|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kada ste saznale spol djeteta
26.8.2010 21:34:49   
cokolinoo
Ja sam saznala u 19. sedmici da je user posted image  user posted image .Babica je bila poprilicno sigurna user posted image

(odgovor članu dada83)
Neposredna veza do poruke: 476
26.8.2010 21:40:10   
naidica
pozdrav svim user posted image user posted image !!! jasam u utorak bila na uzz,i dr kad me je pregledao okrenuo mi je ekran,i ja sam vidjela svoju bebu kako lezi sa strane i non stop je mrdala rukicama i nogicama,bas kao da plivaa,dok god sam gledala,,nije stalauser posted image user posted image i dr je nekolko puta pokusao da slika i nije mogao kad najednom je uhvatio i kaze evo ponesi muzu!!!!ee kad sam pogledala sliku,,,nesto sam i vidjela pa da vas pitam sta bi to moglo bitiuser posted image user posted image user posted image kako je mrdalo non stop nogicama,ima noge na slici,ali kao u magli a ispod noge ima kao kruzic i jos nesto pored isto malo,,e sad da li bi to moglo biti isto od noge ilii je ono sto mislim??????user posted image user posted image non stop gledam sliku ali ne mogu da skontam!!! meni je bitno samo da je zivo i zdravo naravnooo,nisam ni htjela pitati dr,,al sad imam sliku pa da vas pitam sta bi to moglo biti????hvalaaaa

(odgovor članu dada83)
Neposredna veza do poruke: 477
26.8.2010 21:50:28   
pinki25
hvala vam puno svima na odgovorimauser posted image  bitno da je zivo i zdravo,ali lijepo je znati...znaci da uskoro mogu saznatiuser posted image

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 478
30.8.2010 19:25:38   
latika
meni je rekla u 17 mjednu da su dva decka a sad kad sam bila u 21 tjednu nije se nista vidjelo tako da mi nije 100 posto potvrdila

(odgovor članu pinki25)
Neposredna veza do poruke: 479
30.8.2010 20:00:33   
Trnoruzica
Pravo kasno, u odnosu na ono sto govore. Mislim da smo saznali sa 24 tjedna, ili tako nekako user posted image

(odgovor članu latika)
Neposredna veza do poruke: 480
30.8.2010 22:25:04   
pinki25
pa znaju se i oni zeznuti,ja necu ni pitati dok se ne bude jasno vidjelo,tj.dok moje oci ne videuser posted image

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 481
30.8.2010 22:29:45   
Anoniman
ja sam saznala u 18.tjednu i bebac se tako namjestio da se bas pravo vidjelo da je user posted image user posted image

(odgovor članu pinki25)
  Neposredna veza do poruke: 482
31.8.2010 10:00:21   
pinki25
To izgleda ovisi o tome kako se bebica namjesti,ako nije stidljiva pokazace sta jeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 483
7.9.2010 17:11:43   
lepao
JA SAM PUNIH 20 SEDMICA DANAS BILA NA PREGLEDU KAZE DR DIVANOVIC DA JE MUSKO PA VALJDA JE TO 100% SIGURNO..ON KAZE KAO DA CE SLIJEDECI PUT POTVRDITI...
CULA SAM DA SE DESI DA SE ZENSKI SPOL CESTO POGRIJESI ALI MUSKI NE?

(odgovor članu pinki25)
Neposredna veza do poruke: 484
7.9.2010 17:31:53   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: lepao

JA SAM PUNIH 20 SEDMICA DANAS BILA NA PREGLEDU KAZE DR DIVANOVIC DA JE MUSKO PA VALJDA JE TO 100% SIGURNO..ON KAZE KAO DA CE SLIJEDECI PUT POTVRDITI...
CULA SAM DA SE DESI DA SE ZENSKI SPOL CESTO POGRIJESI ALI MUSKI NE?

ne obrnuto je muski se cesto pogresi ali zenski ne , ali kako god rekoa ti je u 20 sedmici znaci da bi otprilike trebalo biti to to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu lepao)
Neposredna veza do poruke: 485
7.9.2010 18:36:18   
lepao
mirkica kako ce se musko lakse pogrijesiti ako ima onu stvar...nekako mi je logicki da se negdje sakrije izmedju nogu i da se misli da je zensko  nego obrnuto posto kad se vidi nesto izmedju nogu nema sta drugo biti?

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 486
8.9.2010 10:32:38   
aya 05
U 20-toj samo saznali da smo user posted image ,a u 26-toj nam je doktorica rekla da pol definitivno ostaje koji je rekla.Tako da mi u decembru,aBd,ocekujemo bracu kojem se najvise raduje sestrica.

(odgovor članu lepao)
Neposredna veza do poruke: 487
8.9.2010 11:36:40   
/MMK/
IZVORNA PORUKA: lepao

mirkica kako ce se musko lakse pogrijesiti ako ima onu stvar...nekako mi je logicki da se negdje sakrije izmedju nogu i da se misli da je zensko  nego obrnuto posto kad se vidi nesto izmedju nogu nema sta drugo biti?

Vjerovatno, zato što i kod djevojčica, pupčana vrpca može ići između nogu, pa se učini da je dječak, da ima visuljak.
Nagađam

09.2010.

(odgovor članu lepao)
Neposredna veza do poruke: 488
8.9.2010 14:16:59   
smajli80
Meni moj ginekolog nije htjeo da kaže (kao nije se vidjelo)pa sam otišla kod drugog koji ima 3D, samo na UZ i on mi je rekao da je user posted image user posted image .To sam doznala tek u 28 ned.Četiri nedelje kasnije moj gin.me pitao da li želim da znam pol i ja sam rekla da hoću praveći se da ne znam.Kad mi je rekao da jeuser posted image ja sam se kao iznenadilauser posted image user posted image user posted image .

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu /MMK/)
Neposredna veza do poruke: 489
12.9.2010 13:19:29   
balasgirl
Ja sam u 19 sedmici otišla na 4D i saznala da nosim dječaka, a inače trudnoću vodim u Domu zdravlja i trenutno sam 32 sedmica trudnoće, a moj doktor još uvijek ne može sa sigurnošću da kaže spol. Kaže:"Najbolje je da sačekamo da se rodi :)))) kako bi bili sigurni"

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 490
12.9.2010 14:42:28   
Lara83
ja sam u 14. sedmici bila na 4D i dr mi je rekla da je djecak user posted image

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 491
12.9.2010 18:21:34   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: Lara83

ja sam u 14. sedmici bila na 4D i dr mi je rekla da je djecak user posted image

Laro,nisam te dobro skontala,a gdje si radila 4D?

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 492
13.9.2010 10:56:36   
pinki25
moja sestra je takodjer trudna,sada je u 14.sedmici i dr.joj rekao da je djecakuser posted image  i da je siguran.Meni je to malo rano....ja idem na kontrolu za 10 dana,bicu u 17 sedmici pa mozda i ja saznamuser posted image

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 493
13.9.2010 10:57:56   
Schecherlemica
I ja sam saznala da nosim deckica u 14 sedmici...
I da,obican uz je bio...
A kasnije se samo potvrdilo i na 4d i na ostalim pregledima...
I pogodio doktor,mama rodila svog djecakauser posted image user posted image

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

(odgovor članu pinki25)
Neposredna veza do poruke: 494
20.9.2010 18:19:58   
sporty mamaa
Samo da vam napisem kako mi je rodica trebala roditi curicu, 9 mj.joj govorili da je cura i neki dan rodila djecakauser posted image
Ja ostala puf,jer smo svi ocekivali principesu, reko zeno cestitam ti, ali gdje nesta curica???? user posted image

(odgovor članu Schecherlemica)
Neposredna veza do poruke: 495
20.9.2010 18:38:42   
manuela RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 496
20.9.2010 23:07:51   
dada83
Zdravo cure, i ja sam prosle sedmice bila na uz i rekla mi je da je user posted image  user posted image .  Trenutno sam u 20 sedmici pa ima jos do kraja. ....                                                                        Neka se rodi zivo i zdravo sta god da je
Akobogda

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 497
22.9.2010 16:21:31   
lilybeby
zdravo cure!
ja cekam drugu bebu i kad sam bila na uzv.sa 16 punih sedmica doktor mi je rekao na 4d uzv.da mi pol jos nece reci jer misli da je rano i da moze pogrijesiti.ja mu kazem da kuci imam djecaka i da je logicno da osim zivog i zdravog djeteta zelim curicu ovaj put i on se onda nasmijao i rekao "e onda ti jos necu reci jer mogu pogrijesiti"
ja mu kazem,znaci da je opet djecak,on se nasmijao i klimnuo glavom,kaze cini mi se ali nisam siguran.
ima li sanse da pogrijesi 4d uzv u 16-oj sedmici s obzirom da ja strasno osjecam da je djevojcicauser posted image
inace trudnocu mi vodi dr.Nakas u opstoj bolnici!

(odgovor članu BUBI*)
Neposredna veza do poruke: 498
22.9.2010 16:37:36   
pipi_duga_capara
draga moja sve do poroda je neizvjesno kako kazu zenice u gore pisanim textovima user posted image meni je prvu trudnocu vodio dr. Nakas i na samom pocetku mi je rekao da djevojcica sto se na kraju i isposlavilo, na svu srecu jer je citava kuca bila lila i roza user posted image user posted image user posted image user posted image sad cekam drugu bebaru u 32. sam sedmici i jos nijednom nije uspio da vidi sta nosim user posted image user posted image user posted image a ja navalila kooo budala, vec od 5. mj. svaki pregled ocekujem da ce mi reci a ono nista user posted image user posted image kazem eto mene svaki dan na pregled sve dok mi nekazes sta je inace cu saznati nakon porodauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilybeby)
Neposredna veza do poruke: 499
23.9.2010 11:50:06   
pinki25
cao cure,ja sam jučer bila ne kontroli,trudna sam 17.sedmica i dr.mi je rekao da je curicauser posted image  meni pravo drago,jer sam potajno bas i zeljela.nadam se da ce sve biti ok.pusa za sve

(odgovor članu pipi_duga_capara)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pol
amaniamanic

S koliko ste vi mjeseci ili sedmica saznali pol bebice...Braco ili sekica...

odgovor (98%)

odgovor (2%)

Broj svih glasova: 44

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *