Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 19.10.2010 14:21:58
henna ze
ljubaviiiiiiiiiiiiiiiiiiii mi smo mnogo toga hteli zajednoooooooooo..samo ovo nismo smeli....nikadaaaaaaaaaaaaa ..pripreme za koncert počele..Željkoooooooooo dolazimmm
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 19.10.2010 22:49:34
sporty mamaa
"Da se nađemo na pola puta - na pola prkosa i pola ponosa, do neba falis mi i nisam ljuta, nemoj da glumis znam i tebi falim ja....." "Da se nađemo na pola puta, na pola ulice i pola uzdaha, najbolji lijek za sve u par minuta - pola poljupca ti, pola poljupca ja"
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 20.10.2010 9:51:30
M kao Mama
A, dao si mi reč da bit ćeš tu da nosit ćeš me kao pticu ranjenju, da bit ćeš moj mač u kamenu, a onda krenulo je sve po zlu, jer kada imaš ljubav malo je, a kada gubiš, onda znaš da gubiš sve, zapalila sad bih ceo svet, zbog tebe napravit ću incident, nek ide do đavola sveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 20.10.2010 9:55:10
Amrino
Ja ne znam sta je samnom....danima mi se u glsvi vrti "...ja moram da pijem da ublazim bol..." ...a koliko se sjecam niti sam je gdje cula niti bilo sta slicno...
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 20.10.2010 10:01:15
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Amrino
Ja ne znam sta je samnom....danima mi se u glsvi vrti "...ja moram da pijem da ublazim bol..." ...a koliko se sjecam niti sam je gdje cula niti bilo sta slicno...
mora da si se sjetila nekog djevojačkog derneka iz ''mlađih'' dana..... Ja moram da pijem, da ublazim bol, o kako je tuzan ovaj zivot moj... O kako su noci duge Danka, da pevam o tebi Danka, jer si ti zivot moj. ... T. Zdravković
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 20.10.2010 10:07:15
ziki
Mala, mala, mala grupa p***** dugo nam je vala smetala specijalno za jednog investitora i njegove predstavnike
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
< Poruku je uredio Hanady RR -- 21.10.2010 8:00:43 >
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 23.10.2010 22:11:46
koka i po
ne govori sta je za mene dobrooooo svako svoje znaaaaaaa, mene niko promjeniti nece JER JA CU BITI JA, HEEEE....EEEJJJ.......TO JE MOJA STVA...AAAAAAARRRRRRRRR
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 27.10.2010 14:53:05
ziki
Ostani đubre do kraja od R. Čorbe
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 28.10.2010 22:52:34
Mona Mohamed
Ti si moja heroina, hajde da se volimo..Meni treba benzina, budi moje gorivo..
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 28.10.2010 23:09:17
marny
IZVORNA PORUKA: Mona Mohamed
Ti si moja heroina, hajde da se volimo..Meni treba benzina, budi moje gorivo..
hahhaa dobr si, ja evo tipkam i slušam Gibu, nedavno na koncertu bila; slušaj riči I onda kad ih pustiš do mene Imam čudan osjećaj, ko`da ih posuđujem... Znaju dica sve što triba znat, Znaju ništa ne vidit, znaju ništa ne pitat, Znaju anđeli s nama ljudima S nama ludima
Šta će meni moja dica reć' Šta će meni moja dica reć' Kad sidnem pored njih na rub od postelje Šta će kad ih staviš među nas Da nam budu taoci od ovog ludila Šta bi anđeli s nama ljudima
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 28.10.2010 23:10:45
klemzi
a ti slutiš otkud bore, trunje se u oku diglo olujno je tamo gore, gdje nas nije puno stiglo
pile moje, pače moje malo