|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  169 170 [171] 172 173   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
19.11.2010 21:46:37   
selina
gdje ste mile........nema vas???!!!! to vi odbjegle od nase rr???

ja da virnem sta ima ono nista nova od danas,citala sam da ste pisale o onim lancicu od cilibara i mi ga imamo seka mi donijela iz njemacke tamo je mnogo jeftiniji kosta samo 7 eura dok ovdje ima i po 40 km tako ako imate koga atreba vam doci porucite sebi....sto se tice pomaganja da li stya vrjedi mi jos neznamo posto je melina jos uvjek kreza mala nema jos nijednog zubica a nadam se iskreno da je to tako i da djeluje tako pozitivno kao sto sam cula a i citala vas ali to cemo jos vidjeti.....

jelenat kako ti cistis taj lanac???nekontam sta se ima tu cistiti???ja njoj skidam svako kupanje a inace ga non stop nosi!!!

iman83 evo ti moje ime pa nadji me na facebooku da se sprijateljimo hehehehe dautovic sabina pa ko hoce jos bujrum

kako su bebice inace jesul ozdravile???? evo ja moju melinu uspavala u 21.00h a ja odmah za net...ljubimo vas

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4251
   [Obrisana poruka]
19.11.2010 22:18:39   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu selina)
  Neposredna veza do poruke: 4252
19.11.2010 22:19:12   
lekica83
selina neko kaze da se taj lanac cisti tako sto se stavi pod mlaz mlake vode na 5 min pa se onda stavi da se susi na suncu,kao tako se on puni, to sam citala a ja sam kupila u zlatari i zena koja je to nosila i svojoj djeci kaze nije to potrebno, nego joj ne skidam ni kad se kupa pa onda zajedno operem i nju i lanac heheeh, a nekad gaskinem pa operem kad je kupam prosusim peskirom i vratim na nju..

Nase blago je zasjalo u maminom narucju 03.01.2010.

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4253
19.11.2010 22:22:36   
bebacha
Iman-to ona upoznaje rukice pa ih stavlja u usta.nebrini nije to znak gladiuser posted image user posted image
drago mi je zbog rane.
a o vakcinama mislimo isto.sad cu ti ukraste smjeske al trebaju mi ovi tvoji pa pokazem svoje misljenje o vakcinamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 4254
19.11.2010 22:24:26   
selina

IZVORNA PORUKA: Iman83

Selina,dodala sam te...user posted image

Helem, i ja nešto kontam, gdje su nam žene? Kad ih nema, nema nikog, a čim odeš, jedva pohvataš sve što su pisale!user posted image

Da javim, išla sam kod DR, sve ok,samo treba vremena da rana zaraste! A ja se prepalaaaaaa....user posted image user posted image user posted image
Isto mi je rekao da cu vjerovatno teze dobiti prvu user posted image , zbog kiretaze poslije poroda! Je li neko od vas radio kiretazu, kakve su reakcije bile poslije?

Čitam sve nešto za ove vakcine, zlo mi je, ni sama nisam pametna šta uraditi, al kako god, ubuduće ću tražiti uvid u rok trajanja i naziv proizvođača! Uzimajući u obzir kako je ljubazno osoblje u našem zdravstvu, biće svađeeeee, a ja se baš volim svađati...user posted image user posted image user posted image !!!

Iman pajki,ima sat vremena! Ima par dana počela ruke u usta stavljati! NEšto kontam, il je gladna(ne daj Boze) il je priprema za zube, jer pomalo i bali!!!! A opet tek su joj 2 mjeseca, rano za zube!user posted image user posted image user posted image

Inače, ovo:user posted image user posted image user posted image bi trebao biti moj avatar, jer sam stalno user posted image user posted image user posted image (zbunjena)....hahahahhaha!!!

Samedi, boli li rana od zuba?user posted image user posted image user posted image da prodje!
IDacha, kako je Imi, ima li turu?
Leena,user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Ostale ženice,user posted image

Ljubimo vas sve...user posted image ja!

ja nisam jos dobila zahtjev...mozda jos stigne ali za sad ga nema

super da je sve proslo dobro kod cika doke arna ce vec zarasti nesikeraj se mila.....

a kad si ti radila kiretazu,to ti opet bila trudna????

Neposredna veza do poruke: 4255
19.11.2010 22:28:28   
selina
lekice kako nam je lana jel joj danas sta bolje????? nisam znala da se treba cisitit ali eto svremena na vrjeme i to nije tesko uraditit

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4256
19.11.2010 22:33:55   
Nenci
Evo i nas da se malo javimo user posted image
Danas smo dobrice prave bili user posted image user posted image ,
lijepo pajkili, lijepo papali, lijepo se igrali, cak malo bili i napolu (ugrabili)....
Uh kako je lijepo kad ga nista ne muci, skroz druga beba (kuc kuc da zlo ne cuje.....)

Iman ja sam se fino oporavila poslije kiretaze, samo me bolio stomak bas podugo poslije, i svaki mjesec kad bi trebala dobiti, a dobila nakon 5,5 mjeseci...
A sad je sve ok user posted image

Da se pohvalimo, poceli smo pomalo piti vodu user posted image user posted image .... ali iz soljice,  iz flasice nece ni gutljaj.

JelenaT cuj malena tako za tutu, e dobra je.

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4257
19.11.2010 22:36:37   
selina
iman sad se citam pa ispado glupo izvini na nacinu kako sam te pitala nego sam se iznenadila ipak sam dugo na rr i citala sam vas cesto ali za to nisam znala!!!

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 4258
19.11.2010 22:40:40   
Nenci
Ma joj draga Selina da bogdo ni ja ne znam za to al sta ces svasta nas zene snadje u zivotu....

Ljubi melinu

Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4259
19.11.2010 22:47:06   
selina
tacno mi zene kroz svasta prodjemo tako koliko mi je drago sto imam svoju princezu toliko mi je i zao sta je sve ceka u zivotu ali kroz sve se mora proci,zao mi je i nedo bog nikom ja se bas toga bojim

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 4260
19.11.2010 23:13:57   
aida.
Evo samo da se malo javim... kako ste mi vi i bebice? Idacha ima li tebe kako nam je Imi?
Iman83
drago mi je za ranicu da nije nish strasno... a i Erola su poceli zubici muciti od 3 i po mjeseca pa tek krajem sestog nikli... da je gladna plakala bi sigurno..
selina, Nenciuser posted image user posted image
MaminaBeba, melly sto vas nema, sigurno skitate user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4261
19.11.2010 23:29:31   
Nenci
aida. user posted image user posted image
Jesi ti bila na onom druzenju?
Pridje zena i kaze ja sam aida,  Meni glupo bilo da pitam jel aida sa tackom?
user posted image

Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 4262
20.11.2010 10:48:12   
lekica83
Moja cura je dosta bolje, vec smo se vratile na staro, po noci stalno zeza, naspava se do pola noci pa bi se onda jedno sat vremena igrala pa nastavila da pajki, a sad evo zato spava ne budi se, a mama moja nas ceka na dorucku, napravila maslenjak uh uh ohladice se a lopov nece da ustane. A meni je zao probuditi user posted image user posted image

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 4263
   [Obrisana poruka]
20.11.2010 11:42:29   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu lekica83)
  Neposredna veza do poruke: 4264
20.11.2010 12:19:25   
rose 87
dan zenice,kako su nam bebe male muce li ih zubici
kod nas je svaki dan gore,a ne cudi me koliko su mu desni nateknute,sinoc smo grozno spavali user posted image user posted image user posted image ,a sad je vesel igra se,malo cemo setati i onda spavanje
user posted image user posted image user posted image svima veliki

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

Neposredna veza do poruke: 4265
20.11.2010 12:23:53   
Anoniman
rose moja nije ni kod nas boljeuser posted image smrccc.sinoc oka sklopila nisam ukupno ono 2.sata da se nije vrtio,plakao i nesto trazio hem sok hem caj....nezna ni on sta bi,i kud bi...
Bas je posto uvecer nikakvo spavanje pa hadj.....
Neznam koji je djavouser posted image user posted image
Ljubni druga puno,anel spava vani je svjeze cisto sumnjam da cemo vaniuser posted image

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 4266
20.11.2010 12:41:21   
aida.
Nenciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nije bila aida. sa tackom hehhehehhehehhehe e bas me nasmija.. to je neka druga... user posted image user posted image bas mi je zao sto niste dobro spavale :( nadam se da ce djecica opet biti dobja ... u nas je noc bila prilicno ok samo sto se u zadnje vrijeme budi po 2 puta da jede pa me to malo muci... nisam navikla...al samo hapi i sve je ok, samo nastavi dobrica mamina... al naspram onog kad je spavo po cijelu noc sad je malo neobicno.. ljubim vas sve... ja kod prijateljice evo popijem kafu i brzinski kuci da poradim, kuca mi je ko da je tornado proso... uzas... a bas mi se ne mili ovih dana nista.. nikakva sam.. ne pase mi jesen nikako.. mrzim ju...
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4267
20.11.2010 12:49:47   
Anoniman
aida ni ja nevolim ovo vrijemeuser posted image vani hladno po kuci se stalno nesto radi,a kao da neradi opet bude sve isto,anela van nemogu izvest svejze a kad ga malo iznesem ej,te radosti i osmjeha samo nesto brbljauser posted image ...
Ma volim i da snijeg pada nego ovako ni tam ni vam vrijeme.

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 4268
20.11.2010 12:58:20   
aida.
Evo samo da vam javim da mi je sad idacha poslala poruku.. ne radi joj net nikako ne moze da udje...kod njih je nazalost jos uvijek isto stanje, temp se penje, ona spusta i sve tako...sad mu je kaze opet bila 39 :(((( pa mu stavila voltaren cepic, jedino on pomogne da temp krene se spustat... konta da ga vodi dr. ja sam rekla da mislim da je to najbolje..nek ga opet pregleda :( bas mi zao druga Imija... a jos i ona trudna... M ne mogu ni zamislit kako joj je... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4269
20.11.2010 13:10:05   
amela2208
pozdrav i od nas
nas nije bilo juce tek smo jutros u zoru stigli...bilo fino ali sma umorna uzasuser posted image user posted image user posted image user posted image Sve me zivo boli, na 0 stepeni smo rostiljali usi mi jos zvizdeuser posted image user posted image user posted image user posted image Sara je dobra bila da kazem, zubici je po malo muce i dalje. Obje jedinice se vide ali jos nisu izasle evo vec koliko dana.
Drago mi je dasu se moje stare zenice javle na ovoj temi Nİİna, Lekica,Nenci,selina...
İdache mi je zao pravo mogu zamislit kako joj je user posted image user posted image
Ostale zenice da vas ne nabrajam jer vas ima previse kako ste mi??? joooj ne mogu da tipkam kako me sve zivo boliuser posted image
leena pubni princezu i imas i ti ppuser posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 4270
20.11.2010 14:20:55   
rose 87
a joj Idacha,nadam se da je spala temp.,javi nam sta je rekao dok.user posted image user posted image user posted image da nam brzo ozdravite
felix mi izadjemo malo napolje,utoplimo se,malo da svjezeg zraka udahnemo,ljubi nam drugauser posted image
amela vi ste se znaci fino proveli user posted image user posted image user posted image
zene ovo moje dijete danas nikako ne spava,nema sanse uspavati ga,igrali se,setali,stalno nesto jede,al da spava nece user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 4271
20.11.2010 14:49:41   
selina
amelice mila ja imala goste a bila online na facebooku pa nisam vidjela da si pisala.......vidim ti bila u gostima i mi cemo sutra ako bog da u melinin rodni kraj kod rodice u prvine tek sad nakon 10 mjeseci ali bolje ikad nego nikad hehehe sta nam je sa sare???

idacha bas mi je zao i tebe i malenog presaburi i nesikeraj se i to ce biti i proci.....pusa vam velika

lekice masallah znaci bolje nam je drugarica to nas raduje ma hrabra je ona i jaka ipak nam je sve prevazisla bez lijekova bravo za nju user posted image user posted image user posted image user posted image

ostalim zenicama poljubac veliki i naravno bebicama

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 4272
20.11.2010 22:03:55   
Leena
drage moje,
ja sam mrtva umorna, nemam snage da dugo pisem... mi selimo, frka neka cijeli dan... sve nesto naopako, pisala bih, ali nemam snage, samo pehovi neki... a esma danas... ma strasno koliko je plakala, a sita, suha, naspavana... nije onaj plac kao da je nesto boli, nemam pojma sta bi moglo biti, ali sam straaaasno iscrpljena, a i zao mi nje... nekad bas izgubim zivce, pa joj se i ne posvetim koliko bih treebala, a onda se poslije pojedoh...
uh... odoh. Laku noc vam zelim, pusa svima!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4273
21.11.2010 9:43:51   
samedi
Dobro jutro drage moje,evo malo i ovdje da se javim. i ja sam nesto umorna,nenaspavana,bezveze. Diejte me slusa,ne mogu grijesiti dusu ali sam ja nesto samam od sebe fuj. Danas imam neke goste pa trebam sad ici praviti rucak,uh kud bas danas da dodju kad sam nikakva.

Idacha,kako je Imi? Jesu li nam bolesna djecica ozdravila? ODoh,veliki pozdrav svima! Joj koje greske izvinite ali zurim..

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 4274
21.11.2010 10:25:45   
lekica83
Dobro jutro, tj dobar dan vec,user posted image ma meni ovo jutro zacas prodje, dok ustanemo pa hajd presvuci, nahrani poigraj se i zacas gotovo. Lana malo zaspala, pustila sam je da malo ogladni pa joj onda napravila da jede i sve je pojela,poguzija,nije birala sad nego odma otvara usta. Izgleda da posto je bila bolesna pa svako po nesto trpa u nju ona i nije bila gladna kad treba nesto konkretno da pojede. Zato vise nema toga,mama je odsad pravooo zahebana user posted image user posted image
Samo jos da prestane ovaj kasalj,jos je muci,svaki dan sve manje ali jos je prisutan user posted image

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  169 170 [171] 172 173   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  169 170 [171] 172 173   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *