|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
5.10.2010 10:14:28   
voljena
dobro jutrooooo!
kao ste mi vi?

Ja imam sebi dva dječaka!!! Nek su mi živi i zdravi!!!

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 226
5.10.2010 10:28:25   
gagach
jutro juutro
voljena ti si jutros najvrijednijauser posted image  svi su se uspavali nestouser posted image

joj ja danas ili sutra idem na uz i toliko me nesto strah uhvatio da ne mogu normalno da razmisljam...ne znam sta mi je...
i jos... da objavim da sam sinoc nakon duuugo vremena ko TOP spavala...cak se nisam ustajala ni u wcuser posted image  bas je lijepo spavatiuser posted image

pusa svimaaaa

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu voljena)
Neposredna veza do poruke: 227
5.10.2010 10:47:23   
voljena

IZVORNA PORUKA: gagach

jutro juutro
voljena ti si jutros najvrijednijauser posted image  svi su se uspavali nestouser posted image

joj ja danas ili sutra idem na uz i toliko me nesto strah uhvatio da ne mogu normalno da razmisljam...ne znam sta mi je...
i jos... da objavim da sam sinoc nakon duuugo vremena ko TOP spavala...cak se nisam ustajala ni u wcuser posted image  bas je lijepo spavatiuser posted image

pusa svimaaaa

draga gagice
ja sma sinoć toliko povraćala
opet dolazim na isto povraćanje pred porod
od jutros me grlo boli razvaljuje me valjda od kiseline
drago mie j da si spavala
javi nam kako je bilo na UZ i ne boj se
sve ćeto biti super

sretno mila

ostale trudnice
budite seeeeee

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 228
5.10.2010 10:50:55   
gagach
IZVORNA PORUKA: voljena

IZVORNA PORUKA: gagach

jutro juutro

pusa svimaaaa

draga gagice
ja sma sinoć toliko povraćala
opet dolazim na isto povraćanje pred porod
od jutros me grlo boli razvaljuje me valjda od kiseline
drago mie j da si spavala
javi nam kako je bilo na UZ i ne boj se
sve ćeto biti super

sretno mila

ostale trudnice
budite seeeeee
ti samo sto nisi...user posted image user posted image user posted image  nadam se da si sada bolja...mogu misliti kako smori povracanje pogotovo u 37 sedmici...nedaj se jos malo pa gotovouser posted image
a sto se tice uz, naravno da cu javiti ako ne umrem od straha negdje usputuser posted image

(odgovor članu voljena)
Neposredna veza do poruke: 229
5.10.2010 10:51:23   
mamin cvjetić
Jutro lijepe user posted image .

voljena e baš si nam prava vrijednica zaslužila si jednu kaficu pa bujrumuser posted image .

gagach hajde i ti na jednu kaficu.Super što si se napajkila san zaista puno znači a za UZ ne sekiraj sve će aBd biti u najbiljem redu tako da nema potrebe za strahom znam da to nama ponekad tako dođe ali opet sve fino prođe zato bez brigeuser posted image .

aza sve ostale uspavane ljepotice koje se još nisu razbudile veliki pozdrav

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 230
5.10.2010 10:56:41   
voljena
cvjetiću
hvala za kafu još je nisma ni popila
zadeverala se na rr pa ni kafu sebi ne znam skuhat
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 231
5.10.2010 11:03:25   
gagach
cvjetic uh dobra ti ova kafa...user posted image

(odgovor članu voljena)
Neposredna veza do poruke: 232
5.10.2010 11:30:53   
m.i.n.a.
Jutro...
Gagach nema brige za UZ,prirdno je da se pribojavas al ja ne sumnjam da je sve ok..javi nam,mislimo mi na tebe...
I ja bih rado kafu popila al mi nimalo ne sjeda,zato sad uveliko ocajavamuser posted image
Hvala svima na savjetima za moj problem,moracu nesto poadit,sad me mama zove ko da zna da imam problem..kaze samo da te pita pijes li curkutovo ulje za stolicu..sto ti je reci mama,sve zna a nisam joj nista govorila da ne brine..mada sinoc kako se ja vama izjada i pojede tonu suhih sljiva rekla sam sama sebi de malo nesto poduzmi i nekukaj..i valjda psiha malo pa ko da je odjutros lakse sjest..user posted image moracu sta za definitivno providjat..al zato sto imam vjetrove da nekazem prdeze stalno..to me tjesi jer sam cula da je zdravo i potrebno nadan bar 11 put to obavit sto je znak da su crijeva cista..user posted image ..(ja doktor )hihihihihihi
Voljena ja se nadam da ce mene mimoici to povracenje pri kraku ako enkako moze,ja sam na pocetku na sve povracala,znalo se desiti da par dana ne povratim a onda sve nadoknadim..
Svima veliki pozz..idem ja sa zaovom malo setat po kisiuser posted image pa se tipkamo poslije...

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 233
5.10.2010 12:03:48   
medi87
ja posla da napisem jutro drage mojeuser posted image user posted image user posted image tek sad skontah koliko je sati, malo me je prestalo grlo, ah sto sam ja osjetljiva u zadnje vrijeme , svako malo prehladauser posted image   uglavnom nisam se stigla ranije javiti bila malo kod mame, isla  s muzem u kupovinu za zimu user posted image user posted image user posted image kupili novi šporet - alfu da se mozemo fino grijatiuser posted image user posted image user posted image bila sam i u fisu ovdje u Rjlovcu malo razgledala stvarcice za bebe, a od jutros sam se igrala s ijetrvinom ebarom, ma sad je već deckic jos 15 dana pa godina, srce moje cijelu kucu je razrovio i razbacao igracke da mu strina ima sta namirivatiuser posted image user posted image user posted image
Eh od danas zvanično kreću i moja svečana predavanjauser posted image user posted image user posted image odoh vidjeti koliko će me opeljušati ovaj put za knjigeuser posted image user posted image user posted image
A sutra aBd idem na uzv vidjet svoju bebaru, i usput da se pohvalim dobila sam dva velika kilogramauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
svima veliki pozzuser posted image user posted image

RR porodica :-)))

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 234
5.10.2010 12:07:17   
taurus
je li neko kupovao ogradicu za krevetićuser posted image user posted image user posted image
ja danas gledala na pijaci na otoci ali mi nije nešto lijepa i košta 70 kmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 235
5.10.2010 12:07:34   
rose
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Jutro...
Gagach nema brige za UZ,prirdno je da se pribojavas al ja ne sumnjam da je sve ok..javi nam,mislimo mi na tebe...
I ja bih rado kafu popila al mi nimalo ne sjeda,zato sad uveliko ocajavamuser posted image
Hvala svima na savjetima za moj problem,moracu nesto poadit,sad me mama zove ko da zna da imam problem..kaze samo da te pita pijes li curkutovo ulje za stolicu..sto ti je reci mama,sve zna a nisam joj nista govorila da ne brine..mada sinoc kako se ja vama izjada i pojede tonu suhih sljiva rekla sam sama sebi de malo nesto poduzmi i nekukaj..i valjda psiha malo pa ko da je odjutros lakse sjest..user posted image moracu sta za definitivno providjat..al zato sto imam vjetrove da nekazem prdeze stalno..to me tjesi jer sam cula da je zdravo i potrebno nadan bar 11 put to obavit sto je znak da su crijeva cista..user posted image ..(ja doktor )hihihihihihi
Voljena ja se nadam da ce mene mimoici to povracenje pri kraku ako enkako moze,ja sam na pocetku na sve povracala,znalo se desiti da par dana ne povratim a onda sve nadoknadim..
Svima veliki pozz..idem ja sa zaovom malo setat po kisiuser posted image pa se tipkamo poslije...

curokotovo ulje ne piti u trudnoci

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 236
5.10.2010 12:17:47   
gagach
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Jutro...

curokotovo ulje ne piti u trudnoci
i ja sam cula da ga ne valja piti u trudnoci...vrati se ti sljivama suhim za svaki slucaj i jednu casu donata dnevno:) nema da skripiuser posted image  cmok

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 237
5.10.2010 12:20:25   
gagach
IZVORNA PORUKA: medi87

ja posla da napisem jutro drage mojeuser posted image user posted image user posted image tek sad skontah koliko je sati, malo me je prestalo grlo, ah sto sam ja osjetljiva u zadnje vrijeme , svako malo prehladauser posted image   uglavnom nisam se stigla ranije javiti bila malo kod mame, isla  s muzem u kupovinu za zimu user posted image user posted image user posted image kupili novi šporet - alfu da se mozemo fino grijatiuser posted image user posted image user posted image bila sam i u fisu ovdje u Rjlovcu malo razgledala stvarcice za bebe, a od jutros sam se igrala s ijetrvinom ebarom, ma sad je već deckic jos 15 dana pa godina, srce moje cijelu kucu je razrovio i razbacao igracke da mu strina ima sta namirivatiuser posted image user posted image user posted image
Eh od danas zvanično kreću i moja svečana predavanjauser posted image user posted image user posted image odoh vidjeti koliko će me opeljušati ovaj put za knjigeuser posted image user posted image user posted image
A sutra aBd idem na uzv vidjet svoju bebaru, i usput da se pohvalim dobila sam dva velika kilogramauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
svima veliki pozzuser posted image user posted image

pa dobro zeno gdje si ti...nema te cijelu vjecnost...vec sam bila potragu organizovala za tobomuser posted image
drago mi je da si bolje...i vidim poprilicno aktivnauser posted image
zivjele kiliceuser posted image

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 238
5.10.2010 12:27:04   
medi87
A joj tu sam samo me nema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj i meni je drago da mi je bolje bila sam se zabrinula za temper. ali hB proslo jeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Taurus ja sam vidjela u Fisu u Rajlovcu posteljina za bebice, ogradica i jastucic sve zajedno košta 51 km a bas je fin dezen, imaju roze i plave s medicima nekim

RR porodica :-)))

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 239
5.10.2010 12:31:40   
taurus
medi hvala za info user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 240
5.10.2010 12:47:27   
Rimljankaa
Pozdrav drage moje...

Evo samo da se javim...Joj ruznog dana danas,ja sam sva slomljena...

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 241
5.10.2010 12:49:22   
naidica
cao drage moje!!! medi konacno si tu,,,nije te bilo,,,bas si nam falila,,,drago mi je sto si ok!!! i drago mi je sto si nabacila 2 kile,,i ja sam tako kad sam bila na poslednjem pregledu pa vidjecemo sad sta ce biti,,,jer ne jedem nesto posebno,,,ne trazi mi se puno,,,e sad kolko je to dobro,,ne znamuser posted image user posted image jesi li cula svoju bebaru,,ja jesam,,i mogu reci da je osjecaj prelijep,,non stop stavljam ruke na stomak,,i umirim se ne bi li ponovo cula????user posted image user posted image user posted image gagach,,,sunce i ostale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 242
5.10.2010 12:51:26   
ivana st
Trudnice moje kako ste mi danas?
Komp. mi nije bio u funkciji par dana pa se nisam javljala.
Danas sam napokon riješila sve papiruštine za bolovanje, pa sam do daljnjeg na mirovanju i kod kuće. Ovih dana me počele hvata mučnine, i to za nefalit probudi me oko 4,5 ujutro i ne pušta za par sati. Miom i dalje osjećam, posebno kad se  krećem pa nastojim što više mirovat.

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 243
5.10.2010 12:59:25   
esmina i bebina mam
juhuuuuuuu gdje ste user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 244
5.10.2010 13:01:24   
gagach
IZVORNA PORUKA: ivana st

Trudnice moje kako ste mi danas?
Komp. mi nije bio u funkciji par dana pa se nisam javljala.
Danas sam napokon riješila sve papiruštine za bolovanje, pa sam do daljnjeg na mirovanju i kod kuće. Ovih dana me počele hvata mučnine, i to za nefalit probudi me oko 4,5 ujutro i ne pušta za par sati. Miom i dalje osjećam, posebno kad se  krećem pa nastojim što više mirovat.

pocelo je pocelouser posted image  
samo ti miruj a bebicauser posted image ce da raste...
mogla si nabaciti ticker da znamo u kojoj si sedmici...puno nas ima i ne mogu popamtiti ko je u kojojuser posted image

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 245
5.10.2010 13:03:26   
ivana st
Kako se nabacuje ticker user posted image ?

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 246
5.10.2010 13:05:20   
mamin cvjetić
Evo mene opet gagach ja pokušavala ubaciti ticker ali neće i neće ili ja neznam ili stvarno neće hajde molim te mi objasni postupak ja stvarno nisam mogla

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 247
5.10.2010 13:06:58   
esmina i bebina mam
Imam li ja taj tiker jer ja mislim da ga imam ?user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 248
5.10.2010 13:08:44   
gagach
ivana daj mi podatak kad ti ej termin poroda pa cu ti ja napraviti i onda cu ti reci gdje da zakacis

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 249
5.10.2010 13:10:11   
gagach
esmina i bebina mama kod tebe se ne vidiuser posted image
cvjetic kod tebe se vidi da si pokusala ali ne izlazi nista...probaj na ovom sajtu evo ti link http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *