|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
29.11.2010 22:45:54   
sara za
Cao moje drage forumasice,evo da vam i ja javim novosti,danas sam bila na uz i cekamo ako Bog da djevojcicu user posted image ,beba je hvala Bogu ok,ali kod mene je vidio na uz da mi se grlic malo otvorio 1mm pa mi je dao gynipral i jos neke tablete  odmah da podem piti da se zatvori grlic pa mi je rekao da dodem na kontrolu za 7 dana pa se nada da necu morati raditi serklazu,tako sam se bila lijepo opustila i sada ovo..

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 2451
30.11.2010 8:52:45   
m.i.n.a.
Jutric....
Rimljanko i Sarah...da nam sto prije prizdravite..user posted image user posted image
Sara ze bravo za malu curicu,a nadamo se da ce tabletice djelovat i vidjeces da ce za sedam dana sve biti zatvoreno pod katancem ako treba...user posted image user posted image
Lara nam radi... a Gagach nam se usutila...javite nam se...
Sunce vidim ti vjezbas sa sestrinim malim,sigurno uzivas...
Taurus kako si nam ti...
Mamamin cvjetic...javi se...
Medi nam danas ima ispit..drzimo fige...
Zna li ko sta nam je sa ovim navim mamicama...
Balash nam je jedino se javila i to pravo strucno..sa bebom a tipka se..bravo za snalazljivost..
Ovaj moj hairlija se odjutros uzvrtio,kako god da se namjestim sve mislim lupka jer mu neki polozaj ne odgovara..tako mali a tako zafrkava hihihiihi....
Moj muzic od danas slobodan pa idemo u Ze na koji dan a onda on putuje...uhhh...
U nedjelju mi bili roditelji i sestra sa djecom pa smo sklopili krevetic,malo okrenuli krevet tao da je soba odmah drugacija..jos posteljina pa ce biti sve na mjestu..onda ostaje pranje i peglenje odjece al to ce sacekat da mm ode a dok je tu radim samo ono sto moram i malo ukrasavam da osjeti kako ce to sve izgledat..misa mu raspakacu se ako nastavim...javim vam se i iz ze..nadam se da ce biti kakvih lijepih novosti...
pozz svima..

(odgovor članu sara za)
Neposredna veza do poruke: 2452
30.11.2010 8:58:05   
taurus
jutro drage mojeuser posted image
i ja postadoh neaktivnauser posted image user posted image user posted image
sve je ok, user posted image  se vrti non-stop, a ja polako počinjem sa pripremama po kući
kako ste mi vi
mina sretan put do Ze i javi nam se obavezno
rimljanko je li bolje danas
lara baš ne odustaje od poslauser posted image user posted image user posted image user posted image
medi sretno na ispitu
novopečene mamice nadam se da uživate sa bebama i da se dobro oporavljate

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 2453
30.11.2010 11:06:26   
mazaLy
 dobro jutro drage moje user posted image  
Da vam se i ja pridruzim ja sam bila jedna od trudilica pa sam sad jedna pocetnauser posted image sa malom trudnocom od 7 nedelja.
Samo da vas pozzdravim i od srca za sve trudnice lijepe i ugodneuser posted image user posted image

Sreca si moja tiiiii..............<3<3

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 2454
30.11.2010 11:08:20   
mazaLy
IZVORNA PORUKA: mazaLy

Da vam se i ja pridruzim ja sam bila jedna od trudilica pa sam sad jedna pocetnauser posted image sa malom trudnocom od 7 nedelja.
Samo da vas pozzdravim i od srca za sve trudnice lijepe i ugodneuser posted image user posted image   i naravno one koje se blize sa susretnom svojih bebica sve najbolje i sto lakse i brze da se sretnuu!!

Sreca si moja tiiiii..............<3<3

(odgovor članu mazaLy)
Neposredna veza do poruke: 2455
30.11.2010 11:26:50   
m.i.n.a.
Zeneeeeeeeeeee.....pa nigdje nikog...evo nam snijega i evo nam jedne nove user posted image
MazaLy dobro nam dosla...ne brini se zaas tih 7 sedmica preraste u 7 mjeseci,bar meni nekkao a svaki period ima nesto svoje i dok se naviknes i nacudis svemu zapitas se kako vrijeme prodje..kako se osjecas,nadam se da je sa trudnocom sve sad ok...
Meni izgleda nista od ze,muzicu produzili na poslu jos par dana sljedeci mjesec,tesko im se rastat...hihihi...

(odgovor članu mazaLy)
Neposredna veza do poruke: 2456
30.11.2010 12:25:27   
sunce27

IZVORNA PORUKA: mazaLy

Samo da vas pozzdravim i od srca za sve trudnice lijepe i ugodneuser posted image user posted image

mazaLy dobro nam dosla, ugodnu trudnocu i zdravu bebicu ti zelim.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu mazaLy)
Neposredna veza do poruke: 2457
30.11.2010 12:31:28   
sunce27
Kako ste danas drage moje trudnjace, sta se radi kod vas? Ja evo u kuci ne usudjujem se izaci vani, danas mi je toliko hladno da kada pogledam kroz prozor i vidim kako snijeg pada sva se najezim. Ja se dobro osjecam, moja bebica se vrti, bas je aktivna, jucer sam bila na kontroli ovdje u DZ gdje zivim i ovaj doktor mi je potvrdio da je cura. Rekao mi je da mi je materica nisko i da bih mozda mogla krvariti, u slucaju da se to desi moram mu se odmah javiti, malo me prepao ali ce valjda to biti ok, do sada nisam imala nikakvih tegoba. Lijep pozdrav za sve vas...

02.03.2011. Emina

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2458
30.11.2010 13:56:30   
Medi_87
Pozdravcic darge moje, uletila sam samo da vidim sta ima novo, od jutros ponavljala, sad cu malo da papm pa na sipit, br imam kremu, mislim tremu
Mazaly dobrodosla
Curkice ostale puno zagrljajčića i hvala na podrsciuser posted image user posted image user posted image nadam se da cu poloziti, pa gdje ce trudnu zenu oboritiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2459
30.11.2010 14:14:03   
Cickolini
Pozdrav drage trudnjace,

ja stalno spavam ... opet me uhvatilo spavanje kao na pocetku trudnoce. Beba se s vremena na vrijeme proteze pa imam osjecaj da e mi stomak eksplodirati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Medi_87 sretno na ispitu, a ako ima bude palo na pamet da te obore ti ima zaprijeti s jacmirom na oba oka. Reci ja hocu da polozim, a vi mi ne date user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Puuuno poljubaca od mene i moje bebace user posted image user posted image user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2460
30.11.2010 14:35:05   
Maleno85
Cao drage moje user posted image ,sve od reda :-)

Kako ste mi danas?
Bas smo se nesto ulijenile, ja sam ovih dana u frci oko pripreme nalaza za kontrolu 06.12. pa sam se nasikirala jer mi je nalaz urina katastrofalan user posted image , juce sam odnijela urin za urinokulturu, pa cu sutra ici po njega da vidim sta on kaze, nadam se da mi nece naci i neke krokodile, kako je krenulouser posted image user posted image user posted image

Sarah, Rimljanka,, brz, najbrzi oporavak vam zelim, pijte cajice i jedite puuuuuuuno limuna.
MazaLy dobro nam dosla, nadamo se da ce ti biti lijepo druziti se sa nama.
Medi87 good luck, pokazi im kako to trudnjace rade. user posted image user posted image

Jos da vam se pohvalim da sam pocela osjecati pokrete svog malog bebosa, pa sam se sva raznijezila ovih dana. Usli smo u 17-tu nedelju, nadam se da su ta migoljenja koja osjecam po stomaku upravo pokreti, jer ne znam sta bi drugo moglo biti. Na ovoj kontroli ocekujem da bi mogli i saznati sta se migolji, da li je prinz ili princeza.

Eto, tako.

Ljubim vas, budite nam dobre, zdrave i nasmijane user posted image

Sve mi je lako kad znam da me ti voliš..
T&N 15.05.2010.

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 2461
30.11.2010 15:04:39   
BUKICG
Zdravvo cure user posted image
ja sam jedna od budućih mama pa sam moj stendardni forum
na koji sam odavno napustih malo da vas pozdravim ...
Jel se OVDJE GOVORI O RAZNIM DETALJIMA i propratnim stzvarima u toku trudnoće????

Naša mala devojčica stiže krajem marta početkom aprila.....jupiiiiiiii

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2462
30.11.2010 15:22:17   
taurus
BUKICG dobro došla nazad
na pravoj si temi
ovdje ti mi user posted image  ubijamo vrijeme
a naravno ima nas i na drugim temama

(odgovor članu BUKICG)
Neposredna veza do poruke: 2463
30.11.2010 15:23:39   
Cickolini
Dobrodosla Bukicg, ni ja nisam dugo tu pa ce ti mozda bolje odgovoriti trudnjace koje su duuugo ovdje. Koliko sam shvatila pisemo o svim detaljima vezanim za nas i nase male user posted image , a i ubijamo dosaduuuu kao sto je taurus napisala :)

< Poruku je uredio Cickolini -- 30.11.2010 15:26:19 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu BUKICG)
Neposredna veza do poruke: 2464
30.11.2010 15:46:31   
m.i.n.a.
Bukicg dobro nam dosla..na pravom si mjesu i iako smo lijene malo ovih dana ovdje inace mozes sve i svasta procitati...hihihi...

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 2465
30.11.2010 17:37:36   
Medi_87
Evo stigla polozilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, e svaka mi castuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
odoh se počastiti nečim slatkimuser posted image user posted image user posted image
Buki dobrodoslauser posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 2466
30.11.2010 18:02:15   
taurus
user posted image user posted image user posted image user posted image  medi

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2467
30.11.2010 19:06:23   
gagach
Zdravo moje bembeleee!user posted image

Evo nakon hiljadu godina da se raspisem malo...
Kod mene nista novo...rastem i debljam se ubrzano hahha user posted image ...hoce li se ovo zaustaviti nekad? Hhehe
U cetvrtak idem na uz i malo me prpa hvata nisam dugo bila...user posted image
Bebica se uredno javlja i udara sve jace i jace tako da ako je curica bit ce prava razbijacica user posted image

Balasgirl vidim snalazis se za 5...hajde onda nam cesce tipkaj hehe...uzivas li sa bebonijem? Jel fino pajki i hapi? J

Rime pa sta bi sa tom prehladom...ja bas kontam onaj dan na vjezbicama kako je neka trudnjaca kihnula reko sad ces vidjeti kad sve tuto completo zalegnemo od gripe ...u onoj maloj prostorijici bakcili se mnoze ko ludiJ e pa sto ja dozvah tebi i sarah....
Jesi li bolje?

Sarah ista prica....nadam se da si i ti bolja...hajte brzo ozdraviteeeeJ

vilo to sto se teze ustajes ti je boga mi sve od silne cokolade koju jedes :p

sara za ajooooooj nadam se da ce se sve smiriti ali iako dodje do serklaze nemoj brinuti...kako se lako kaze...to je ono sto vazda govorim jel se opustim na sekundu nesto me snadje...pa se jadna ne smjem ni opustiti...
kako podnosis gynipral?
Drago mi je za curtka malog...cuvaj mi se i odmaraj...javi nam sta bude....

Mina evoo me...jesam se vala usutila samu sam sebe zabrinula hahaha .Ti si vidim u velikim pripremamma za bebin dolazakJ

Mazaly volim kad nam trudilice dodju ovde...presretna sam! Nadam se da si dobro i da nema onih pocetnih mucnina dosadnihJ jesi li bila kod dr? Nadam se da ces nam se cesce javljatiJ

Sunnceee pa sto nas bonicka ne grijes vidi ovog snijega vani i ove crkaviceJ Ja sam se danas smrzla ali ne mogu da pomislim da presjedim jedan dan u kuci odmah me teski srklet uhvati....
Kako si mi ti?

Maleno85 ah ja imam tremu svaki put pred nalaze...al za krokodile me bas nasmija hahahahah
A ta migoljenja sto osjecas definitivno su pokreti...zar nije slatko?

BUKICG dobro nam dosla...da ovde se prica o svim mukama i radostima u toku trudnoce...:)

Medi CEEESTITAAAAAAAAM! Ti si nasa forumska vrjednica hehehe

Joj sto se ispisah...:) pa nek neko kaze da sam se usutilaaaaaaaa hehehehhe

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu sara za)
Neposredna veza do poruke: 2468
30.11.2010 19:10:26   
balasgirl
Samo rastiiii gagach :)))) Jel se približilo? Koliko je ostalo? Evo ja svoje pile opupala, sad se malo mazimooooo. Nevjerovatan i nezamjenjiv osjećaj, aBd ubrzo ćeš otkriti. Pusssss

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2469
30.11.2010 19:19:44   
gagach
IZVORNA PORUKA: balasgirl

Samo rastiiii gagach :)))) Jel se približilo? Koliko je ostalo? Evo ja svoje pile opupala, sad se malo mazimooooo. Nevjerovatan i nezamjenjiv osjećaj, aBd ubrzo ćeš otkriti. Pusssss
eh moja ti nije se priblizilo jos...a ja rastem i rastemuser posted image  Jooooj mogu misliti kako ste slatki...ljubi tu mirisljavu bebu od meneuser posted image  ...puuusa vam

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 2470
30.11.2010 19:25:35   
balasgirl
Ma hajde no sikiriki za kileuser posted image , sletiće to brzo, ja već probala svoje stare farmerke, mogu mi samo ne smijem ih zakopčati jer su plitke pa mi dođu tačno preko reza. A danas mi tek 11 dan od poroda. Abd kad rodiš svoje malo pile, zaboraviš na sve. Brzo će to proletit i dok trepneš okom eto user posted image . A onda uživancijauser posted image user posted image , vjeruj mi.

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2471
30.11.2010 20:00:42   
sunce27

IZVORNA PORUKA: gagach

Zdravo moje bembeleee!user posted image

Evo nakon hiljadu godina da se raspisem malo...
Kod mene nista novo...rastem i debljam se ubrzano hahha user posted image ...hoce li se ovo zaustaviti nekad? Hhehe
U cetvrtak idem na uz i malo me prpa hvata nisam dugo bila...user posted image
Bebica se uredno javlja i udara sve jace i jace tako da ako je curica bit ce prava razbijacica user posted image

Joj gagach zeno sta se zalis za kg pa super izgledas, eh da ti je da vidis mene, onda bi prestala sa zaljenjem, kada sam jucer bila na kontroli kod dr odmah me pitao koliko kg imama, pa sam bila primorana da mu malo smanjim kilazu ali nisam puno samo par kg user posted image user posted image user posted image

02.03.2011. Emina

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2472
30.11.2010 20:02:16   
rose
ja se jos uvijek ne mogu opustiti kada kuapm bebu...a posebno dok je obucem kasnije...ona place a ja zurim da je utoplim...ma drama...al hajd...valjda cu i ja to uskoro raditi s pjesmom user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 2473
30.11.2010 20:04:37   
Maleno85
E Gagach sve si nadoknadila ovim postom, svaka cast, ne znam ko je samo mogao reci da si se ulijenila user posted image
Kod tebe problemi sa kg i kod mene su, ali kod mene padaju, ne rastu user posted image , ali valjda od povracanja, nadam se da ce uskoro poceti da rastu, pa da se i ja malo zaokruzim mimo stomaka.
Inace sam uvijek bila mrsavica, sa veelikim grudima, sada imam malog stomu i jos vece grudi user posted image

Gagach, sa toliko sam se bakterija borila da me jos samo mogu krokodili iznenaditi user posted image .
Jedno vrijeme mi je urin bio sterilan i nadala sam se da cu ga odrzati u trudnoci, ali ne da se. Platila sam cijenu sto uvijek moram na WC, pa ne biram mjesto kad sam van kuce, kad me stisne ja moram i dzaba..il u gace ili u neki WC, pa kakav god da je, a nijedan nije cist od lokala do restorana, a o javnim WC-ovima da ne pricam. Najmirnija sam kad ne mrdam iz kuceuser posted image

Balasgirl, evo zamisljam taj osjecaj za mazenje, a dok ga ne dozivim mazicu trbu, i to je nestouser posted image .

Sad sam se vratila iz kupovine, kupila sam extra trudnicke hlace u Azel France-u i to samo za 15KM, smijesno, a hlace su bas bas dobre. I neke helanke za kasniju trudnocu i one su super a samo 5KM, ja ostala bez teksta.
Hlace imaju negu gumu i dugmice i mozes da pomjeras velicinu, ma extra.

Eto sad vas pozdravljam pa se tipkamo kasnije.

Veeeeeeeeliki ljubac za sve drage user posted image i naravno nove mame koje nam se redovno javljaju user posted image

Sve mi je lako kad znam da me ti voliš..
T&N 15.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 2474
30.11.2010 21:43:01   
mala20
BUKICG dobro dosla :)
Medi_87 sve cestitke, najljepsi osjecaj na faxu je kad se polozi ispit user posted image
svim ostalim trudicama lijep pozdrav user posted image

(odgovor članu Maleno85)
Neposredna veza do poruke: 2475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *