|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  194 195 [196] 197 198   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
1.12.2010 11:56:03   
Anoniman
Mozes i od ove smjese praviti kroasane, ali samo razvlacis tjesto i premazujes kao lisnato. ili jednostavno u prodavnicu kupis lisnato, odledis i pravis kroasane user posted image

Krofne takodje od ove smjese, samo ja nekad manje mlijeka stavim, a dodam malo jogurta jer onda budu nekako rastresitije. pržim i špricu u ruke i punim sa doooooooooooooooooooooooooosta nutele jer tako moj mm obozava, a ja samo uvaljane u šećer.

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 4876
1.12.2010 12:02:04   
lilix
jelena vi opet o hrani user posted image user posted image user posted image
mislila sam na tebe i Leenu, vidim "jedete" ćevape, pa neke pie, kolače i sve to na čaršiji...a svaka na svom brdu user posted image user posted image
evo ja sam već počela smišljati kako da izvedem to da večeras odemo do čaršije na ćevape user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4877
1.12.2010 12:04:21   
Anoniman
Jooooj ne sjedaj na muku lilix sad se i meni jedu, sad cu zovem mrkvu da mi donesu user posted image . Mada ja najvise volim banjalucki onaj kod exita.

Lilix dok se mi nakanimo da sidjemo sa nasih brda doci ce proljeće user posted image
Gdje si ti pa si mi u komsiluku?

(odgovor članu lilix)
  Neposredna veza do poruke: 4878
1.12.2010 12:04:55   
bebacha
uh jelena nije mi dobro,svasta sam nesto skontala i nemogu se odlucit.a nevolim kroasane od kupovmog lisnatog,samo domaceuser posted image user posted image user posted image

lilix sjecas se prosle godine,u ovo doba kad smo jele punoooo zelene salateuser posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 4879
1.12.2010 12:05:47   
Mjeseceva Pratilja
Super..Hvala, Jelena.user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4880
1.12.2010 12:10:52   
Anoniman
Pratiljo nema na cemu.

Bebacha oklagiju u ruke pa na posao user posted image . Ja bila sebe i malenu spremila da idemo do prodavnice, mislila neku tortu praviti, ni pred vrata kad pocela kiša. Ne zna se cije je razocarenje bilo vece sto smo se vratile u kucu, moje ili njenouser posted image

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
  Neposredna veza do poruke: 4881
1.12.2010 12:18:13   
lilix
IZVORNA PORUKA: bebacha

lilix sjecas se prosle godine,u ovo doba kad smo jele punoooo zelene salateuser posted image user posted image user posted image

e moja bebacha nešto mi tako daaaavno bilo user posted image , a lijepo je sjetiti se user posted image ; odakle ti samo zelena salata naumpade user posted image

jelena ja sam u Velešićima

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4882
1.12.2010 12:21:32   
bebacha
neki dan u marketu bila i kupila salata i sjetila se nasuser posted image user posted image user posted image a kaze muz pa sta ce ti sad,nisi vise trudnauser posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 4883
1.12.2010 12:34:41   
Leena
Drage moje,
evo ja na poslu, kao i obicno:) (inace, na ovom jednom od dva posla su nam svima na racunarima blokirali fb i youtube, izgleda da RR nisu provaliliuser posted image user posted image )
Rose, znaci i kod vas u kuci isti znakici:)), ma slagat cete se vas dvije, svađe se čuju na kilometre, ali i ljubav isto, takva je kombinacija škorpija-škorpija:)
lilix, dobro je da je u mislima, pa nisam nabacila jos koju kiluuser posted image . Btw, primijetila sam da mi neka odjeca koja nije mogla sada moze i jos mi se i struk vratio, ja sva sretna na vagu-istouser posted image , ne kontamuser posted image . Btw, jedva cekam sutraaaauser posted image
Jelena, sto si gnjavila Samedi u snovima sinoć?! Baš si neka, kad ti ne možeš da se odmoriš, nek se ni drugi ne odmaraju cccuser posted image user posted image user posted image . btw, meni su oni cevapi iz mrkve bezveze, inace inisam ljubitelj mesa, ali iz specijala... mmm... to sam u trudnoci probala i od tada jedem, a prije samo ribauser posted image . Jednom nisam imala broj specijala, nazovem mrkvu i razočaram se...
Mjeseceva pratilja, blagooo teeebiiiii!!! Joj, kako volim ljeto i vrucine i fali mi Libija kad god prostirem taj veš, sjetim se mame u Libiji dok prostre veš, vrati se od početka i kupiuser posted image , ovdje nikad da se osuši, ne znam je li mi gore staviti na balkon da se smrzne ili u kucu da mi stvara vlagu.... tako da... i ja sam dok sam zivjela u Libiji, kao mala, stalno maštala o snijegu, ali kad se vratih i prvi put ga vidjeh, svatih da sam ga previše idealizirala, čim mi je prvi put smrznuo ruke i pokvasio noge, bio je to kraj naše ljubaviuser posted image

btw, sinoc mi prisjedose oni morski plodovi, valjda se odvikla, ili sam stvarno zaboravila kuhatiuser posted image ... povratih sve, jos mm stoji ispred vrata i kaže: Jesi to ti opet trudna?user posted image user posted image user posted image , kad ga ubila nisam

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 4884
1.12.2010 12:41:55   
Anoniman
Ni meni se ne svidjaju iz mrkve, ali imaju veliki izbor pa narucim nesto drugo sa rostilja, oni ražnjići sa povrćem su mmmm. Ni ja nisam ljubitelj mesa, ali kad mi nadodje da mi se jede brze bolej jedem da me zelja ne prodje posto ga slabo skroz jedem user posted image

Samedi izvini draga, vidis da sam ja bas dobra dosla ti u snove ali bila sam fina, zamisli da sam ti se prikazala u obliku neke babaroge user posted image ili jesam pa ti neprijetno reći. Slobodno ti znam ja kakva samuser posted image , prihvatila sam istinu user posted image

Lena pa ti radis, a ko malog miša čuva? Vidite zenice sta je vrijedna zena radi dva posla, cuva dijete, kuva i jos svasta nesto i stigne na rr, a ne ko neke (citaj JA) mahaluše prave user posted image

Ja prije trudnoce nisam voljela zelenu salatu nikako, ali zato u trudnoci tamanila je kao luda, neki dan bila na pijaci i kupim i to gu*ica zinula pa uzela onih pet, ne znam kako se zovu, dosla kuci i napravila, a ono bljutavooooo kao obareno, tako sam se razocarala user posted image

< Poruku je uredio jelenaT -- 1.12.2010 12:43:24 >

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 4885
1.12.2010 12:49:15   
Leena
Jelena, mama moja je čuva, sva sreća da je u komšiluku, pa je odnesem prije posla, a kad se ulijenim onda je mm odveze kad on krene na posao. Ma nanu sluša bolje nego mene, nana je autoritet, a ja sam joj više onako kao drugarica, pa me zafrkava. Juče je ja zovem, esma, pa esma, pa esmaa, a ona spustila glavu, pa rekoh: esma, je li ti to mene ignorišeš?, a ona digne glavu i nakezi se, lopov:)

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4886
1.12.2010 12:50:47   
amela2208
jutro-dan zenıceuser posted image user posted image user posted image ne znam nıkad sam zaspala nı kad sam se dıglauser posted image user posted image user posted image
Sara se par puta budila i nesto plakalauser posted image user posted image kako sam je smırıla pojma nemamuser posted image user posted image Evo je dojı hoce da spava pa rekoh da vam mahnemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ostalo jos malo skroz do zavrsetka projekta i saljem ga profi.
lilix, iman83, nenci,selina,niina i ostale a ima vas punouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lekice meni se to sto pıses lıcı na zube jer smo ı mı ımalı potpuno ıstu sıtuacıju alı opet odvedı  malu prıncezu Dr nek je preglrda

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4887
   [Obrisana poruka]
1.12.2010 12:55:39   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4888
1.12.2010 17:32:13   
rose
ja belajsuz pokvarih ves masinu danas user posted image stavila bebine stvari da se peru jos dopunila s par cistih dekica da masina bude punija i opet centrifuga izbi vrata...sad je bravica ostecena i dok god se vrata ne mogu zatvoriti ne radi...drzite fige da majstor veceras to rijesi...samo mi je jos i to trebalo, da kontam kako cu ves prati user posted image i nas i njen

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4889
1.12.2010 18:21:36   
rose

IZVORNA PORUKA: Iman83

Al de ne odemo skroz ot, moj curetak guče li guče, cvrkuta k'o slavuj mali mamin! Sad mi svekrva bila na kahvi, a jesu se njih dvije ispričale majko mila, ova njoj guče a sveki se topi!
Evo curetak opet zaspa, a ja ode za tom štrudlom...mjac, njam...što ti je biti poguzija!!user posted image

kad pocnu da gugucu...ova moja malecka ima simpatican uzdah kada doji ili kad se ljuti user posted image

Neposredna veza do poruke: 4890
   [Obrisana poruka]
1.12.2010 19:02:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 4891
1.12.2010 19:10:12   
rose
popravio majstor masinu user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4892
   [Obrisana poruka]
1.12.2010 19:21:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 4893
1.12.2010 21:05:09   
rose
okupali bebu...sinoc nas je izradila...uspavala se do 11...sad smo je preduhitrili user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4894
1.12.2010 21:12:11   
pipi_duga_capara
rose kako ti bebica pajki? moja po citav dan spava i jede i onda mi se razbudi oko 23h pa do 3 - 4 kenjka, jede, kljuca.... 

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 4895
1.12.2010 21:14:11   
Anoniman
Drago mi je Iman da ti se svidja, ja je obicno pravim sa makom ili orasima, tako ukucani vole user posted image .

Ja sam napravila tortu pa bujrum i kod mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 4896
   [Obrisana poruka]
1.12.2010 21:20:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4897
1.12.2010 21:24:19   
Anoniman
Poslacu ti sad na pwt, da ne bude da smo preimenovali temu u recepte... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A torta te ceka, a i kafa user posted image , ali bez princezice nam ne idi user posted image

Neposredna veza do poruke: 4898
1.12.2010 21:25:42   
rose

IZVORNA PORUKA: pipi_duga_capara

rose kako ti bebica pajki? moja po citav dan spava i jede i onda mi se razbudi oko 23h pa do 3 - 4 kenjka, jede, kljuca.... 

kako kad...moja jutros od pola 9 do 5 poslije podne nije htjela da spava...sikila, cucom je varala, hapu dala...ma drama do 5...onda spavala do pola 8, okupali je i sad je u krevecu s cucom u ustima i kenjka samo kad joj ispadne...inace juce je imala turu dnevnog spavanja pa vecernjeg i opet zaspala oko 12, pa budjenje oko pola 3 pa oko pola 6 i onda pomalo spavala do pola 9...u pravilu je po danu dosta budna a po noci se budi dva, tri puta...za sada

(odgovor članu pipi_duga_capara)
Neposredna veza do poruke: 4899
1.12.2010 22:08:30   
pipi_duga_capara
Ma ja moram uraditi nesto po tom pitanju.. u sustini moja paja super samo je treba nekako pomjeriti da to radi iza 22 a ne iza 4 ujutro. lalko bi ja da mi nije ove moje starije indijanke user posted image user posted image user posted image spavala bi s malenom citav dan i rijesila problem. a sredicu to ja vec nekako user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 4900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  194 195 [196] 197 198   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  194 195 [196] 197 198   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *