Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: milenium IZVORNA PORUKA: snijeg Imam zaovu, ali nemam te probleme i savjetovala bih autorici teme, a i ostalima koji imaju problem da se ne mješaju u odnos brat-sestra... a ja bi svima savjetovala(a najprije zaovi od one sisqo)da se ne mješaju u odnos muž-žena! jer brak je svetinja a za sve ostalo je lako.nema ništa loše u tome da se nazove jednom tjedno ali brate svaki dan zvati i to u drugu državu i preser avati da oprostite(pa o čemu imaš pričat svaki dan,oklen teme više )i dušiti ,to mi je van svake pameti. ta sestra očito vama hoće namjerno da smeta ,ili je ljubomorna ili je psihički nije dobro. nego drži ti svog muža i uza sebe a nju otpepaj kad je takva i nema nikakva poštovanja i obzira prema vama. p.s. nabavi telefon s prikazom broja Milenium ne slazem se s ovim blondiranim, ja se cujem sa svojim bratom svaki dan,sta imam pricati, imam uvijek pitanje " kako si, jeste dobro, kako je bilo na poslu" iskreno crkla bih da mu bar sms ne posaljem, sto, sto ga volim najvise, imam samo njega , i jos neko da mi oduzme i njega ..Mislim nije smjesno. A ova navede sve ovo kao problem, a problema nigdje, mm se cuje sa svojom bracom i sestrom kad hoce, cak nekad ga ja podsjetim da nazove.. a ja s mojim kad hocu.. pa imam jednog jedinog brata jos da mi neko uskrati da se necujem sanjim Boze sacuvaj.. A ja pojedine zene nemogu da shvatim nikako, jebo vas zivot , pojedini bi sve svojima, a njegove ko zasto? Pa sto onda niste trazile onaj ko nema nikoga.. Na temi svekrva ima zena koje imaju problem, a ima ih vala sto ga i pretjeraju do bola..
|