Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: vaša starost kod prvog poroda 29.6.2010 10:37:58
Majčica
Stariji je doktor bio, u penziji je sada. Ama, ja se uopste ne ljutim na to, svak ima svoje arsine . Ako ja sebi nisam stara, sta njega boli briga. I sad mislim da sam u cvijetu mladosti
RE: vaša starost kod prvog poroda 29.6.2010 11:38:40
Mara
29,5 , i da , i meni su rekli: Aaaaa, starija prvorotkinja! Kao ono : Uuuu jesi stara! Ja u šoku! I tako prešutim na prvu izjavu o starijoj prvorotkinji , misleći da se ne odnosi na mene , kad naiđe druga sestra i ona opet: Starija prvorotkinja krevet br 1! Ja gledam , kad ono moj krevet br 1! Ahaaa , a tu si ! Velim: Halo gospođo, ja sam tu i moje ime je Mara, a ne starija prvorotkinja i jel ti po meni vidiš da sam ja stara?! Sestra se zabazeknula ali su me od tada svi zapamtili
RE: vaša starost kod prvog poroda 2.7.2010 20:13:51
mamma mumi
imala 35 god kada sam se porodila, niko mi nije rekao da sam starija prvorotka, a da jeste culi bi me. To je nekad bilo 25 godina, sada zene radjaju jako kasnije, pa sta bi rekli onima u svijetu sa 40 sto radjaju. ja ako Bog da imam namjeru jos jedno, e tad cu po njima onda biti baba hahahahah, ali briga mene, samo da ja zatrudnim:)))
RE: vaša starost kod prvog poroda 2.8.2010 10:00:52
vjestica
34 niko od medicinskog osoblja nije rekao da sam stara prvorotka (za njih sam bila stanje poslije steriliteta i inseminacije ma dobro to kako ko dođe, prvo gleda dijagnozu i meni to uopšte nije smetalo, čak su me pripazili zbog te dijagnoze) ali se zato našla jedna porodilja koja je tek završila srednju školu (btw zatrdunila i nije se stigla ni udati, ali nebitno) da me pita šta si dosad čekala ako sam ikoga poželila nogom nabiti, onda je to bila ona
RE: vaša starost kod prvog poroda 11.11.2010 16:39:00
Anoniman
IZVORNA PORUKA: vjestica
34 niko od medicinskog osoblja nije rekao da sam stara prvorotka (za njih sam bila stanje poslije steriliteta i inseminacije ma dobro to kako ko dođe, prvo gleda dijagnozu i meni to uopšte nije smetalo, čak su me pripazili zbog te dijagnoze) ali se zato našla jedna porodilja koja je tek završila srednju školu (btw zatrdunila i nije se stigla ni udati, ali nebitno) da me pita šta si dosad čekala ako sam ikoga poželila nogom nabiti, onda je to bila ona
RE: vaša starost kod prvog poroda 11.11.2010 16:41:51
amela2208
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
IZVORNA PORUKA: vjestica
e bas se nasmijah tvom postu.
ja sam ovaj post odavno procitala i pukla od smijeha samo sto nisam komentarisala starost kod prvog porodjaja mi je bila 25godina