|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako izgleda u vasem domu?
8.9.2010 8:09:36   
Leva
Sorry narode sto se nisam javljala, zaboravila sam na kojoj temi sam pisala user posted image
Neko je pitao za garanciju...Probala sam i tu mogucnost ali nije upalila. Garancija je bila na godinu dana i istekla je dva mjeseca prije nego sto je ovo sranje pocelo pucati. Dolazili su sa onom tekucinom za reparaciju i nista nisu napravili jer je to namjenjeno za mala ostecenja. Druga opcija je bila da naruce kozu i da onda njihov tapetar iz Livinga zamjeni jastuk za nekih 500 ili vise KM sto mi se uopce ne svidja jer sam primjetila da se i jastuk pored njega lagano pocinje guliti. Glupo mi je svake dvije godine davati tolike pare za odrzavanje kozne garniture jer je to nekako trebalo biti malo trajnije rjesenje user posted image  Ogorcena sam sa kvalitetom stvari koje nam trpaju pod skupe pare i kako se jos nemarno ponasaju kada im dodjete sa reklamacijom. Da garnitura nije toliko udobna za sjedenje koliko jeste najradije bih je zafrljacila na smetljiste. Prema tome ostaje mi naci najboljeg tapetara u gradu koji mi nece upropastiti taj element udobnosti ili pak angazovati nekoga ko ce mi sasiti presvlake koje bi cickom mogla pricvrstiti na nju. Nasla sam mjesta gdje se cicak moze nalijepiti a da se ne vidi...jos samo da nadjem nekoga ko ce to realizirati...
U svakom slucaju uslikam vam ovih dana i postavim na istoj temi da vidite kako ta ljepota izgleda. user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu faris06)
Neposredna veza do poruke: 776
8.9.2010 9:14:01   
Dida79
Imam problem user posted image user posted image
Neki dan sam kupila prekrivace za ugaonu garnituru...kako sam vec duze vrijeme imala zelju za istom sad uopste nisam zadovoljna kako izgledauser posted image Prekrivaci su oni naborani na gumu i prekrivaju citav ugao i od mikrofibera su...jel iko ima iste i da li ima problem sa izvlacenjem ruke mi moje otpadose od zatezanja i opet mi nikako ne izgleda urednouser posted image user posted image Sto mene dovodi do ludila
Pomagajte ili ce zavrsiti u kanti za smeceuser posted image

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 777
8.9.2010 12:15:36   
salmy
Evo ovako izgleda moja nova postavauser posted image user posted image user posted image
udobna jeste a za kvalitet bumo videliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bas me isprepadaste sa kozomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
nisam bas zadovoljna sa prekrivacima ...ostaju dlake po cjeloj sobi!!!! voljela bih naci obicne dekice( Konzum ih je nekad imao) puno su ugodnije i ne osipaju seuser posted image user posted image
http://img713.imageshack.us/i/picture042o.jpg/
http://img836.imageshack.us/i/picture045d.jpg/
http://img822.imageshack.us/i/picture044g.jpg/
Dida 79  koliko znam ti tvoji prekrivaci i treba da izgledaju nabrano i neuredno!!!i neznam sto ih zatezes,prakticni su i dobri!!! 

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 778
8.9.2010 12:20:01   
anidla
salmy, predivno je....samo nisi mi pokazala cemprese user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 779
8.9.2010 12:20:26   
Leva
Dido nasivanje cicka cesto rjesava problem. Druga opcija je da zafrljacis prekrivac a treca da ga skines i da furas bez njega user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 780
8.9.2010 12:25:54   
salmy
IZVORNA PORUKA: anidla

salmy, predivno je....samo nisi mi pokazala cemprese user posted image
eh u njih ces se morati "licno" uvjeritiuser posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 781
8.9.2010 12:26:01   
Dinkica
salmy user posted image , baš je lijepo sve ispalo, sve mi se sviđa, i tapete su OK, znam da si ih dugo tražila, da te pitam za komodu jesi li kupila gotovu ili pravila (ako jesi koliko otprilike kosta) jer i meni treba slicna duzine 1.60 m, sviđa mi se i dječiji kutak za igru user posted image . Imamo i mi tu zelenu travu na balkonu, super je, razrahatili se, A. se stalno sad igra na balkonu, ne moram brisati već samo usisam, lakše je...

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 782
8.9.2010 12:30:26   
anidla
IZVORNA PORUKA: Dinkica

salmy user posted image , baš je lijepo sve ispalo, sve mi se sviđa, i tapete su OK, znam da si ih dugo tražila, da te pitam za komodu jesi li kupila gotovu ili pravila (ako jesi koliko otprilike kosta) jer i meni treba slicna duzine 1.60 m, sviđa mi se i dječiji kutak za igru user posted image . Imamo i mi tu zelenu travu na balkonu, super je, razrahatili se, A. se stalno sad igra na balkonu, ne moram brisati već samo usisam, lakše je...

gdje nabavite tu zelenu travu i koliko kosta user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 783
8.9.2010 12:33:07   
salmy

Hvala tiuser posted image a komodu samo kupili vjeruj na brzaka.Morali useliti a nismo imali izbora,odemo u prvu radnju blizu nas  Dallas i uzmemo.Milim da je bila oko 300 KM.To je bilo prije dvije godine sad ima puno boljeg izbora.Ako smijem reklamirati Urban na ciglanama boli glava.
A travu samo usisam i super,zimi unesemo unutra i opet na proljece nanovo!

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 784
8.9.2010 12:33:16   
Dinkica
IZVORNA PORUKA: anidla

gdje nabavite tu zelenu travu i koliko kosta user posted image

Mi smo svoju kupili u penny plus, bila je oko 9 km po kvadratnom metru a prijateljica je negdje drugo platila oko 15 user posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 785
8.9.2010 12:47:56   
mamine oci
salmyuser posted image predivno boje sve citav enterijeruser posted image garnitura ekstauser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 786
8.9.2010 13:54:42   
Dinkica
salmy za tapete sam te pobrkala sa scarlet, ona ih je dugo trazila  user posted image , joooooojjjjjjjj blam 

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 787
8.9.2010 14:13:44   
lila25
salmy extra su kombinacije je li ovo tapeta u pruge,i jeli pvc stolarija kako si zadovoljna sa njom mi treba da ubacamo novu stolariju pa nikako da odlucimo drvo ili pvc...ma sve ti je na mjestu extra zaista.

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 788
8.9.2010 14:56:43   
salmy
IZVORNA PORUKA: lila25

salmy extra su kombinacije je li ovo tapeta u pruge,i jeli pvc stolarija kako si zadovoljna sa njom mi treba da ubacamo novu stolariju pa nikako da odlucimo drvo ili pvc...ma sve ti je na mjestu extra zaista.
Tapeta je u pruge(zamislis jednu kombinaciju,kad ti otvori katalog tapeta ti ostanesuser posted image ) hahhahaha Dinkice nema veze bona i ja sam ih trazila dugouser posted image user posted image user posted image samo me bilo stid da se ovdje zalimuser posted image user posted image user posted image user posted image
A stolarija je drvena(Kontinental) i prezadovoljni smo,a izgleda isto pvc

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 789
8.9.2010 16:22:17   
frenkoza
ja ne mogu da otvorim slike user posted image user posted image user posted image

dida - mislim da je uglavnom to tako.... stalno se mora namjestati.... meni to nije bilo ni na umi da kupujem, ja bih se pojela s tim user posted image

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 790
8.9.2010 16:40:38   
Hannica
Salmy user posted image user posted image user posted image   Sve je super,posebno mi se cvidja stol.I meni bi odgovarao takav.  Joj kako mi dosadilo cistit ovaj moj,milion prstica po njemu.user posted image

Jeli tajna koliko je kostao?user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 791
8.9.2010 18:40:28   
muby
salmy divan dnevni boravak, lajkam

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 792
8.9.2010 18:54:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Leva

Sorry narode sto se nisam javljala, zaboravila sam na kojoj temi sam pisala user posted image
Neko je pitao za garanciju...Probala sam i tu mogucnost ali nije upalila. Garancija je bila na godinu dana i istekla je dva mjeseca prije nego sto je ovo sranje pocelo pucati. Dolazili su sa onom tekucinom za reparaciju i nista nisu napravili jer je to namjenjeno za mala ostecenja. Druga opcija je bila da naruce kozu i da onda njihov tapetar iz Livinga zamjeni jastuk za nekih 500 ili vise KM sto mi se uopce ne svidja jer sam primjetila da se i jastuk pored njega lagano pocinje guliti. Glupo mi je svake dvije godine davati tolike pare za odrzavanje kozne garniture jer je to nekako trebalo biti malo trajnije rjesenje user posted image  Ogorcena sam sa kvalitetom stvari koje nam trpaju pod skupe pare i kako se jos nemarno ponasaju kada im dodjete sa reklamacijom. Da garnitura nije toliko udobna za sjedenje koliko jeste najradije bih je zafrljacila na smetljiste. Prema tome ostaje mi naci najboljeg tapetara u gradu koji mi nece upropastiti taj element udobnosti ili pak angazovati nekoga ko ce mi sasiti presvlake koje bi cickom mogla pricvrstiti na nju. Nasla sam mjesta gdje se cicak moze nalijepiti a da se ne vidi...jos samo da nadjem nekoga ko ce to realizirati...
U svakom slucaju uslikam vam ovih dana i postavim na istoj temi da vidite kako ta ljepota izgleda. user posted image
ko je proizvodjac? natuzzi ili ?

ja bih lijepo napisala mail direktno proizvodjacu ...kao pravu reklamaciju...od A-Z..kad je kupljen...koliko je kostao...gdje je kupljen (ulica, br.,naziv firme)...onda... zasto ste bas izabrali kozu...jer ste mislili da ce vam trajati...bla...bla...i sve to potkrijepiti sa fotografijama

sumnjam da ce ostati ravnodusni

(odgovor članu Leva)
  Neposredna veza do poruke: 793
8.9.2010 20:31:39   
salmy
IZVORNA PORUKA: Hannica

Salmy user posted image user posted image user posted image   Sve je super,posebno mi se cvidja stol.I meni bi odgovarao takav.  Joj kako mi dosadilo cistit ovaj moj,milion prstica po njemu.user posted image

Jeli tajna koliko je kostao?user posted image
Hvala ti draga...a stol je uspomena od svekijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 794
11.9.2010 16:54:19   
Hannica
Pola dana mi prodje gledajuci vase stanove od prv do zadnje stranice...uh...uspava me.user posted image
Sve je super,bravo zenice.user posted image
Mozda i ja ovih dana stavim koju slikicu svog hladnog stana.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 795
11.9.2010 17:05:19   
M kao Mama
Selmy, kaže moja L. što je ova kuća lijepa, misleći pri tome na ove tri slike koje si postavila, najtiviše mi se svidjela boja zidovova, akobogda naredno krečenje, ta smo, hahahah.

A pečuni, prelijepi su, i ja bih ih voljela, ali nemam mjesta z anjih, nego Bođe zdravlja i kakve bosanske sobe u kući, naručujem nama peškune.

A, travu imam i ja, sreća mi je što mi je balkon, onaj sa otvorenom ogradom, tako da zimi ne unosim, ako i padne snijega, samo ometem i ljepota.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 796
11.9.2010 17:26:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dida79

Imam problem user posted image user posted image
Neki dan sam kupila prekrivace za ugaonu garnituru...kako sam vec duze vrijeme imala zelju za istom sad uopste nisam zadovoljna kako izgledauser posted image Prekrivaci su oni naborani na gumu i prekrivaju citav ugao i od mikrofibera su...jel iko ima iste i da li ima problem sa izvlacenjem ruke mi moje otpadose od zatezanja i opet mi nikako ne izgleda urednouser posted image user posted image Sto mene dovodi do ludila
Pomagajte ili ce zavrsiti u kanti za smeceuser posted image

Dido,imam i ja te prekrivače,i isti problem,baš mi bude nezgodno kada mi neko dođe,svuku se do pola...fuj vala,ali valjaju mi zbog djece,kada je starija počela hodati uz namještaj kupila sam ih,i kad se sjetim koliko puta sam ih oprala,fleka bude hiljadu,pa trosjed i dvosjed bi bili smo za baciti sada da nema tih prekrivača..tako da ih "trpim" i stalno zatežem,navikla,šta bih drugo...

(odgovor članu Dida79)
  Neposredna veza do poruke: 797
11.9.2010 17:43:34   
Hannica
Evo nasla sam par slika na racunaru,nisam morala ponovo slikati,ovo je bilo prosle godine,prije nego sto je bebi stigla,sad je pola stvari razbijeno.user posted image   Ona je sad mamin jedini ukras.user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 798
11.9.2010 19:15:22   
salmy

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Selmy, kaže moja L. što je ova kuća lijepa, misleći pri tome na ove tri slike koje si postavila, najtiviše mi se svidjela boja zidovova, akobogda naredno krečenje, ta smo, hahahah.

A pečuni, prelijepi su, i ja bih ih voljela, ali nemam mjesta z anjih, nego Bođe zdravlja i kakve bosanske sobe u kući, naručujem nama peškune.

A, travu imam i ja, sreća mi je što mi je balkon, onaj sa otvorenom ogradom, tako da zimi ne unosim, ako i padne snijega, samo ometem i ljepota.

hhahahah dusa slatka sigurno joj se najvise svidja misuser posted image user posted image user posted image
A peskuni su eto uspomena(mada bas nisu prakticni zboguser posted image )
Hannice DIVNO je volim vesele boje zidova   user posted image user posted image user posted image  cista 10 user posted image user posted image namjestaj je prelijepuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 799
11.9.2010 19:18:09   
klemzi
IZVORNA PORUKA: Hannica

Evo nasla sam par slika na racunaru,nisam morala ponovo slikati,ovo je bilo prosle godine,prije nego sto je bebi stigla,sad je pola stvari razbijeno.user posted image   Ona je sad mamin jedini ukras.user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Prelijepo Hanice, boje odlične, moje omiljene... Hajd još stavi jednu sa najljepšim ukrasom user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *