Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nedi zao mi je sto se je to desilo nije ti stara masina da bi je tako lako odbacila i kupila drugu...zar nemas nigdje drugo smjestiti susilicu jer ja koliko znam nista se ne preporucuje drzati na ves masini
Dido neka se pokvarila ko je šiša nije ona mene kupila ja sam nju ( izbjegavam svaki vid nerviranja) nije da mi je do troška ali šta bih sad neka smo samo svi zdravi a ostalo će se nadoknaditi. A ne smijem dušu griješiti stvarno sam je opterećivala i koristila maksimalno sve sam prala u njoj i deke i plišane igračke i prekrivače, jorgan ma sve živo. A što se tiče sušilice u uputi i za mašinu i za sušilicu stoji da je to ispravan način montiranja sušilica na mašinu
E pa ako tako pise onda je tako A ta recenica ja sam nju kupila nie ona mene ja to redovno izgovaram je mi tako lakse bude kad mi se nesto pokvari Uh ne zalim ni ja vala svoju masinu sve sto moze u nju trpam imam jednu bracnu deku koja mi je super ali ona je toliko teska i velika da nema sanse da je strpam u ovu svoju koja per 5 kg vesa.zato ona stoji na ceki i ceka bolja vremena da se kupi veca masina
Ma jašta Dido nego da se i ja tješim tom rečenicom ali bas se ne nerviram ni najmanje. Govorim mm-u taman kad vec obilazimo prodavnice kupiti cemo i novi fen jer je N u subotu ovaj lupio od zid i samo što nije crko. On a meni smijesno kaze sta je s tobom obicno se ti nerviras
Imam jedno pitanje...Kupili smo novu mašinu ali mi nikako veš ne miriše kao inače...nije ni da smrdi jednostavno nema mirisa omekšivača nego nekako miriše na mašinu. Kontam vjerovatno što je nova pa dok se razradi. koliko joj treba da se razradi? Ona stara gorenje je mirisala od početka
Imam jedno pitanje...Kupili smo novu mašinu ali mi nikako veš ne miriše kao inače...nije ni da smrdi jednostavno nema mirisa omekšivača nego nekako miriše na mašinu. Kontam vjerovatno što je nova pa dok se razradi. koliko joj treba da se razradi? Ona stara gorenje je mirisala od početka
Nedi, ne znam stvarno kad je u pitanju nova mašina, ali sjećam se da je Neki spominjala da je u DM-u kupila sredstvo za mašinu (čisti je limuntos u pitanju, a mislim da se stavi direktno u bubanj da se jednom opere naravno bez veša). Uglavnom, ona je imala problema s tim mirisima i to joj je pomoglo da joj veš nakon pranja ponovo miriše. Ne vjerujem da bi ti ovo škodilo da uradiš
RE: Koju veš mašinu imate i kako je održavate? 1.10.2010 11:15:47
haidy
Ja ima zanussi masinu, 800 obrtaja, zadovoljna sam, super pere. ali imam problem jer bas dugoooo pere ves. npr. juce mi je bijeli ves na 95 stepeni prala oko 4 sata ne znam je li to normalno? koliko dugo vase masine peru?
RE: Koju veš mašinu imate i kako je održavate? 1.10.2010 11:26:30
ziki
Kod mene je Birina mašina stra 4 godine i hvala Bgu radi super, Imali smo jedan problem sa grijačem prošle godine iako ručka calgon redovno. Programi joj traju od 1,5h osteljivo u programi na 30-40 C a otkuhavanje na 60 sa predpranjem kao i otkuhavanje na 90 oko 2,5 sati. Plus brzo pranje 40 min. Mislim da je to neko uobičajeno vrijeme. Haidy piše li šta u uputstvu?
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Koju veš mašinu imate i kako je održavate? 21.11.2010 9:50:55
teacher75
pomagajte!!! izgleda da mi se ves masina pokvarila imam whirlpool masinu, onu malu sto se ubacuje ves odozgo i sad stavila ves i da ukljucim na program, kad daje mi opciju da ce oprati za 7 minuta!!! slicno je i sa ostalim programima jel se ikome desilo nesto slicno???
< Poruku je uredio teacher75 -- 21.11.2010 9:51:12 >
RE: Koju veš mašinu imate i kako je održavate? 11.2.2011 10:22:58
ena0002
Da li neko ima onu ves masinu dubine 44 cm...one uze. One peru isto kao i one od 60 cm, 5 kg vesa ali obzirom da je bubanj ipak manji interesuje me da li puno guzvaju ves U principu me interesuju iskustva sa tom ves masinom pa eto ako je neko ima neka se javi