|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  172 173 [174] 175 176   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
22.11.2010 21:03:33   
Niina
bujrum Aida..plakat cemo zajedno....uhhhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Amela ima i baklave, pa jel bio bajram ili nije samo ti skokni sa tog istoka...nego sve ti hocu reci,kad budes isla ponovo na kafu sa ono dvoje iz 1001 noci pozdravi ih i reci seherzadi da se vise ne peciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 4326
22.11.2010 21:13:47   
amela2208
ı ja cu sa vama da placemuser posted image user posted image user posted image a ja seherzadu ne gledam. <Gledala sam je malo na pocetku ı posvadjala sam se sa njomuser posted image user posted image user posted image . Cula sam da ımate Ezel serıju tursku e nju vam preporucujem alı samo prvu sezonuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 4327
22.11.2010 21:15:44   
aida.
joj meni su te serije sranje user posted image user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 4328
22.11.2010 21:19:29   
amela2208
IZVORNA PORUKA: aida.

joj meni su te serije sranje user posted image user posted image user posted image user posted image

hahah mlada sı tı jos user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lıjep tı avatar

Sara&Mohammad

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 4329
22.11.2010 21:20:33   
lekica83
eh evo i moja cura zaspala, mada se ona budi svako malo,ili da joj dam cucu ili da malo jede ili ko zna zasto,bitno je da se budi user posted image user posted image
Pricate o slatku, kod mene puna kuca i cokolada, i mama donijela kolac sa keksom koji ja volim, a ja kao pokusavam isto na dijetu, ma da mi je jedno makar 3 kg da skinem a ne da mi se kao da ih je 30 user posted image

Nase blago je zasjalo u maminom narucju 03.01.2010.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 4330
22.11.2010 21:22:40   
Niina
Ma i ja sam je gledala na pocetku...a onda mi se pocela razvlaciti kao trakavica...rekoh li da se peci ..ne mogu da to svarimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4331
22.11.2010 21:22:44   
aida.

IZVORNA PORUKA: amela2208

hahah mlada sı tı jos user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lıjep tı avatar

user posted image user posted image user posted image a hvala za avatar stavilada ima bilo star a moj malisa je ribe u horoskopu pa hajd reko user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

Neposredna veza do poruke: 4332
22.11.2010 21:23:49   
amela2208
ostalo je jos 3-4 baklave ko je za nek kaze. Mojamama ıh pravıla ı poslalauser posted image user posted image user posted image odoh jednu da smazem i da stavim kafu

Sara&Mohammad

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 4333
22.11.2010 21:25:03   
Niina

user posted image user posted image user posted image a hvala za avatar stavilada ima bilo star a moj malisa je ribe u horoskopu pa hajd reko user posted image user posted image user posted image

sta, kad je vec riba nek bude barem ajkula user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gledam ovog amelinog avatarauser posted image user posted image user posted image evo i mene user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 4334
22.11.2010 21:32:10   
amela2208
ja bas volım svoj avataruser posted image user posted image user posted image kad god ga vıdım najezım se na kompjutereuser posted image user posted image user posted image user posted image
a tebı bi nina ovako nesto trebalo bıtı na avatar

user posted image
user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 4335
22.11.2010 21:33:58   
selina
gdje ste,vi se pravo raspisale a meni moja neda za pc ..........evo je jos nije ni zaspala po cudu nekom zaspala danas kasno i spavala do pola sedam i eto meni problema kad ce vidjet cemo ali mi jos nelici da je umorna
amela moja se baklava spucala tri dana nakon bajrama nije mi nikad brze nestala
lekice sta ti imas da mrsas????sta ces onda reci za nas koje smo putene hehehhehehehehe
samedi mila nemoj se sikerati koliko ce ona imati kila i nemoj puno slusati nase zene one znaju biti pomalo teske ako te to opterecaje da ti govore dijete ti je poslabo ili tako nesto tebi je vazno da je ona zdrava i pokusaj joj praviti hranu koju ona voli a mlijeko kad joj das pokusaj joj ubaciti jednu malu kasikicu nesqvika da joj zasladi mozda bolje prihvati....neznam sta bi ti jos rekla ali uglavnom nek nam mala nemrsa a sad ako nije dobila kilu mjesecno nemora ni biti svako dijete je razlicito a pored svega ti zelis i drugu bebu pa kako ce to sve na tebe uticati

ostalim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 4336
22.11.2010 21:39:08   
Niina

ja bas volım svoj avataruser posted image user posted image user posted image kad god ga vıdım najezım se na kompjutereuser posted image user posted image user posted image user posted image
a tebı bi nina ovako nesto trebalo bıtı na avatar

user posted image
user posted image user posted image user posted image

kuku Amela od ove se slike i ja najezim....a mislim da niko nikad ne bi samnom kontaktiraouser posted image user posted image user posted image user posted image

selina evo i tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nadam se da ce ti bebac brzo zaspati

Neposredna veza do poruke: 4337
22.11.2010 21:43:18   
selina
ja se nina nebojim igle ja necu prekidati kontakt user posted image user posted image user posted image
bar me melina nezeza fina je sad za sad igra se tamo po krevetu a ja za netom kaka sam pametna

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 4338
22.11.2010 21:44:47   
amela2208
evo mozda ovako user posted image
user posted image
selina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lekice dje nam ode ti

Sara&Mohammad

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 4339
22.11.2010 21:48:22   
Anoniman
kod vas uvjek veselouser posted image user posted image user posted image nemam vas kad,iscitavat veliki user posted image user posted image od nas. za svihu redom da nenabrajam ima vasuser posted image povise.....
Poguzije jedne samo o kolacima mislite ......
Pusa velikaaaa

(odgovor članu Niina)
  Neposredna veza do poruke: 4340
22.11.2010 21:49:53   
selina

user posted image
selina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lekice dje nam ode ti

i mi tebe user posted image user posted image user posted image nego jel ova tvoja sestrica na slici malo pokrezava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4341
22.11.2010 21:50:48   
Niina

user posted image
lekice dje nam ode ti

ovo je vec boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4342
22.11.2010 22:13:23   
amela2208
evo kafa gotova slatko ıstouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

felix ima i za tebe slobodno bujumuser posted image user posted image user posted image user posted image
niina, selina, lekice, aida i ostale samo navalite user posted image user posted image user posted image user posted image
selina dr nije krezava samo smo je slikali iz pogresnog uglauser posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 4343
22.11.2010 22:44:23   
Honey3
evo mene amela na kafu ovdje,svagdje te nadjemuser posted image ovaj kolacic fino miri se,njam,njamuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 4344
22.11.2010 22:46:07   
amela2208
IZVORNA PORUKA: zaha
evo mene amela na kafu ovdje,svagdje te nadjemuser posted image ovaj kolacic fino miri se,njam,njamuser posted image

samo za svekrvu ı njenı RR drustvouser posted image user posted image user posted image joj sto me nesto spucalo vecerasuser posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 4345
22.11.2010 22:57:39   
Niina
uhhh kakav sam vam ja musterija te kefeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma sad bih je ja napravila ali pekmez ce vjerovatno ustati na ranom sabahu jer je u pola 9 veceras zaspala.

PS. meni se nije prikazala ta slicica amela user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4346
22.11.2010 23:01:24   
selina
moja smizla napokon zaspala ja milinnnnnnnneeee ali zaspo i cojkic user posted image user posted image user posted image user posted image sala mala

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 4347
22.11.2010 23:05:08   
Honey3
hajte na hanumu i svekriva napravila snajki kafuuser posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4348
22.11.2010 23:31:16   
amela2208
IZVORNA PORUKA: Niina

PS. meni se nije prikazala ta slicica amela user posted image user posted image user posted image user posted image

kojauser posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 4349
22.11.2010 23:34:14   
Niina
A, vidjoh je, nego mi bi ovaj internet spor..pa zakasnih na kafu user posted image user posted image user posted image
Hoce mm nesto da mi instalira na komp...reko nemoj sad taman su zene pristavile kafu user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  172 173 [174] 175 176   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  172 173 [174] 175 176   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *