|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
18.11.2010 11:05:36   
sunce27
Moja bebi je tako mirna i rijetko se javlja, ne znam radi cega je to tako, ponekad me bas zabrinjava. rose, neka tvoja princeza sto prije bude uz tebe i da se vise nikada ne razdvajate!

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2151
18.11.2010 11:08:55   
m.i.n.a.
Oliii...
Balas sretno draga,ete tebi tvoje bebice u ruke...jupiiii...
Rose,bas mi je zao sto se patis sa ranom i mlijekom a jos i bebica nije tu..ali iskoristi vrijeme dok je ona gore da i ti koliko mozes prizdravis i eto nje nazad a onda sve ovo vrijeme da nadoknadite...
Gagach,javlja se beba ..i moja je aktivna,sinoc izasli kupiti za kucu stagod,ja malo malo stanem dok se gospodja beba namjesti jer tako udari u donji dio i zategne stomak da moram stat...mm samo gleda u mene..
Laro,Sunce,Medi,Rimljanka,Taurus,Esmina........SVE...kako ste,jel pocela radna sedmica od dva dana...
Mi smo juce kupili madrac,jos ogradica i krevetic se moze sklopiti dok mm krene...jedva cekam,mislim na krevetic..
Ide li iko sutra na vjezbe na Otoku..
pozz svima..

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2152
18.11.2010 11:13:54   
sunce27
Draga moja hvala kada pitas, nije lose, danas idem na kontrolu i jedva cekam da vidim moju bebi. Kako si ti? Malo sam nervozna jer cekam da mi se seka javi otisla je na porod, a radit ce joj carski rez i nadam se da ce da bude sve ok.

02.03.2011. Emina

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 2153
18.11.2010 11:17:50   
m.i.n.a.
Znaci danas jedna beba dolazi na svijet...znam da se brines ali vidjeces da ce proci sve kako treba,koliko sam upratila dok me nije bilo imala je problem sa pritiskom ali ja vjerujem da su uspjeli normalizirat i skoro ces biti opet tetkica..svakako javi kad stignes i za seku i za sebe,danas ces vidjeti bebi svoju..ja jedva cekam ponedjeljak...

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2154
18.11.2010 11:27:44   
sunce27
Da, draga moja, jedva cekam da mi jave, i molim Boga da sve bude kako treba. A svakako vam se javim kada dodjem sa pregleda.

02.03.2011. Emina

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 2155
18.11.2010 11:36:04   
mamin cvjetić
Jutrić ženice kako ste mi poslije ove bajramske tutnjaže ja sam pravo da vam kažem umorna ko pas user posted image .ali odmoriću se.
blasi
sretno mila i čim prije nam se javi.
sunce kako ti ovih dana javi šta je bilo na kontroli i kako je seka prošla a za bebu ne sekiraj jednostavni je mirna beba i eto
gagach kako ti vidim bebi je pravo aktivna i moj je ja imam osjećaj nekad da će izaćiuser posted image pa kažem svom mm ej sad će ti mahnutiuser posted image
mino i ja ti tako stanem dog se moj beg ne namjesti vjeruj mi ponekad me bude stid onog naroda ali šta ću kad me potkoči ja ne mogu ni prst od noge da pomjerimuser posted image
Esmina kako si mi ti nama se primaklo ja samo isčekujem kad ću user posted image user posted image a ti jesi li sve pripremila zamisli ja jesam samo što još ništa nisam spakovala valjda ništa nisam zaboravila
rose draga žao mi je što su te razdvojili od tvoje mrvice ali brzo ćeona tebi ponovo u rukice pa se družite i mazite i razmazite i zamolila bih te nešto da mi kažeščini mi se da si se porodila u vojnoj ili sam pogriješila ama nebitno je nego interesujeme šta si ponjela u bolnicu za sebe a šta za bebu pa ako ti nije problem da mi napišeš i fala ti unaprijed
laro gdje si ti kako kod tebe jelda nemaš puno posla ono samo malo ( šala mala )
Ostale user posted image puno pozdravljam i ljubim i vas i pupe velike i male user posted image user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 2156
18.11.2010 11:48:18   
sunce27
Bude me strah kada vi sve kazete da su vam bebe aktivne a moja je prava ljenivica a ima vala na koga, ocigledno se bacila na mamu. Vala i ja sam ovih dana bas premorena, jucer sam citav dan imala goste i evo jos sebi nisam dosla noge me nenormalno bole.

02.03.2011. Emina

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 2157
18.11.2010 11:58:05   
lelaneno
POZDRAV za sve trudnice i mame na forumu,pravim vas odavno ali evo tek se sad registrujem user posted image
ja sam ušla u 35 sedmicu,prema ovim kalendarima na netu,danas idem na kontrolu,inače kod doktora Sanina Dekovića i jedva čekam,mada me hvata panika i strah jer sam već skoro u 9 mj,i neznam šta me sve čeka,sve mi se do sada činili ima još.....
Jel već početkom 9 mj počinju ginekološki pregledi i CTG??
pozzzzz

07.01. u 12:30 na svijet dosao moj princ,hvala Bogu na ovakvom poklonu, beskrajno sretna uz svog sincica....

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2158
18.11.2010 12:03:57   
rose

IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić

rose draga žao mi je što su te razdvojili od tvoje mrvice ali brzo ćeona tebi ponovo u rukice pa se družite i mazite i razmazite i zamolila bih te nešto da mi kažeščini mi se da si se porodila u vojnoj ili sam pogriješila ama nebitno je nego interesujeme šta si ponjela u bolnicu za sebe a šta za bebu pa ako ti nije problem da mi napišeš i fala ti unaprijed

drzala se spiska koji sam nasla na rr a za bebu ponjela jednokratne pelene i vlazne maramice

uglavnom ti trebaju 2 spavacice s kopcanjem naprijed radi dojenja, papuce idealno gumene ili plasticne, jednokratne gace, vir ulosci, veliki always da u pocetku sprijece fleke iza tebe a mozes i bez njih, obavezno toalet papir tamo ga nema, ja sam jedva stajala pa zube oprala tek drugi dan preed otpust tako da poneses stvari za licnu higijenu...cisto sumnjam da ce ti biti do tusiranja kasnije tj da ces moci stajati ili traziti kupatilo jer ga u mojoj sobi nije bilo ali onda ponesi za to...svakako se tusiras 2 sata nakon poroda al bukvalno se samo speres...znaci veliki peskir i mali za lice i ruke...ogrtac jer ces na otpustu sici u prizemlje u spavacici i dole se presvuci...za bebu mi na otpustu donijeli ono sto sam pripremila: bodi, carapice, rukavice, kapicu, odjelce, pelenicu, par dekica da je umotam i u korpu

moja princeza danas dolazi kuci aBd oko 2 sata user posted image
user posted image user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 2159
18.11.2010 12:04:59   
rose

IZVORNA PORUKA: lelaneno

POZDRAV za sve trudnice i mame na forumu,pravim vas odavno ali evo tek se sad registrujem user posted image
ja sam ušla u 35 sedmicu,prema ovim kalendarima na netu,danas idem na kontrolu,inače kod doktora Sanina Dekovića i jedva čekam,mada me hvata panika i strah jer sam već skoro u 9 mj,i neznam šta me sve čeka,sve mi se do sada činili ima još.....
pozzzzz

ctg da, ginekoloski oko termina

(odgovor članu lelaneno)
Neposredna veza do poruke: 2160
18.11.2010 12:06:58   
gagach
IZVORNA PORUKA: lelaneno

pozzzzz
dobro nam doslauser posted image  to ce ti odgovoriti neka od nasih velikih trudnjacauser posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu lelaneno)
Neposredna veza do poruke: 2161
18.11.2010 12:09:43   
gagach
rose znaci stize danas princezicauser posted image user posted image user posted image  super bas mi je drago...zasluzila si da uzivas u njojuser posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2162
18.11.2010 12:16:47   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: rose

drzala se spiska koji sam nasla na rr a za bebu ponjela jednokratne pelene i vlazne maramice

uglavnom ti trebaju 2 spavacice s kopcanjem naprijed radi dojenja, papuce idealno gumene ili plasticne, jednokratne gace, vir ulosci, veliki always da u pocetku sprijece fleke iza tebe a mozes i bez njih, obavezno toalet papir tamo ga nema, ja sam jedva stajala pa zube oprala tek drugi dan preed otpust tako da poneses stvari za licnu higijenu...cisto sumnjam da ce ti biti do tusiranja kasnije tj da ces moci stajati ili traziti kupatilo jer ga u mojoj sobi nije bilo ali onda ponesi za to...svakako se tusiras 2 sata nakon poroda al bukvalno se samo speres...znaci veliki peskir i mali za lice i ruke...ogrtac jer ces na otpustu sici u prizemlje u spavacici i dole se presvuci...za bebu mi na otpustu donijeli ono sto sam pripremila: bodi, carapice, rukavice, kapicu, odjelce, pelenicu, par dekica da je umotam i u korpu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image puno se voliteeeeeeeeee

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2163
18.11.2010 12:18:45   
esmina i bebina mam

Jutrić ženice kako ste mi poslije ove bajramske tutnjaže ja sam pravo da vam kažem umorna ko pas user posted image .ali odmoriću se.
blasi
sretno mila i čim prije nam se javi.
sunce kako ti ovih dana javi šta je bilo na kontroli i kako je seka prošla a za bebu ne sekiraj jednostavni je mirna beba i eto
gagach kako ti vidim bebi je pravo aktivna i moj je ja imam osjećaj nekad da će izaćiuser posted image pa kažem svom mm ej sad će ti mahnutiuser posted image
mino i ja ti tako stanem dog se moj beg ne namjesti vjeruj mi ponekad me bude stid onog naroda ali šta ću kad me potkoči ja ne mogu ni prst od noge da pomjerimuser posted image
Esmina kako si mi ti nama se primaklo ja samo isčekujem kad ću user posted image user posted image a ti jesi li sve pripremila zamisli ja jesam samo što još ništa nisam spakovala valjda ništa nisam zaboravila
laro gdje si ti kako kod tebe jelda nemaš puno posla ono samo malo ( šala mala )
Ostale user posted image puno pozdravljam i ljubim i vas i pupe velike i male user posted image user posted image

Ja sam spremna ko zapeta puska odoh sutra na kontrolu pa cu vidjeti sta ce mi reci prosli put mi je rekao 7 dana prije da cu u bolnicu to znaci u utorak user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 2164
18.11.2010 12:19:26   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: sunce27

Draga moja hvala kada pitas, nije lose, danas idem na kontrolu i jedva cekam da vidim moju bebi. Kako si ti? Malo sam nervozna jer cekam da mi se seka javi otisla je na porod, a radit ce joj carski rez i nadam se da ce da bude sve ok.

sunce moje obavezno da javis i za tebe i za seku

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2165
18.11.2010 12:25:08   
Lara83
Dobro jutro drage moje,
Nadam se da ste se lijepo provele za bajram. Ja sam se vise umorila nego odmorila ali sve u svemu lijepo je bilo obici rodbinu i prijatelje. Uglavnom dobro sam, nista me ne boli osim ledja kad se ustajem i okrecem u krevetu, ali i to je podnosljivo. Bebach se javlja stalno, i u tim momentima sam najsretnija. Na poslu ludnica cijelo jutro pa nikako da procitam sve sto ste napisale...
Esmina primaklo se pravo user posted image evo Rimljanka nam je jednom prilikom objasnila kako se postavljaju slike: Odite na stranicu http://www.imageshack.us/  pa onda idete na browse nadjete sliku, pa onda upload now,onda ce ti kad se ucita pokazati sliku. Zatim idete dva klik na tu sliku, otvori se slika,pa kopirate je i ovdje paste.. I to je to...nadam se da ces uspjeti pa da vidimo i bebin kutak konacno user posted image
Sunce sretno danas na pregledu i javi nam sta dr kaze. I naravno puno srece i za tvoju seku! Sto se bebice tice, nisu sve akticne tako da se ne brini zbog toga. Neko vise osjeti, neko manje...
Admira dokle si ti? cekamo lijepe vijesti user posted image
Mina pretpostavila sam da si u zenici i da nam se zato nisi javljala. Drago mi je da sve je ok.
Rose nikako da te pitam, kako si se na kraju porodila? Zao mi je sto te toliko boli ali proci ce i to. Drzi se ti nama. Eto male princeze danas, uzivajte i mazite se user posted image   
Gagach drago mi je da se bebica javlja i da se mama ne brine user posted image cuvaj nam se!
Mery, lelaneno dobro nam dosle ali koliko vidim brzo cete nas napustiti user posted image
Balasgirl sretno sutra! Drzimo fige!
Mamin cvjetic draga moja ja od jutros nisam stala, 2 dana nismo radili i jutros ne znam sta cu prije ufff...kad ce vise februar pa da i ja odmaram! Sto se tice spiska za bolnicu, imas sve na rr.  Ako hoces mogu ti i ovdje staviti?

Veliki pozdrav za medi, vila vilica, mamin cvjetic, taurus, Rimljanka, maleno85, sarah, mama2b, Almaa, ivana, naidicu, felix, koka i po i ostale user posted image  user posted image  user posted image ...nadam se da ste sve dobro!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 2166
18.11.2010 12:42:32   
Mirkica
ja samo da pozdravim trudnice
Laro udjo maksuz radi tebe duso moja jel to mudonja kod tebe bas reko kontam odo da vidim jel se kod LAre zna sta je , vidim guras polako samo uzivaj i odmaraj sve cxe to sad pa sad proci
ako zelis posalji mi na pp da te ubacim na FB rado bih a i da vidim bebacu kada dodje user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 2167
18.11.2010 12:46:30   
Lara83
IZVORNA PORUKA: Mirkica

ja samo da pozdravim trudnice
Laro udjo maksuz radi tebe duso moja jel to mudonja kod tebe bas reko kontam odo da vidim jel se kod LAre zna sta je , vidim guras polako samo uzivaj i odmaraj sve cxe to sad pa sad proci
ako zelis posalji mi na pp da te ubacim na FB rado bih a i da vidim bebacu kada dodje user posted image user posted image user posted image user posted image

draga moja,
hvala ti sto si se sjetila user posted image  jeste i kod mene je mali pisonja/mudonja user posted image
vrijeme bas leti...nadam se da je tvoj deckic dobro i da uzivate!
saljem ti pp svakako user posted image
user posted image  user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2168
18.11.2010 13:22:02   
rose

IZVORNA PORUKA: Lara83

Rose nikako da te pitam, kako si se na kraju porodila? Zao mi je sto te toliko boli ali proci ce i to. Drzi se ti nama. Eto male princeze danas, uzivajte i mazite se user posted image   

rascepeljeno na stolu...iz nekog razloga nisu dozvolili kadu...ja sam dosla jer mi je pukao vodenjak, bez bolovai tri prsta otvorena...stocic je kao bio moguc...poslali me u sobu...natezala se na krevetu 10 sati i odveli me u radjaonu...nakon 1o min i par navaljivanja na stomak rodilo se moje pile...hvala ekipi...sestri zlatki i dr. drljevicu sto su i pored velikog umora i nakon puno beba tog dana i mojoj pomogli da dodje na svijet u 4.35 ujutro...na apgaru ocjenjena 9/9 user posted image

cekam povratnu info za maticne celije :)

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 2169
18.11.2010 13:56:12   
mery s.
Hvala Gagach na dobrodosliciuser posted image ma ja ti mislim da jos imam vremena, nikako da stignem sve,jos radim, pa kuci pomalo pripremam za svog djecakauser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2170
18.11.2010 14:02:09   
Admiraaa
IZVORNA PORUKA: rose

Rose e bas mi je drago da ti tvoja mrvica danas stizeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uzivaj draga!!!
Ja svoju jos uvijek cekam.

< Poruku je uredio Admiraaa -- 18.11.2010 14:14:29 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2171
18.11.2010 14:10:21   
Admiraaa

Dobro jutro drage moje,
Nadam se da ste se lijepo provele za bajram. Ja sam se vise umorila nego odmorila ali sve u svemu lijepo je bilo obici rodbinu i prijatelje. Uglavnom dobro sam, nista me ne boli osim ledja kad se ustajem i okrecem u krevetu, ali i to je podnosljivo. Bebach se javlja stalno, i u tim momentima sam najsretnija. Na poslu ludnica cijelo jutro pa nikako da procitam sve sto ste napisale...
Esmina primaklo se pravo user posted image evo Rimljanka nam je jednom prilikom objasnila kako se postavljaju slike: Odite na stranicu http://www.imageshack.us/  pa onda idete na browse nadjete sliku, pa onda upload now,onda ce ti kad se ucita pokazati sliku. Zatim idete dva klik na tu sliku, otvori se slika,pa kopirate je i ovdje paste.. I to je to...nadam se da ces uspjeti pa da vidimo i bebin kutak konacno user posted image
Sunce sretno danas na pregledu i javi nam sta dr kaze. I naravno puno srece i za tvoju seku! Sto se bebice tice, nisu sve akticne tako da se ne brini zbog toga. Neko vise osjeti, neko manje...
Mina pretpostavila sam da si u zenici i da nam se zato nisi javljala. Drago mi je da sve je ok.
Gagach drago mi je da se bebica javlja i da se mama ne brine user posted image cuvaj nam se!
Mery, lelaneno dobro nam dosle ali koliko vidim brzo cete nas napustiti user posted image
Mamin cvjetic draga moja ja od jutros nisam stala, 2 dana nismo radili i jutros ne znam sta cu prije ufff...kad ce vise februar pa da i ja odmaram! Sto se tice spiska za bolnicu, imas sve na rr.  Ako hoces mogu ti i ovdje staviti?

Veliki pozdrav za medi, vila vilica, mamin cvjetic, taurus, Rimljanka, maleno85, sarah, mama2b, Almaa, ivana, naidicu, felix, koka i po i ostale user posted image  user posted image  user posted image ...nadam se da ste sve dobro!

E  evo i mene. jos nista novo, termin prosisala evo 4 dana. Svako dva dana idem ne kontrole, rade CTG bebi. Kaze mi dr. da cekam, sve je u redu samo bebce nece vani.

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 2172
18.11.2010 14:12:30   
Admiraaa

Dobro jutro drage moje,

Evo i mene, termin prosisala evo 4 dana. Svako dva dana idem na kontrolu, bebi rade CTG. Kaze dr. sve je u redu samo bebce nece jos vani. A ja cekam i cekam...

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 2173
18.11.2010 14:12:42   
Maleno85
Stvarno nije fer, ispisala sam kilometarsku poruku i onda erroruser posted image

Evo sad cu ispocetka..

Cao drage moje user posted image ,moram da vam kazem da se ne osjecam bas najbolje. Taman kad sam mislila da su mucnine proslost, one me napale kao nikada prije. Juce sam se bas napatila povracajuci, i danas mi je puno muka.
Najgore mi je sto nosim nisko i treba da izbjegavam naprezanja, a kod povracanja to nije lako. Strah me koliko me od juce boli stomak od naprezanja, kontrola mi je tek 06.12., ali ako nastavi ovako, oticu i prije.

Zamolila bih vas, ako je neka imala iskustva sa crvenim flekama po licu(obrazi,celo, brada) da mi napise nesto o tome. Mislim da je od povracanja, mada mi se ranije javljalo bas ovolikko, a stalno sam povracala. Mozda je nesto sto bi trebao pogledati doktor? Ne boli, ne svrbi, ne pece, nego eto samo sam tako isatirana, ni u pubertetu nisam ovako izgledalauser posted image

Unaprijed vam hvala na odgovorima.

Rose draga, beskrajno mi je drago sto je tvoja curica sa tobom, uzivajte i nadoknadite propusteno vrijeme.

Novim trudnicama zelim toplu dobrodoslicu, a svim ostalim user posted image zelim lijep dan, da mi budete zdrave, nasmijane, zadovoljne i bebele user posted image

Ljubac

Sve mi je lako kad znam da me ti voliš..
T&N 15.05.2010.

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 2174
18.11.2010 14:46:48   
gagach
Maleno ne brini zbog fleka  i ja sam ih imala i jos uvijek imam...crvene fleke kod nosa na bradi i na celu....ne mora ti biti od povracanja ja nisam puno povracala...tako da sam ja to pripisala trudnoci, hormonima i pigmentaciji...

I ja nosim nisko i sve to...ali nemoj brinuti da ce nesto biti o naprezanja kada je povracanje u pitanju..samo odmaraj sto vise...i nemoj dizati tesko...u kojoj si sedmici?

(odgovor članu Maleno85)
Neposredna veza do poruke: 2175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje u trudnoči.
пеперутка16

Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *