Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
treba da bude ona plića oko 45 cm dubine a mislim da 2 u 1 takvih nema mada mi nesto i nije potrebna susilica ...navikla sam ovako.... jedino kad bi bila ta plica 2 u 1 onda ok.... evo istrazujem
mi smo prije 7 godina uzeli Zannussi ves masinu i dobra je bila sve evo do sada..nije digitalna, ali pere sve programe od otkuhavanja, do kratkog od 30min, pa neki ekonomicni 2h traje pranje, pa rucno pranje program, sareno, pa neki program za djeciju odjecu, pa za sportsku, saso mange ali sto, prekjucer je pocela nesto da lupka, mm je ubijedjen da je neka skalamerija zapela unutra a koja je ubacena od strane naseg djeteta vidjecu sutra, zvacu majstora da vidi sta je upalo
Ja imam samsungovu masinu i prezadovoljna sam Nesto ovako: http://content.aolstatic.net/ProductImages/rvLarge/WF80F7E6U6X_SI_WASHINGMACHINE_AN_L.jpg Mama je u Bosni skoro kupila slicnu polovnu, i ona je zadovoljna Prije sam imala Toshiba masinu, ali mi se vec nakon 2 godine pokvarila i nismo je nikako ni napraviti mogli, uzas.. Sad da vidim koliko ce me ova sluziti