Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 5.10.2010 14:01:05
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mala86
jel dolazi itko iz Zenice na ovaj rodjkas,jel ima itko volju,da se organizujemo i mi?
Zenice javi se....
ovo bi bilo divno
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 5.10.2010 14:06:12
mala86
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mala86
jel dolazi itko iz Zenice na ovaj rodjkas,jel ima itko volju,da se organizujemo i mi?
Zenice javi se....
ovo bi bilo divno
ja samo vozac ali mladi tako da se nebi usudila autom za Sarajevo
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 5.10.2010 14:10:23
Hanady RR
zaista žene...ovo je divna ideja...pa pokušajte... zamislite samo tu divnu tetku kada bi na jednom mjestu vidjela Sarajke, Mostarke, Zeničanke, Zavidoviće, Travnik...znala bi tek onda koliko je naše
RR
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 5.10.2010 14:10:56
mala86
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
mala86 pa lakše ti je ići od Zenice do Sarajeva nego voziti po gradu Go curo ako imaš volju
je a kako tamo po gradu?uh nema sanse jos,jer ovdje jos nisam otisla van Zenice
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 5.10.2010 14:12:06
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noa
jojjjjjjjjjjjjjj kad bi htio jos netko iz MO ja bih dosla
Ok ja sad bježim ...strefit će me srce hajde noa...nazovi Romali, twity...sigurna sam htjele bi
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 5.10.2010 14:12:25
mala86
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
a na autobus? znam peglativno je ali eto...
nije peglativno i ja razmisljam o tome,vidjet cu danas s mamom za cuvanje malca jer nebi ga vodila
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 5.10.2010 21:08:13
anidla
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: anidla
Nonce ide kod nenci i dede u Zenicu na 10 dana jer nemamo tetu cuvalicu, ja pocinjem raditi a muz u Rumuniji 10 dana. slomice me to, ali boze moj...hvala i na toj opciji....
uh draga.....
tesko mi jest, ali putovat cu svako 3 dan da ga vidim...nek mi je samo ziv i zdrav...
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 5.10.2010 21:13:00
salmy
IZVORNA PORUKA: lirio
Nonce ide kod nenci i dede u Zenicu na 10 dana jer nemamo tetu cuvalicu, ja pocinjem raditi a muz u Rumuniji 10 dana. slomice me to, ali boze moj...hvala i na toj opciji....
u potpunosti te razumijem... znam kako je to... drzi se, 10 dana ce proci za tren...ljubim
uh draga.....
tesko mi jest, ali putovat cu svako 3 dan da ga vidim...nek mi je samo ziv i zdrav...
Joj Anidla.....ali sigurna sam da ce Nonica uzivati sa nensi i dedom ljubimo druga puno i cekamo ga na rodjendanu
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 5.10.2010 21:30:46
anidla
IZVORNA PORUKA: salmy
IZVORNA PORUKA: lirio
u potpunosti te razumijem... znam kako je to... drzi se, 10 dana ce proci za tren...ljubim
uh draga.....
Joj Anidla.....ali sigurna sam da ce Nonica uzivati sa nensi i dedom ljubimo druga puno i cekamo ga na rodjendanu
jedva cekamo
odosmo ot ljubim te i falis
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 5.10.2010 21:43:01
Anoniman
zene moje mile drage... svakim danom samo jos vise potvrdjujete ono sto se vec odavno zna...
RR je forum NAJBOLJIH, NAJOSJECAJNIJIH I NAJLJEPSIH ZENA NA SVIJETU...
putniceeeeeeee... masallahhhhhh... a ja sve cekam hoces li sta kazati, iako je meni mali "vrapcic" vec odavno sapnuo novosti... hihhiihhihi... bas bih te voljela vidjeti tako "bebelu"... ljubim te puno, a Imranu zelim brzo ozdravljenje pa da nam se pridruzi na proslavi...
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 5.10.2010 21:48:43
anidla
IZVORNA PORUKA: Bambi09
zene moje mile drage... svakim danom samo jos vise potvrdjujete ono sto se vec odavno zna...
RR je forum NAJBOLJIH, NAJOSJECAJNIJIH I NAJLJEPSIH ZENA NA SVIJETU...
putniceeeeeeee... masallahhhhhh... a ja sve cekam hoces li sta kazati, iako je meni mali "vrapcic" vec odavno sapnuo novosti... hihhiihhihi... bas bih te voljela vidjeti tako "bebelu"... ljubim te puno, a Imranu zelim brzo ozdravljenje pa da nam se pridruzi na proslavi...
bambi jel ti dolazis definitivno? ja cu vala doci taman mi dali destimulaciju
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 5.10.2010 23:41:02
bebac2
nisam bas cesto na forumima, ali nadam se da to ne smeta, jer gorim od zelje da dodjem na rodjendan. ako sam dobro shvatila, poklone ne donosimo, a novac mozemo dati i Visnji (jos kad bih znala kako izgleda). ako je ogranicen broj gostiju doci cu samo sa bebom, a ako nije, dovodim i starijeg djecaka.
bebac2 + Ali i Sami
molim vas napisite mi je li Zanzibar u Grand centru na Ilidzi