

(odgovor članu leli§)
  Neposredna veza do poruke: 784
13.12.2010 10:34:33   
Skvo RR
dadada....dobre.....meni su extra samo u SMB boji...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 785
13.12.2010 10:36:14   
Anoniman
priznaj da jos gledas one...priznajuser posted image user posted image user posted image ...eto kad ih budes kupovala, kupi meni ove....necu se ljutitiuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 786
13.12.2010 10:38:03   
Skvo RR

priznaj da jos gledas one...priznajuser posted image user posted image user posted image ...eto kad ih budes kupovala, kupi meni ove....necu se ljutitiuser posted image

Ma gledamuser posted image ...ali sam ih slucajno nasla na nekoj web stranici...nisu na ovoj oficijelnoj..da mi ih je naci....a da postoji mogucnost da se kupe.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 787
13.12.2010 10:38:59   
Anoniman
et...da smo mi pametni...ko sto nismo...mogli smo mi praviti ugsice u visokom...doduse od muuuuu..kod nas bise zvale bljakkiceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 788
13.12.2010 10:41:44   
Anoniman

Ma gledamuser posted image ...ali sam ih slucajno nasla na nekoj web stranici...nisu na ovoj oficijelnoj..da mi ih je naci....a da postoji mogucnost da se kupe.user posted image
voila http://www.uggsstyle-2011.com/chocolate-ugg-nightfall-boots-5359-p-253.html

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 789
13.12.2010 10:43:44   
Anoniman

http://www.uggaustralia.com/ProductDetails.aspx?gID=w&productID=1895&model=Retro%20Cargo

ove su mi naljeŠve do saduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 790
13.12.2010 10:45:21   
Skvo RR

voila http://www.uggsstyle-2011.com/chocolate-ugg-nightfall-boots-5359-p-253.html

Zeno....hvala ti....user posted image

Eh, sada ima li ko? Na RR-u da narucim, da mi posalje...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 791
13.12.2010 10:49:42   
Anoniman

Zeno....hvala ti....user posted image

Eh, sada ima li ko? Na RR-u da narucim, da mi posalje...user posted image
jesi li procitala sve ovo...ja mislim da ti je ovo britanska str....posalji im upit...moguce da je free shipping...i de jos malo prosurfaj...ovo je prva str. koju sam otvorila...ukucaj ugg 5359

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 792
13.12.2010 10:50:40   
Anoniman

ove su mi naljeŠve do saduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a samo su 200 dolarauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 793
13.12.2010 10:55:33   
Anoniman

sitnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a mozda budu na snizenju tamo je sad ljetouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 794
13.12.2010 10:57:23   
Anoniman

sitnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a mozda budu na snizenju tamo je sad ljetouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nadaj se...nadajuser posted image ...ovo je nova koleksn...bice slijedece godine u ovo dobauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 795
13.12.2010 11:01:54   
Skvo RR
Samo da znate da sam vec u proceduri.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 796
13.12.2010 11:02:24   
R&T@
Dadada, nisam kliknula na link, ali moram ti reci da mi se svidjaju
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jesam sad kulturna!!!!!!!!user posted image

Ups... zaboravih upakovati komentaruser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 797
13.12.2010 11:02:31   
Skvo RR
Amela...ti imas ove cizmice....jesu li im okej brojevi?user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 798
13.12.2010 11:04:57   
Anoniman

Samo da znate da sam vec u proceduri.user posted image user posted image user posted image

i ja sam a stalno sam govorila da su mi ružneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta nam ova dadada uradi pihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 799
13.12.2010 11:05:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Dadada, nisam kliknula na link, ali moram ti reci da mi se svidjaju
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jesam sad kulturna!!!!!!!!user posted image

Ups... zaboravih upakovati komentaruser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image ..znamuser posted image user posted image

Skvo...trebala si i ZaBreg kontaktirati...mozda i oni imaju http://www.ugg.hr/proizvodi/

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pelene
Visnja RR

Koje pelene koristi vaša beba?

Pampers (20%)

Violeta (40%)

Baby love (20%)

Neke druge (20%)

Broj svih glasova: 10

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *