|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako izgleda u vasem domu?
24.9.2010 13:41:48   
taurus
IZVORNA PORUKA: Hannica

Pahuljice hvala.user posted image
Taurus kod mene su trakaste zavjese,a paneli ne znam sta su,mozda je to drugi naziv za iste.user posted image

nije isto
a ove tvoje su pravo lijepeuser posted image user posted image user posted image
evo maja ti je objasnila šta su paneli

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 826
24.9.2010 13:44:11   
Hannica
IZVORNA PORUKA: taurus

IZVORNA PORUKA: Hannica

Pahuljice hvala.user posted image
Taurus kod mene su trakaste zavjese,a paneli ne znam sta su,mozda je to drugi naziv za iste.user posted image

nije isto
a ove tvoje su pravo lijepeuser posted image user posted image user posted image
evo maja ti je objasnila šta su paneli

Ja sam prezadovoljna,svaka cast onom ko oh je izmislio.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 827
30.9.2010 18:27:47   
zoka86
Evo nekih ideja za detaljčiće

http://detaljiumomdomu.blogspot.com

user posted image

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 828
30.9.2010 18:30:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zoka86

user posted image

na ovom siteu nis nemauser posted image

(odgovor članu zoka86)
  Neposredna veza do poruke: 829
30.9.2010 18:35:20   
zoka86
tek skupljam podatke! Šta bi voljele čitat?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 830
30.9.2010 18:39:39   
Mirkica
u mom izgleda kao da je atomska pala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu zoka86)
Neposredna veza do poruke: 831
30.9.2010 18:40:14   
Anoniman
pa prvo malo napuni blog pa onda stavi link...ono sto zelim saznat googlujem...a mozda mi nekad izbaci i tvoj bloguser posted image

(odgovor članu zoka86)
  Neposredna veza do poruke: 832
30.9.2010 18:40:24   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: Mirkica

u mom izgleda kao da je atomska pala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahahaha nemoj se sekirati

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 833
30.9.2010 18:41:26   
zoka86
user posted image Sorry nisam mislila ništa loše samo me zanimalo o čemu najviše volite da čitate?

< Poruku je uredio zoka86 -- 30.9.2010 18:44:11 >

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 834
30.9.2010 18:49:30   
mama_debeljuca
zoka86, mene jako zanimaju teme "napravi sam", kao i neke "čarolije" za čišćenje kuće user posted image

:-)

(odgovor članu zoka86)
Neposredna veza do poruke: 835
30.9.2010 18:52:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image

na ovom siteu nis nemauser posted image

I ja poletila, kad ono kuca i neke vocke, nigdje nista ili sam ja laik pa ne znam da kliknem

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 836
30.9.2010 19:17:07   
Anoniman

user posted image Sorry nisam mislila ništa loše samo me zanimalo o čemu najviše volite da čitate?
ma nisam ni ja mislila nista lose....nego ne znam sta bih ti rekla o cemu da pises...ideja je dobra, ako imas ideja....iznenadi nasuser posted image

(odgovor članu zoka86)
  Neposredna veza do poruke: 837
30.9.2010 21:53:43   
zoka86
Hvala,potrudiću se da stalno stavljam nešto novo!

(odgovor članu mama_debeljuca)
Neposredna veza do poruke: 838
12.10.2010 14:03:05   
Anoniman
Kao sto sam i obecala, svecano vam objavljujem slicicu mog stolicauser posted image
user posted image

(odgovor članu zoka86)
  Neposredna veza do poruke: 839
12.10.2010 14:08:26   
koka i po
Ja ne patim za modernim dizajnom u kuci.
Bitno mi je ono sto je meni lijepo a ne sto je moderno.
Pomalo sam staromodni tip po tom pitanju jer mi se hajmo reci "starinski" nacin opremanja kuce cini topliji i domacinski nego moderni stil.
E sad ne znaci da jos uvijek imam forangice i siltete user posted image  .
Meni licno se svidja kako sam opremila prostor u kome zivim,funkcionalno ne pretrpano(to najvise mrzim) i svrsishodno.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 840
12.10.2010 14:17:44   
Anoniman
Ja opet patim od lijepo uredjenih prostorija...kod mene sve mora biti po ps-u (ovo se odnosi na stil, boje...a ne na urednostuser posted image ) kada gledam fotografije ili sama osmisljam interijer cesto me ovi moji kritikuju jer sam poprilicno stroga po tom pitanjuuser posted image ....pa me bas i ne razumiju kad se pocnem nervirati da neki komad namjestaja jednostavno ne moze uci u kucu jer ne ide uz ostalo...iako moze biti lijep ali ako meni neide uz ostalo...dzabauser posted image

zato jedva cekam nas stan...da mi se mama ne petlja...jer nikako ja i ona na istu granu sto se interijera tice

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 841
12.10.2010 14:19:10   
Anoniman
mislim...zelenuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 842
12.10.2010 14:22:23   
koka i po
I ja pazim na boje na ukusno uredjenje ali ne patim za koznim garniturama,trakastim zavjesicama i sl.bitno je da ima puno jastucica u bojama koje se slazu sa ostalim .
Citav stan mi je okrecen u bojama,a prevladava moja omiljena zelena i manje omiljena zuta user posted image (al eto srodne su pa se lijepo slazu)

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 843
12.10.2010 14:37:20   
Anoniman
U mom domu bitno mi je da je sve u skladu nasim potrebama i da odise nasim licnostima. Jos aBd da uselimo u nas stan, imamo more zamisli oko rasvjete, pregradnih zidova i svega onoga sto ne ukljucuje namjestaj, a tice se uredjenja doma. U stanu imamo i modernih stvari, a i onih manje modernih, bitno je da je sve skladno po "stilu", boji i nama.

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 12.10.2010 14:38:06 >

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 844
12.10.2010 14:39:09   
Anoniman
I nikko ne podnosim natrpanost namjestajem i previse ukrasa po policama i komodama. To me gusiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 845
12.10.2010 14:39:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

U mom domu bitno mi je da je sve u skladu nasim potrebama i da odise nasim licnostima. Jos aBd da uselimo u nas stan imamo more zamisli oko rasvlete, pregradnih zidova i svega onoga sto ne ukljucuje namjestaj, a tice se uredjenja doma. U stanu imamo i modernih stvari, a i onih manje modernih, bitno je da je sve skladno po "stilu", boji i nama.

ma sto bi rekao Šoić samo nek je uskladjenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kod mene sad izgleda kao da je pala atomskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 846
12.10.2010 14:40:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

U mom domu bitno mi je da je sve u skladu nasim potrebama i da odise nasim licnostima. Jos aBd da uselimo u nas stan imamo more zamisli oko rasvlete, pregradnih zidova i svega onoga sto ne ukljucuje namjestaj, a tice se uredjenja doma. U stanu imamo i modernih stvari, a i onih manje modernih, bitno je da je sve skladno po "stilu", boji i nama.

ma sto bi rekao Šoić samo nek je uskladjenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kod mene sad izgleda kao da je pala atomskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma daj ti...koliko ti je ljudi igralo oko uredjena one vile u Miamiu?

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 12.10.2010 14:42:54 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 847
12.10.2010 14:43:55   
Anoniman
ama suti Pahuljice sta me izdajesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 848
12.10.2010 14:44:05   
Dinkica

I nikko ne podnosim natrpanost namjestajem i previse ukrasa po policama i komodama. To me gusiuser posted image

Ooooo, ja baš volim dzidze user posted image , volim vidjetu police koje se "prelamaju od knjiga" i one ukrase tipa svijećnjaka u obliku čaše u boji, vaze, volim i orijntealni stil ukrasa a i moderni, pogotovo na pruge kao pipi duga čarapa, u tom dezenu sve kupujem šta god da je user posted image

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 849
12.10.2010 14:48:32   
Anoniman

Potpisujem, jos kad je neociscena prasina hoce nesta da mi bude...ili velikog i glomaznog namjestaja pa gdje god krenes ostavis znacku na sebiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *