|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
29.10.2010 1:22:40   
rose

IZVORNA PORUKA: SailorMoon

Joj vjeruj bas mislim da je i taj poso uzrok sto ti je bebica malo sitnija. Nije dzabe da se netreba od kraj 7 mjeseca raditi. Ali sta ces kad se nema drugog izbora.

sad cemo malo odmarati pa valda bude napretka user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 1376
29.10.2010 1:50:11   
Admiraaa
Cao drage moje, evo ja kao i obicno noci provodim na netu, ne mogu da spavam a imam i blage bolove po dnu stomaka... vidim kod vas ima svasta nesta.. sad cu sjesti da iscitam... sretno ako neko veceras dodje do bolnice :):)

Neposredna veza do poruke: 1377
29.10.2010 7:42:12   
taurus
jutro user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam prva danasuser posted image user posted image user posted image
nešto sam loše spaval, R mi je kašljao pa sam se budilauser posted image user posted image user posted image
Rose još danas posao i onda user posted image user posted image user posted image
Laro samo ti miruj i čuvaj se, smiriće se kontrakcije kada budeš par dana odmarala
Sailoor, Lady blue još malo i eto user posted image  user posted image user posted image user posted image
Idacha dobro došla u naše društvo, čestitam za user posted image
ostale drage moje user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 1378
29.10.2010 8:45:04   
ladyblue RR
evo i mene...
bila sam u bolnici. počela sam se otvarati. doduše, prst za sada ali je krenulo. nadam se da ću dobaciti do ponedjeljka da ne ležim preko vikenda u bolnici.
i dalje ovo nešto curi po malo ali najvažnije je da je CTG uredan i da plodove vode ima dovoljno.
mislila sam da će me ostaviti. otišla ja jutros u bolnicu, jedva vozim, bole me leđa, torbu nisam ponijela i mislim u sebi koja sam budala....šta ako me ostave a ja ništa nemam sa sobom i još mi auto na prakingu koji se plaćauser posted image
sreća pa ne ostadoh.
pozdrav svima

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1379
29.10.2010 8:59:25   
gagach
jutro curice! ja sam danas na poslu rekoh da odradim jos koju sedmicu prije nego zbrisem na bolovanje...
Smrzla sam se do posla ... oci ispadaju... sve mi ofirno kapu staviti ali necu jos dugo bjezati vec su me sinusi poceli boliti...uzas...
helem mene muci kiselina i to je za umrjet...sta god da pojedem umirem...sinoc sam bila u merkatoru i uhvatio me napad zgaravice i onda sam ukrala par bademauser posted image  mm je umro od stida sve bjezao od mene a ja u dzepice natrpala u svaki po 2 badema hahahha jedva sam prezivjelauser posted image tako da mi jedino bademi pomazu al bademi zatvarajuuser posted image  uzas...

mino jao bas mi je drago sto nam se pridruzujes za kaficu...jedva cekam da te vidim sa vecim stomakom...kako idu kile kod tebe? Vjerujem da vam je tuzno zbog toga sto muzic nece biti tu zadnja dane pred porod ali pregurat cete to vi sigurna sam...samo se naoruzaj sekamauser posted image
laro hahaha kod mene i kod tebe vazda neka zbivanja hahahha... ZIVIO GAK sta bi mi bez njegauser posted image user posted image user posted image  a te majice moje na odmet nabaviti ili odraditi neki print na kaputeuser posted image  oprez! trudne i smotaneuser posted image
Rimljanka super da su ledja popustila...nadam se da te vise nece muciti taj jaki bol...mogu misliti kako si se napatilauser posted image  i ja se nadam da ces nam ovaj put doci na kaficuuser posted image
naidica drago mi je da si i ti dobro i da se mis mali mrduckauser posted image  a sto se kihanja tise ja samo kisem i onda trcim u wc...sve imam osjecaj upiskit cu seuser posted image
ladyblue i mrkva sretno vam i da prodje sve brzo i bez muke...mi cemo navijatiuser posted image user posted image user posted image
neda30 nemoj se sikirati samo miruj. Dosta zena koje znam je na toj terapiji...samo slusaj doktora... 
nemoj ni slucajno dizati tesko i premarati se...lagane setnjice... cuvaj nam se i nemoj da se brines da ne bi nedo Bog doslo do kontrakcija...
esmina a ja se bas pitala sto te to nemauser posted image  promahalat cemo vam sta smo izmahalaleuser posted image  joj receniceuser posted image
vila.vilica hahahhahaha e bas si blesava nasmija me pravouser posted image  kod mene nije tako zabavno kao kod tebe...jel nam ti dolazis na kafu u ponedeljak?
idacha CESTITAM NA TRUDNOCI i dobro nam dosla...user posted image user posted image user posted image
taurus kako si nam ti? user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1380
29.10.2010 9:50:18   
Mama2b
Evo i od mene dobro jutro, u Sarajevu poprilicno maglovito:)
mynxlee- cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tebi i tvojoj bebici sve naj, naj, da ovi prvi dani budu sto laksi:)))

Kod nas sve ok, mene isto boli dole kad se po noci okrecem sa jedne strane na drugu, ili kad dugo lezim pa se trebam dici, mozda ima veze sto i ja radim i non stop sjedim na poslu, mislim da bih trebala sto vise hodati, imam osjecaj da je dole sve zakrzljalo...

Pozdrav svima i sretno trudnjacama koje su se priblizile terminu!!!!

27.12.2010. se rodio nas prelijepi bebac:)))

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1381
29.10.2010 9:57:57   
Anoniman
jutro svima od mene
user posted image

(odgovor članu Mama2b)
  Neposredna veza do poruke: 1382
29.10.2010 10:42:18   
balasgirl
Pozdrav lijepe i bebele user posted image . Kako ste danas. Kod mene sve pod kontrolom user posted image , dobro se osjećem, jedino što me boli zdjelica user posted image user posted image . Večeras idemo na ctg pa ćemo vidjeti šta nam dr kaže. Pusssa svima.

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1383
29.10.2010 10:42:25   
esmina i bebina mam
Dobro jutro drage moje ja evo cekam svoju mamu da pijemo user posted image naspavala se samo sam jedno 7 puta isla u wc user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1384
29.10.2010 11:06:17   
lil@85
jutro lijepe trudnjaceuser posted image
ja se moram pohvaliti da sam sinoc u cugu spavala od 01.00 do jutros 09.00h!!
bravo mi!!!user posted image
pozz

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 1385
29.10.2010 11:08:23   
Rimljankaa
Jutro drage moje... Ja sma jutros bas odspavala,ali samse zato jutros probudila u 4.30h pa do 6.30h nisam zaspala.

Ledja jos malo bole i to kad hodam.. nadam se d ace proci...

Sunce vani,ali cini mi se da je prilicno hladno...  Odoh malo izaci na kaficu,koliko budem mogla izdrzati zbog ledja...

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 1386
29.10.2010 11:22:05   
Ida2010
Jutro drage user posted image
Kako ste mi jutros?Koloko sam uspjela upratiti, sinoc ste uglavnom sve dobro spavale user posted image
Hvala na dobrodoslici user posted image . Jos uvijek se polako uklapam, ne mogu sve tako brzo da vas upoznam, ali citam, citam i citam i tako polako i upoznajem user posted image

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1387
29.10.2010 11:27:07   
mrkva
Dobo jutro, ja evo stigla sa ctg-a, sve uredu sto se toga tiče, ali od juče imam onu neku sukrvicu i nemam pojma jel taj sluzni čep više izašao, ja ko kontam da jeste, ali mene nista ne boli niti osjećam da se šta dogadja, bibica se ponekad malo provrti i to je to.
Gagach hvala na podršci user posted image , eto od mene zasad toliko odoh praviti kakvog kolača.

Neposredna veza do poruke: 1388
29.10.2010 12:24:11   
lil@85
bit ce to ok mrkvo...ne brini se..sve naj i sretno sa kolacemuser posted image  

(odgovor članu mrkva)
Neposredna veza do poruke: 1389
29.10.2010 12:25:01   
belmica
Drage moje , evo nakon potvrde trudnoće juce kod doktora , da vam se i ja pridruzim!!!!
user posted image

(odgovor članu mrkva)
Neposredna veza do poruke: 1390
29.10.2010 12:26:30   
lil@85
mene mala panika trese...imam jos 6tjedana,a nista nisam spremila-kao cekam mamu i svi mi govore da mi se ne zuri josuser posted image
odoh malo sad prosetati posto je lijepo vrijeme
pozz

(odgovor članu lil@85)
Neposredna veza do poruke: 1391
29.10.2010 12:27:59   
lil@85
belmice sretno i dobro dosla...user posted image
uzivaj u trudnoci...
cestitkeuser posted image

(odgovor članu lil@85)
Neposredna veza do poruke: 1392
29.10.2010 12:43:21   
esmina i bebina mam
Kako vidim po postovima od jutros je stanje poprilicno stabilno user posted image
balasgirl sretno pa nam se javi
rose user posted image user posted image user posted image da se rijesimo mrkve pa ti si nam sljedeca
SailorMoon kako slusa pidama user posted image
lilA85 ne panici please kad ti je termin pa da skupamo uzivamo u strahovima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
gagach user posted image user posted image user posted image ne kradi bona dok si trudna user posted image user posted image user posted image
ladyblue pa gdje ces bona ti voziti sto nisi taxijem ako te vec nije imao ko odvesti nikad mi zene pameti necemo doci
belmica dobro nam dosla user posted image
mrkva sada najvise mislim na tebe i na tvoju user posted image
Rimljanka ma samo setaj dok mozes sad kad nam ovaj snijeg zvekne nista od setnji
Ida2010,felix,Mama2b,taurus,Admiraaa, i ostale user posted image user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu lil@85)
Neposredna veza do poruke: 1393
29.10.2010 12:57:50   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: mrkva

Dobo jutro, ja evo stigla sa ctg-a, sve uredu sto se toga tiče, ali od juče imam onu neku sukrvicu i nemam pojma jel taj sluzni čep više izašao, ja ko kontam da jeste, ali mene nista ne boli niti osjećam da se šta dogadja, bibica se ponekad malo provrti i to je to.
Gagach hvala na podršci user posted image , eto od mene zasad toliko odoh praviti kakvog kolača.

to je ista stvar kao i kod mene. to ti je priprema zaporod. sad će te početi boliti leđa i stomak...
možda se i sretnemo u bolniciuser posted image

(odgovor članu mrkva)
Neposredna veza do poruke: 1394
29.10.2010 14:22:55   
sunce27
Drage moje kako ste mi danas? Eh ja sam napokon ok. Super sam spavala! Laro duso, nadam se da odmaras? Sve najbolje trudnicama kojima se termin bas priblizio, neka vam bude hairli i sto laksi porod! rose, kako tvoj pritisak? Ja sutra idem na svadbu pa evo kontam sta bih obukla, kolika sam vise mi nista ne moze user posted image belmice dobro nam dosla, zelim ti ugodnu i laganu trudnocu. Veliki pozdrav za sve ostale...

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 1395
29.10.2010 15:44:09   
Rimljankaa
Evo mene tek s vana..Uh,al su me ledja zaboljela samo tako... Izgleda da od mog hodanja slabo vise sta ima.. Boga mi sam hodala i sve trpila bol. Pa ne znam je li mi gore setati ili sjediti. Evo kuci legla malo i popustilo...

Ako ovako nastavi treba izdrzati do januara?! Uh....

I da,ako neko hoce da se i na FB druzimo neka poslaje PP. Meni nesto privatne poruke ne idu,ne mogu nikome poslati...

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1396
29.10.2010 15:47:37   
sunce27
Lezi odmaraj draga moja, ako ti ne godi i bole te ledja onda nemoj setati pa nije ok da trpis bol ako to vec mozes da kontrolises.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

Neposredna veza do poruke: 1397
29.10.2010 15:52:58   
Rimljankaa
Nije vala! Ali bas mi se izlazilo kad je ovako lijep dan. A jos, sve sma kontala mozda sma se ulazala malo,pa ako budem setala lakse ce biti...  A Boga mi bas zaboli..

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1398
29.10.2010 16:28:26   
SailorMoon
Cao drage moje, kako ste mi vi?
Ja sam nocas imala tako uzasan bol u ledjima i podnu stomaka da sam mislila da cu se jutros poroditi a kuca mi haus. Ali nista. Sve me nesta ziga, sva sam nikakva.
Imam jedno pitanja, ja sam stalno malo vlazna, mislim da je to plodna voda. Ali do sad je na UZ sve bilo ok.
Ladyblue kako ide???

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

Neposredna veza do poruke: 1399
29.10.2010 18:22:25   
rose
IZVORNA PORUKA: SailorMoon

Cao drage moje, kako ste mi vi?
Ja sam nocas imala tako uzasan bol u ledjima i podnu stomaka da sam mislila da cu se jutros poroditi a kuca mi haus. Ali nista. Sve me nesta ziga, sva sam nikakva.
Imam jedno pitanja, ja sam stalno malo vlazna, mislim da je to plodna voda. Ali do sad je na UZ sve bilo ok.
Ladyblue kako ide???

ja sam recimo stalno bila vlazna u ljetnim periodima...jedino sto sada primjecujem kod sebe je onaj bijeli trudnicki iscjedak...ova moja malena se gura, ne voli kad stojim, ne voli kad sjedim...izgleda da joj najvise godi kad lezim...mamina crnogorka user posted image

evo coek napravio klopu a od danas sam zvanicno na trudnickom user posted image i brojimo jednocifreno user posted image

< Poruku je uredio rose -- 29.10.2010 18:24:44 >

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *