|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: povisena temperatura
1.11.2010 22:29:45   
DM
Mrvica draga, drago mi je da Noni bolje , puno,puno,puno.......

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 801
2.11.2010 8:23:15   
ziki
Andila kako je prošla noć, šta je dr rekao?
Drago mi je da su malena dječica bolje

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 802
2.11.2010 9:10:51   
dacy
svako malo sam zavirivala na ovu temu da vidim kako je dječak. Drago mi je da je bolje user posted image . Pusa za dječaka

Soul of My Soul

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 803
2.11.2010 9:20:31   
anidla
jutros sam imala jedno jako ruzno iskustvo ali to nije ova tema nego neka druga, o luda sam, ljuta sam, moj razum ne mozeda dokuci bezobrazluk ljudi....ali kad budem imala vise vremena pisat cu o tome....

uglavnom, Noa je bolje, puno bolje....

sav se izasuo po licu, vratu i stomaku, ture nema od jutros, sad 36.5 Hvala dragom Bogu!

Boze, jos sam pod dojmovima ovih dana a jutros sme sve dodatno slomilo

ali samo nek je moje pile bolje...

ljubim vas

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu dacy)
Neposredna veza do poruke: 804
2.11.2010 9:23:21   
Anoniman
super, eto prošli ste i vi trodnevni virus, osip će se brzo povući i to je to...Odmori mamiceuser posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 805
2.11.2010 9:24:15   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: anidla

jutros sam imala jedno jako ruzno iskustvo ali to nije ova tema nego neka druga, o luda sam, ljuta sam, moj razum ne mozeda dokuci bezobrazluk ljudi....ali kad budem imala vise vremena pisat cu o tome....

uglavnom, Noa je bolje, puno bolje....

sav se izasuo po licu, vratu i stomaku, ture nema od jutros, sad 36.5 Hvala dragom Bogu!

Boze, jos sam pod dojmovima ovih dana a jutros sme sve dodatno slomilo

ali samo nek je moje pile bolje...

ljubim vas

bas mi je drago da je tvom malcu puno bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala Bogu a sve ostalo i nije bitno kakv je ko sebi je , ljubi malog princa i uzivajte sada malo i tebi treba odmora sigurno user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 806
2.11.2010 9:24:37   
jasmin
Taj osip bi znacio da je bila trodnevna viroza.Znaci,sve je iza vas.Hvala Bogu draga.
Zao mi je zbog ruznog iskustva.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 807
2.11.2010 9:25:27   
R&T@
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za ozdravljenje
....moze i za osip jer sad znamo sta je.....

Ti se ne nerviraj, nista nije vazno kad je bebac zdrav...

i trk na temu pripreme za rodjendan....

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 808
2.11.2010 9:46:40   
anidla
smijem li nou izvest malo napolje, 5 dana je u kuci zatvoren user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 809
2.11.2010 9:52:32   
Anoniman

Mislim da smijes, sada kada nema temp.
Drago nam je sto je medic dobro...dusa mala. Samo da znate da ste citav forum zabrinuli. Ja nisam bila u toku, ali mi je Visna jucer rekla.
Jubimo vas

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 810
2.11.2010 9:58:25   
Honey3

ja mislim da bi mu bas godio zrak,samo mu usi zastiti jer ima vjetra i hvala Bogu da je beby boljeuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 811
2.11.2010 9:58:27   
anidla
mozes onda zamislit u kakvom sm ja stanju bila kad se citav forum za mene brinuo i za moje pile....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 812
2.11.2010 9:58:49   
nikita
dusa moja draga, kako me brinuo, i bas mi te bilo zao, uh nek je proslo i ne ponovilo se...

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 813
2.11.2010 10:02:46   
dinaa
Mogu misliti kako ste se izmucili ali hB da je to sad iza vas,sad se mazite i paziteuser posted image

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 814
2.11.2010 10:14:39   
rose 87
bas mi je drago da je Noa bolje user posted image user posted image user posted image ,mogu misliti kako vam je bilo ali hB pa je sve sad proslo

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 815
2.11.2010 10:28:18   
anidla
user posted image user posted image user posted image

ljubimo vas ja i moje istackano dijete user posted image

evo spava na mojim nonama, sunce moje...

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 816
2.11.2010 10:43:53   
MinaMM
user posted image user posted image user posted image  bravo za hrabrog djecaka i njegovu mamu. jucer sam cijeli dan mislila na vas. pozdrav

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 817
2.11.2010 15:12:21   
iv@ncica
user posted image user posted image user posted image    odlicno  anidla..bas  mim je  drago...stvarno  smo  se bili  zabrinuli, ikao  smo  pretpostavili d a bi  moglo  biti  rijec  o 3-dnevnom,  napisala  sam  ti  gore da  ako  se  pojavi  danas  odmah  znas  sto  je...ali  predeverali  smo  i mi  to  prije  vrtica, samo  s mnajom  turom..gora  nam  je  bila  ova  kao  tvoja  od  neki dan..samo  je  krace trajala..eto  sad  vani  i  uivaj  i  odmaraj..u  nas  kisa  pa  nigdje  ne  mozemo  a  ja s lobodna i danas user posted image ...nego  sad  ce  mo  svi  odahnuti  ,  jos  nam  je  i  minja  bolje  samo  cekaju  nalaze  i  do  petka su  u  bolniciuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 818
3.11.2010 18:04:32   
nikita
evo i nas sa turom 38 sa 1 imali smo maloprije user posted image
dala mu panadol baby sirup, masirala sam ga mokrom pelenom, stavila mu rakijave carape, sljezov korjen mu kapa u nos, baby vac u pogonu...bit ce valjda bolje

EI 16.11.2009.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 819
3.11.2010 18:07:34   
jasmin

IZVORNA PORUKA: nikita

evo i nas sa turom 38 sa 1 imali smo maloprije user posted image
dala mu panadol baby sirup, masirala sam ga mokrom pelenom, stavila mu rakijave carape, sljezov korjen mu kapa u nos, baby vac u pogonu...bit ce valjda bolje

I vi???Zao mi je niki.Valjda nece biti nista strasno.Kaslje li ili je samo turica?

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 820
3.11.2010 18:09:06   
mala86
evo i nas!juce mu je procurio nosic,danas je poceo kasljat,veceras zaspo oko pola 5 u 5 se probudi placuci,nervozan,nije mi nikako dao da mu izmjerim tem.u guzu,nekako ispred kompa uspijem ispod pazuha-37.5 user posted image ,ja znam da to nije neka tem,ali me uzas strah,pada noc a nikad dosad je nismo imali user posted image !uspanicila sam se sva,a ovamo se trrudim da izgledam pribrano

u kuci imam paracetamol,sad cu mm poslat po cepice,ali koje-paracetamolove i koliko i kad da mu dam?

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 821
3.11.2010 18:09:48   
nikita
pa kaslje pomalo al mislim da je to zato sto mu je nosa zacepljena pa tesko dise...raspolozen je hB , evo igramo se, smije se...

EI 16.11.2009.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 822
3.11.2010 18:12:27   
jasmin
Mozes cepice paracetamola.Savjetujem ti da imas i sirup dalsy u slucaju da temperatura predje 39 stupnjeva.Sve do 38.5 ja ne bih skidala temperaturu,jer je odbrambena i korisna je za organizam.Cim predje preko toga ide skidanje temperature tusiranjem(onako kako se sve do sada objasnjavalo anidli)...a ako raste i dalje onda dalsy.Sretno vam cure.

< Poruku je uredio jasmin -- 3.11.2010 18:13:01 >

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 823
3.11.2010 18:12:56   
nikita
mala tako sam i ja panicila kad smo prvi put imali turu a sad vec ne panicim samo mi ga zao ...nije to strasno, nemoj mu davati sirup dok ne dode do 38 , tvoj momak je veliki, izborit ce se on sam, daju mu sto vise caja, i igraj se s njim da ga oraspolozis

EI 16.11.2009.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 824
3.11.2010 18:16:53   
jasmin
Isto vam preporucujem da imate uvijek Mucoplant mast protiv prehlade u kucnoj apoteci.Kada osjetim promjene kod svoje djece nalik prehladi,tipa kasljic,zacepljen nosic i sl,mazem im prsa i ledja,ovlazim zrak u prostoriji,piju dosta tecnosti s medom i to prodje bez problema.Eh sad je kod vas turica,ali je Mucoplant odlicna za prociscenje disajnih puteva i ublazuje napade kaslja.Prilagodjena je dojencadi.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *