Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
RE: Kako izgleda u vasem domu? 12.10.2010 14:08:26
koka i po
Ja ne patim za modernim dizajnom u kuci. Bitno mi je ono sto je meni lijepo a ne sto je moderno. Pomalo sam staromodni tip po tom pitanju jer mi se hajmo reci "starinski" nacin opremanja kuce cini topliji i domacinski nego moderni stil. E sad ne znaci da jos uvijek imam forangice i siltete . Meni licno se svidja kako sam opremila prostor u kome zivim,funkcionalno ne pretrpano(to najvise mrzim) i svrsishodno.
RE: Kako izgleda u vasem domu? 12.10.2010 14:17:44
Anoniman
Ja opet patim od lijepo uredjenih prostorija...kod mene sve mora biti po ps-u (ovo se odnosi na stil, boje...a ne na urednost ) kada gledam fotografije ili sama osmisljam interijer cesto me ovi moji kritikuju jer sam poprilicno stroga po tom pitanju ....pa me bas i ne razumiju kad se pocnem nervirati da neki komad namjestaja jednostavno ne moze uci u kucu jer ne ide uz ostalo...iako moze biti lijep ali ako meni neide uz ostalo...dzaba
zato jedva cekam nas stan...da mi se mama ne petlja...jer nikako ja i ona na istu granu sto se interijera tice
RE: Kako izgleda u vasem domu? 12.10.2010 14:22:23
koka i po
I ja pazim na boje na ukusno uredjenje ali ne patim za koznim garniturama,trakastim zavjesicama i sl.bitno je da ima puno jastucica u bojama koje se slazu sa ostalim . Citav stan mi je okrecen u bojama,a prevladava moja omiljena zelena i manje omiljena zuta (al eto srodne su pa se lijepo slazu)
RE: Kako izgleda u vasem domu? 12.10.2010 14:37:20
Anoniman
U mom domu bitno mi je da je sve u skladu nasim potrebama i da odise nasim licnostima. Jos aBd da uselimo u nas stan, imamo more zamisli oko rasvjete, pregradnih zidova i svega onoga sto ne ukljucuje namjestaj, a tice se uredjenja doma. U stanu imamo i modernih stvari, a i onih manje modernih, bitno je da je sve skladno po "stilu", boji i nama.
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 12.10.2010 14:38:06 >
RE: Kako izgleda u vasem domu? 12.10.2010 14:39:11
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
U mom domu bitno mi je da je sve u skladu nasim potrebama i da odise nasim licnostima. Jos aBd da uselimo u nas stan imamo more zamisli oko rasvlete, pregradnih zidova i svega onoga sto ne ukljucuje namjestaj, a tice se uredjenja doma. U stanu imamo i modernih stvari, a i onih manje modernih, bitno je da je sve skladno po "stilu", boji i nama.
ma sto bi rekao Šoić samo nek je uskladjeno kod mene sad izgleda kao da je pala atomska
RE: Kako izgleda u vasem domu? 12.10.2010 14:40:34
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa
U mom domu bitno mi je da je sve u skladu nasim potrebama i da odise nasim licnostima. Jos aBd da uselimo u nas stan imamo more zamisli oko rasvlete, pregradnih zidova i svega onoga sto ne ukljucuje namjestaj, a tice se uredjenja doma. U stanu imamo i modernih stvari, a i onih manje modernih, bitno je da je sve skladno po "stilu", boji i nama.
ma sto bi rekao Šoić samo nek je uskladjeno kod mene sad izgleda kao da je pala atomska
ma daj ti...koliko ti je ljudi igralo oko uredjena one vile u Miamiu?
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 12.10.2010 14:42:54 >
RE: Kako izgleda u vasem domu? 12.10.2010 14:44:05
Dinkica
I nikko ne podnosim natrpanost namjestajem i previse ukrasa po policama i komodama. To me gusi
Ooooo, ja baš volim dzidze , volim vidjetu police koje se "prelamaju od knjiga" i one ukrase tipa svijećnjaka u obliku čaše u boji, vaze, volim i orijntealni stil ukrasa a i moderni, pogotovo na pruge kao pipi duga čarapa, u tom dezenu sve kupujem šta god da je