|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
24.11.2010 12:34:30   
sunce27

IZVORNA PORUKA: balasgirl

Ćao žene, evo da se javim, ja jučer stigla kući sa svojim bebaćem. Sve je prošlo ok, bilo je i bolova, ali sve se zaboravi čim sam dobila svoje čedo u naručje. Ljubim vas pa se tipkamo.

Sve najbolje tebi i bebici od user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 2376
24.11.2010 12:50:16   
mamin cvjetić

IZVORNA PORUKA: mery s.

lelaneno, kad ti je termin? i meni je u decembru,12og. Ma necemo panicariti, samo razmisljaj pozitivno!!! A za svoju bebicu vrijedi svasta istrpitiuser posted image

Hej draga pa ja i ti smo sa terminom u jedan dan meni termin 11 12

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu mery s.)
Neposredna veza do poruke: 2377
24.11.2010 13:35:57   
Maleno85

Ćao žene, evo da se javim, ja jučer stigla kući sa svojim bebaćem. Sve je prošlo ok, bilo je i bolova, ali sve se zaboravi čim sam dobila svoje čedo u naručje. Ljubim vas pa se tipkamo.

Balasgirl, cestitke od srca. Da ste nam zivi i zdravi, uzivajteuser posted image

Pusicauser posted image

Sve mi je lako kad znam da me ti voliš..
T&N 15.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 2378
24.11.2010 14:16:02   
Admiraaa
Zna li ko koji dr. je veceras dezurni u Opcoj bolnici? Bila jutros na pregledu, ispeglala se s njima tamo i na kraju zaboravim pitat ko je u dezuri. Kaze dr. da su mi fulili u racunanju termina otprilike od 7 do 10 dana. Po tome ja dodjem tek sad u terminu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Od jutros imam blago krvarenje kao da je onaj cep ispao.

Balash girl cestitam ti i zelim sve najbolje, da sto prije se oporavis i da uzivas sa user posted image .

(odgovor članu Maleno85)
Neposredna veza do poruke: 2379
24.11.2010 14:41:41   
mery s.

Hej draga pa ja i ti smo sa terminom u jedan dan meni termin 11 12
[/quote]

eto,vidis,znaci beba je zaceta u martuuser posted image
ajd vidjecemo koja ce prijeuser posted image kako se osjecas?

< Poruku je uredio mery s. -- 24.11.2010 14:43:19 >

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 2380
24.11.2010 15:36:57   
Almaa

cestitamouser posted image user posted image user posted image user posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

Neposredna veza do poruke: 2381
24.11.2010 15:40:59   
BlackSwan
Drage moje, hvala vam na savjetima, evo u ponedjeljak vec idem na kontrolu, pa cu insistirati i na tome da izmjere tlak, bude li kakvih prigovora, mijenjam doktora i dovidjenja! Stvarno mi se vise ne da podilaziti im. Svjesna sam koliko su neke stvari bitne, ali ne mozete vjerovati kako su ti zdravstveni radnici sujetni.  Ili samo ja nailazim konstantno na takve?! I onda jos poslije budem ljuta na samu sebe sto se ustrucavam pitati. Cickolini, poslusat cu te, ovaj put cu malo ostrije user posted image , pa ako se njihov odnos ne promijeni, ostavljat cu svoj novac na nekom drugom mjestu.

(odgovor članu mery s.)
Neposredna veza do poruke: 2382
24.11.2010 15:43:44   
BlackSwan
Admiraaa, sretno! Ti, haman, gdje si, tu siuser posted image user posted image .

(odgovor članu BlackSwan)
Neposredna veza do poruke: 2383
24.11.2010 16:24:35   
gagach
Evo da se i ja danas oglasimuser posted image  Jutros sam aktivna pravo bila i onda se skomirala i da me piskenje nije probudilo spavala bih do jutrauser posted image user posted image user posted image

Na vjezbicama nam je super bilo i mislim da je mnogo korisno iako smo Lara,rimljanka i ja bile samo posmatraciuser posted image  Drago mi je da smo napokon upoznali Rimljankuuser posted image

odoh jesti nesto...ogladni covjek dok spavauser posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2384
24.11.2010 16:25:38   
gagach
uh uh uh zamalo da zaboravim!
BALASGIRL CEEEEEEEEEESTITKE OD SRCA !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2385
24.11.2010 20:47:42   
sunce27
Upravo sam vidjela da je nasa draga forumasica esmina i bebina mam rodila svoga djecaka. ISKRENE CESTITKE OD user posted image

02.03.2011. Emina

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2386
24.11.2010 21:05:37   
big mamy
cao cureuser posted image
i ja sam danas bila na kontroli,posto sam dobila trudnicki dijabetes prije nekih mjesec dana pocela sam koristiti i inzulin u zadnje dvije sedmice.krenulo je na bolje sa secerom jos uvjek povecavam dozu, da bih dosla do one koja mi najbolje odgovara.
za sad sam na 10 jedinica prije svakog obroka.beba je super teska je ca.2500guser posted image to je taman kako treba ni malo ni puno!krvotok u pupcanoj vrpci je jako dobar i plazenta radi jako dobro,tlak je ok,kao i bebini otkucaji srcauser posted image jako sam sretna zbog svegauser posted image
kad me je babica prikljucila na aparat za ucitavanje bebinih otkucaja srca moja malena je pocela da stucauser posted image morale smo 15tak minuta sacekati da se smiri stucanje da bi mogla nastaviti dalje sa pregledom.

termin mi je 3.1.ali ja nekako imam isaret da bi moja curica mogla i prije da me obraduje!

lijepi pozdrav svim mamicama i onima koje cekaju da to postanu:)))

Covjek je cvrsci od stijene......

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2387
24.11.2010 21:33:31   
vila.vilica
IZVORNA PORUKA: sunce27

Upravo sam vidjela da je nasa draga forumasica esmina i bebina mam rodila svoga djecaka. ISKRENE CESTITKE OD user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeeeeeee čestitam i njoj a i balasgirl user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
puno srece mamicama i sve najljepse na svijetu za bebaneuser posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2388
24.11.2010 21:59:07   
adne
cestitam esmina i balasgirl user posted image blagoooo vama user posted image

big mamy koliki je tebi bio secer  jer i ja sam vadila nalaze i kod mene je 7,9 (ref 3,1-6,1). U petak nosim dr nalaze pa me interesuje da li je to puno poviseno i sta me ceka user posted image   Inaceja sam 29 sedmica...

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 2389
24.11.2010 22:09:46   
rose
esmina i balash girl cestitke i da se brzo oporavite i uzivate u drustvu vasih bebica :))))

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu adne)
Neposredna veza do poruke: 2390
24.11.2010 23:25:07   
mamin cvjetić
Esmina sve najljepše čestitke od srca ti želim da je sinčić živ i zdrav puuuno godina a ti da se što prije oporaviš i da nam se što prije javiš

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2391
25.11.2010 0:14:33   
gagach
svaki put kad udjem neka od vas se porodiuser posted image

ESMINA user posted image user posted image user posted image user posted image  CESTITAM NA SLATKISU MALOM!!!!

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 2392
25.11.2010 10:38:58   
Cickolini
Juuuutroooo, cestitam svim mamicama koje su docekale svoje bebice, a sretno onim kojima se taj dan blizi ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja se od jucer ne mogu nikako da probudim, samo spavam po cijeli dan hehe ... pocela sam polako da pakujem torbicu za bolnicu, posto cu ostati 8 dana, treba mi malo vise stvari. Jeste li vi spakovali svoje torbice,??? Ja ne znam je li mi rano, tek 20.01. mi je termin, ali ovdje savjetuju vec od ulaska u 7 mjesec da je torbica spakovana.

< Poruku je uredio Cickolini -- 25.11.2010 10:42:25 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2393
25.11.2010 10:46:29   
sunce27
Danas jos jedna lijepa vijest, takodjer nasa draga mamin cvjetic se jutros porodila, porod je prosao dobro, sve cestitke za tebe mila moja i sve najbolje bebici zelim.

02.03.2011. Emina

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 2394
25.11.2010 10:57:21   
gagach

Danas jos jedna lijepa vijest, takodjer nasa draga mamin cvjetic se jutros porodila, porod je prosao dobro, sve cestitke za tebe mila moja i sve najbolje bebici zelim.
ma sta kaaaaazeeees?????!!!!

jesam li rekla da svaki put kad udjem neka se od vas porodiuser posted image

e pa CESTITKE NASEM CVJETICU a bebici zelim dug i zdrav zivot pun ljubavi... !!!!

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2395
25.11.2010 11:00:04   
sunce27

IZVORNA PORUKA: gagach

ma sta kaaaaazeeees?????!!!!

jesam li rekla da svaki put kad udjem neka se od vas porodiuser posted image

e pa CESTITKE NASEM CVJETICU a bebici zelim dug i zdrav zivot pun ljubavi... !!!!

Ja sam se jutros prijatno iznenadila kada sam se probudila i docekala me poruka od nje sa lijepim sadrzajem, svaka cast mamin cvjetic.

02.03.2011. Emina

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2396
25.11.2010 11:03:10   
Almaa
esminoj i mamin cvijet castitamo od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2397
25.11.2010 11:13:20   
neda 30
jutro user posted image drage!

Od jutros lijepe vijesti...hvala Boguuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Balasgirl, Esmina i bebina mama, Mamin cvjetić iskrene čestitke, a bebicama želim dug i sretan život!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 2398
25.11.2010 11:28:13   
sarah
Dobro jutro drage moje, mozda je malo kasno ali meni je jos jutro i to neradno user posted image .

Vidim dosta lijepih vijesti, bas su me obradovale.

Balasgirl, Esmina i bebina mama i mamin cvjetic, iskrene cestitke, a bebicama zelim dug i sretan zivot. user posted image user posted image user posted image
A vama sto brzi oporavak. user posted image user posted image user posted image

Ostalim trudnicama saljem puno pozdrava pa se cujemo.

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 2399
25.11.2010 11:39:29   
naidica
dobar dan moje trudnice!!!!! kako ste mi????
balasgirl,,,mamin cvijetic i esmina i bebina mama iskrene cestitke i da ste zivi i zdravi jos punooo punooo godina!!!!
ostalim user posted image veliki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 2400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *