Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
kod nas nana i dedo uredu mi je zvati nanu(nenu,baku) majka mada po meni zna se ko je majka,ali mi je smijesno to da neko navede razlog godine ili moderno oblacenje,titula je tu i treba je ponosno prihvatiti
ma ono tako tepa njoj, ona nana, nani, nuni, nuška i sad je na red NUŠ hahaha ko dijete a mm zove Boćko a mene nekad zovne muca hahahah kao mami, mumi, muci i na kraju muca hahahah mada drži se titule mama uglavnom MM kaže da sam sve al muca (mutava) nisam
u mene muzevu baku svi zovu majka malo mi je smijesno al ajd i ja jetako pocela zvati...ne pada mi na pamet svekrvu zvati mama glupo mi pa svoju mamu nisam kako treba mogla zvati mamom jer sam je izgubila sa svojih 7 god,nisam ni zvala zenu koju je otac ozenio.Baka je baka Antoniu za mene je svekrva
kod nas nana i dedo uredu mi je zvati nanu(nenu,baku) majka mada po meni zna se ko je majka,ali mi je smijesno to da neko navede razlog godine ili moderno oblacenje,titula je tu i treba je ponosno prihvatiti
pa nije smijesno uopce, i ja bih voljela da me unucad zovu majkom, jer kad bi me zvali nanom osjecala bih se bas staro. al svako ima svoje
ma kod mene sveki galami kad je vidi, u stilu PA GDJE SI TI AJŠA a Ajša ustukne i pokaže prstom i kaže BOKA a meni blam reći će još da sam je ja nagovorila ja kažem nije boka, nego nana al njoj valjda nije jasno da imaju dvije nane, skontaće brzo, valjda
< Poruku je uredio veeseelaa -- 19.10.2010 23:09:27 >
a ne kontam od kuda ovo MAJKA? pa nana je nana il nena il bika il baka il baba al nije majka
majka je u sarajevu vazda bilo- moje mnoge prijateljice zovu majka- a mamu mama. tako je i u mojoj familiji
ma kontam ja da je to neki običaj al mi nije jasno kako, majka je ona koja rodi dijete pa mi to malo čudno od kud neko dodje na tu ideju To je garant smislila neka sveki
a ne kontam od kuda ovo MAJKA? pa nana je nana il nena il bika il baka il baba al nije majka
majka je u sarajevu vazda bilo- moje mnoge prijateljice zovu majka- a mamu mama. tako je i u mojoj familiji
ma kontam ja da je to neki običaj al mi nije jasno kako, majka je ona koja rodi dijete pa mi to malo čudno od kud neko dodje na tu ideju To je garant smislila neka sveki
e kod nas je to mama a ne majka a ne znam nikoga da zove nena u sarajevu- uglavnom su majka, nana i baba
ma ok, kako ko voli, al ja ne bi baš bila oduševljena da mi dijete zove nane majkama, nešto ne bi, valjda navika Al od moje prijateljice inače muslimanke djeca zovu nanu baba i tako cijele generacije Od kud ovo????
e kod nas je to mama a ne majkauser posted image a ne znam nikoga da zove nena u sarajevu- uglavnom su majka, nana i baba
ma mama je skraćeno od majka Ja npr u ofisu ukoliko mi treba takav podatak pitam: ime majke, a nikad mame Zamisli da pitam: ime mame? možda mi je neko dao ime nane kad upitah za ime majke
ja sam maminu mamu zvala majka, a sad moja mama hoce da je moja Marisa kada bude znala zove majka, mada je ja i muz zovemo nana, a mog babu dedo. sveki je isto nana.
pa nije smijesno uopce, i ja bih voljela da me unucad zovu majkom, jer kad bi me zvali nanom osjecala bih se bas staro. al svako ima svoje
ja cu biti mlada nana ako Bog da
jeste formalno, ali mene rijec majka nikad ne asocira na mamu vec na moju rahmetli majku isto kao sto je formalno rijec otac, a svi zovemo tata ili babo. a kad cujem otac ne budi mi neke asocijacije