Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 29.10.2010 19:21:31
sarah
Hello trudnice, kako ste danas?
Ja sam umorna, sreca pa je vikend pa cu valjda odmoriti malo. Sljedece sedmice bi trebala na ultrazvuk pa jedva cekam.
Gagach, trazili su maloprije na tv-u zensku osobu koja je sinoc kraja bademe u Mercatoru Zar je dotle doslo, nemoj davati los primjer svom djetetu Ja sam u pocetku trudnoce jela bademe ali su mi se kasnije ogadili, ne znam zasto. Belmice, dobro dosla i zelim ti zdravu i ugodnu trudnocu. Idacha, tebi takodje puno srece. Rose, pa ti od danas konacno na bolovanju. Uzivaj sad i malo odmori dok bebica ne dodje, ugadjaj sebi sa hranom i ostalim . I pridruzi nam se na kafi u ponedjeljak, sad si free. Mino, nadam se da i ti dolazis, cekamo te Esmina, zar sedam puta u wc u toku noci? Ja sad zasad ustajem jednom u toku noci u wc, mogu misliti onda kako ce biti veselo kasnije Da si nam blize pa da i ti dodjes na kaficu. Ida2010, samo ti citaj, ne brini brzo ces nas upoznati Medi, sta je s tobom? Jesi li dobro? Dolazis li na kaficu? Sunce, pridruzi nam se i ti, ne moras vise mirovati. Provedi se lijepo sutra na svadbi. Rimljanko, nadam se da ces i ti stici u ponedjeljak da nam se pridruzis. Ladyblue, mrkva, sretno vam i da nam uskoro javite lijepe vijesti. Velika pusa za sve
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 29.10.2010 19:50:21
vila.vilica
cao debele
evo i ja da se docepam RR danas...joj jesam ljubomorna kad vidim kako spavate tj kako se naspavate, šetate..helem uživate u trudnoći, a meni trudnoca prolazi u kancelariji..a ona dva dana vikenda me glava boli helem napadaju me grcevi u nogama pocesto... ujutro imam traumaticna budjenja prije svitanja..jer me tako zna scepati za list, butinu i slicno da se izbezumim...i onda me naredna 2-3 dana boli to mjesto ...a sve fol pijem magnezij.. gagach...moze biti da sam fulila...ali ja ne znam ni kad ni gdje je ta kafa osim da je ponedjeljak....a rado bih dosla samo zavisi u koja je doba
i na kraju..kako mi nije poslo za rukom da nađem haljinu, ja kupih čizme niđe veze
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 29.10.2010 19:56:35
rose
IZVORNA PORUKA: vila.vilica
cao debele
evo i ja da se docepam RR danas...joj jesam ljubomorna kad vidim kako spavate tj kako se naspavate, šetate..helem uživate u trudnoći, a meni trudnoca prolazi u kancelariji..a ona dva dana vikenda me glava boli helem napadaju me grcevi u nogama pocesto... ujutro imam traumaticna budjenja prije svitanja..jer me tako zna scepati za list, butinu i slicno da se izbezumim...i onda me naredna 2-3 dana boli to mjesto ...a sve fol pijem magnezij.. gagach...moze biti da sam fulila...ali ja ne znam ni kad ni gdje je ta kafa osim da je ponedjeljak....a rado bih dosla samo zavisi u koja je doba
i na kraju..kako mi nije poslo za rukom da nađem haljinu, ja kupih čizme niđe veze
vilice kad te scepa grc, istegni nogu u suprotnom pravcu...zaboli ali odmah prodje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 29.10.2010 20:26:43
Lara83
Evo da vam se konacno malo javim, jutros sam fino pajkila do 10h onda se spremila i otisla da zavrsim beauty tretmane uzivala sam...a onda odem s prijateljicom na kafu, pa onda s mm na rucak i opet tutnjaza po gradu do maloprije. U stanu haos, provlacimo se izmedju kutija ali sta me briga...ova 2 dana besposlicarenja su mi bas dobro dosla. Idacha dobro nam dosla, s obzirom da si ti vec iskusna mamica pomoci ces nam i odgovoriti na silna pitanja Rose eto i ti konacno zavrsi s poslom hB, a sad slatko iscekivanje Admira kako si nam ti? Taurus i sinoc sam imala opet kontrakcije, ali nisu onako jake bile. Bila sam popila samo pola apaurina od 2mg pa vjerovatno nije dovoljno, ali necu vise...od sada 2mg i na spavanje. Gagach kapu i rukavice bez razmisljanja...uzasno je hladno! Ja se sva zamotam kao da sam na sibir krenula... Belmice dobro nam dosla i jos jednom da ti zazelim predivnih 9. mjeseci! Kako je proslo kod doktora? Rimljanka neka te tm malo izmasira, bude lakse... Sunce draga jesi li skontala sta ces obuci nadam se da si dobro i da je sve ok! Vilo vilice cekamo i tebe u ponedjeljak na kafici bit ce nas puuunooooo
i ostale drage trudnjace od srca pozdravljam, nadam se da ste sve dobro
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 29.10.2010 21:15:24
rose
IZVORNA PORUKA: gagach
gagach...moze biti da sam fulila...ali ja ne znam ni kad ni gdje je ta kafa osim da je ponedjeljak....a rado bih dosla samo zavisi u koja je doba
e sad kad si pitala za kafu moras i doci... ponedeljak u 17 sati pred BBI -em ( ispred kafica Cordoba)
ahaaa pa ako sve bude ok mogla bih i ja...al ja nikog ne znam ...osim ako se rose ne "skotrlja" niz dzidzikovac..a i nema sanse da vas fulim
rose ma nema sta ne radim..kad priFati ne popušĆa
ja znam da se meni par puta desavalo kad me uhvati grc umjesto da se refleksno uhvatim za nogu ja je dodatno istegnem...e sad ne znam sta bi kod tebe palilo...a za kaficu cu vidjeti...ujutro imam kontrolu kod masica...pa cu vidjeti kakav mi bude dan za kafice ...mozemo se cuti svakako a u utorak na vjezbice jos ako uspijem muza dovuc
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 29.10.2010 21:31:23
vila.vilica
laro i rose vas dvije se figurativno skotrljajte, nikako drugacije... rose..nadam se da ce sve biti u redu kod doce i da mala piška neće krenut vani prije vakta da popijemo kafu
ja sam se narucila u ponedjeljak ujutro na 4D...nadam se da ce sve biti u redu ABD...pa da zalijem kafom ko vel'ka!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 29.10.2010 21:37:38
vila.vilica
idem u Agram Sunce kod izvjesnog dr Taiba je li neko isao od vas? na nekom forumu sam (a mozda i na ovom) naletjela na neke komentare koji su bili zadovoljavajuci kad je rijec o osoblju dole, pa cemo vidjeti!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 29.10.2010 21:39:33
Lara83
idem u Agram Sunce kod izvjesnog dr Taiba je li neko isao od vas? na nekom forumu sam (a mozda i na ovom) naletjela na neke komentare koji su bili zadovoljavajuci kad je rijec o osoblju dole, pa cemo vidjeti!
dr. taib je odlican! ljubazan, detaljan i ja sam bila prezadovoljna... isla sam kod njega na pregled dole, prije trudnoce... odusevit ces se sto ambijentom sto osobljem
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 29.10.2010 21:41:37
vila.vilica
IZVORNA PORUKA: Lara83
dr. taib je odlican! ljubazan, detaljan i ja sam bila prezadovoljna... isla sam kod njega na pregled dole, prije trudnoce... odusevit ces se sto ambijentom sto osobljem
hvala ti Laro... koliko se radujem tom pregledau toliko me ipak hvata prpa..valjda ce sve biti OK.. do sad sam imala 4 UZ svaki put kod nekog drugog i svi pregledi su bili OK...ali ja idem i kod petog
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 29.10.2010 21:44:20
Lara83
hvala ti Laro... koliko se radujem tom pregledau toliko me ipak hvata prpa..valjda ce sve biti OK.. do sad sam imala 4 UZ svaki put kod nekog drugog i svi pregledi su bili OK...ali ja idem i kod petog
ma bit ce ok, poznajem taj osjecaj prije pregleda...ne mozes a da se ne brines ali eto uvijek bude bolje nego sto ocekujemo! sretno! pa jesi li se odlucila za jednog dr koji ce ti voditi trudnocu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 29.10.2010 21:51:19
vila.vilica
Laro...imam ja doktoricu koja mi vodi trudnocu mada to ti je ono jer se "znamo",...nije privatnica...a i inace ona ne vodi trudnoce kao ostali, vec ponekad nekog uzme...ima drugu specijalnost u ginekologiji..tako da ti ona licno ne radi UZ...pa kad meni bude vakat za UZ onda se dogovorimo kod koga cu od njenih kolega a u medjuvremenu ja napravim "izlet" sa strane kod privatnika na eci peci pec
sva sreca pa svi koji su mi bili...iako ne znaju neki jedni za druge...nemaju medjusobno kontradiktornosti..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 29.10.2010 21:58:34
vila.vilica
vilo jos bolje onda bitno je da je do sada sve bilo ok (kod kojeg god da si isla)...a bit ce i od sada ne brini!
hoce aBd...valjda konacno potvrdim je li fakat CURA ili ću da se šokiram "zaoprave" hah a i moracu malo da skakucem tog jutra da je probudim da ne bude drincala na pregledu..ima da mi se nasmješi
nego jesi li ti vidjela ovih zena...sve su izasle u carsiju..petak vece, dernece, a ja moram kucu da radim i da visim na forumu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 29.10.2010 22:02:16
Lara83
vilo jos bolje onda bitno je da je do sada sve bilo ok (kod kojeg god da si isla)...a bit ce i od sada ne brini!
hoce aBd...valjda konacno potvrdim je li fakat CURA ili ću da se šokiram "zaoprave" hah a i moracu malo da skakucem tog jutra da je probudim da ne bude drincala na pregledu..ima da mi se nasmješi
nego jesi li ti vidjela ovih zena...sve su izasle u carsiju..petak vece, dernece, a ja moram kucu da radim i da visim na forumu
heehhe ...moj pisonja jos nikad nije spavao, samo mlatara rukicama i nogicama. bice ona budna, zna koliko joj je mamica nestrpljiva da je vidi ja sam cijeli dan tutnjala i nije mi palo na pamet da veceras izadjem, a i bas je hladno...evo me vec u krevetu slusam muziku i citam po forumu. neka i nase hanumice malo uzivaju nije valjda da si sad po kuci radila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 29.10.2010 22:02:59
rose
mialim da sam kompletirala torbu za bolnicu...konacno sam nasla plasticno gumene papuce za bolnice...ali su 3 broja vece od onog sto nosim ...buhtle ne staju u moj broj ovih dana