Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: vaša starost kod prvog poroda 8.6.2010 7:53:07
mala86
23
RE: vaša starost kod prvog poroda 28.6.2010 22:03:17
klemzi
31 godina
RE: vaša starost kod prvog poroda 29.6.2010 9:56:34
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Majčica
27. I jos mi napomenu doktor da sam starija prvorotkinja . Po medicini nakon 25. godine opada plodnost.
e svašta, ja sam se porodila sa 29 godina i niko mi to nije rekao ni na porodu niti tokom trudnoće A da jeste nogom bi ga nabila! rekla bi mu mama ti je starija pehlivane
RE: vaša starost kod prvog poroda 29.6.2010 10:21:30
Majčica
E, mozes mislit, i meni je bilo ono wtf Nego ,bila sam u behutu, pa mu nisam rekla nista. Ali znam da sam i ja to negdje procitala - da zena vrhunac plodnosti dozivljava s 25 i onda to kasnije opada
RE: vaša starost kod prvog poroda 29.6.2010 10:25:56
Hanady RR
E, mozes mislit, i meni je bilo ono wtf Nego ,bila sam u behutu, pa mu nisam rekla nista. Ali znam da sam i ja to negdje procitala - da zena vrhunac plodnosti dozivljava s 25 i onda to kasnije opada
ma smješno.... moja zaova je zatrudnila sa 31 i rodila u 32 po prvi put.... isto so su njoj rekli kada je poššla u salu...pazite je ovo je starija prvorotkinja...međutim nju bol nije spriječio da im adekvatno odgovori...mama ti je starija prvorotkinja rodila je zdravog dječaka vrlo lako...a 3 godine kasnije i curicu... pomjerila se ta granica odavno....samo eto neki doktori još žive u prošlom stoljeću
RE: vaša starost kod prvog poroda 29.6.2010 10:28:27
aya 05
Imala sam 29 kad sam rodila prvo dijete i niko mi nije spomenuo da sam stara,a nism se tako ni osjecala.Sada imam 34 i trudna sam sa drugim dijetetom,hB.Opet mi niko ne govori da sam stara.
RE: vaša starost kod prvog poroda 29.6.2010 10:31:44
Mostarka*
Kada sam ja radjala vrlo ruzn podjelu porodjilja su stalno naglasavali a to je na one ispod 30 i iznad 30 godina. Ne pita te niko od onih sestara kako ide vec jesi li ispod ili iznad 30 Ja sam imala 27.god. i 3. mj.
RE: vaša starost kod prvog poroda 29.6.2010 10:31:48
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ma smješno.... moja zaova je zatrudnila sa 31 i rodila u 32 po prvi put.... isto so su njoj rekli kada je poššla u salu...pazite je ovo je starija prvorotkinja...međutim nju bol nije spriječio da im adekvatno odgovori...mama ti je starija prvorotkinja rodila je zdravog dječaka vrlo lako...a 3 godine kasnije i curicu... pomjerila se ta granica odavno....samo eto neki doktori još žive u prošlom stoljeću
vala baš, tako neumjesno tako nešto reći trudnici tj porodilji, nek mu je rekla, kraljica
< Poruku je uredio veeseelaa -- 29.6.2010 10:32:13 >