|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  111 112 [113] 114 115   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
13.10.2010 0:47:18   
idacha
Maminabebo, cundara je hB dobro, skoro potpuno zarasla... a, jeam brigu imala kako ce sve proci, a prodje nije moglo bolje, hvala Bogu.. nit je plakao, niti smo imali rpoblema sa prvim piskenjem (hehehhe, sto spucah rijecuser posted image user posted image ).. helem, sve je mnoooogo bolje proslo nego sto sam ja ocekivala i zamisljala... tako da se nemas sta brinuti.. i kod vas ce aBd isto tako lijepo proci... sve je i bolje i lakse dok je beba manja, samo to da kazem... kiss za vas

melly, vidim da si ''prisutna'' user posted image user posted image user posted image user posted image

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 2801
13.10.2010 0:54:41   
sara.at
Hvala ti maminabebo,nevjerujem da Cu za dugo biti potpuno plava jer mi to unisti kosu,mada Jos nisam skontala jel mi plava boja unisti kosu il peglauser posted image
Sad cekam da zavrsim ovo Sa pasosom sutra i Imam Termin u Banco ove sedmice Pa Cu sljedece napraviti Termin za pramenove,mrzi me u jednoj boji kosa,nestoji mi to nikakouser posted image
Arian sad poceo se vrtiti u snu i ja mu flasicu napravim,presvucem Ga,nahranim,malo Ga pronosala da podrigne,sve je on to samnom na spavajuc Uradio i eno spava sad a meni San na oci ne dolaziuser posted image zivjeli vampiriuser posted image a i ja Sa njimauser posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 2802
13.10.2010 0:58:53   
melly__
Evo mene nocne pticeuser posted image user posted image
Idacha user posted image user posted image Masalla za cundaru i za naseg veselog drugara...ljubimo vas
Maminabebo...Jaman opet derneciuser posted image nadam se da ce ubrzo prerasti tu fazu..pussa i vama

17.06.

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 2803
13.10.2010 1:09:45   
idacha
hej, mila... uh, dko ja tebe docekah, meni vrijeme za spavanjac :)
upravo sam skontala sto sam tako rijetko na netu u posljednje vrijeme.. kada god se konetkujem, ne ''skidam'' se bar do 1-2... a, bez neta se taaaaako lijepo naspavam.. hehehehehe, prava ste zaraza, sto rekose prije.... :)
helem, odoh polako da pripremim sve za ujutro, pa na spavanjac vala... mi sinoc imali i goste do 2 ujutro, i popili po malo, pa sam danas sva omamljena.. neka, lijepo je bilo...

laku noc svim zenicama, pusa svim andjelima i da nam oni bolesljivi brzo ozdrave...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 2804
13.10.2010 1:16:34   
Anoniman
Poz maloj raji i zivjeli vampiri hihihi....
Slabo piskaram, bili smo prehladjeni, dr kaze da ima vodu u usima ako ne prodje morat ce da mu ugrade drenove...Opsta narkozauser posted image user posted image Molim Boga da do tog ne dodje...Jos jedan razlog zbog kojeg ne piskaram , osoba bliska meni je veoma bolesna, danas je imala operaciju,molim boga samo da prezivi i bude dobro...Nikakva sam...Jos da gore bude ujko mi nastradao sve prste zahebo na jednoj ruci sa nekakvom pilomuser posted image user posted image Bas sam nadrndana ovih dana...Da mi nijeovog djeteta pobenavila bih...
Jedna lijepa vijest danas je A poceo puzati...Nadams e da su vasi pilici dobro..poz od nas i velika pusa

(odgovor članu melly__)
  Neposredna veza do poruke: 2805
13.10.2010 1:20:14   
melly__
Idacha..laku noc i ljubi nam aslatkog malenog drugarauser posted image user posted image i javljajte se malo cesceuser posted image
MarinaDK ..tebe bas krenulo naopakouser posted image user posted image a ja sve hocu da te pitam sta bi za one nalazeuser posted image bas mi je zao draga..ne daj se ..user posted image user posted image i user posted image user posted image za puzanjeuser posted image

17.06.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2806
13.10.2010 1:38:13   
Mya_81 RR
Marina,  šaljemo vam jedan velikiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image , da nam izdržite sve te nevolje i da sve bude superiška user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 2807
13.10.2010 2:36:30   
MaminaBeba
Drage moje, sada sanjate lijepe snove, a mi... MM ujutro u pola 5 ustaje na posao, pošto putuje u Sarajevo, ali ne može da spava od J.. Drage žene on se toliko sada smije, nešto priča, bljuca, haos živi..

Kod nas ovo pravo dugo traje i osjećam da se navikao ovako i da neće dugo proći.. Ok mi je da mislim da je faza, ali svaka "faza" kod djeteta prilično brzo prođe. Međutim kod nas pravo dugo traje..

E kad se sjetim porodilišta, bio je najmirnija beba u sobi. Tada sam pomislila blago meni kako sam fino i mirno dijete rodila.. Ah majko, sada se kajem što sam to ikada i spomenula..

Evo kenjka, odoh da mu nagodim!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 2808
13.10.2010 2:42:26   
sara.at
Maminabebo nampadnes mi svaki Put kad mi Arian pocne da kenjka a meni kroz glavu ti proletis kako ti izdrzis Po cjeli dan i noc Sa Jamanomuser posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 2809
13.10.2010 10:00:04   
aida.

IZVORNA PORUKA: idacha

dobro vece, drage moje zenice...
Najprije, aida., sve cestitke na zubicu!!!!!!!!!!!! bas sam se slatko nasmijala kada sam procitala, bas mi je drago... vidim, draga, da se mucite... bem mu misha, nadam se da ce se uskoro drugar nas oporaviti... to ce sigurno trajati noc ili dvije, pa ce se opet vratiti u normalu.. valja izdrzati, mila, sta ces.. ja sam Imranu davala sljez.. iskreno, ja sam mu kapala u nosic, po nekoliko puta dnevno.. poslije sam negdje procitala da se valjda smije samo 2-3 uta u toku dana.. ja sam, kazem, davala bas cesto kada mu je bio zacepljen nosic i imao slajm.. nisam primjetila da mu je skodilo.. za stolicu mu daj sljivu, ili zasladjenu kamilicu.. Imran kada je imao tako tvrde stolice u pocetku, isto tako je znao iskakiti komadic, tvrd ko kamen, pa poslije toga redovna stolica.. buduci da je tada jos bio sasvim mali, nisam mu smjela nista drugo davati do zasladjene kamilice, i nama je bas pomoglo.-.. bas se fino iskakio poslije.. a, ja Imranu gotovo redovno stavljam po pola kasicice guscije masti u mlijeko, to je radi slajma i bronhija, ali i ta mast malo ''podmaze'' crijeva, pa dijete lakse kaki.. hB, nemamo vise problema sa tim..
veliki poljubac za vas i drzimo fige da nam se sto prije oporavi nas drugar

idacha mila user posted image user posted image dajem i ja zasladjenu kamilicu ali nista... user posted image sinoc nije kakio ni poslije klizme nego tek malo jutros... a cula sam i ja za tu gusciju mast ali ne znam gdje da je nabavim user posted image imal u apotekama?'??user posted image
drago mi je da je cundara dobro... Ljubi nam momcinu..

Sinoc opet neprospavana noc... ali bolja nego preksinoc... bolje mu pomazu kapi za zubice nego gengigel, smiri se kad mu namazem desni, ali i sinoc je krivac za nespavanje bio stomacic... bemu misha user posted image

bebacha, mi sinoc pisale u sito vrijeme... bas mi je zao druga user posted image pa hocel nas vise ovi bedovi i prehlade i nespavanje proci user posted image bas nas je snaslo ... user posted image

Mamina Beba ahhh sto me nasmija sa ovim "isss" user posted image user posted image user posted image e legenda si... ja sam Erola kad je bio mali sve za sobom po kuci nosala u onoj AS korpi user posted image i on je htio, malo ga zaljuljam u njoj i on posmatra sta ja radim.. pa probaj i to hocel user posted image i meni vala naupadnes ove dvije noci po sto puta kako izdrzis... DIVIM TI SE NA SNAZI!!!! Ja ne znam ni kako gledam.... iskreno se nadam da ce i kod vas i kod nas i kod sviju faza nespavanja proci.... od veceras user posted image user posted image user posted image

melly__ spavas li kad zeno user posted image user posted image

Marina DK zao mi je mila sto je sve krenulo nizbrdo, dodje taj period user posted image ali cestitamo na puzanju user posted image user posted image proci ce i to... nadam se da nece biti operacije... budi optimisticna mada znam da je tesko ali drzi nam se...

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 2810
13.10.2010 10:17:53   
rose 87
jutro i kod nas je noc bila sa hiljadu budjenja,evo E. opet spava a meni se samo zijeva,nosic nam curi,pomalo kasljemo,nadam se da ce proci
aida ja dajem caj od sljeza,hladnom vodom 200ml prelijes jednu malu kasikicu korijena i poklopis da odstoji,kasnije dajes po jednu kasikicu svako malo,mi popijemo pola solje obicno,nadam se da cete ozdraviti brzo
svim bolesnim bebicama zelimo da nam sto brze ozdraveuser posted image user posted image user posted image
Marina bas mi je zao sto ti se sve to izdesavalo,nadam se da ce sad krenuti sve naboljeuser posted image user posted image user posted image
Mamina bebo joj bas ti nije lako,a i ja sam tako sve radila bebu u jednu ruku drugom radi po kuci,ali je bolje od J. spavao po noci,a proce sve duso kad malo poraste pa ti bude duze budan i izmuci se sigurno ce bolje spavatiuser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 2811
13.10.2010 10:36:44   
aida.

IZVORNA PORUKA: rose 87

jutro i kod nas je noc bila sa hiljadu budjenja,evo E. opet spava a meni se samo zijeva,nosic nam curi,pomalo kasljemo,nadam se da ce proci
aida ja dajem caj od sljeza,hladnom vodom 200ml prelijes jednu malu kasikicu korijena i poklopis da odstoji,kasnije dajes po jednu kasikicu svako malo,mi popijemo pola solje obicno,nadam se da cete ozdraviti brzo
svim bolesnim bebicama zelimo da nam sto brze ozdraveuser posted image user posted image user posted image
Marina bas mi je zao sto ti se sve to izdesavalo,nadam se da ce sad krenuti sve naboljeuser posted image user posted image user posted image
Mamina bebo joj bas ti nije lako,a i ja sam tako sve radila bebu u jednu ruku drugom radi po kuci,ali je bolje od J. spavao po noci,a proce sve duso kad malo poraste pa ti bude duze budan i izmuci se sigurno ce bolje spavatiuser posted image

i ja sam cula da se daje na kasicici a ona u apoteci mi rekla da mu slobodno dam u flasici user posted image znaci dajem hladan jel? kad se ohladi skroz ili onako da je mlako?? i jel iskaslje sta od sljeza?? a jojjj jesu sva djecica bolesna user posted image i moj E. spava i sad, od pola 8 jutros... ja napravila dorucak, poradila, sad cekam prijateljicu da mi dodje... poslijepodne cu ga opet mami da ja odspavam user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 2812
13.10.2010 13:16:57   
melly__
Pozdrav za rajuuser posted image
Da se prijavimo pa u skitnju dok jos ima lijepog vremenauser posted image
Nismo isli na vakcinuuser posted image sacekacemo jos koji dan dok prestane smrcanjeuser posted image ionako je srijeda (pazarni dan user posted image ) pa je garant bila guzva
Bebacha...kakva je danas situacija,jel sta boljeuser posted image user posted image za male pilice i pobjednikeuser posted image
Aida...slabo ja spavam skrozuser posted image nesto mi mrskouser posted image ja tog sljeza Mirzi nakapam u nos malo,nisam mu davala da pijeuser posted image morat cu probati malouser posted image i vama ....
sta li nam je sa Lilix,Tidzi,Elkinom,Magiczeuser posted image user posted image user posted image za njih i bebice maleneuser posted image
rose 87..pa jeste li isli dr...jel vam dao kakve lijekove..pozzzz

17.06.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 2813
13.10.2010 13:52:16   
kolacic
jel treba izvoditi bebu na svjez zrak tek rodjenu? ima joj 40 i par dana i savjetuje mi da dijete izvodim na zrak, dok recimo druga prijateljica mi kaze da dijete moze dobiti virus po ovoj hladnoci pa ne znam koga da poslusam ???user posted image user posted image

brzo savjet ja bih je sad izvela malo na balkon ako smijem...user posted image

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 2814
13.10.2010 13:58:46   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: kolacic

jel treba izvoditi bebu na svjez zrak tek rodjenu? ima joj 40 i par dana i savjetuje mi da dijete izvodim na zrak, dok recimo druga prijateljica mi kaze da dijete moze dobiti virus po ovoj hladnoci pa ne znam koga da poslusam ???user posted image user posted image

moj mali od drugog dana rodjenja izlazi vani i seta naravno ne medju narod i po prodavnicama u prirodu i da nedam dijete vaditi iz kolica niti bilo kome da se nadvire ali malac ima svaki dan svoja 2 - 3 sata setnje u prirodi .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 2815
   [Obrisana poruka]
13.10.2010 14:08:35   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 2816
13.10.2010 14:17:45   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Iman83

Joj, Mirkice, blago vam se!
Ja bih tako rado malo provirila vani s bebacom, al je pohladno, pa me pravo strah da se ne prehladi i kakav virus ne pokupi! Al u subotu nam je aBd mjesec dana pa ako bude fino mozda malko promahalamo! Ja se(ko biva) drzim te proklete četerenice...uh, ko je izmisli. Mada i ne znam kako da idem van kad mi Iman stalno na siki visi, a ne voli bas kad joj izmuzem mlijeko, sva se grozi na flasicu...
Ja sam cijeli rasporec napravila sta cu raditi kad iman bude spavala, a jedva sam  na pola uspijela rucak napraviti, a ona se probudila...a jos imam vesa peglati, kosu oprati....joooj, al nista od te ljubavi.
Leena dusho kako nam je Esmica lijepa, jesi uhvatila urin? Ljubi nam je puno...

Idemo mi na hranjenje, gladni smo, veeeeelika je to glad ljudi moji....

Pusa, posebno pospanim mamama....

pa iskreno nije ni kod nas bas toplo ali on ima svoju turu :))) jedino na kisi i vjetru velikom ne bih izvodila vani , pa i kada je u sobi gdje spava preporucuje se temperaturu ispod 18 mi u sobi uvijek imamo nekih 16 stepeni spavacoj s tim sto akd se probudi ja  ga iznosim u dnevnu gdje je toplo da nahranim i presvucem to mislim po noci .
MA ja mislim da je ovo samo prva dva tri mjeseca ovako da djeca se puno bude i treba toliko vremena kasnije ce biti bolje :))) , moj malac zaspao i digao noge u zrak ej bez zeze kako lezi noge mu u zraku user posted image vjezba .
Ceteresnica ja sam imala Carski rez pa je se ne drzim iako bi trebala zene trebaju da se cuvaju tih 40 dana a djeca ne ako neko ima da ih izvede zasto ne u mom slucaju je bio moj muz.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2817
13.10.2010 14:20:41   
rose 87
haj
aida sory nisam vidjela post prije,hladnom vodom se prelije taj korijen sljeza,prokuhas,ohladis vodu i prelijes,to odstoji i onda pijete tako hladno,mi smo dobili savjet po kasikicu svako malo da mu dajem,nama pomogne ali mu dam cim vidim da malo kaslje a kod nas je onaj suhi kasalj,nista ne iskasljava
melly nismo isli ped.,prije sam ja za svako malo isla a sad pokusam prvo sa cajevima ako nema temp.,par dana pa ako ne bude bolje onda ga vodim,a nosic nam je bolje malo pa vidjet cemo jos koji dan
mirkice uci odmah na setnje i kolica,koliko sam se ja pokajala sto ga bar u kolica nisam stavljala da nauci,onako kad je porastao nece lopovcic mali
pozdravi a male bebice ljubim puno,da nam samo ozdrave,sve je lakse

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

Neposredna veza do poruke: 2818
13.10.2010 14:21:07   
dzeni_nl

ja svoju malenu iznosim vani vec od druge sedmice, beba nema nikakve veze sa cuvanjem ceteresnice. vec majka. majka nebi trebala da izlazi, zbog toga sto treba sto vise da lezi da bi se svi organi vratili na svoje mjesto da poslije nebi imala problema, a 40 dana je potrebno da se sve vrati na svoje mjesto. inace bebu je dobro iznositi na sunce. mi vec dva dana nismo izlazile,, jer je pohladno vani pa se bojim da mi se opet ne prehladi.

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 2819
13.10.2010 14:30:31   
Lejla Ka

Virusi se raznose od ljudi, a ne od hladnoće (ne mogu virusi živjeti na hladnoći). Ako nije previše hladno (ne znam gdje si), lijepo obuci bebicu i slobodno na balkon. A ako si u prilici, i u šetnjicu, samo izbjegavaj gdje je zatvoren prostor i puno ljudi.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 2820
   [Obrisana poruka]
13.10.2010 14:31:48   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 2821
13.10.2010 14:34:12   
Amrino
Heheheheh joj kad se sjetim faca zenama kad su me napolju pitale koliko je bebici a ja ladno rekla 20 dana...Ko da sam ne znam sta uradila...user posted image user posted image user posted image .
Bebe su mali ljudi--- znaci mogu i one napolje i kada je hladno samo ih treba prikladno obuci.

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

Neposredna veza do poruke: 2822
13.10.2010 14:51:36   
dzeni_nl
IZVORNA PORUKA: Amrino

Heheheheh joj kad se sjetim faca zenama kad su me napolju pitale koliko je bebici a ja ladno rekla 20 dana...Ko da sam ne znam sta uradila...user posted image user posted image user posted image .
Bebe su mali ljudi--- znaci mogu i one napolje i kada je hladno samo ih treba prikladno obuci.

pa gdje si ti Amrino? dugo nisam citala tvoje postove. ili ja nisam na temama na kojima si ti?

ovdje je to normalno da mala beba izlazi vani. nama je babica vec 4 dan rekla da mozemo vani, jer je malena presla kilazu sa kojim je rodjena. jedino se nas narod cudi. mi smo bili kod sveki i bila njena prijateljica, pita ona mene jel nam izasla ceteresnica? reko ma jok nema jos ni mjesec dana. a ona me sva u cudu gleda, kaze pa vi vec izlaziteuser posted image
nisam htjela da se raspravljam ionako stariji misle da su najpametniji.

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 2823
13.10.2010 15:33:10   
kolacic
e hvala vam puno, ja je sad dobro utoplila, vrecica dekica, kapica i 3 min smo bile na balkonu, sutra cemo 5 pa 7 i tako povecavatit...
treba djetetu svjez zrak, jos joj je malo zacepljen nosic, moram probati taj sljez sto spominjete... malo da joj ukapam jer inace koristim samo sunce moje malo kapi...tu i tamo opet izlazi sekret.

hvala lejla, hvala dzeni, pametno recenouser posted image user posted image user posted image user posted image , kakvi virusi, pa onda niko ne bi izlazio...jeste da je mala, tek proslo 40 dana, ali cula sam da treba vanka odmah, ja nisam ganjala tu 40-cu, sta cu, ova Bosna i obicaji, ni sad je ne bih izvela da mi ne rekoste.. sve me strah prehlade..jos kad mi ova jaranica koja ima 2 djece rece virusi, ja skontah niposto.
njoj kao pedijatar rekao da ne iznosi djecu zbog virusa.. ima malog 8 mjeseci i starijeg 2 god i rjetko je vani sad pogotovo.

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 2824
13.10.2010 15:49:39   
kolacic
dzeni kolika je tvoja curica, vidim fotografije sa suprugom, preslatka je da znas:::)))))user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 2825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  111 112 [113] 114 115   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  111 112 [113] 114 115   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *