|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zaova
15.11.2010 11:39:25   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: buba29

malo je ovakvih poruka moja Taurus user posted image  i u biti malo je zaova koje su voljene

user posted image
evo bubo da i ja piručim..
a svoju mlađu zaovu volim kao sestru svoju...
i milion puta to sam dokazala i pokazala...
ona je meni dio moga muža, slični su volim je brate ne mogu si pomoćiuser posted image

a stariju volim i poštujem, al i ona zna da mi je mlađa prisnija...možda i što je mlađa i što je starija dalje do nas i što je ponekad ters....ali poštujem je i to je najvažnije.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 151
15.11.2010 11:47:38   
bebbe RR
IZVORNA PORUKA: triputmama

A dobro mi je ono hvali jojuser posted image user posted image (u tvom postu).

sto????????user posted image

OT, ali vjerovatno zato što riječ HVALI ne postoji u našem jeziku (niti u hrvatskom, srpskom, niti u bilo kojem narječju), već FALI ili NEDOSTAJE:)
HVALI postoji u drugom kontekstu, kao naredbeni oblik glagola HVALITI. Eto...

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 152
15.11.2010 13:27:39   
taurus
IZVORNA PORUKA: buba29

malo je ovakvih poruka moja Taurus user posted image  i u biti malo je zaova koje su voljene

nemoj mi to govoritiuser posted image user posted image user posted image
ja imam divnu snahu i mislim da i ona može reći da ima zaovu koju voli
stvarno je gledam kao sestru i u milion situacija sam sa njom bliža nego sa bratom, jer ipka se mi žene bolje razumijemo

Neposredna veza do poruke: 153
15.11.2010 13:43:23   
Tidzi
Ja sam svoje zaove mnogo voljela i postovala, ali su one u zadnja 4 mjeseca pocele da mi zagorcavaju zivot. Trenutno su me optuzile da sam ja kriva za sve probleme odkad sam dosla i da ja svog muza, tj. njihovog brata odvracam od njih. I za jos mnoge gadosti koje nemaju veze sa mnom, vec s njihovim ocem... Tako da su mi totalno ohladile. A starija je imala rodjendan u petak. Normalno, da nisam otisla da joj cestitam nakon svih bljuvotina po meni...

Adin 12.01.2007
Elma 22.09.2008
Erna 02.08.2010

"Zivot je procitan roman, samo sto se u romanu mozes vratiti na predhodne stranice, a u zivotu nikad na prosle dane!"

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 154
15.11.2010 13:52:56   
reallove
eh dok ja skontam ko je meni ovdje zaovauser posted image user posted image ....u pocetku smo imale jako lijep odnos..pricale,smijele se,dijelile sve moguce,kao prave sestre..mogla mi je sve reci,a i ja njoj..ali nas odnos se promijenio,skroz,nazalost..ne pamtim kad smo zadnji put sjele zajedno..ona je uglavnom ljuta,u nekom svom svijetu,ako joj se obratim,odgovori reda radi,ponekad osjetim kako me gleda,nekim cudnim pogledom,neznam sta je razlog....

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 155
15.11.2010 14:02:10   
DobraVila
Drage forumasice,evo i mog primjera,kakve su moje zaove user posted image ,imam dvije.Jedna je moje godiste,a druga mladja 5 godina.Kad sam se udala,stalno su kontaktirale sa bivsom djevojkom mog muza (ali to mi ne bi smetalo),da jednom kad su bile kod mene,nije zazvonio kucni tel....kad zove ta bivsa i trazi stariju zaovu.Nisam napadala djevojku,jer mozda i nije znala koga je dobila na tel.,ali kad sam rekla zaovi da mi to smeta,rekla je da preveliku paniku dizem oko svega i da pretjerujem.Onda kad god sam ja kod svekrve,pravilo je da sam ja snaha,one sjede a ja sam duzna praviti kafu,kuhat,jer pobogu nisu one snaheuser posted image .Ne bi mi ni to smetalo,da je svekrva sama kod kuce,naravno da cu joj pomoci,ali kad su one,to mi je malo glupo.I najgore od svega mi je bilo,kad sam trebala da se porodim,bile su kod mene,i kad sam krenila u bolnicu,stoje na vratima njih dvije i svekrva,i umjesto da me utjese,ispratile su me rijecima da su se najezile gledajuci me,jesam li ja svjesna sta me ceka uopste,znam li ja kako se je grozno poroditiuser posted image ,ali je hvala Bogu sve dobro proslo.Boli me to sto vec samo zbog toga sto sam ja "snaha",one su stvorile neku barijeru izmedju nas,a tako bih voljela da se postujemo,da pricamo kao prijateljice,kao sestre user posted image .Sve one koje imate dobre zaove,pomalo vam zavidim,imate zaista srecu.

(odgovor članu Tidzi)
Neposredna veza do poruke: 156
15.11.2010 14:13:09   
vjestica
dobravila i ja mislim da dižeš nepotrebnu paniku oko njihovog kontakta sa bivšom i zvanja na telefon
a što se tiče pravila, ko je uopšte postavio pravilo dati kuhaš kafu user posted image
to trebaš sa svima niima riješiti i sa svekrvom i zaovama
i zamoli ih da te drugi put ne tješe tako ko pred porod i da ti ne prisjedaju na muku

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu DobraVila)
Neposredna veza do poruke: 157
15.11.2010 14:20:42   
DobraVila
Vjestice meni je u njihovom odnosu sa bivsom,zasmetalo samo to,sto su joj dale moj broj da ona njih nazove na moj kucni tel. kad su bile kod nas,mislim da nikome ne bi to bilo prijatno.A to za kuhanje kad sam ja kod njih,prestalo je tek,kad je moj muz rekao kako ih nije sramota,dvije cure u kuci,a da im snaha kuha.Ali i za to sam na kraju ja ispala kriva,i kako pravim svadju izmedju muza i njih.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 158
15.11.2010 14:25:39   
milenium
IZVORNA PORUKA: DobraVila

Vjestice meni je u njihovom odnosu sa bivsom,zasmetalo samo to,sto su joj dale moj broj da ona njih nazove na moj kucni tel. kad su bile kod nas,mislim da nikome ne bi to bilo prijatno.A to za kuhanje kad sam ja kod njih,prestalo je tek,kad je moj muz rekao kako ih nije sramota,dvije cure u kuci,a da im snaha kuha.Ali i za to sam na kraju ja ispala kriva,i kako pravim svadju izmedju muza i njih.

u pravu si i za jedno i za drugo.odavno nisam čula nešto gluplje kao:dati bivsoj broj od sadasnje, pa da ih zove na taj telefonuser posted image to je bezobrazluk i ne/odgoj!

< Poruku je uredio milenium -- 15.11.2010 14:26:47 >

Neposredna veza do poruke: 159
15.11.2010 14:27:03   
vjestica
a ko je uspostavio pravilo da ti kuhaš kod svekrve?
i po kome si ti ispala kriva?
ali bitno je da je tm na tvojoj strani
a to jest previše dadaju tvoj broj bilo kome, a kamoli bivšoj
pa imaju li mobitele, kad ih neko zove, nek ih zove na mobitel

< Poruku je uredio vjestica -- 15.11.2010 14:29:01 >

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 160
15.11.2010 14:30:16   
milenium
a to za kavu,vještica je u pravu.ja bi sjedila i čekala,pa bi vidjeli kome bi prije dodijalouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 161
15.11.2010 14:33:46   
milenium
IZVORNA PORUKA: vjestica

pa imaju li mobitele, kad ih neko zove, nek ih zove na mobitel

ovo se i ja pitam.nek ih zove na mob.a kad bi nazvala na kućni ja bi rekla ''''pogriješili ste broj,ovdje ne živi ta i ta (ime zaove)nego ja,i navela bi svoje ime''''user posted image user posted image

< Poruku je uredio milenium -- 15.11.2010 14:35:01 >

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 162
15.11.2010 14:43:55   
DobraVila
Drage moje hvala na razumijevanju,ponekad me toliko izlude i uvjere da je sve to normalno,da se i sama pitam jel sa mnom sve ok,da li sam preosjetljiva.Cak i kad sam ostala trudna,na pocetku sam krvarila i naravno odma odma otvorila bolovanje.i jednu noc cujem,zove starija zaova mm i kaze mu,kako je i svekrva rodila sestero djece pa nikad nije kukala ni zasto,i krvarila pa krila od svih a ja odma dizem uzbunu.Ali kao sto kazete najbitnije mi je da je mm uz mene,da me razumije.Samo sam ponekad tuzna kad cujem kako su neke zaove razumne i fine,a ja sa mojima nikako da uspostavim normalnu komunikacijuuser posted image .

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 163
15.11.2010 14:49:15   
milenium
reci ti njima da se one slobodno ugledaju u svoju majku kad se udaju(ako se udajuuser posted image ).drži ti svoga muža a za njih ćemo lakouser posted image

Neposredna veza do poruke: 164
15.11.2010 14:55:59   
vjestica
IZVORNA PORUKA: milenium

reci ti njima da se one slobodno ugledaju u svoju majku kad se udaju(ako se udajuuser posted image ).drži ti svoga muža a za njih ćemo lakouser posted image

potpisujem user posted image
i kad opet neko bude zvao kod tebe i tražio njih, samo reci pogriješili ste broj i spusti slušalicu

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 165
15.11.2010 14:59:50   
DobraVila

IZVORNA PORUKA: milenium

user posted image user posted image otvorit cu temu da trazim zetove mojoj svekrvi user posted image user posted image ,mm je stvarno zlatan kad vidi tu nepravdu,imam jos dvije jetrve i one su vec davno prekinule kontakt sa njima,ali ja se jos drzim user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 166
15.11.2010 15:01:25   
DobraVila
Hvala vam jos jednom na razumijevanju user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 167
15.11.2010 23:25:59   
veeseelaa
ad sam se udala,stalno su kontaktirale sa bivsom djevojkom mog muza (ali to mi ne bi smetalo),da jednom kad su bile kod mene,nije zazvonio kucni tel....kad zove ta bivsa i trazi stariju zaovu.Nisam napadala djevojku,jer mozda i nije znala koga je dobila na tel.,ali kad sam rekla zaovi da mi to smeta,rekla je da preveliku paniku dizem oko svega i da pretjerujem.

ne kontam čemu frka! zaovima stvar s kim će se družiti
Ja se s vremena na vrijeme čujem s nekim bivšim i šta sad treba da zamjerim ako to čini mm ili djever???? meni je to ok
Nečeg treba da se plašim???? i da tako cijeli život u strahu živim od eventualne pojave neke bivše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 15.11.2010 23:28:31 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 168
15.11.2010 23:31:42   
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ad sam se udala,stalno su kontaktirale sa bivsom djevojkom mog muza (ali to mi ne bi smetalo),da jednom kad su bile kod mene,nije zazvonio kucni tel....kad zove ta bivsa i trazi stariju zaovu.Nisam napadala djevojku,jer mozda i nije znala koga je dobila na tel.,ali kad sam rekla zaovi da mi to smeta,rekla je da preveliku paniku dizem oko svega i da pretjerujem.

ne kontam čemu frka! zaovima stvar s kim će se družiti
Ja se s vremena na vrijeme čujem s nekim bivšim i šta sad treba da zamjerim ako to čini mm ili djever???? meni je to ok
Nečeg treba da se plašim???? i da tako cijeli život u strahu živim od eventualne pojave neke bivše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma sve ok al je stvarno degutantno da ta bivsa zove na njen telefon i trazi zaovu, ko da nema mobitel, malo mi je providno....

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 169
15.11.2010 23:35:38   
veeseelaa
ne kontam šta je tu providno? kao htjela je čuti njenog supruga? ja mislim da se oni i čuju i sretnu često jer je bivša ipak dobra sa zaovom....
tako da..... i od kud joj br? dala zaova??? ne kontam?? možda promijenim mišljenje ako mi se obrazloži šta je zaova na njen poziv rekla user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 170
15.11.2010 23:58:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: triputmama

A dobro mi je ono hvali jojuser posted image user posted image (u tvom postu).

sto????????

OT, ali vjerovatno zato što riječ HVALI ne postoji u našem jeziku (niti u hrvatskom, srpskom, niti u bilo kojem narječju), već FALI ili NEDOSTAJE:)
HVALI postoji u drugom kontekstu, kao naredbeni oblik glagola HVALITI. Eto...

ja sam ucila makedonski ostale jezike nisam a  u  makedonskom i  fala i fali za hvala i fali    eto ja pomesah sve heheh nikad ne znam tacno gde cu  to H a gde F  al eto imacu na umu heheheh

Neposredna veza do poruke: 171
16.11.2010 10:57:11   
DobraVila

ne kontam šta je tu providno? kao htjela je čuti njenog supruga? ja mislim da se oni i čuju i sretnu često jer je bivša ipak dobra sa zaovom....
tako da..... i od kud joj br? dala zaova??? ne kontam?? možda promijenim mišljenje ako mi se obrazloži šta je zaova na njen poziv rekla user posted image

Providno je bilo to,jer su bile kod mene,moje zaove i njihovi roditelji,i zvoni nas kucni tel. (zaova je imala svoj mobitel),ali je ipak ta bivsa zvala na moj kucni.A muza nije bilo kod kuce,pa mislim da je to bilo zato da mene malo uznemire,a ne da cuje njega.I kada sam je pitala otkud njoj ideja da zove na nas tel.(zaova je to objasnila,kao:"Ja sam joj dala vas broj,ako bi ja bila nedostupna da me moze dobiti na vas broj."user posted image ).Nije mi objasnila sta je bilo tako hitno i vazno da je bas morala zvati,niti sam trazila objasnjenje.I zaista nisam ni ljubomorna niti pravim frku zbog nekih bivsih,jer znam koliko vrijedim i kako se ja i mm slazemo.Samo mi je to bilo malo glupo od moje zaove.

Neposredna veza do poruke: 172
   [Obrisana poruka]
18.11.2010 9:09:23   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 173
18.11.2010 9:28:41   
Anoniman
Moja zaova se u zadnje vrijeme stalno svadja sa mm, napada ga... Pravo su zaratili, govori mu da vise voli moje roditelje nego svoje. Zbog nje je zaratio i sa svojom majkomuser posted image

Neposredna veza do poruke: 174
18.11.2010 9:36:38   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: DobraVila

Providno je bilo to,jer su bile kod mene,moje zaove i njihovi roditelji,i zvoni nas kucni tel. (zaova je imala svoj mobitel),ali je ipak ta bivsa zvala na moj kucni.A muza nije bilo kod kuce,pa mislim da je to bilo zato da mene malo uznemire,a ne da cuje njega.I kada sam je pitala otkud njoj ideja da zove na nas tel.(zaova je to objasnila,kao:"Ja sam joj dala vas broj,ako bi ja bila nedostupna da me moze dobiti na vas broj."user posted image ).Nije mi objasnila sta je bilo tako hitno i vazno da je bas morala zvati,niti sam trazila objasnjenje.I zaista nisam ni ljubomorna niti pravim frku zbog nekih bivsih,jer znam koliko vrijedim i kako se ja i mm slazemo.Samo mi je to bilo malo glupo od moje zaove.

pa ako je tako nemam riječi zaova ti je baš zla, distanciraj se od nje!

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *