Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: vaša starost kod prvog poroda 28.1.2010 11:10:24
bebacha
kad sam rodila prvo djete kroz deset dana sam napunila 21 god a sad rodim drugo imat cu 23 i 3 mjeseca.pa vjerovatno nekad oko 30-te i trece neko ce reci da sam mlada al ja se super osjecam ovako.
RE: vaša starost kod prvog poroda 26.4.2010 9:56:17
Anoniman
10.maja rodila svoju princezu a 29.maja napunila 20 god. a sad cekam drugo i akobogda kad se porodim imat cu 23 god i 3 mjeseca.. a trece akobogda planiram oko 26 god.. i onda uzivancija
RE: vaša starost kod prvog poroda 26.4.2010 11:16:51
Lejla Ka
I ja sam kasno počela, ne svojom voljom, 1. 29 godina 2. 32 godine a voljela bih rodit još jedno, ali kad bi nekako moglo da odmah ima bar 3,5 godine i da bude curica