Leena
|
Drage moje, evo ja na poslu, kao i obicno:) (inace, na ovom jednom od dva posla su nam svima na racunarima blokirali fb i youtube, izgleda da RR nisu provalili ) Rose, znaci i kod vas u kuci isti znakici:)), ma slagat cete se vas dvije, svađe se čuju na kilometre, ali i ljubav isto, takva je kombinacija škorpija-škorpija:) lilix, dobro je da je u mislima, pa nisam nabacila jos koju kilu . Btw, primijetila sam da mi neka odjeca koja nije mogla sada moze i jos mi se i struk vratio, ja sva sretna na vagu-isto , ne kontam . Btw, jedva cekam sutraaaa Jelena, sto si gnjavila Samedi u snovima sinoć?! Baš si neka, kad ti ne možeš da se odmoriš, nek se ni drugi ne odmaraju ccc . btw, meni su oni cevapi iz mrkve bezveze, inace inisam ljubitelj mesa, ali iz specijala... mmm... to sam u trudnoci probala i od tada jedem, a prije samo riba . Jednom nisam imala broj specijala, nazovem mrkvu i razočaram se... Mjeseceva pratilja, blagooo teeebiiiii!!! Joj, kako volim ljeto i vrucine i fali mi Libija kad god prostirem taj veš, sjetim se mame u Libiji dok prostre veš, vrati se od početka i kupi , ovdje nikad da se osuši, ne znam je li mi gore staviti na balkon da se smrzne ili u kucu da mi stvara vlagu.... tako da... i ja sam dok sam zivjela u Libiji, kao mala, stalno maštala o snijegu, ali kad se vratih i prvi put ga vidjeh, svatih da sam ga previše idealizirala, čim mi je prvi put smrznuo ruke i pokvasio noge, bio je to kraj naše ljubavi btw, sinoc mi prisjedose oni morski plodovi, valjda se odvikla, ili sam stvarno zaboravila kuhati ... povratih sve, jos mm stoji ispred vrata i kaže: Jesi to ti opet trudna? , kad ga ubila nisam
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|