Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 27.9.2010 0:25:10
veeseelaa
e u pravu si evo jedan moj prijedlog Pojavite se na njegovom poslu, neočekivano i bez puno priče brzinski ga posexajte u toaletu, ofisu, magacinu ovisi gdje radi i nakon sexa samo se ispalite ima da bude dobar ko hljeb narednu heftu preporučujem odlazak bez doljnjeg veša uz haljinicu koja se lagano skida mislim pa čovjek nema puno vremena, ipak radi
< Poruku je uredio veeseelaa -- 27.9.2010 0:27:20 >
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 27.9.2010 0:28:35
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
e u pravu si evo jedan moj prijedlog Pojavite se na njegovom poslu, neočekivano i bez puno priče brzinski ga posexajte u toaletu, ofisu, magacinu ovisi gdje radi i nakon sexa samo se ispalite ima da bude dobar ko hljeb narednu heftu
hahahaham prica mi drugarica danas kako su u firmi (koja je pokrivena kamerama) pronasli snimak dvoje u j . kolege na poslu, ona razvedena a on ozenjen! oboje imaju djecu. zamisli budala, ko da nisu znali da je firma pokrivena kamerama, i to u kuhinji radili! zato bolje ne na poslu ako ne zelite da zastitari i pola firme vide sto ne treba
< Poruku je uredio teacher75 -- 27.9.2010 0:29:20 >
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 27.9.2010 0:41:37
veeseelaa
pa kad je "dobar" sex u pitanju ne možeš biti normalan, uglavnom se ljudi ibrete takvim ljudima a ovi "otkaćeni" ovim "normalnim" svakakvih nas ima, nekog uzbudjuje ovo nekog ono Bitno je da se uživa a kolege s posla valjda ne pregledavaju snimak, zar snimci nisu poslovna tajna zaštitarske agencije i samo budu pokazani u slučaju provale i sl Mada i ovo je provala uvala borova sad zamisljam zaštitara koji dolazi sa snimkom u ofis i kaže ajte raja da pregledamo snimak, ti i ti se sexaju na istom, ma jok
< Poruku je uredio veeseelaa -- 27.9.2010 0:44:28 >
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 27.9.2010 7:32:04
Mirkica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
pa kad je "dobar" sex u pitanju ne možeš biti normalan, uglavnom se ljudi ibrete takvim ljudima a ovi "otkaćeni" ovim "normalnim" svakakvih nas ima, nekog uzbudjuje ovo nekog ono Bitno je da se uživa a kolege s posla valjda ne pregledavaju snimak, zar snimci nisu poslovna tajna zaštitarske agencije i samo budu pokazani u slučaju provale i sl Mada i ovo je provala uvala borova sad zamisljam zaštitara koji dolazi sa snimkom u ofis i kaže ajte raja da pregledamo snimak, ti i ti se sexaju na istom, ma jok
hahhahahha e ovu si vala u pravu hahahhahahahahha
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 4.12.2010 2:48:49
Galicia
Dok nisam zaboravila....
Iznenadite vase muzeve, tako sto cete, dok vi pravite rucak, a on po obicaju igra igrice, skocite na njega, i dajte mu jednu pushu. Ovo su sitnice al znace puno.