|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako izgleda u vasem domu?
12.10.2010 18:53:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

s ovim se slažem al gdje staviti sve te suvenire s putovanja? ja svoje uvalila mami uglavnom user posted image user posted image  a žao mi je baciti ih, ima zaista lijepih odnosno inetersantnih stvarčica user posted image
Kod mene na komodi stoji tv, dvd, slika i jedna pepeljara ukrasna, moja mama ju je kupila davne mislim 1970 godine

Evo jedna ideja, sa suvenire i tako te male stvarcice , svjecnjake i ostale dzidze...Ja imam toga pa mogu otvoriri second hand shop ali ja svoje potrpam u kutije pa mijenjam . malo ove malo one a kad izaberem onda s kutijom u podrum  ...Pogotovo svjecnjake, vazda nesta dekorisem i trkeljam ih s jedne na drugu stranu...

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 876
12.10.2010 19:44:55   
koka i po
Bujrum kod koke na kafu user posted image ..a bice i rahatlokuma user posted image

user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 877
12.10.2010 21:38:53   
frenkoza
IZVORNA PORUKA: Dinkica

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

I nikko ne podnosim natrpanost namjestajem i previse ukrasa po policama i komodama. To me gusiuser posted image

Ooooo, ja baš volim dzidze user posted image , volim vidjetu police koje se "prelamaju od knjiga" i one ukrase tipa svijećnjaka u obliku čaše u boji, vaze, volim i orijntealni stil ukrasa a i moderni, pogotovo na pruge kao pipi duga čarapa, u tom dezenu sve kupujem šta god da je user posted image

kod mene bi sigurno uzivala.... police puune knjiga... na sve strane u kuci user posted image

koko imamo slican ukus.... svidja mi se tvoja dnevna soba.... ja isto uzivam u starim bosanskim stvarima.... samo sto su uuzas skupe.... da imam para rado bih ovo sve izbacila i kupila bosansku seciju sa peskunima, siltetima... ihhh...user posted image

inace mrzim stilizovani namjestaj barok-rokoko od njega mi se dize kosa na glavi user posted image inace od svega u stilu te epohe user posted image

pahuljice sto je mrak user posted image slican mom, samo uzi...user posted image

veselaaa... tebi bas dosadno user posted image super ti je kuca... user posted image user posted image user posted image a ako vec pravis vikendicu super prilika da se "rijesis" starog i kupis novi namjestaj user posted image

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 878
12.10.2010 21:48:37   
frenkoza
IZVORNA PORUKA: frenkoza

a evo kako kod mene izgleda dnevni boravak, ja volim boje prirode, smedja, zelena, bez...

user posted image

user posted image

evo mojih detalja... knjige knjige knjige user posted image user posted image user posted image

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 879
12.10.2010 22:56:45   
veeseelaa
veselaaa... tebi bas dosadno user posted image super ti je kuca... user posted image user posted image user posted image a ako vec pravis vikendicu super prilika da se "rijesis" starog i kupis novi namjestaj user posted image

tako sam nešto i kontala, možda i da radnu sobu pretvorim u dječiju
a možda i ne budem ništa dirala, ah ko bi meni znao

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 880
12.10.2010 22:58:27   
veeseelaa
ej veeseela zeno user posted image koji ti je ovo parket (valjda te oov nisam prije pitala) ...lici mi na Tarkett trešnja...

već si me pitala user posted image hrastov, I klasa

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 881
12.10.2010 23:06:46   
veeseelaa
a evo i djelić dnevnog boravka, zanemarite bocicu operila na tv-u user posted image

user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 882
13.10.2010 3:23:28   
Galicia
Ovo je moj dnevni boravak koji je jos u fazi zavrsavanja, dekoracije, boje na zidovima itd.

user posted image

A ovo je trpezarijski sto.

user posted image

Neposredna veza do poruke: 883
13.10.2010 7:44:01   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

a evo i djelić dnevnog boravka, zanemarite bocicu operila na tv-u user posted image

user posted image

lijepo

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 884
13.10.2010 9:00:36   
muby

user posted image
Kod mene je ovo od ukrasa u dnevnoj i previse mi jeuser posted image

Pahuljice jel ova komoda wenge ili crna?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 885
13.10.2010 9:02:15   
muby
IZVORNA PORUKA: Galicia

Ovo je moj dnevni boravak koji je jos u fazi zavrsavanja, dekoracije, boje na zidovima itd.

user posted image  

Naaaaaajs

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 886
13.10.2010 9:17:43   
Hanady RR
meni treba stolić za dnevni borvaka i to kombinacija štof -staklouser posted image

Nekad sma vidjela u Casa Mia taj fol ali bilo je davno sada toga nema....
naime velika kocka presvučena štofom a unutar nje stavljeno staklo...ubačeno i fiksirano....
e to mi treba...

Da mi je taj štof sive boje kao ugao...al gdje sad to naći...user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 887
13.10.2010 9:19:31   
DM
A kako ćeš čistiti taj štofuser posted image od kafe, soka....a ako ti je toliko stalo-nađi majstora i napravi po svom ćejfuuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 888
13.10.2010 9:23:00   
muby
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

meni treba stolić za dnevni borvaka i to kombinacija štof -staklouser posted image

Nekad sma vidjela u Casa Mia taj fol ali bilo je davno sada toga nema....
naime velika kocka presvučena štofom a unutar nje stavljeno staklo...ubačeno i fiksirano....
e to mi treba...

Da mi je taj štof sive boje kao ugao...al gdje sad to naći...user posted image

mozda u kalei???

Neposredna veza do poruke: 889
13.10.2010 9:23:20   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: doublemum

A kako ćeš čistiti taj štofuser posted image od kafe, soka....a ako ti je toliko stalo-nađi majstora i napravi po svom ćejfuuser posted image

pa kao i ugao...
čarobnom krpom i sodom-bikarbonom....
usisavanje usisvačem na paru.

A da kupim sav materijal i da mi neko napravi jer se treba presvući dođe baš pozamašno para...tapetar me odere u ovom slučaju...već sam ja to na papir stavljala...dođe me tako oko 800 KM...a u caza Mia tada bio 380 KMuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 890
13.10.2010 9:38:34   
Neca xxx
Hanady, moji prijatelji su tako nesto kupili u Dallasu i mislim da nije bilo previse skupo. A pogledaj jos i u Inside by Eco, mislim da sam vidjala i u njihovim katalozima. A u vecini prodavnica mozes pronaci "kocku" presvucenu stofom koja se cesto koristi kao nastavak za garnituru. Mislim da nisu skupe i onda mozes samo kupiti staklo (ja sam kupovala ogledalo u Rama glas kod Interexa i bili su dosta povoljni).

Neposredna veza do poruke: 891
13.10.2010 9:40:41   
Neca xxx
Galicija, stan ti je super! user posted image  Moze li jos info gdje si kupila tepih iz dnevne sobe, jako mi se svidja.

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 892
13.10.2010 9:43:37   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Hanady, moji prijatelji su tako nesto kupili u Dallasu i mislim da nije bilo previse skupo. A pogledaj jos i u Inside by Eco, mislim da sam vidjala i u njihovim katalozima. A u vecini prodavnica mozes pronaci "kocku" presvucenu stofom koja se cesto koristi kao nastavak za garnituru. Mislim da nisu skupe i onda mozes samo kupiti staklo (ja sam kupovala ogledalo u Rama glas kod Interexa i bili su dosta povoljni).

e vidiš ovo je dobra ideja...kocak za ugao nastavka ima i kalei isteoga štofa kao moj ugao.
A rama glas znam gdje je i kako rade i fakat povoljni su...mofla bih čak i neko rezbareno staklo izabrati recimo sa crnom bojom osodzdo...da mi die sa komletnim namještajem.
vala ovo ću odmah sutra da vidim.
A dalas nema trenutno tih modela bar ne onaj na otoci...
Inside ću da pogledam namah.user posted image
Hvala

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 893
13.10.2010 9:46:04   
Anoniman
ja kad sam kupovala staklo za sto koštalo je 20KM, a štofove sam neki dan gledala prelijepih dezena 13 KM po metru dužnom...

Neposredna veza do poruke: 894
13.10.2010 9:48:50   
manuela RR
Gdje si kupovala staklo?

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 895
13.10.2010 9:51:38   
Anoniman
kod staklarauser posted image kod mene u mahali

(odgovor članu manuela RR)
  Neposredna veza do poruke: 896
13.10.2010 9:52:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: muby

user posted image

Wenge, mada i ta wenge nije kod svakog ista. Kad smo trebali naruciti stol, trazimo wenge, kad tamo nesto poput orahovine, malo tamnije mozdauser posted image . I onda uzmemo crnu bukvu, koja dok ti ne kazemo ne skontas da se razlikuje od wenge komode.

(odgovor članu muby)
  Neposredna veza do poruke: 897
13.10.2010 9:56:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: doublemum

pa kao i ugao...
čarobnom krpom i sodom-bikarbonom....
usisavanje usisvačem na paru.

A da kupim sav materijal i da mi neko napravi jer se treba presvući dođe baš pozamašno para...tapetar me odere u ovom slučaju...već sam ja to na papir stavljala...dođe me tako oko 800 KM...a u caza Mia tada bio 380 KMuser posted image

user posted image
Moja zaova ugao(doduse manji) napravila za te pare I to kombinaciju kvalitetnje eko koze i stofa.(doduse, to joj je radio jedan majstor u D. Vakufu, ali opet ne mogu se ni majstori toliko razlikovati u cijeni). Tesko je da ces bas naci takav materijal koji tebi odgovara, a sto se tice akvih stolova ja sm ih svugdje vidjala...najcesce je kzaom oblozen i gore staklo.

Neposredna veza do poruke: 898
13.10.2010 10:00:07   
muby

IZVORNA PORUKA: muby

user posted image

Wenge, mada i ta wenge nije kod svakog ista. Kad smo trebali naruciti stol, trazimo wenge, kad tamo nesto poput orahovine, malo tamnije mozdauser posted image . I onda uzmemo crnu bukvu, koja dok ti ne kazemo ne skontas da se razlikuje od wenge komode.

Ma znam, sto kaze moj muz nije bitno sta ja mislim da je wenge vec sta oni koji prave namjestaj zovu wenge.
Mi konacno narucili komode, ali izbor boje prava drama. Ja sve isplanirala i izabrala boju, korpus "fino bronca", fronte "choko bukva" (a to ovi zovu wenge). I onda je moj muz rekao da mu se ne dopada boja drveta i da hoce crno bijelu kombinaciju. Ja htjela wenge bez. Na kraju smo uzeli korpus wenge, fronte skroz bijele (bilo mi je prejako kad je muz rekao da mu bez izgleda kao bijela u pusackom stanu :))
Za dvije sedmice cemo znati na sta to sve lici. Jedva cekam :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 899
13.10.2010 10:01:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Galicia

user posted image

A ovo je trpezarijski sto.

user posted image

Galicija, divno je.

(odgovor članu Galicia)
  Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *