|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
4.10.2010 11:06:52   
Honey3
jutro  od nasuser posted image mi smo fino bubili,ustala beba u pola devet popila mlijeko,doruckovala ustipaka sa sirom i paradajzom,ovo moje dijete pravo voli paradajz jos hvala Bogu imamo domaciuser posted image tajra draga i Esmica se juce istrcala po travi,bili kod nane pravili ajvar,dijete citav dan vani u travi,jos sam je pustila i da pada i da puze sva joj trenerka zelana bila i sto kazes dijete jelo sta god joj se dalouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1051
4.10.2010 11:24:44   
R&T@
I moja trazi: papadaz...user posted image

Ali sto voli bobe, tj. grožde...
To je vec posebna opsesija...user posted image user posted image user posted image

I ja sam jucer uzivala u prirodi...
popela se na jabuku i odmah se osjecala jedno 15 godina mladja...
user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1052
4.10.2010 15:12:56   
Honey3
IZVORNA PORUKA: tajra

I ja sam jucer uzivala u prirodi...
popela se na jabuku i odmah se osjecala jedno 15 godina mladja...
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a i Esma voli grozdje pravo, ma svo voce,mandarine mazija pravo,nar ako je ljut ne smeta joj, uopste se ne mrsti,evo sad jela jabuku mislim otela miuser posted image ja uzmem meksu fino joj ogulim ali ona baci i samo hoce onu tvrdu neoguljenu sto ja jedem i to samo sa dva donja zubica ona jede bez problemauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1053
4.10.2010 19:29:29   
mala86
cao svima user posted image

joj ja sam se u zadnje vrijeme bas uljenila za pisat  user posted image ,ne znam sta mi je!

cure ne znam jesam li vam rekla da moramo na vjezbe za stopalauser posted image !hoda mi na psrticima(nije jos prohodo)i fizijatrica nas poslala na vjezbice,kao nista strasno,samo da nebi to usvojio za stalno!

kad mi je tek rekla nije mi bilo bas drago,ali sad sam prihvatila,znam da nije strasno(samo kazem nedaj Boze nesto gore)i sutra cemo na prve!

najgore od svega je to sto je on rodjen u Splitu i jos se vodi dole,tako da cemo ici dole!sutra planiramo krenut u 3h ujutro,imali smo kod koga biti veceras,ali ja nisam htjela,ovako direkt od kuce doktoru pa makar ona bila udaljena 4 sata voznje user posted image
ode sad spakovat par stvarcica(nadam se da cemo odmah sutra nazad)jer je rekla da cemo prva 2 puta dolazit da nam pokazu kako cemo radit,a onda jos 3 puta svakih 15 dana da vide sta smo mi to uradili kod kuce,i 20.12 kontrola!

ma ovo je bezveze,jer manje vise sva djeca koju znam hodaju na prsticima,ali nek odradi i to...
uh raspisa se ja

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1054
4.10.2010 21:25:37   
mojbebac
samo da se javim da sam dobro, jos mirujem ....ali danasnji nalzai su mnogo bolji .... hvala vam svima na podrsci i lijepim rijecima .... bice dobro abd .... ljubimo vas sve puno .........user posted image user posted image user posted image user posted image

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1055
4.10.2010 22:30:34   
Anoniman
Vecer, drage moje!

Salem vam veliki zagrljaj i bolesnim dusicama i malim i velikim zelim sto skorije ozdravljenjeuser posted image

Kod nas sve ok, hB, zdravi smo i to je najbitnije, jest malo mama pukla ali i to je za ljudeuser posted image

Myaaaaaaaaa, cestitam ti novo radno mestouser posted image ,ajde sad bjazi,nas odavde vidis da radimo

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 1056
4.10.2010 22:36:16   
Anoniman
pozzz brzinski.
Mi smo bili na rodjendanu malom Imadu,pune2.god.bilo nam je superrrrrrrrrr anel se izhodao,izigrao s djecom ....stvarno super zabava za mame i bebare....
A.se malo igurao s ostalom djecom neda nista sta uzme u rukeuser posted image samo je jeo jeo boze na hajr ga bilouser posted image ugledao malenog jede macmalow ovaj odma trci za njim vuce ga za ruku i otima mu....
Nije se dao he he slucajno jedan maleni naisao pored njega pa  ga zakacio nije ga oborio al je zaljuljo ,malo kad se anel vrati za njimpa ga pucni po ledjima kao sta  me guras maliuser posted image user posted image sou zivi.....
Jeo je sve sto,je nailazio smoki,stapice,cips,slatko user posted image rekla sam jedi sine nije svaki,dan rodjaku rodjendan neces sutra zato jest nista og gricaknja....
Mene glava boli,od vike galame djece uh svaka cast tetama u vrticu nebi ja mogla cuvat djecu kad bi,mi tko placao znas kako masnouser posted image bas su djeca zahtjevan jos kad ih ima vise auuuuuu....
Pusa svima i laka noc
Mojbebac drago mi je da si nam boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 1057
4.10.2010 23:43:57   
Apotekarka
vecer mi se i dalje mucoimo s nosicem danu curi nocu zacepljen ne spavamo slabo,ponekad se nakasljemo ali smo veseli i dobri...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1058
4.10.2010 23:48:19   
Honey3
Apotekarka stavi mu glavicu luka prepolovljenu kraj kreveta,malo ce mu nosic procistitiuser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 1059
5.10.2010 8:45:01   
R&T@
Dobro jutro, generacijo nasa...

Mi danas imamo godinu i po, okruglo...
Evo osamnaest pokloncica za moju bebu:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo se jutros sabahile ljubakale i proslavile uz punu flasicu mlijeka i punu pelenuuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1060
5.10.2010 10:30:17   
Honey3
IZVORNA PORUKA: tajra

Dobro jutro, generacijo nasa...

Mi danas imamo godinu i po, okruglo...
Evo osamnaest pokloncica za moju bebu:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo se jutros sabahile ljubakale i proslavile uz punu flasicu mlijeka i punu pelenuuser posted image
cestitamo i pridruzujemo se slavljuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1061
5.10.2010 14:30:31   
Anoniman
pozzz drage kako ste nam danas.
Mi smo dobro,bili vani setali i zaspali.
Zaha ,sta ima kod vas kako slusa malena .Masalah kako je samo medena ma prava mala slatkica nema stauser posted image user posted image A.joj salje veliku Pusu.
Apotekarka,sta je drugu nosic ga zezi a joj misa mu,slusal tetu i mamu??Jedel dobro,pravil belaja mamiuser posted image frajer slatki.

Tajri sretna godina i pouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubim je punooooooooooooooo
.....
Sahara cudo si se znala javitiuser posted image kako je A.mala imal sta kod vas novoga?

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 1062
5.10.2010 19:37:22   
Mya_81 RR
Pozdrav generaciji user posted image

I mi smo vam se malo ulijenili u pisanju, ali bit ce bolje user posted image

Mala, nadam se da je na vježbicama sve prošlo OK...ma, nije to toliko strašno...treba biti samo uporan u vježbanju i bit će sve superiška user posted image

Felix, kako nam je Anelko nestaško user posted image user posted image

Tajra, ljubi nam maju curicu 18 puta user posted image E, što to vrijeme leti...nama će uskoro 16mj.

Apotekarka, i nama curi nosić...ne znam je li od zubića ili je prehlada, ali sad je već bolje i bolje spava. Kakvo je danas stanje kod vas?

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1063
5.10.2010 19:45:20   
Honey3
IZVORNA PORUKA: felix

pozzz drage kako ste nam danas.
Mi smo dobro,bili vani setali i zaspali.
Zaha ,sta ima kod vas kako slusa malena .Masalah kako je samo medena ma prava mala slatkica nema stauser posted image user posted image A.joj salje veliku Pusu.
Apotekarka,sta je drugu nosic ga zezi a joj misa mu,slusal tetu i mamu??Jedel dobro,pravil belaja mamiuser posted image frajer slatki.

Tajri sretna godina i pouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubim je punooooooooooooooo
.....
Sahara cudo si se znala javitiuser posted image kako je A.mala imal sta kod vas novoga?

felix moja lijepa sta znaci ovouser posted image user posted image mi nemamo momka na rruser posted image Esmica super slusa,gdje sta stigne izrovit izrovi,kako je prohodala nikog ne trazi sama ide u zijanuser posted image ljubimo i mi Anela slatkoguser posted image aha evo i vamauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1064
5.10.2010 19:56:31   
Anoniman
Ja samo da vam mahnem ovako brzinski dok imam neta...stalno pada...valjda ovi iz europroneta imaju konstantno ddos napade...a ja vec polako sizim i kontam da mijenjam OPET provider-auser posted image

Vidim pustara se javila...dobro si se sjetilauser posted image

ja vam kasljem, kisem i tesko disem...valjda ce brzo prociuser posted image

saljem vam user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 1065
5.10.2010 21:30:59   
Anoniman
ako je prohodala nikog ne trazi sama ide u zijanuser posted image ljubimo i mi Anela slatkoguser posted image aha evo i vamauser posted image
ona i anel bi mogli zajedno pod rukuuser posted image user posted image zijane praviti i on hoda
Zamisli njih dvoje skupa kuca bi bila krs i lomuser posted image
user posted image user posted image znaci,da se svidja anelu ljepotica mala medena je kad smo je vidjeli na fb.slikice odma je rekao anel ce se ozeniti iz sarajevauser posted image ....nece mi,ova nigdje pobjeci

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1066
5.10.2010 21:32:22   
Anoniman
ja vam kasljem, kisem i tesko disem...valjda ce brzo prociuser posted image
vitamina i caja i mora prociuser posted image user posted image cuvaj nam druga da nezarazis

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1067
5.10.2010 22:23:25   
Honey3
IZVORNA PORUKA: felix

ako je prohodala nikog ne trazi sama ide u zijanuser posted image ljubimo i mi Anela slatkoguser posted image aha evo i vamauser posted image
ona i anel bi mogli zajedno pod rukuuser posted image user posted image zijane praviti i on hoda
Zamisli njih dvoje skupa kuca bi bila krs i lomuser posted image
user posted image user posted image znaci,da se svidja anelu ljepotica mala medena je kad smo je vidjeli na fb.slikice odma je rekao anel ce se ozeniti iz sarajevauser posted image ....nece mi,ova nigdje pobjeci

user posted image user posted image user posted image uh ja se evo postidi,vidi ti danas ove omladine kako se slobodno udvarajuuser posted image eto fino nasli smo i mi momka na rruser posted image ljubimo ga punouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1068
5.10.2010 22:24:12   
iv@ncica
srculence-  joj tek  sam  sad  vidjela..tako  mi  je  zaouser posted image ....znam  kako  se  osjecas....ja  samo  to  davno  prosla....kao  djevojcica..a  tata  jako  mlad  bio..pa  ne  znam  sto  je  veci  sok..drzi se  ..user posted image user posted image user posted image

mya-user posted image   za  novo  radno mjesto

apotekarka, mya, dada-  ma  i  mi   smo  vec  10   dana  smrcavi...ali  to  je  vrtic  sindrom...a  i ja s am  takva

andrej  je  dobar  decko  u  vrticu,  jso  malo  mucan  za  spavanje....jede  super..pije..sk..nesto  ko  poceo  bolje  da  prica...divljacak  se  malo  pomazi,  pa  me  opet  zavali  pšo  okuuser posted image user posted image ...nAPOKON   ga  tajo  uspavljuje  zadnjih  5-6  dana  uvece...a  mama  nakon  duge pauze  imala  4  feste  zaredom,  bas  sam  se  predozirala  ovak  vikend, petak  i  subota  svadbe  do  nekih  doba....nedjelja  rođendan  i  oprostajno  do  neki  doba...a  pionedjeljak  svecana  vecera  povodom  dana  uciztelja isto  do nekih  doba,...pša  na posaouser posted image user posted image oh  padoh  od  festanja, kaze  mm  pa  ti  zeno  nakon  tolike  pauze  sad  4  noci  ne  dolazis  kuci....user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1069
5.10.2010 22:42:17   
niki83
Pozdrav generaciji..user posted image
Evo svecano i po prvi put da se javimo na ovu temu,jer sad pripadamo ovdje user posted image
Ljubimo sve user posted image user posted image user posted image
Mi smo hvala Bogu dobro, hodamo stalno, aktivne smo puunooo, malo jedemo i dalje i spavamo samo jednom dnevno sto se mami ne svidja, sve mislim jos joj je rano za jedno spavanje, ali zato u 8 sati navecer vec bude zrela za kreveta..i onda nocu lijepo spava, budi se 2-3 puta, doji i nastavi.. kako spavaju vase user posted image generalno? user posted image

N&N

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1070
5.10.2010 22:53:07   
Honey3
niki i ja mislim da je rano,mi jos imamo dva "dobra" spavanja po danu,ali zato navece zna i u pola jedanaest na spavanje i nema nocnih budjenja od 4.mj.kod nas...ali sve zavisi od bebe do bebe,meni se svidja to sto tvoja ide rano na spavanje...

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1071
5.10.2010 22:59:58   
Anoniman
ooo,zaha pa super draga user posted image user posted image user posted image vidi kako se oni samo nadjoseuser posted image
A.je zaspo vec odavno u krpamauser posted image spaval tvoja malena ili jos zijana trazi po kuci.
Ivancice bome si dobro isfestalauser posted image neka si i zasluzila si odmora i uzitka za svoju dusu.
Samo vidim tajo,to nebi izdrzo da je bila jos jedna nocuser posted image .
Pubimo druga .
Niki
kod nas je ovako:
Spava podani samo jednom,to vec tako je kako je napunio godinu danauser posted image .Uvecer zaspi,nekad 21,ili 22.uglavnom najkasnije 23 al rijetkost kad dodje do 23.
Budi se oko,2,ili pola 3.oce kod mene da spava,prenesem ga...
Pa opet jos jedno 2,ili 3 puta maxsimum.
Al,sve zavisi kakav je horan zdrav,jel sta sanjo vruce ili hladno.Nijedna noc nije nam ista.
Vi jos spavate po 2.puta u dani ,mi jednom ......i to jedva zaspi imam osjecaj da od svog nemirluka nebi spavao nikako,kao sve se boji promacemu sta ako,zaspeuser posted image .
Pusa vam velika i laka noc

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 1072
5.10.2010 23:07:55   
Honey3
felix zaspala je moja Esma vec u pola deset, nesto se vrti,malo joj nosic curi,pa sto kazes odma nemirnije spavauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1073
5.10.2010 23:23:13   
Apotekarka
mom Antoniu nosic bolje ali javio namse blagi osij iza usiju i po licu,teta mu sanas davala grozdja iz nase basteuser posted image user posted image user posted image ,mada mu curi iz usta ko nikad bit ce da je zub dugo niismo ni dobili zubic ima 2-3 mj ,imamo problem i sa hranom nista nece jesti a mlijeko popije do zadnje kapi slano nista,jedino voce pomalo
Mya stanje slicmno vasem e da se pohvalim pravo smo naucil sami zaspati u krevetcupopije bocu i ubaci sebi dudu,jesmo porasli..

< Poruku je uredio Apotekarka -- 5.10.2010 23:24:29 >

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1074
6.10.2010 2:32:59   
Ella_H
poz mame i bebe.
o sahaaaaaaaaroooo pa gdje si ti i tvoja princess?
dadaaaaada sto brze ozdravljenje ti zelim.
ammar je odlicno a ja sam bljakica, osjecam se kao da cu
mozdani dobiti sva sam se pokocila a glava puca :(, mozda
i hitnoj zaglavim veceras.
Ljubimmm sve bebare puuuuno.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *