aida.
|
IZVORNA PORUKA: idacha dobro vece, drage moje zenice... Najprije, aida., sve cestitke na zubicu!!!!!!!!!!!! bas sam se slatko nasmijala kada sam procitala, bas mi je drago... vidim, draga, da se mucite... bem mu misha, nadam se da ce se uskoro drugar nas oporaviti... to ce sigurno trajati noc ili dvije, pa ce se opet vratiti u normalu.. valja izdrzati, mila, sta ces.. ja sam Imranu davala sljez.. iskreno, ja sam mu kapala u nosic, po nekoliko puta dnevno.. poslije sam negdje procitala da se valjda smije samo 2-3 uta u toku dana.. ja sam, kazem, davala bas cesto kada mu je bio zacepljen nosic i imao slajm.. nisam primjetila da mu je skodilo.. za stolicu mu daj sljivu, ili zasladjenu kamilicu.. Imran kada je imao tako tvrde stolice u pocetku, isto tako je znao iskakiti komadic, tvrd ko kamen, pa poslije toga redovna stolica.. buduci da je tada jos bio sasvim mali, nisam mu smjela nista drugo davati do zasladjene kamilice, i nama je bas pomoglo.-.. bas se fino iskakio poslije.. a, ja Imranu gotovo redovno stavljam po pola kasicice guscije masti u mlijeko, to je radi slajma i bronhija, ali i ta mast malo ''podmaze'' crijeva, pa dijete lakse kaki.. hB, nemamo vise problema sa tim.. veliki poljubac za vas i drzimo fige da nam se sto prije oporavi nas drugar idacha mila dajem i ja zasladjenu kamilicu ali nista... sinoc nije kakio ni poslije klizme nego tek malo jutros... a cula sam i ja za tu gusciju mast ali ne znam gdje da je nabavim imal u apotekama?'?? drago mi je da je cundara dobro... Ljubi nam momcinu.. Sinoc opet neprospavana noc... ali bolja nego preksinoc... bolje mu pomazu kapi za zubice nego gengigel, smiri se kad mu namazem desni, ali i sinoc je krivac za nespavanje bio stomacic... bemu misha bebacha, mi sinoc pisale u sito vrijeme... bas mi je zao druga pa hocel nas vise ovi bedovi i prehlade i nespavanje proci bas nas je snaslo ... Mamina Beba ahhh sto me nasmija sa ovim "isss" e legenda si... ja sam Erola kad je bio mali sve za sobom po kuci nosala u onoj AS korpi i on je htio, malo ga zaljuljam u njoj i on posmatra sta ja radim.. pa probaj i to hocel i meni vala naupadnes ove dvije noci po sto puta kako izdrzis... DIVIM TI SE NA SNAZI!!!! Ja ne znam ni kako gledam.... iskreno se nadam da ce i kod vas i kod nas i kod sviju faza nespavanja proci.... od veceras melly__ spavas li kad zeno Marina DK zao mi je mila sto je sve krenulo nizbrdo, dodje taj period ali cestitamo na puzanju proci ce i to... nadam se da nece biti operacije... budi optimisticna mada znam da je tesko ali drzi nam se...