|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
5.10.2010 14:06:55   
esmina i bebina mam
Uspjeli smo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 276
5.10.2010 14:12:17   
gagach
etooo superuser posted image  sad kad sve tri imate tickere moja misija je zavrsenauser posted image  ja odoh da uradim nesto na ovom poslu kad sam vec doslauser posted image i bjezim kuci kuhat rucak...kila fornetija me nije zasitilauser posted image user posted image user posted image
cmok cmok vamuser posted image user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 277
5.10.2010 14:15:21   
esmina i bebina mam
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 278
5.10.2010 14:19:44   
mamin cvjetić
user posted image user posted image user posted image user posted image bravo gagach user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

Neposredna veza do poruke: 279
5.10.2010 14:30:14   
sunce27
Kako ste danas drage moje trudnice? Ja sam super, bolje sam spavala! Sada evo idem kod mame tako da me nema na rr do sutra! Nedostajat cete mi puno! Veliki poljubac za sve vas!

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 280
5.10.2010 14:45:57   
aldi87

IZVORNA PORUKA: taurus

je li neko kupovao ogradicu za krevetićuser posted image user posted image user posted image
ja danas gledala na pijaci na otoci ali mi nije nešto lijepa i košta 70 kmuser posted image user posted image user posted image

draga to je preskupo,ja sam uzimala na grbavici kod shopinga radnja se zove laku noc,preko puta salona namjestaja udobnost,tu ti dodje sve u kompletu i jastucic i jorgancic i posteljina i oogradica sve to za 50

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 281
5.10.2010 15:11:34   
mamin cvjetić
Pogledaj u Azelu bilo je prelijepih i samo ti dođe ogradica a košta e sad ću te slagati ali nisam sigurna 15 ili 20 Km

je li neko kupovao ogradicu za krevetićuser posted image user posted image user posted image
ja danas gledala na pijaci na otoci ali mi nije nešto lijepa i košta 70 kmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 282
5.10.2010 15:15:25   
Almaa
ja sam gledala u Bagateli, ogradica, jorgancic i jastucic mislim oko 25 KM plus posteljina za sve te dijelove 10 KM, ako uzmeš i rezervnu posteljinu ne izađe te sve 50 KM i mislim da je baš povoljno.
Nisam ih razmotavala, samo sam gledala dezene, a kazu da je pamuk 100%, pa opet cu ici da gledam, gledala sam na još par mjesta, ali puno je skuplje.

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

Neposredna veza do poruke: 283
5.10.2010 15:45:22   
Rimljankaa
Almaa je li u Bagateli kod Interexa??? To je bas povoljno,samo je pitanje kakav je kvalitet. Nekad nesto pise da je pamuk,a nije uopce mekano...

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 284
5.10.2010 15:46:14   
rose
IZVORNA PORUKA: aldi87

draga to je preskupo,ja sam uzimala na grbavici kod shopinga radnja se zove laku noc,preko puta salona namjestaja udobnost,tu ti dodje sve u kompletu i jastucic i jorgancic i posteljina i oogradica sve to za 50

ja uzela u turbo limacu set (ogradica, carsaf, navlaka za jorgan i navlaka za jastuk) na akciji oko 50 KM...odgovarajuci jastuk i jorgan nasla u radnji s tekstilom kod stefanela...a tamo imas i ogradica...+ imas ogradice i u sam shopu...mislim da su 20-30 km

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu aldi87)
Neposredna veza do poruke: 285
5.10.2010 16:03:18   
Almaa
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Almaa je li u Bagateli kod Interexa??? To je bas povoljno,samo je pitanje kakav je kvalitet. Nekad nesto pise da je pamuk,a nije uopce mekano...

jeste kod Interexa, ne znam ni ja kakav je kvalitet, ne bih voljela da je posteljina kruta, zato cu još da pogledam, ako neko ima iskustva sa njihovim djecijim posteljinama neka se javi, da znamo

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 286
5.10.2010 16:07:37   
Rimljankaa
Ja sam gledala krevetice u radnji na Socijalnom. Gdje je onaj novi Azel,pa u produzetku ima nekakakva radnja djecije opreme.
Krevetici im nisku skupi oko 250KM,a ima se kupiti i ogradica i posteljina, cjene su mislim od 50 Km pa dalje...

Uglavnom,krevetice sma gledala u toj radnji,u Amku i u radnji kod katedrale i svi su jako slicni,a i cijene su priblizne oko 250KM

< Poruku je uredio Rimljankaa -- 5.10.2010 16:08:29 >

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 287
5.10.2010 17:16:41   
esmina i bebina mam
Ja i ne znam bas cijene tih stvari jer imam od Esme dva seta ogradica sa baldahinom a posteljinu sam naknadno kupovala a te ogradice sam dobila jos od rodice koja je koristila za svoju curicu jako davno ali je to iz Njemacke i jako je kvalitetna a ove ogradice mi se bas i ne svidaju po Fis-u sto sam vidala cine mi se ne bas kvalitetne i nekako su mi predidave. Al mozda se sta i izmijenilo user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 288
5.10.2010 21:26:17   
voljena
ja sam gledala u kidi oz ogradice i fine su i sve su preko 70KM a gledal sam i u bingu maloprije i jedna mi se baš dopala plišan i prekrasna ali skupa brate 109 Km

valja mi otići do bagatele i još malo prošnjuhat user posted image

Ja imam sebi dva dječaka!!! Nek su mi živi i zdravi!!!

Neposredna veza do poruke: 289
5.10.2010 22:11:04   
rose
meni su ove u turbo limacu simpa pa sam uzela dva seta

user posted image

s tim sto je kod mene 4 u 1 set (pored ogradice dodjke i posteljina( oko 50 KM sve

http://turbolimac.com/Pages/hr-HR/vijesti/PID-%7B8fffe7c9-607b-45fb-806e-813330186fb6%7D/Default.aspx

(odgovor članu voljena)
Neposredna veza do poruke: 290
5.10.2010 22:26:01   
gagach
evo mene upadam ko s neba u vas razgovor ali samo da javim da je ultrazvuk super prosao i da sam se opet zaljubila u bebu i tako... i sad sam puna energije i happy i uzbudjena i sad cu da se dobro najedem heheuser posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 291
5.10.2010 22:29:50   
rose
IZVORNA PORUKA: gagach

evo mene upadam ko s neba u vas razgovor ali samo da javim da je ultrazvuk super prosao i da sam se opet zaljubila u bebu i tako... i sad sam puna energije i happy i uzbudjena i sad cu da se dobro najedem heheuser posted image

jepa mala beba...kako ti bude rasla sve ces vise da je volis user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 292
5.10.2010 22:39:01   
gagach
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: gagach

jepa mala beba...kako ti bude rasla sve ces vise da je volis user posted image user posted image user posted image

mojih 7 cm srece user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 293
6.10.2010 8:26:43   
esmina i bebina mam
user posted image Imal koga

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 294
6.10.2010 8:33:33   
mamin cvjetić
Jurooooo ustajte ja skuhala dulum čaja od nevena pa hajte na po jednu šolju user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 295
6.10.2010 8:35:57   
mamin cvjetić
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja izgubila negdje slovo t pa je kod mene jutro od jutros jurouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 296
6.10.2010 8:44:35   
gagach
jutro jutrooo taman sam si zamutila nesicuuser posted image  kako je ziiiiima....jedva sam se ustala jutros...

Neposredna veza do poruke: 297
6.10.2010 8:53:59   
taurus
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: aldi87

ja uzela u turbo limacu set (ogradica, carsaf, navlaka za jorgan i navlaka za jastuk) na akciji oko 50 KM...odgovarajuci jastuk i jorgan nasla u radnji s tekstilom kod stefanela...a tamo imas i ogradica...+ imas ogradice i u sam shopu...mislim da su 20-30 km

cure hvala vam user posted image user posted image user posted image
sad znam gdje tačno da idem i tražim ogradicu
rose samo mi reci u kojem sam shop-u
user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 298
6.10.2010 8:54:37   
esmina i bebina mam
Nisam nikad pila caj od nevena user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 299
6.10.2010 8:56:05   
gagach
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Nisam nikad pila caj od nevena user posted image

nisam ni jauser posted image

Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *