|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
1.9.2010 9:27:08   
Anoniman
jutrooo sta je ovo svi spavaju.
Nasa je  noc bila grozna pa ja neznam sta mu je pa se stalno,stalno budi i kmeciuser posted image user posted image umorna sam vise ,neznam dokle ce ovo trajati.
Jeo oko 4 mozda jedno 150ml i manje skrozz slabo jede .
Eno spava ja ustala da u miru kafu popijem.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 726
1.9.2010 9:27:21   
Mya_81 RR
Mi se smrzavamo doma...obukle se k'o da je ona teška jesen user posted image Hoću sunce i one vrućine...

Felix, drago mi je da bar temperature nema, a i njega je sve to iscrpilo pa je zato nervozan user posted image

I mi smo imali užasnu noć...opet...i opet... user posted image

Tajra, nadam se da je u vrtiću prošlo sve OK user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 727
1.9.2010 9:29:21   
megi
Mi jutros prvi user posted image

Tajra nadam se da je sve proslo bez suza
ma curica ce se brzo uklopiti

Mya sretno sa nalazima,
felix ma garant nece da jede od grla, mozda ga jos malo bolucka, ma bice on dobro,

mi isto ne jedemo ovih dana, sinoc je vecerala 5 zalogaja tope, nece nista drugo sve pljuje iz usta osim topeuser posted image user posted image , supa nula bodova, kao i kasice, tjestenina, sve je to juce probala po jedna zalogaj i nista vise
nije puno ni mlijeka pila
al eto i ja se nadam da su zubici i da nece dugo trajati

pozzz svima

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 728
1.9.2010 9:30:41   
megi
dok sam se ja odlucila da se javim pretekose nas Mya i Felix user posted image user posted image

hladno je i ovdje uh bas je naglo zahladilo
cime vi pokrivate bebace
ja hocu ovih dana u nabavku nove vrece ova nam je mala

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 729
1.9.2010 9:43:21   
Anoniman
i kod nas je hladno brrr.obukli se ko u po zime.Da imam sad pec sad bi nalozilauser posted image vec je kod nas grijanje i nema jos lozenjauser posted image .
Neznam samo kako cu A.pupati bas je brr.Cekat cu suncauser posted image salim se imam radijator pa cemo zagrijati .Mislila sam ga i sisati zacupavio je al ove hladnoce dodjose pa necemo jos.
Megi,vi bar znate sto malena nejede ja stavrno neznam.Primjetila sam cim mu kasiku nosim ustima okrece glavu jer misli da je sirup.Kad okusi na ustima sta je uzme par kasikica.
Sreca pa nema sirupa.
Mozda i boce bole pa se budi place obloge stavljam hladne .
Znam kako bole pencilini.
Mya,vidim i kod vas nista nije bolje spavanje.Jel ona kmeci ili onak se probudi.
I kod nas uzadnje vrijeme milion budjenja ima....
Vi danas idete po naleze javite nam seuser posted image i punooooo srece vam zelimouser posted image user posted image user posted image user posted image
Tajra javi se kako je prosao odlazak u vrtic.?

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 730
1.9.2010 9:58:06   
mala86
jutro svima proradio net user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jos samo 19 dana i sluzbeno smo s vama
felix drago mi je da je Anelku bolje,bas mi je zao sto ga stalno te prehlade fataju user posted image
mi smo jutros aktivni od 6 user posted image ,a nije dugo,bio se ustalio budit u 8,kad jutros promjena plana user posted image user posted image user posted image !sad kad on krene na spavanac i ja cu snjim,jedan satak odrijemat!
ovdje je uzas hladno,jos se on otkriva,veceras cu ga stavit u vrecu pa cu vidit kakva ce situacija bit,hoce li se moc vrtituser posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 731
1.9.2010 10:01:36   
Mya_81 RR
Felix, i mi smo imali istu noć...samo je nešto plakala i kmečala...ma, užas...

Mala86, joj, prvo sam pomislila vi se preselili pa ćete za 19 dana imati internet kad si napisala ovo za 19 dana ste i službeno s nama user posted image user posted image user posted image user posted image Tek sam onda skontala da je rodjendan tada user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 732
1.9.2010 10:01:59   
Aki Sa
Mi se od danas prijavljujemo na ovu temu, danas nam je prvi rodjendan

Mali princ Kian stigao 01.09.09
Veliki princ Nur 19.09.04

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 733
1.9.2010 10:05:08   
mala86
cure kakvi su vasi sa presvlacenjem?ja imam fobiju od svakog sljedeceguser posted image !vrti se,odize od kreveta,bjezi,hoce da ga ganjam po njemu,smije se ko veliki,a ja luda jer sve gledam kad ce mi po posteljini odleprsat prljave guze
kad je mm tu onda ga on cuva,a ja sama jedva user posted image

ako sretan rodjendan svome sinu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu Aki Sa)
Neposredna veza do poruke: 734
1.9.2010 10:06:26   
megi
Aki Sa sretan rodjendan princu

(odgovor članu Aki Sa)
Neposredna veza do poruke: 735
1.9.2010 10:07:48   
megi
mala nisi sama
svi mi imamo fobiju od presvlacenja
moja je neki dan mojom mami pobjegla pa joj se dva  put popiskila na kauc
sve je sretna kad joj skinem pelenu ona odmah na noge i odeeeee
ako je cuvam onda lije krokodilske suze
ajde proci ce ih i to nekada, kad krenu na tutuuser posted image user posted image

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 736
1.9.2010 12:36:31   
Sonja
evo i od nas brzinsko javljanje
Aki sretan rodjendan rodjendan i sve najbolje

i Adinu je danas rodjendanuser posted image al maliuser posted image
16mj.. je prdo mali sa nama..vrijeme prolazi stvarno brzo..uh zacas ce nam narast bebare

felix nedaj se zeno..a to on bog grla ne jede
pusa svima

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 737
1.9.2010 15:07:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala86

cure kakvi su vasi sa presvlacenjem?ja imam fobiju od svakog sljedeceguser posted image !vrti se,odize od kreveta,bjezi,hoce da ga ganjam po njemu,smije se ko veliki,a ja luda jer sve gledam kad ce mi po posteljini odleprsat prljave guze
kad je mm tu onda ga on cuva,a ja sama jedva user posted image

ako sretan rodjendan svome sinu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i kod nas je presvalcenje uzassuser posted image user posted image user posted image samo se izvija bjezi,dam mu sta u ruke samo dk ga presvucem nekad upali nekad,ne.Znam mu pempu staviti stojeci mm ga cuva .
Mi smo dosli s boce plako jako,dva puta ga boliuser posted image jer se bio ukocio.Dusa moja vec je uzaznao cim dodje do vrata zagrli me jako neda se okrenuti.
Da nepricam kad  ga skidam.
Al,jos dvije samo su ostale abd.
Aki sa sretan rodjendan i od nasuser posted image user posted image user posted image
Sonja sta ima kod vas kako je drug?

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 738
1.9.2010 20:51:50   
dafri
veče
Aki sretan rođendanuser posted image user posted image
tajra nadam se da se curi svidjelo u vrtiću
felix  ma vjerovatno mu se sve skupilo i boce i sirupi,nervoza, pa slabije ručka,doći će on na svoje kada isprimate sve boce

mala i kod nas je presvlačanje užas  i inače u zadnje vrijeme nije dobre volje samo vrišti,galami,neda svoje igračke drugoj djeci,stalno se nešto ljuti,ma neka grozna faza(nadam se kratkotrajna)
samo me tješi što dobro jede,sve hoće i neke stvari što nikada nije voljela,pomete sve i non stop je gladnauser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 739
1.9.2010 22:01:20   
Anoniman
vece.
A.zaspo konacno vratila se stara navika ninanje na nogamauser posted image prije nije htjeo nikako vec odem snjim po,bezbroj puta u sobu dok zaspi sam.Sad ,zaspi za sek.na nogama i meni superuser posted image .
A.je uzasssssssss nervozan,nista ga nezanimauser posted image ah ljudi moji nista nece da se igra nece da puze samo bi hodo,hodo.Dodje do mene vuce me da ga uzemem za rukicu i vodam.Al nece da staje sek.i sve ide prema vratima dole na stepenice da idemo van.
Kad ga snesem dole kod sveki,odma ide prema vani otvara vrata sjedi pored njih,place kmeci samo da izadje nece,ni dole da se igra.Danas sam ga iznoslila ,u sta navrata van al je hladno i vjetar brr.
U kuci nece nikakouser posted image svasta .....Skroz slabo puzi vecinom hoda,pusta se sam ili ide oko namjestaja ili cega se prvog dohvati.
Posto je prava ljutica,kad nije sta po njegovom a vecinom nije baca se  po podu,grize cupa lupa,i razbija mi stvari rusi.Cak,mu i igracka ide na zivce voza kamioncic prevrne se kad ga stane bacatuser posted image lupat o pod ma zivac je samo tako.Tako mali,a nervira se vise od odrasle osobeuser posted image user posted image user posted image .
Sto,se tice jela i danas slabo jede skroz se apetit oduzeouser posted image prije flasu izvuce sad-sad  a vec ovi dana slabo nazor .....Jednostavno mu dodje ko gadimu se tako facu napravi kad mu dajem ko jos a on nece.A,malo popio.
Promjena je skroz grozna nadam se da ce doci sve na svoje ubrzo .Jer mi se ovo nista nesvidja .

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 740
2.9.2010 2:18:23   
Ella_H
Poz drage moje...Mi smo dobro osim guze objedena skroz
rijetku stolicu je neku imao uzas, fenom susimo guzu i mazemo
se stalno proci ce nadam se ubrzo, malo ko kaslje i nosic je curio
ali sad je nosic ok a za kasalj mu stavim malo meda u mlako mlijeko
i primjetila sam da zaista pomaze, malo vise i caj od sipka radi rjetke stolice
izdrzat cemo...Penje se na stolicu, na stol, rusi, kida, baca itd user posted image user posted image
Ljubimo sve curice i djecake nedajte se...
Felix nebrini nista ozdravit ce maleni ubrzo...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 741
2.9.2010 10:37:13   
megi
gdje nam je generacija

mi jos uvjek slabo jedemo, samo pijemo mlijeko, sokice i cajeve,

samo da se pohavlimo da smo prohodali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sinoc imali neke goste i adna pocela pomalo da se pusta a kad su oni otisli setala se po dnevnoj ko velikauser posted image  pa i ako padne na sred sobe ona se lagano podigne i opet setnja
user posted image user posted image user posted image user posted image
pozzz svima
Felix nadam se da je A bolje

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 742
2.9.2010 15:17:50   
Sonja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bravo za hodalicu

Joj ljudi sto je Adin nervozan..pa sta je ovo..on samo rusi i baca sve namjerno..i to glčeda me pravo u oci i namjerno
ja ne znam vise sta cu s njim..
kad mu sta nedam vristi place..pravi je lopov
odvela ga neki dan kod drugarice sto ima dvoje djece (2 i 3 god) hajd reko da se igra s djecom a on..ma boze sacuvaj...hoce sve igracke za sebe, hoce da kida zeni cvijece rusi sa stola
stvarno je najgori..jos kad se izvija od huje..uh uh huja me uhvati proletila bi kroz njega..a ja odma hajmo dragi kuciuser posted image zeni sve jasno..govori nemoj ga bona .vako nako a meni muka
al hajd proslo i touser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 743
2.9.2010 22:20:05   
mojbebac
nama se zacepio nosic, i malo kasljuca kad legne, vjerovatno se sliva u grlo pa je iritira, spava ali kaslje pomalo user posted image user posted image user posted image .... stavila sam joj kapi, meda u mlijeko ...... ne znam da li da je vodim sutra kod dr - a jer sam sigurna da je to kao i prosli put rekacija od mora ...... nerviraju me jer odmah propisu neki sirup, a meni je gore dati joj sirup nego ne znam sta jer je to borba strasna .... kad sam danas vidjela jednu bebicu kako pije sirup i trazi jos, pa ja nisam mogla vjerovati ..... probala sam na razne nacine, ali uzas, ona odmah povrati .... kako vi sa tim izlazite na kraj?????

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 744
3.9.2010 0:24:02   
iv@ncica
pozdrav  mame..evo  nas  napokonuser posted image

prvo  svima  sretni  veliki  i  mali  rođendani..te  sretni  prvi  koraci  ....sad  ste  u   kategoriji   trkaca,  ne  spavaca,  padaca  i  slicno...user posted image user posted image user posted image

sto  da  vam  kazemo...guzva  u  sesnaestercu  kod  nas  biuser posted image ...  dakle ponovno  na  posaouser posted image ,  trebali  u  vrtici   1.9...ali  smo  fasovali  izgleda  trodnevni  virus...tura..tura...3  noci  i  dana...pa  onda  osip..pa  izgleda  da  smo  u  svemu  tome dobili  i  sve  trice...muko  moja  pala  sam  od  muke  i  umora...naravno  i  naseg  tako  svima  poznatog  ne  spavanjauser posted image user posted image ....a  imamo  toliko  obaveza, svadbi  i  svega..i  naravno  u  ponedjeljak  ide  nas  prvi  dan  u  vrticu..uh..pa  morao  se  on  od  muke  razboliti...cim  osjeti  da  se  moramo  razdvajati..tako  je  bilo  i kad  sam pocela  raditi  ili  kad bilo  gdje  moram...pile  mamino  sad  sve  zna,  i  kad  pođe  spavati  vodi  mene  za  ruku..nikog  vise  nece  od  kad  je  bolestanuser posted image ...sad  i  meni  treba  odmoriti  ovaj  vikend  prije  vrtica  i  posla i svega...eto  punim  baterije,.  a  bas  sam  se  bila  pripremila  za  vrtic, sad  ponovouser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 745
3.9.2010 9:37:42   
R&T@
Evo i nas...

Prvo hvala svima da rijecima podrske za polazak u vrtic...user posted image
Nije bilo lahko... Sva sam vam izgubljena...user posted image
Prvi dan je mirno ostala... ali je bila uzasno tuzna kad smo dosli po nju...
mrva moja mala... sigurno je mislila da smo je ostavili...user posted image user posted image user posted image
jucer isto...
jutros plac i ispred vrtica...user posted image

Jos joj je u srijedu ujutro procurio nosic... da je kasnije mislila bih da je pokupila nesto u vrticu...
nema kaslja ili ture(hvala bogu) ali jedva dise i promukla je...user posted image

Samo mislim na nju i molim boga da privikavanje sto krace traje...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 746
3.9.2010 10:24:43   
mala86
cao svima nesto ste uspavane?
sta je sa felix,myom,hanicom?sta je sa nalazima od minje,kako je anelko?
tajra veliki user posted image za malenu i da se brzo navikne

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 747
3.9.2010 10:32:08   
R&T@
Hvala, mala 86...
Stvarno nam podrska treba...

I ja se pitam gdje su? Sta li je sa minjinim nalazima?

Jeste li vi poceli pripreme za veliki dan?
Sta cete obuci? Kakvu tortu planirate?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 748
3.9.2010 11:22:17   
mala86
IZVORNA PORUKA: tajra

Hvala, mala 86...
Stvarno nam podrska treba...

I ja se pitam gdje su? Sta li je sa minjinim nalazima?

Jeste li vi poceli pripreme za veliki dan?
Sta cete obuci? Kakvu tortu planirate?

mama pocela u glavi pripremat user posted image user posted image user posted image user posted image
tajra odjeca nula bodovauser posted image ,moram jedan dan skoknut do fisa,pa vidjet!prekuce sam vidjela super kosuljicu u tifaniju,ali moram jos i hlace,gledal u benetonu snizenje do 70 posto,ali za ove male nista user posted image !uzela mu nedavno u tl super maicu bas za to,ali kratki rukavuser posted image ,a vrijeme varljivo!bit cemo u stanu,ali opet zna dobro zahladnit...

torta-jos se premisljam-winnie the pooh ili vozic user posted image !mislim da ce bit ovo drugo jer mi je simpaticnije sa vagonimauser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 749
3.9.2010 11:30:54   
megi
tajra ma naviknuce se abd cura brzo na novu raju i vrtic

nama ce izgleda jos koji zubic, opet kakimo, guza nam je crvena, nervoza onako, pomalo se ujedamo
spavanje isto onako, ne treba mi sat svaki jutro u pola sedam je kanjkanje, vrti se, pa mama ljulja do besvijesti i onda odspava jos 10 minuta i ustajanje na posao

ide nam vikend pa cemo se valjda odmoriti nekako nas dvije

mala vozic je super ideja

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *