Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Andila kako je prošla noć, šta je dr rekao? Drago mi je da su malena dječica bolje
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
jutros sam imala jedno jako ruzno iskustvo ali to nije ova tema nego neka druga, o luda sam, ljuta sam, moj razum ne mozeda dokuci bezobrazluk ljudi....ali kad budem imala vise vremena pisat cu o tome....
uglavnom, Noa je bolje, puno bolje....
sav se izasuo po licu, vratu i stomaku, ture nema od jutros, sad 36.5 Hvala dragom Bogu!
Boze, jos sam pod dojmovima ovih dana a jutros sme sve dodatno slomilo
ali samo nek je moje pile bolje...
ljubim vas
jutros sam imala jedno jako ruzno iskustvo ali to nije ova tema nego neka druga, o luda sam, ljuta sam, moj razum ne mozeda dokuci bezobrazluk ljudi....ali kad budem imala vise vremena pisat cu o tome....
uglavnom, Noa je bolje, puno bolje....
sav se izasuo po licu, vratu i stomaku, ture nema od jutros, sad 36.5 Hvala dragom Bogu!
Boze, jos sam pod dojmovima ovih dana a jutros sme sve dodatno slomilo
ali samo nek je moje pile bolje...
ljubim vas
bas mi je drago da je tvom malcu puno bolje hvala Bogu a sve ostalo i nije bitno kakv je ko sebi je , ljubi malog princa i uzivajte sada malo i tebi treba odmora sigurno
odlicno anidla..bas mim je drago...stvarno smo se bili zabrinuli, ikao smo pretpostavili d a bi moglo biti rijec o 3-dnevnom, napisala sam ti gore da ako se pojavi danas odmah znas sto je...ali predeverali smo i mi to prije vrtica, samo s mnajom turom..gora nam je bila ova kao tvoja od neki dan..samo je krace trajala..eto sad vani i uivaj i odmaraj..u nas kisa pa nigdje ne mozemo a ja s lobodna i danas ...nego sad ce mo svi odahnuti , jos nam je i minja bolje samo cekaju nalaze i do petka su u bolnici
evo i nas sa turom 38 sa 1 imali smo maloprije dala mu panadol baby sirup, masirala sam ga mokrom pelenom, stavila mu rakijave carape, sljezov korjen mu kapa u nos, baby vac u pogonu...bit ce valjda bolje
evo i nas sa turom 38 sa 1 imali smo maloprije dala mu panadol baby sirup, masirala sam ga mokrom pelenom, stavila mu rakijave carape, sljezov korjen mu kapa u nos, baby vac u pogonu...bit ce valjda bolje
I vi???Zao mi je niki.Valjda nece biti nista strasno.Kaslje li ili je samo turica?
evo i nas!juce mu je procurio nosic,danas je poceo kasljat,veceras zaspo oko pola 5 u 5 se probudi placuci,nervozan,nije mi nikako dao da mu izmjerim tem.u guzu,nekako ispred kompa uspijem ispod pazuha-37.5 ,ja znam da to nije neka tem,ali me uzas strah,pada noc a nikad dosad je nismo imali !uspanicila sam se sva,a ovamo se trrudim da izgledam pribrano
u kuci imam paracetamol,sad cu mm poslat po cepice,ali koje-paracetamolove i koliko i kad da mu dam?
Mozes cepice paracetamola.Savjetujem ti da imas i sirup dalsy u slucaju da temperatura predje 39 stupnjeva.Sve do 38.5 ja ne bih skidala temperaturu,jer je odbrambena i korisna je za organizam.Cim predje preko toga ide skidanje temperature tusiranjem(onako kako se sve do sada objasnjavalo anidli)...a ako raste i dalje onda dalsy.Sretno vam cure.
< Poruku je uredio jasmin -- 3.11.2010 18:13:01 >
mala tako sam i ja panicila kad smo prvi put imali turu a sad vec ne panicim samo mi ga zao ...nije to strasno, nemoj mu davati sirup dok ne dode do 38 , tvoj momak je veliki, izborit ce se on sam, daju mu sto vise caja, i igraj se s njim da ga oraspolozis
Isto vam preporucujem da imate uvijek Mucoplant mast protiv prehlade u kucnoj apoteci.Kada osjetim promjene kod svoje djece nalik prehladi,tipa kasljic,zacepljen nosic i sl,mazem im prsa i ledja,ovlazim zrak u prostoriji,piju dosta tecnosti s medom i to prodje bez problema.Eh sad je kod vas turica,ali je Mucoplant odlicna za prociscenje disajnih puteva i ublazuje napade kaslja.Prilagodjena je dojencadi.
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.