Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jutro od nas mi smo fino bubili,ustala beba u pola devet popila mlijeko,doruckovala ustipaka sa sirom i paradajzom,ovo moje dijete pravo voli paradajz jos hvala Bogu imamo domaci tajra draga i Esmica se juce istrcala po travi,bili kod nane pravili ajvar,dijete citav dan vani u travi,jos sam je pustila i da pada i da puze sva joj trenerka zelana bila i sto kazes dijete jelo sta god joj se dalo
a i Esma voli grozdje pravo, ma svo voce,mandarine mazija pravo,nar ako je ljut ne smeta joj, uopste se ne mrsti,evo sad jela jabuku mislim otela mi ja uzmem meksu fino joj ogulim ali ona baci i samo hoce onu tvrdu neoguljenu sto ja jedem i to samo sa dva donja zubica ona jede bez problema
kad mi je tek rekla nije mi bilo bas drago,ali sad sam prihvatila,znam da nije strasno(samo kazem nedaj Boze nesto gore)i sutra cemo na prve!
najgore od svega je to sto je on rodjen u Splitu i jos se vodi dole,tako da cemo ici dole!sutra planiramo krenut u 3h ujutro,imali smo kod koga biti veceras,ali ja nisam htjela,ovako direkt od kuce doktoru pa makar ona bila udaljena 4 sata voznje ode sad spakovat par stvarcica(nadam se da cemo odmah sutra nazad)jer je rekla da cemo prva 2 puta dolazit da nam pokazu kako cemo radit,a onda jos 3 puta svakih 15 dana da vide sta smo mi to uradili kod kuce,i 20.12 kontrola!
ma ovo je bezveze,jer manje vise sva djeca koju znam hodaju na prsticima,ali nek odradi i to... uh raspisa se ja
mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009
pozzz brzinski. Mi smo bili na rodjendanu malom Imadu,pune2.god.bilo nam je superrrrrrrrrr anel se izhodao,izigrao s djecom ....stvarno super zabava za mame i bebare.... A.se malo igurao s ostalom djecom neda nista sta uzme u ruke samo je jeo jeo boze na hajr ga bilo ugledao malenog jede macmalow ovaj odma trci za njim vuce ga za ruku i otima mu.... Nije se dao he he slucajno jedan maleni naisao pored njega pa ga zakacio nije ga oborio al je zaljuljo ,malo kad se anel vrati za njimpa ga pucni po ledjima kao sta me guras mali sou zivi..... Jeo je sve sto,je nailazio smoki,stapice,cips,slatko rekla sam jedi sine nije svaki,dan rodjaku rodjendan neces sutra zato jest nista og gricaknja.... Mene glava boli,od vike galame djece uh svaka cast tetama u vrticu nebi ja mogla cuvat djecu kad bi,mi tko placao znas kako masno bas su djeca zahtjevan jos kad ih ima vise auuuuuu.... Pusa svima i laka noc Mojbebac drago mi je da si nam bolje
pozzz drage kako ste nam danas. Mi smo dobro,bili vani setali i zaspali. Zaha ,sta ima kod vas kako slusa malena .Masalah kako je samo medena ma prava mala slatkica nema sta A.joj salje veliku Pusu. Apotekarka,sta je drugu nosic ga zezi a joj misa mu,slusal tetu i mamu??Jedel dobro,pravil belaja mami frajer slatki.
Tajri sretna godina i po ljubim je punooooooooooooooo ..... Sahara cudo si se znala javiti kako je A.mala imal sta kod vas novoga?
pozzz drage kako ste nam danas. Mi smo dobro,bili vani setali i zaspali. Zaha ,sta ima kod vas kako slusa malena .Masalah kako je samo medena ma prava mala slatkica nema sta A.joj salje veliku Pusu. Apotekarka,sta je drugu nosic ga zezi a joj misa mu,slusal tetu i mamu??Jedel dobro,pravil belaja mami frajer slatki.
Tajri sretna godina i po ljubim je punooooooooooooooo ..... Sahara cudo si se znala javiti kako je A.mala imal sta kod vas novoga?
felix moja lijepa sta znaci ovo mi nemamo momka na rr Esmica super slusa,gdje sta stigne izrovit izrovi,kako je prohodala nikog ne trazi sama ide u zijan ljubimo i mi Anela slatkog aha evo i vama
ja vam kasljem, kisem i tesko disem...valjda ce brzo proci
ako je prohodala nikog ne trazi sama ide u zijanuser posted image ljubimo i mi Anela slatkoguser posted image aha evo i vamauser posted image
ona i anel bi mogli zajedno pod ruku zijane praviti i on hoda Zamisli njih dvoje skupa kuca bi bila krs i lom znaci,da se svidja anelu ljepotica mala medena je kad smo je vidjeli na fb.slikice odma je rekao anel ce se ozeniti iz sarajeva ....nece mi,ova nigdje pobjeci
ako je prohodala nikog ne trazi sama ide u zijanuser posted image ljubimo i mi Anela slatkoguser posted image aha evo i vamauser posted image
ona i anel bi mogli zajedno pod ruku zijane praviti i on hoda Zamisli njih dvoje skupa kuca bi bila krs i lom znaci,da se svidja anelu ljepotica mala medena je kad smo je vidjeli na fb.slikice odma je rekao anel ce se ozeniti iz sarajeva ....nece mi,ova nigdje pobjeci
uh ja se evo postidi,vidi ti danas ove omladine kako se slobodno udvaraju eto fino nasli smo i mi momka na rr ljubimo ga puno
apotekarka, mya, dada- ma i mi smo vec 10 dana smrcavi...ali to je vrtic sindrom...a i ja s am takva
andrej je dobar decko u vrticu, jso malo mucan za spavanje....jede super..pije..sk..nesto ko poceo bolje da prica...divljacak se malo pomazi, pa me opet zavali pšo oku ...nAPOKON ga tajo uspavljuje zadnjih 5-6 dana uvece...a mama nakon duge pauze imala 4 feste zaredom, bas sam se predozirala ovak vikend, petak i subota svadbe do nekih doba....nedjelja rođendan i oprostajno do neki doba...a pionedjeljak svecana vecera povodom dana uciztelja isto do nekih doba,...pša na posao oh padoh od festanja, kaze mm pa ti zeno nakon tolike pauze sad 4 noci ne dolazis kuci....
Pozdrav generaciji.. Evo svecano i po prvi put da se javimo na ovu temu,jer sad pripadamo ovdje Ljubimo sve Mi smo hvala Bogu dobro, hodamo stalno, aktivne smo puunooo, malo jedemo i dalje i spavamo samo jednom dnevno sto se mami ne svidja, sve mislim jos joj je rano za jedno spavanje, ali zato u 8 sati navecer vec bude zrela za kreveta..i onda nocu lijepo spava, budi se 2-3 puta, doji i nastavi.. kako spavaju vase generalno?
niki i ja mislim da je rano,mi jos imamo dva "dobra" spavanja po danu,ali zato navece zna i u pola jedanaest na spavanje i nema nocnih budjenja od 4.mj.kod nas...ali sve zavisi od bebe do bebe,meni se svidja to sto tvoja ide rano na spavanje...
ooo,zaha pa super draga vidi kako se oni samo nadjose A.je zaspo vec odavno u krpama spaval tvoja malena ili jos zijana trazi po kuci. Ivancice bome si dobro isfestala neka si i zasluzila si odmora i uzitka za svoju dusu. Samo vidim tajo,to nebi izdrzo da je bila jos jedna noc . Pubimo druga . Niki kod nas je ovako: Spava podani samo jednom,to vec tako je kako je napunio godinu dana .Uvecer zaspi,nekad 21,ili 22.uglavnom najkasnije 23 al rijetkost kad dodje do 23. Budi se oko,2,ili pola 3.oce kod mene da spava,prenesem ga... Pa opet jos jedno 2,ili 3 puta maxsimum. Al,sve zavisi kakav je horan zdrav,jel sta sanjo vruce ili hladno.Nijedna noc nije nam ista. Vi jos spavate po 2.puta u dani ,mi jednom ......i to jedva zaspi imam osjecaj da od svog nemirluka nebi spavao nikako,kao sve se boji promacemu sta ako,zaspe . Pusa vam velika i laka noc
mom Antoniu nosic bolje ali javio namse blagi osij iza usiju i po licu,teta mu sanas davala grozdja iz nase baste ,mada mu curi iz usta ko nikad bit ce da je zub dugo niismo ni dobili zubic ima 2-3 mj ,imamo problem i sa hranom nista nece jesti a mlijeko popije do zadnje kapi slano nista,jedino voce pomalo Mya stanje slicmno vasem e da se pohvalim pravo smo naucil sami zaspati u krevetcupopije bocu i ubaci sebi dudu,jesmo porasli..
< Poruku je uredio Apotekarka -- 5.10.2010 23:24:29 >
poz mame i bebe. o sahaaaaaaaaroooo pa gdje si ti i tvoja princess? dadaaaaada sto brze ozdravljenje ti zelim. ammar je odlicno a ja sam bljakica, osjecam se kao da cu mozdani dobiti sva sam se pokocila a glava puca :(, mozda i hitnoj zaglavim veceras. Ljubimmm sve bebare puuuuno.