Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hahaha ja sam pričala općenito a ne o tebi, i meni djeca nisu dokaz nekog zavidnog sexulanog života, šta da onda kažu oni koji nemaju djece da im je sexualni život ja pričam iz svog ugla, ti iz svog, meni vako dobro, tebi tako, tako da ne vidim razlog za nervozu
naravno da nisi pričala o meni...
ja sam se javila jer si rekla da nisi čula da muškarcu sex nije No1....
i ja nisma djecu navela kao primjer dokaza da imamo dobar sex ( u mom braku vođenje ljubavi) nego da ga obavljamo i da ga i moj muž sporvodi ali ne uvijek i stalno i obavezno kao No1 stavr u životu....
a oni koji nemaju djecu još uvijek...imaju bolji i opušteniji sex jer nema nikoag da im izmigolji iz druge sobe ...a očito imaju črvstu vezu koja ih veže i vodi ka istoj želji.
i naravno da nema razloga za nervozu... zar zasita ličim na osobu koju tema tipa ove može nanervirati...i ja sam ovdje iz istog razuloga kao i druge da teti iceman ubijemo dosadno prijepodne
a one price joooj jesam iseksala muza sinoc pa mi je obecao kupiti novu suknju ...e od toga mi je bilo zlo dok sam radila u jednom zenskom kolektivu... svega se naslusah... a levat konta ona dobra ljubavnica a ona dobra glumica ...malo uzdise, malo stenje malo "ah dragi" i bla bla ...a suknja nova sutra u ormaru...al eto...ona je svom muzu najbolja
sex za novu suknju
ovo je već mizerno ako je sex učinjen zbog suknje a ako je dobila poklon jer je muž sretan i voli je zbog njihovog divnog odnosa onda je a svaku pohvalu A ljepše bi zvučalo da je ona sama sebi kupila neki odjevni predmet kako bi bila lijepa i sexi, kako sebi tako i svom mužu, opet se vraćamo na ono da je dobro da žena sama privredjuje eto ne bi se neke kao ova tvoja poznanica sexale za suknju, čega je nažalost danas pun grad
zenska osoba koju navedoh za primjer radi i ima extra zaradu... al sto da tosi"svoj" novac kad moze izlevatiti muza (frajercinu koji vjeruje da ima extra ljubavnicu od zene )... a ona: malo uhhhhh malo ahhh malo mmmmm malo draaaagi kako si doooobar i eto ...netaknuta njena kartica i novcanik...a levat jos misli kako joj je on dovoljan... nije ga odbila a misli da ce drugog odbitit ... i bla bla....
taurus znaš kako kažu od ljubavi se ne ževi, a opet kažu da ljubavulazi kroz želudac, što će kazati, da ti prvo ručak, pa ovo ostalo, sit muž, je zadovoljn muž, u svakom pogledu, hahah
sanjala sam sinoc da smo se sexali i da ti je otpo, pa me strah...
ovo je sedmica neseksanja u svijetu...
ja kontala sutra da se seksamo, pa necu da pokvarim plan....
imam osjecaj da nas neko gleda....
dosta od mene
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
ja Boga mi nisam ovdje zbog Icemana ubijam vrijeme do 16 sati Ma ok Hanady al reče da će ti se muž javiti da mi objasni pa rekoh da ti napišem d apost nema veze s tobom Prepade me ženo
hahaha ja sam pričala općenito a ne o tebi, i meni djeca nisu dokaz nekog zavidnog sexulanog života, šta da onda kažu oni koji nemaju djece da im je sexualni život ja pričam iz svog ugla, ti iz svog, meni vako dobro, tebi tako, tako da ne vidim razlog za nervozu
i ja nisma djecu navela kao primjer dokaza da imamo dobar sex ( u mom braku vođenje ljubavi) nego da ga obavljamo i da ga i moj muž sporvodi ali ne uvijek i stalno i obavezno kao No1 stavr u životu....
a oni koji nemaju djecu još uvijek...imaju bolji i opušteniji sex jer nema nikoag da im izmigolji iz druge sobe ...a očito imaju črvstu vezu koja ih veže i vodi ka istoj želji.
i naravno da nema razloga za nervozu... zar zasita ličim na osobu koju tema tipa ove može nanervirati...i ja sam ovdje iz istog razuloga kao i druge da teti iceman ubijemo dosadno prijepodne
mm je cini mi se No1 kompjuter, pa spavanje, pa , pa posao, pa mozda ja , pa ko zna na kojem mjestu je sex...
mm je cini mi se No1 kompjuter, pa spavanje, pa , pa posao, pa mozda ja , pa ko zna na kojem mjestu je sex...
sta ce vam bona sex...to je za sirotinju...volite se duhovno
a one price joooj jesam iseksala muza sinoc pa mi je obecao kupiti novu suknju ...e od toga mi je bilo zlo dok sam radila u jednom zenskom kolektivu... svega se naslusah... a levat konta ona dobra ljubavnica a ona dobra glumica ...malo uzdise, malo stenje malo "ah dragi" i bla bla ...a suknja nova sutra u ormaru...al eto...ona je svom muzu najbolja
sex za novu suknju
ovo je već mizerno ako je sex učinjen zbog suknje a ako je dobila poklon jer je muž sretan i voli je zbog njihovog divnog odnosa onda je a svaku pohvalu A ljepše bi zvučalo da je ona sama sebi kupila neki odjevni predmet kako bi bila lijepa i sexi, kako sebi tako i svom mužu, opet se vraćamo na ono da je dobro da žena sama privredjuje eto ne bi se neke kao ova tvoja poznanica sexale za suknju, čega je nažalost danas pun grad
zenska osoba koju navedoh za primjer radi i ima extra zaradu... al sto da tosi"svoj" novac kad moze izlevatiti muza (frajercinu koji vjeruje da ima extra ljubavnicu od zene )... a ona: malo uhhhhh malo ahhh malo mmmmm malo draaaagi kako si doooobar i eto ...netaknuta njena kartica i novcanik...a levat jos misli kako joj je on dovoljan... nije ga odbila a misli da ce drugog odbitit ... i bla bla....
svašta, nije joj neka kartica kad joj je problem skinuti npr 100 KM ta malo zaradjuje ipak u svakom slučaju meni je to smiješno A šta znam, možda je bolje kad se već na "silu" sexa nego džabalesku ko neke pa ni suknje ni ičeg
Ja se iskreno nadam da ce g.Iceman nauciti nesto na ovom forumu, iskljucivo otvara teme o sexu...Umjesto da nadje sebi djevojku pa otrese malo prakse ne skodi....
sanjala sam sinoc da smo se sexali i da ti je otpo, pa me strah...
Ovaj je najubjedljiviji, nema šta, frenki osvojila si prvo mjesto
poslije ovoga nece mu sigurno zaaadugooo naumpasti
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
Moj muž jedva čeka da ga pustim na forum... sad kad kući dođemo ću da mu kažem... deder jednu pametnu teta iceman kaži.... kako tvoja žena nikad ne odbija.... nema ne kod mene...samo kad mi para traži a ja nemogu da dam jer sam štedila za novu suknju
teacher...ti si u savršenom braku.... samo kad se tebi hoće.... uživaj i nedeveraj kako i šta... moja mama kad vidi porodicu za 6-7 djece kaže: ''čist primjer da je sex sirotinjska zabava '' hvala Bogu pa imaš za kompiće i internet inače bi lana imala brata i seku dok kažeš keks
elem kupi on meni fini poklon.... e sad ja ne znam jesam li prostituka ili nisam Al sve i da jesam...ma ša me gabri meni bentonka koša stoji ko salivena...
elem kupi on meni fini poklon.... e sad ja ne znam jesam li prostituka ili nisam Al sve i da jesam...ma ša me gabri meni bentonka koša stoji ko salivena...
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.