Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Fatimica, jel zna neko sta je sa njom?Ne vidjam je nikako aktivnu u zadnje vrijeme....JelenaT druzilesmo se na temi razgovori u iscekivanju bebe...
evo mene draga, odoh ja u padobrance , naletim po nekad, a kako nemam puno vremena nikako sve da pofatam i da se natjeram da pisem . I mene zanima sta je sa Fatimicom, voljela bih da je . Sta je sa mama2009, tako nekako joj je bio nick, druzile smo se takodje razgovori u iscekivanju.
Fatimica, jel zna neko sta je sa njom?Ne vidjam je nikako aktivnu u zadnje vrijeme....JelenaT druzilesmo se na temi razgovori u iscekivanju bebe...
evo mene draga, odoh ja u padobrance , naletim po nekad, a kako nemam puno vremena nikako sve da pofatam i da se natjeram da pisem . I mene zanima sta je sa Fatimicom, voljela bih da je . Sta je sa mama2009, tako nekako joj je bio nick, druzile smo se takodje razgovori u iscekivanju.
neces vjerovati cesto pomislilm na tebe i danu kad si bila u bolnici na kontroli, a ja na porodu
A neces vjerovati ja skoro sa malenom u Omer Maslicu i cujem neka zena drzi djevojcicu i govori da se zove Deniz, prvo sam pitala koliko je maloj jer sam pomislila da nisi ti :))))
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
A joooj, da mala bebana što prije ozdravi.. Hvala mama_debeljuca Malo ot, neki dan sam te vidjela s momcima u gradu, prepoznala sam te, ali sam vozila pa nisam mogla zastati da se upoznamo