Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 5.10.2010 23:44:40
Hanady RR
bebac2...naravno da si dobrodošla sa dvoja dva pileta...ti si naša članica i koliko god ti bila sa nama ili ne mi znamo da ovo RR srce djeluje sa svih cca 18.000 članova foruma....drago će mi biti upoznati te radi želje za kojom izgaraš. broj gostiju nije ograničen... znači ti i tvoji sinovi ćete se družiti sa nama... a za Višnju ne brini....kada dođeš u zanzibar na Ilidži u Grand centru koga god da pitaš za nju pokazat će ti je... ili traži mene a ja ću te odmah do nje odvesti...
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 6.10.2010 0:05:08
Hanady RR
evo i večerašnjeg spiska
čekamo potvrdu assmiras, andila, Lejla Ka, mostarke, zeničanke i evenetualno frenki ako je smunta doublemum
Imam pitanje za selmy...na ovoj temi napisla si da očekuješ andilu na rođendanu...dali to znači da se prijavljuješ za ovaj ili si išla malo OT sa pozivnicom andili za rođendan tvoga sina?
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 6.10.2010 9:52:06
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: anidla
hanady, ja cu ti odgovoriti
salmy mene i Nokicu zvala na rodjendan njenom sinu Afanu cisto sumnjam da ce salmy moci doci u subotu
pa znam ja da je Afanu ubrzo rođendan...zato sam i pitala da sama sebi razjasnim.
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 6.10.2010 10:48:55
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zaha
evo i mi se pridruzujemo zaha+Abdulah+Esmica
Delila? za nju nisam sigurna,kaze da je velika,javim na vrijeme
ja sam se dogovorila sa tetkom Mersom da se vidimo danas oko detaljnih dogovora i organizacije za dolazak, pa ako sta bude novo javim vam.... danas je malom Hasanu rodjendan...
evo i ovdje mu zelim sve najbolje u zivotu, da bude zdrav i ziv i veseo i sretan i zadovoljan i da ga sve ostale tuge u zivotu zaobidju, jer je vec dozivio najvecu tugu na svijetu... od danas da ga prati samo sreca i veselje i osmijeh da mu bude stalno na licu... da zivi i uziva sa svojim bratom i svima koji se brinu za njega i koji ih vole...
< Poruku je uredio Bambi09 -- 6.10.2010 10:53:01 >
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 6.10.2010 11:51:33
chuci
sve su prilike da ćete mene skinuti sa spiska javiću do petka konačno a i ako mognem doći biće samo jedno odraslo sa ajšom. ne znam igra li kakvu ulogu broj odraslih, pa da znate. znači svakako brišite mm.
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 6.10.2010 12:17:41
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
evo i večerašnjeg spiska
čekamo potvrdu assmiras, andila, Lejla Ka, mostarke, zeničanke i evenetualno frenki ako je smunta doublemum
Imam pitanje za selmy...na ovoj temi napisla si da očekuješ andilu na rođendanu...dali to znači da se prijavljuješ za ovaj ili si išla malo OT sa pozivnicom andili za rođendan tvoga sina?
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 6.10.2010 12:46:20
Hanady RR
ovo je sve bolje i bolje Mostar dolazi... zenice...kako kod vas ide dogovor
Višnja Emini večeras širimo spisak
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 6.10.2010 12:55:30
mamine oci
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
evo i večerašnjeg spiska
Dolazimo Farah i ja, aBd.
bez ljutnje al ovoj dolazak Pahiljice me posebno obradovao za Elmu
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 6.10.2010 12:59:05
Hanady RR
nisma napisla Zahooooooooooo... i straija neka dođe...nema veze koliko joj je godina...kaži joj biće joj zanimljiov 100%
e ženice mi smo pripremile i čestitku za djecu od nas RR zajednice.... večeras ide tekst koji smo spremili nadam se dopašće vam se. ali o tome ćemo večeras
tajraaaaaaaaaaaaaa javi se ...valja volka kinder jaja napravit.
Noa samo još posljednji vitualni da ti požaljem još malo pa uživo
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 6.10.2010 13:00:32
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
hanady samo ces skinuti moje dijete sa spiska...
neću.... staviću moju mamu na spisak..ona neka čuva moje a ja ću tvoje dijete
Molim te pls
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 6.10.2010 13:17:01
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: mamine oci
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
hanady samo ces skinuti moje dijete sa spiska...
zasto Visnja nece doci princeza
ma sve koje znaju moje djete znaju da je asja u folu "mama daj ruku" i ja ne mogu mrdnuti od nje )djete komaduje sa mnom ) a sve sto ce se desavati trazi dosta odgovornosti i zujanja...tesko da to mogu sa svojom razamženom šmizlom ...
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 6.10.2010 13:46:19
ziki
Imam jedno pitanjce: kako se kod mene ništa ne zna, sad već možda i budem mogla da izvrdam radnu subotu i da dođem ako MM ozdravi i bude mogao da nas vozi, hoću li se moć pojavit ko padobranac sa mojim huligančićem?
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......