|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako izgleda u vasem domu?
11.9.2010 22:15:54   
Dida79

IZVORNA PORUKA: Gracanka

IZVORNA PORUKA: Dida79

Imam problem user posted image user posted image
Neki dan sam kupila prekrivace za ugaonu garnituru...kako sam vec duze vrijeme imala zelju za istom sad uopste nisam zadovoljna kako izgledauser posted image Prekrivaci su oni naborani na gumu i prekrivaju citav ugao i od mikrofibera su...jel iko ima iste i da li ima problem sa izvlacenjem ruke mi moje otpadose od zatezanja i opet mi nikako ne izgleda urednouser posted image user posted image Sto mene dovodi do ludila
Pomagajte ili ce zavrsiti u kanti za smeceuser posted image

Dido,imam i ja te prekrivače,i isti problem,baš mi bude nezgodno kada mi neko dođe,svuku se do pola...fuj vala,ali valjaju mi zbog djece,kada je starija počela hodati uz namještaj kupila sam ih,i kad se sjetim koliko puta sam ih oprala,fleka bude hiljadu,pa trosjed i dvosjed bi bili smo za baciti sada da nema tih prekrivača..tako da ih "trpim" i stalno zatežem,navikla,šta bih drugo...

Ja sam rijesila problem izvlacenja mojih prekrivaca..Pa evo za ubuduce neka zna...
Potrebno je dvije tanke letvice duzine trosjeda i dvosjeda.Te letvice obmotam platnom i fino ih zaguram izmedju naslonjaca i sjedeceg djela..Veceras moj babo koji ima 130 kg nije ih uspio pomaci ni mm user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 801
11.9.2010 23:21:07   
Hannica
IZVORNA PORUKA: klemzi

IZVORNA PORUKA: Hannica

Evo nasla sam par slika na racunaru,nisam morala ponovo slikati,ovo je bilo prosle godine,prije nego sto je bebi stigla,sad je pola stvari razbijeno.user posted image   Ona je sad mamin jedini ukras.user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Prelijepo Hanice, boje odlične, moje omiljene... Hajd još stavi jednu sa najljepšim ukrasom user posted image

Evo mog ukrasa i njene patkice
user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 802
11.9.2010 23:25:55   
teacher75
hanice, super su ti ovi crveni zidovi, svidjaju mi se kombinacije boja, ja bas volim jarke boje, spanski stiluser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 803
11.9.2010 23:30:14   
Visnja RR
odlicna kombinacija boja.... user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 804
11.9.2010 23:31:25   
myb@by
Hannice i mene si odusevila kombinacijom boja. Izgleda sve tako usklađeno i toplo, ma predivno.
Selmy i Frenkoza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja se kanim dugo da postavim slike ali mi se nesto ne dauser posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 805
11.9.2010 23:32:05   
anidla
sve je bas veselo, supeeer, ali ovaj ukras je nenadmasiv user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 806
11.9.2010 23:32:13   
Hannica
Meni su te boje bas dosadile,iskreno nisam ih ja birala,stan je uredio mm mnogo prije nego sto sam se udala za njega,ostat ce tako dok ne budemo krecili ponovo,lli to nece biti tako brzo jer se zidovi slabo prljaju.user posted image
Jedino smo slike zajedno birali,sve ostalo je po njegovom ukusu.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 807
11.9.2010 23:33:24   
Hanady RR
E u mom sada izleda kao da je atomska uletilauser posted image user posted image user posted image user posted image
Al nema veze...stara narodna kaže..jutro je pametnije od noći...a ja to poštujem.

Hannice pa vi imate pravu patkicuuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 808
11.9.2010 23:33:39   
teacher75

Meni su te boje bas dosadile,iskreno nisam ih ja birala,stan je uredio mm mnogo prije nego sto sam se udala za njega,ostat ce tako dok ne budemo krecili ponovo,lli to nece biti tako brzo jer se zidovi slabo prljaju.user posted image
Jedino smo slike zajedno birali,sve ostalo je po njegovom ukusu.user posted image

muz ti bas ima ukusa, kod mm je prije mene sve bilo u plavim bojama (zeljovac) pa smo morali sve mijenjatiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 809
11.9.2010 23:36:24   
Anoniman
Ukras premedenuser posted image ...boje ekstrauser posted image

al patkauser posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 810
11.9.2010 23:37:03   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: teacher75

muz ti bas ima ukusa, kod mm je prije mene sve bilo u plavim bojama (zeljovac) pa smo morali sve mijenjatiuser posted image

dobar co`ek user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 811
11.9.2010 23:38:50   
klemzi
Hanice ukras je preeeeeeeeesladakuser posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 812
11.9.2010 23:39:58   
Hannica
IZVORNA PORUKA: teacher75

Naravno,zato je mene ozenio.user posted image user posted image user posted image   Sala mala...to mu je zivotna greska.user posted image
Ne valja kad muza puno zanima uredjenje stana,u sve se mjesa,ne mogu soljice za kafu kupit a da on svoj nosic ne ugura i provjeri valjaju li,jesu li kvalitetne,kakvi su im rubovi...i ostale sitnice.user posted image

Neposredna veza do poruke: 813
24.9.2010 12:51:12   
Anoniman

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

Hanice, prelijepooooo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A detalj s posljednje slike je poseban, mashAllah...ko med.

Nego da se i ja pohvalim. Stigaomi sinoc stolic. Isti ko u Frenki, samo nije kockast, vec je pravougaonast. Dim. 100x60x45
Jos samo da ga muz sastavi, pa vam ga slikam.
Frenki, HVALA ti mnogo na ideji.user posted image

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 814
24.9.2010 13:22:07   
muby
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

...Nego da se i ja pohvalim. Stigaomi sinoc stolic. Isti ko u Frenki, samo nije kockast, vec je pravougaonast. Dim. 100x60x45

Pahuljice molim te uslikaj sto prije.
I meni je stolic od Frenki famozan.
Vec sam trazila ponude za izradu istog (slicnog), dimenzije 120x60.

Mozes li mi reci koliko si ti platila svoj stolic?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 815
24.9.2010 13:25:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: muby

...Nego da se i ja pohvalim. Stigaomi sinoc stolic. Isti ko u Frenki, samo nije kockast, vec je pravougaonast. Dim. 100x60x45

Mi smo nas stolic platili 140KM!!!!
Samo je izrezan, kantovan...
Muz treba da izbusi rupice i da ga sastavi.
Da su oni to radili bilo bi oko 300KM.
Radila nam je "linea trade" d.o.o.

(odgovor članu muby)
  Neposredna veza do poruke: 816
24.9.2010 13:26:43   
taurus
pahuljice jesu li i kod tebe ovo paneli na prozorimauser posted image

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 817
24.9.2010 13:28:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: taurus

Nije ovo moj stan, to je od hanniceuser posted image

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 818
24.9.2010 13:30:56   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Gracanka

Imam problem user posted image user posted image
Neki dan sam kupila prekrivace za ugaonu garnituru...kako sam vec duze vrijeme imala zelju za istom sad uopste nisam zadovoljna kako izgledauser posted image Prekrivaci su oni naborani na gumu i prekrivaju citav ugao i od mikrofibera su...jel iko ima iste i da li ima problem sa izvlacenjem ruke mi moje otpadose od zatezanja i opet mi nikako ne izgleda urednouser posted image user posted image Sto mene dovodi do ludila
Pomagajte ili ce zavrsiti u kanti za smeceuser posted image

Dido,imam i ja te prekrivače,i isti problem,baš mi bude nezgodno kada mi neko dođe,svuku se do pola...fuj vala,ali valjaju mi zbog djece,kada je starija počela hodati uz namještaj kupila sam ih,i kad se sjetim koliko puta sam ih oprala,fleka bude hiljadu,pa trosjed i dvosjed bi bili smo za baciti sada da nema tih prekrivača..tako da ih "trpim" i stalno zatežem,navikla,šta bih drugo...

Ja sam rijesila problem izvlacenja mojih prekrivaca..Pa evo za ubuduce neka zna...
Potrebno je dvije tanke letvice duzine trosjeda i dvosjeda.Te letvice obmotam platnom i fino ih zaguram izmedju naslonjaca i sjedeceg djela..Veceras moj babo koji ima 130 kg nije ih uspio pomaci ni mm user posted image user posted image

Kako si se bona toga dosjetila?
A ja evo 2.5 god zatežem...doduše nisam nikad baš ni pokušala naći neko rješenje...heh,jednostavno to je tako i gotovo...e baš ću pokušati s letvicama

(odgovor članu Dida79)
  Neposredna veza do poruke: 819
24.9.2010 13:35:16   
taurus

IZVORNA PORUKA: taurus

Nije ovo moj stan, to je od hanniceuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  uh baš sam i ja prolupala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 820
24.9.2010 13:35:54   
muby

IZVORNA PORUKA: muby

Mi smo nas stolic platili 140KM!!!!
Samo je izrezan, kantovan...
Muz treba da izbusi rupice i da ga sastavi.
Da su oni to radili bilo bi oko 300KM.
Radila nam je "linea trade" d.o.o.

Ja sam uzela ponudu u begexu. Oko 285 KM, sa dvije ladice.
Malo me strah da ja to sama sastavljam, ne znam kako bih rijesila skrivene sarafe, a sad nemam ni vremena.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 821
24.9.2010 13:36:45   
Hannica
Pahuljice hvala.user posted image
Taurus kod mene su trakaste zavjese,a paneli ne znam sta su,mozda je to drugi naziv za iste.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 822
24.9.2010 13:38:17   
maja78 RR
paneli su isto trakaste zavjese ali puuuuno sire, skoro kao uski prozor siroka jedna, i ima ih u raznim dezenima

< Poruku je uredio maja78 RR -- 24.9.2010 13:42:48 >

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 823
24.9.2010 13:39:31   
muby

Pahuljice hvala.user posted image
Taurus kod mene su trakaste zavjese,a paneli ne znam sta su,mozda je to drugi naziv za iste.user posted image

nisu to paneli mada slicno izgleda, trakaste su trake sirine desetak cm, a paneli su sirine oko 60 cm

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 824
24.9.2010 13:40:02   
Hannica
aBd to planiramo staviti kada jednog lijepog i suncanog dana napravimo kuicu.user posted image  Ako se,uopste,budu proizvodili.user posted image

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *