|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
6.10.2010 8:58:10   
esmina i bebina mam
Sta li mamin cvjetic lijeci user posted image user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 301
6.10.2010 9:11:59   
mamin cvjetić
user posted image user posted image user posted image user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 302
6.10.2010 9:13:22   
medi87
Jurouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jutro smrzle, jeste li se naspavale, ja nesto poranila nije to ureduuser posted image user posted image user posted image ja danas aBd na uzvuser posted image user posted image user posted image  

RR porodica :-)))

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 303
6.10.2010 9:19:11   
mamin cvjetić
Esmin i bebeina mam i gagach čaj od nevena je pravo dobar i ukusan pa hajte na po jednu user posted image ja ga pravim od domaćeg nevenaa jako je dobar za one baje user posted image user posted image što nas tako često napadaju u user posted image a bome je dobar i za upale.Moja mama ga nabere u svom cvijetnjaku svake godine pa ako imate gdje cvijetnjak slobodno posadite.

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 304
6.10.2010 9:19:59   
mamin cvjetić
Medi obavezno javiš kad se vratiš

Neposredna veza do poruke: 305
6.10.2010 9:34:00   
gagach
IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić

Esmin i bebeina mam i gagach čaj od nevena je pravo dobar i ukusan pa hajte na po jednu user posted image ja ga pravim od domaćeg nevenaa jako je dobar za one baje user posted image user posted image što nas tako često napadaju u user posted image a bome je dobar i za upale.Moja mama ga nabere u svom cvijetnjaku svake godine pa ako imate gdje cvijetnjak slobodno posadite.
a jesi sigurna da se smije u trudnoci s obzirom da stalno nesto brane od tih cajeva....user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

Neposredna veza do poruke: 306
6.10.2010 9:34:04   
esmina i bebina mam
mamin cvjetic Imam draga nevena na izvoz on se kosi sam od sebe moja mama ga posadila na vikendici cist fin,na planinskom zraku odgojen e nek si mi rekla znam da je dobar u obliku melema i moja mama kad je ujede komarac natrlja ubod sa listom svjezeg nevana i odmah je prode
medi87 sretno draga da vidis svog bebaca.
gagach nam se juce folirala sa UZuser posted image user posted image user posted image neka je bas

taurus,rose,voljena,rimljanka,almaa,aldi87,sunce27,............ i ostale forumasice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
odoh se obuci pa malo u prodavnicu

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 307
6.10.2010 9:34:21   
m.i.n.a.
Jutro..
ima li tog nevena i za mene,kamilica i brusnica ce mi na nos pocet..user posted image
Gagach jupiiiiiiiiiiii za tebe i tvoju bebacu,drago mi je da je sve ok..sad je sreca ko kuca..
sto ti je reci trudnoca i majcinstvo,odmah se dobije snage i volje sve piti da buemo zdrave i lezat koliko god treba...
Medi..odkad te nisam cula..danas je tvoj red da uzivas..javi nam se jer odmah i mi dobijemo poleta..
Godi li vam vijeme,meni godi..uspjesno se borim protiv prehlade,mogu se fino naspavat a glava rijetk boli..
Laro,Sunce,Rimljanka,voljena,ivana...ma SVE DOSLOVNO veliki pozz...

Neposredna veza do poruke: 308
6.10.2010 9:35:56   
gagach
IZVORNA PORUKA: medi87

Jurouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jutro smrzle, jeste li se naspavale, ja nesto poranila nije to ureduuser posted image user posted image user posted image ja danas aBd na uzvuser posted image user posted image user posted image  
sretno na uz i javi se odmah...ja sam jucer bas bas uzivala...stvarno bih se volila prikljuciti 24 sata na ultrazvukuser posted image

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 309
6.10.2010 9:39:02   
rose
IZVORNA PORUKA: taurus

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: aldi87

IZVORNA PORUKA: taurus

je li neko kupovao ogradicu za krevetićuser posted image user posted image user posted image
ja danas gledala na pijaci na otoci ali mi nije nešto lijepa i košta 70 kmuser posted image user posted image user posted image

draga to je preskupo,ja sam uzimala na grbavici kod shopinga radnja se zove laku noc,preko puta salona namjestaja udobnost,tu ti dodje sve u kompletu i jastucic i jorgancic i posteljina i oogradica sve to za 50

ja uzela u turbo limacu set (ogradica, carsaf, navlaka za jorgan i navlaka za jastuk) na akciji oko 50 KM...odgovarajuci jastuk i jorgan nasla u radnji s tekstilom kod stefanela...a tamo imas i ogradica...+ imas ogradice i u sam shopu...mislim da su 20-30 km

cure hvala vam user posted image user posted image user posted image
sad znam gdje tačno da idem i tražim ogradicu
rose samo mi reci u kojem sam shop-u
user posted image

ovaj u titovoj veliki....to je na spratu i sve je ista roba kao u fisu sto sam vidjela

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 310
6.10.2010 9:54:45   
mamin cvjetić
Pitala sam svoju Dr i reka je da se smije ali naravno u normalnim granicama po jedna šolja dnevno inače ga ni ja nebi smjel piti da se nisam raspitala tako da slobodno možeš po jednu šđolju dnevno

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 311
6.10.2010 9:56:15   
rose
posto sam krenula s ovim testovima...zna li koja da li u nekoj privatnoj laboratoriji moze da se uradi seroloski nalaz (iz krvi) na hlamidiju? Na DIP-u ostali bez reagensa...

Neposredna veza do poruke: 312
6.10.2010 9:59:18   
mamin cvjetić
ima li tog nevena i za mene,kamilica i brusnica ce mi na nos pocet..

M.i.n.a. naravno draga da ima samo ti javi kao da ti dostavim

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 313
6.10.2010 10:04:33   
gagach

posto sam krenula s ovim testovima...zna li koja da li u nekoj privatnoj laboratoriji moze da se uradi seroloski nalaz (iz krvi) na hlamidiju? Na DIP-u ostali bez reagensa...

ja mislim da to ne radi ni jedna privatna. Kad sam ja radila te nalaze isto sam se raspitivala. A to sto nemaju reagensa je sasvim normalna stvar...i ja sam se 100 puta vracala ... uzasni su...ali brzo ih nabave...zivkaj ih svaki dan...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 314
6.10.2010 10:13:03   
ivana st
Jutro user posted image !
Mamin cvjetić stavi jednu šalicu čaja i za mene!
gagach drago mi je da je uzv super prošao user posted image user posted image user posted image !
Kod nas vrijeme sunčano, popodne bi se mogla prošetat malo uz more.
Mene jučer satrala glava, pa mučnine, a danas sam ko nova user posted image .

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 315
6.10.2010 10:31:21   
gagach
IZVORNA PORUKA: ivana st

Jutro user posted image !
Mamin cvjetić stavi jednu šalicu čaja i za mene!
gagach drago mi je da je uzv super prošao user posted image user posted image user posted image !
Kod nas vrijeme sunčano, popodne bi se mogla prošetat malo uz more.
Mene jučer satrala glava, pa mučnine, a danas sam ko nova user posted image .

moreee mooreee joj sto bi mi godila setnjica i vikend na moru ali mi je doktorica zabranila da putujem i da se truckam ...user posted image

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 316
6.10.2010 10:42:47   
ivana st
Gagach organizirat ćemo jedno druženje na moru sa bebicama u kolicima!

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 317
6.10.2010 10:49:20   
gagach
IZVORNA PORUKA: ivana st

Gagach organizirat ćemo jedno druženje na moru sa bebicama u kolicima!
uh pa da znas da hocemo ja sam svakako stalno u makarskoj user posted image

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 318
6.10.2010 10:52:37   
rose
IZVORNA PORUKA: gagach

ja mislim da to ne radi ni jedna privatna. Kad sam ja radila te nalaze isto sam se raspitivala. A to sto nemaju reagensa je sasvim normalna stvar...i ja sam se 100 puta vracala ... uzasni su...ali brzo ih nabave...zivkaj ih svaki dan...

evo ja upravo dala krv u laboratoriji u branilaca grada (ispostava one u luzanima)...kod njih je 76 KM rezultati za 7-10 dana a kontakt nasla na

http://sarajevo.usembassy.gov/doctors-list.html

da ti pravo kazem nemam ih kad ni zivkat ni obigravat, mora se i plata zaraditi user posted image ...moja je sreca da imam i vanbredu pa cu eventualno na kraju i refundirati ove troskove

user posted image

< Poruku je uredio rose -- 6.10.2010 10:53:51 >

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 319
6.10.2010 10:56:43   
gagach

evo ja upravo dala krv u laboratoriji u branilaca grada (ispostava one u luzanima)...kod njih je 76 KM rezultati za 7-10 dana a kontakt nasla na

da ti pravo kazem nemam ih kad ni zivkat ni obigravat, mora se i plata zaraditi user posted image ...moja je sreca da imam i vanbredu pa cu eventualno na kraju i refundirati ove troskove

user posted image
hajd super...ja znam da sam nakon spontanog vadila nalaz za hlamidiju i sad tamo u cekaonici jedno 200 ljudi a ona sestra se dere HAAAAAJMO KO JE ZA HLAMIDIJU...ubio me stid...oni ljudi gledaju u mene hahhaa ustvari vise su gledali u mm-auser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 320
6.10.2010 11:06:17   
gagach
a sto sam ja aktivna danas na rr-uuser posted image  
imam jedno pitanjece da li neka od vas zna do kada se pije dabroston u trudnoci? do kada ste ga vi pili...?

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 321
6.10.2010 11:09:09   
rose

user posted image
hajd super...ja znam da sam nakon spontanog vadila nalaz za hlamidiju i sad tamo u cekaonici jedno 200 ljudi a ona sestra se dere HAAAAAJMO KO JE ZA HLAMIDIJU...ubio me stid...oni ljudi gledaju u mene hahhaa ustvari vise su gledali u mm-auser posted image

hehe...ma ja dosla ovdje u Branilaca grada, samo jedna trudnica prije mene bila a ja zvala na 15-ak min ranije da vidim rade li to i rekli mi da pozurim i dodjem u narednih posla sata kako bi mi rezultati bili ranije...ima neko pravilo do srijede i nakon srijede...ja ovo radim radi eventualnog poroda u vodi...dala krv za hepatitise i hiv a nisu imali za hlamidiju pa mi sad bocnuse i drugu ruku...ma samo da budu dobri nalazi, nek bockaju do sutra user posted image  ja nakon svog spontanog ili blighteda nisam nista od nalaza radila

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 322
6.10.2010 11:10:07   
rose

a sto sam ja aktivna danas na rr-uuser posted image  
imam jedno pitanjece da li neka od vas zna do kada se pije dabroston u trudnoci? do kada ste ga vi pili...?

uglavnom dok se beba ne ucvrsti...msilim 12 ili najdalje 16-e sedmice

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 323
6.10.2010 11:20:09   
balasgirl
Pozz svima. Imam jedno pitanje. Naime, u 35-toj sam sedmici trudnoće i zadnjih nekoliko dana osjećam veliki pritisak u donjem dijelu trbuha, a kretanje mi je skroz otežano. Treba mi vremena i vremana da ustanem, a tada me kosti, leđa i prepone rasturaju od bola. Ima li neka sa sličnim problemom?

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 324
6.10.2010 11:24:25   
Lara83
Ne javim se jedan dan, kad imam sta vidjeti. Vec 6 stranica ste uspjele popuniti user posted image  user posted image
Ja idem u petak da ponovo vadim nalaze pa cu sljedece sedmice opet malo do prestrasnog GAK-a user posted image , ali ovaj put sam sve precizirala i necu cekati (iskreno se nadam). U ovoj nasoj drzavi ne mozes nista regularnim putem, nazalost.
Sunce jesi li se uspjela naspavati? Ja sam i sinoc u 22.30 vec bila u krevetu, od umora nisam vise mogla da gledam na oci. nadam se da je sve ok...
Rimljanka jesi li pocela nositi urinokulturu? Stvarno ne znam do kad se moze nositi. Jesi li pocela koristiti toteme? brzo ce se zeljezo poboljsati. Sto se kila tice, kazu da od 7 mj. kile i plodna voda se pocinju naglo povecavati, tako da se nemoj brinuti oko toga. Pitala sam za kolica, ova prijateljica ih je kupila u Merkuru na Otoci ali kaze morala je naruciti jer nisu imali boju koju je ona htjela.
Mina nasmijala si me sa seve user posted image  sta god da je, neka je samo zivo i zdravo. Divim ti se kako si izdrzala do sada a da ne znas spol user posted image i ja sam cula da ne valja piti curekotovo ulje, pa bolje nemoj...
Gagach bas mi je drago za UZ user posted image uzivaj sada! user posted image ja sam u subotu skoro 20 min gledala svog bebacha i opet mi je malo...kao sto kazes 24h bih ga posmatrala kako se vrti da mogu user posted image . ja sam pila utrogestan do 12. sedmice tj 13. i nisam vise...
Ivana proci ce mucnine, samo ti odmaraj...a sto se tice najavljivane kafice pikajte i mene, i ja sam stalno dole user posted image
Sabina kako je prosao pregled? Trebalo bi danas da ides? Javi nam svakako user posted image  nadam se da je sve uredu.
Sarah problem sa neredovnom stolicom ja za sada rjesavam sljivama, jesi li probala? Pojedem skoro pola kg sljiva i mission completed user posted image  meni donat Mg jedan dan pomogne a naredna 2 ne, tako da sam morala traziti drugo rjesenje.
Mamin cvijetic kako si nam ti danas?
Medi drago mi je da si ozdravila i user posted image za 2 kg (mada se uopste ne vide) user posted image  javi kako je proslo na uz!
Naidice i ja sam pocela da osjecam svog bebacha, ne tako cesto ali sad bas mogu razlikovati. Duse nase, samo neka se javljaju user posted image
Rose ova ogradica izgleda prekrasno, mogu misliti kad se stavi  kako lijepo izgleda user posted image uslikaj nam!

Veliki pozdrav i user posted image Aldi, ajnur, ladyblue, taurus, mrkva, voljena, esmina i bebina mama, nana, almaa...kao i svim ostalim dragim user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *