Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: vaša starost kod prvog poroda 28.1.2010 9:16:26
delfin
kad vidim vaše godine, izgleda mi da ste svi pravo mlade postale majke, i ja sam mogla koju godinu ranije, ali nije išlo. Ja ću aBda svoju prvu da rodim u 32g i 2-3 mjeseca
RE: vaša starost kod prvog poroda 28.1.2010 10:38:15
bebana27
prvi porod 28 god
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: vaša starost kod prvog poroda 28.1.2010 10:58:00
M kao Mama
Već sam na prednjim st. pisala da sam imala 25,5 godina kada sam rodila Lajlu, ali sada se javljam sa drugom pričom.
Naime, moja prijateljica u ponedjelja je rodila drugu curicu. Prvu je rodila sa 35 godine prije 19 mjeseci na carski rez.
U pon. ode da zakaze termin za carski, dr. je pregleda i kaže, ti si za sale otvorena haman 5 prta, i tako žena rodi prirodno. Beba je bila pokrupna, haman 4.200, malo je loše prošla, puno je sječena, ali eto, njen primjer dokazuje da ne mora se svaki put porađati na carski, ako je prvi porod bio na carski.