|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni
9.10.2010 18:51:54   
Niobe
Merix sa soda efektom za bijelo rublje. Perfektno.

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 151
2.11.2010 9:17:23   
mala86
cure probajte omeksivac lila,proizvode ga Kacuni,ima nekoliko mirisa i veliko pakovanje od 3 litra koje kod mene kosta 3.65

ja nedavno slucajno uzela,u ovoj mojoj trgovini litar kosta cijelu 1.60 i meni je odlican,jos pise da ima neke kapsule koje otpustaju mirisuser posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 152
2.11.2010 9:29:42   
Dinkica
IZVORNA PORUKA: mala86

cure probajte omeksivac lila,proizvode ga Kacuni,ima nekoliko mirisa i veliko pakovanje od 3 litra koje kod mene kosta 3.65

ja nedavno slucajno uzela,u ovoj mojoj trgovini litar kosta cijelu 1.60 i meni je odlican,jos pise da ima neke kapsule koje otpustaju mirisuser posted image

E bas ti hvala na preporuci , ja sam do sad koristila bijeli silan, ali bih rado prešla na omekšivač domaće proizvodnje, gdje si vidjela da ima, ima li u centrima tipa Konzum, Interex...

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 153
2.11.2010 9:42:33   
jasmin
Clear-ov sampon protiv peruti.Odlican.Probala sam sve poznate produkte,ukljucujuci i Vichy,ali od kada koristim Clear vise nemam problema.Ako sam vec negdje pisala,nema veze,ponavljam :D.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 154
2.11.2010 9:56:27   
DM

IZVORNA PORUKA: jasmin

Clear-ov sampon protiv peruti.Odlican.Probala sam sve poznate produkte,ukljucujuci i Vichy,ali od kada koristim Clear vise nemam problema.Ako sam vec negdje pisala,nema veze,ponavljam :D.

Hajd' postavi sliku, da li ga ima u BiHuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 155
2.11.2010 9:58:48   
w.pooh
Je li neko probao DM-ove tečne deterđente za veš? Vidjela sam da im je cijena oko 7KM za 20 pranja user posted image i jeste li zadovoljni?

< Poruku je uredio w.pooh -- 2.11.2010 9:59:08 >

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 156
2.11.2010 10:07:17   
Lalana

IZVORNA PORUKA: doublemum

IZVORNA PORUKA: jasmin

Hajd' postavi sliku, da li ga ima u BiHuser posted image

[URL=http://img229.imageshack.us/i/200ml400mlclearshampoo.jpg/]user posted image [/URL]

Moje tri srece...

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 157
2.11.2010 10:43:38   
jasmin
To mala.Sta bih ja bez ovog mog jarana :).

< Poruku je uredio jasmin -- 2.11.2010 10:44:42 >

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 158
2.11.2010 10:50:48   
Malenaoduvijek
user posted image
IZVORNA PORUKA: w.pooh

Je li neko probao DM-ove tečne deterđente za veš? Vidjela sam da im je cijena oko 7KM za 20 pranja user posted image i jeste li zadovoljni?

ja sam probala onaj denk mit za tamni ves i cak sta vise iznenadila sam se da mi se ves na 40 stepeni bolje oprao nego sa tecnim persilom.nisam mogla vjerovati.ja samo na fleke stavim denk mit sapun i to je to.

ja reklame za denk mit mislice neko da se bavim prodajom istog, a ne bavim Boga mi.user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 159
2.11.2010 10:56:05   
Candy
A gdje ima kupiti taj Clear sampon protiv peruti? Iz Zenice sam, pa ima li u Konzumu...?

Potpisujem za Merix detrdjent za ves, samo sto ja koristim sa mirisom jorgovana, ma odlicno. Takodjer vec nekih godinu dana koristim samo Lila omeksivac, nas domaci, sa mirisom ruze, meni je bolji i od silana i od ornela, a i povoljniji je, a jos nas.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 160
2.11.2010 10:58:17   
mamana
Tide apsolut

(odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 161
2.11.2010 11:49:51   
mala86
IZVORNA PORUKA: Dinkica

E bas ti hvala na preporuci , ja sam do sad koristila bijeli silan, ali bih rado prešla na omekšivač domaće proizvodnje, gdje si vidjela da ima, ima li u centrima tipa Konzum, Interex...

danas cu do konzuma pa cu vidjet,trebalo bi biti!probaj mislim da se neces pokajati,a nije neka cijena i ako ti se ne svidi

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 162
2.11.2010 12:07:17   
Meri29
I mi smo probali taj omeksivac, onaj plavi, sto na njemu pise da ispusta miris na dodir, je dobar. Kupila sam i zuti i ljubicasti, oni nisu nesto.

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 163
2.11.2010 15:09:22   
mala86
ja bas sad koristim ljubicasti i zadovoljna sam user posted image ,L.jaknicu oprala i bas ljepo mirise!
ja ne volim nesto miris ruze,a sljedeci cu plavi

nedavno sam uzela ornel u konzumu 2 plus 1 gratis i nije mi bio nista bolji,bas se razocarala

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 164
3.11.2010 11:43:43   
maja78 RR

danas cu do konzuma pa cu vidjet,trebalo bi biti!probaj mislim da se neces pokajati,a nije neka cijena i ako ti se ne svidi

da nisi slucajno gledala ima li ga u konzumu?

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 165
3.11.2010 11:50:16   
mala86
IZVORNA PORUKA: maja78 RR

da nisi slucajno gledala ima li ga u konzumu?

joj nisam evo sad cu ici javim poslije :-)

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 166
3.11.2010 14:02:33   
Anoniman
user posted image Ovim Violertinim papirima za kuh. upotrebu i toaletnim papiromuser posted image  
Viledinim brisacemza podove
user posted image i truleksom
user posted image  
user posted image Niveinom dnev. kremom .Ovim deterdz.
$("#selectswatchdiv").show();
    user posted image  Drvenom cetkom za kosuuser posted image

Ima toga jos...

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 167
3.11.2010 15:41:20   
mala86
cure ovaj omeksivac lilla ima u konzumuuser posted image -kosta 1.75

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 168
3.11.2010 15:52:52   
maja78 RR

cure ovaj omeksivac lilla ima u konzumuuser posted image -kosta 1.75

hvala puno :)

evo nadjoh veliki od 3 litre 3,75 KM

< Poruku je uredio maja78 RR -- 3.11.2010 15:59:04 >

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 169
7.11.2010 23:29:33   
Niobe
Naturela camomile clasic ulosci. revelejšn.

< Poruku je uredio Niobe -- 7.11.2010 23:30:47 >

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

Neposredna veza do poruke: 170
8.11.2010 8:44:50   
R&T@

Probala...
zadovoljna...
hvala...user posted image

Ne znam da li mi se vise svidja miris ili bar kod 387 user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 171
8.11.2010 9:32:45   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: tajra

Probala...
zadovoljna...
hvala...user posted image

Ne znam da li mi se vise svidja miris ili bar kod 387 user posted image

kupila, nisam jos isprobala
3,60 u robotu

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 172
9.11.2010 14:24:00   
Zejnebb
Dm-ovi proizvodi su mi super povoljni i dobri su,steta samo sto kod nas ovdje nema jos dm-a
Mozete li mi reci ako neka od vas zna neki proizvod za uklanjanje dlacica sa bikini zone,probala sam iz dm baleinu pjenu,nije losa ali bas i nije djelotvorna,ako imate neki proizvod napisite.
Imam depilator ali ne smijem na bikini zonu,boli uzasno :(

Neposredna veza do poruke: 173
9.11.2010 14:30:54   
milenium

IZVORNA PORUKA: Zejnebb

Dm-ovi proizvodi su mi super povoljni i dobri su,steta samo sto kod nas ovdje nema jos dm-a
Mozete li mi reci ako neka od vas zna neki proizvod za uklanjanje dlacica sa bikini zone,probala sam iz dm baleinu pjenu,nije losa ali bas i nije djelotvorna,ako imate neki proizvod napisite.
Imam depilator ali ne smijem na bikini zonu,boli uzasno :(

možda veet krema ili pjena.pokušajuser posted image

(odgovor članu Zejnebb)
Neposredna veza do poruke: 174
9.11.2010 14:37:53   
reallove
ja sam koristila veet,i nisam zadovoljna..sada koristim braun silk epil,prezadovoljna sam,imas posseban aparatic za bikini zonu

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *