|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
24.8.2010 11:38:25   
Mya_81 RR
A šta nam je s Marinči? Fakat ih nema dugo...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 626
24.8.2010 14:10:38   
Sonja
pozdrav drage moje
adin je sinoc imao napad kaslja i isprepado me zivu..jedva se smirio a i ja boga mi..nismo spavali cijelu noc i jutros ga odvedem doktoru opet
i pregleda ga kaze pun slajma i hajde fino na inhalacijeuser posted image danas i sutra opetuser posted image
odvedem ga..uh majko mila on se prepao pa vristi vristi place izvija ce zacenu se i sve to u 2-3 min. nije ni mogao 5 da izdrzi..
kad sam izasla iz DZ toliko sam pocela plakati da je sav svijet u mene gledao...
pa dokle vise..stvarno ne znam sta je ovo sve na njega se svalilo..jadno dijete ....
vise ne znam kako da mu olaksam i da mu pomognem..i jos i mm radi pa nikad ne moze samnom vec ide mama ili sveki..a on nazove telefonom i bas kad A place..kaze sta se to on toliko dereuser posted image pa sta mu rade pa ovo pa ono...
niko mene ne pita kako ja to sve podnosim i mogu li psihicki to izdrzatiuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 627
24.8.2010 14:41:18   
emma.L
sonja, možeš, jer si ti mama. Duša mala će biti bolje, a to što se prepadnu, pa nama srce puca je najmanji problem. Samo da se kašalj smiri.
A i ja sam oplakala kad su nas uputili u bolnicu zbog proljeva - sramota me bilo zbog one djece i mama čiji su mališani baš jako bolesni, ali ovo je moje i ne možeš baš dugo podnijeti da ti djetetu nešto fali i tko god ne shvata, nek' razguli i odmakne user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 628
24.8.2010 16:18:28   
bebacha
mi smo malo prerasli ou grupu al da nesto napisem emmi-i kod nas je takav slucaj,Ajla malo kasljuca,nos joj zacepljen,ja je odvedem pedijatru da je malo pogleda a zavrsimo na inhalacijama i dva puta je dobila i po dvije injekcije.jednostavno nedaje znakove bolesti a bude ozbiljno bolesna

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 629
24.8.2010 18:23:24   
samedi
Sonja,bebacha i ostala raja,da vam dam malo podrske user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 630
24.8.2010 19:05:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Veliki pozdrav svimauser posted image

Konacno i ja da se malo javim, citala sam sto sam stigla ali nema sanse da upratim sveuser posted image
Evo naseg malog izvjestaja: 4 zuba i dalje, kosa do pola ledjauser posted image , svaki dan sve vise prica, a sad za dadadu - znamo ubaciti sve oblike u kutiju vec odavno, 'citamo' sve sto stignemo, i rekoh da samo ne brines jer je ocito ko ce u ovoj vezi biti glavni streberuser posted image user posted image , ma ljubimo mi naseg Andreja do nebauser posted image user posted image
Nemam nekih vecih primjedbi na svoje dijete, cija je - dobra je user posted image

Poljubite nam generacijuuser posted image

ko dos'o...ko dos'o

Hvala tebi sto mi zivce vadisuser posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image za nasu curu...mogu samo zamisliti kolika joj je grivauser posted image user posted image user posted image user posted image

A izgleda da su se Ajna i Andrej danas sreliuser posted image ...kaze moja mama..."danas smo upoznali jednu preslatku curicu zove se Ajna...cupavuuser posted image sa jednom jako finom tetom, zove se Mirsada"...pa se teta M. hvali kako Ajna slova zna...a ja odmah ...to mora da je nasa Ajnauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 631
24.8.2010 23:17:31   
Ella_H
Poz drage mame...Sonja zao mi je za malenog budi jaka
proci ce ja kad sam u takvim situacijama samo si kazem pa
gore nemoze znaci mora biti bolje hehe Ako Bog Da...
Sahara bravo za malo pametnicu user posted image user posted image user posted image
Felix duso za drugo djete ili odma kreci Ako Bog Da
ili cekaj kao ja 4 godine razlike nekako mi je tako lakse hehe
Neznam sta da vam kazem ali drugo djete barem meni je puno
puno lakse drugacije i spava sam momcina u krevetcu od prvog dana
noc spava cjelu o 2.5 mjeseca elhamulilah ja sam presretna zaista
a ovako otkako je prohodao uzasan je hehe alpinista pravi
ja nonstop trcim kao trkaca kokos ali proci ce to tjesim se
hmmm za jedno dvije godineuser posted image user posted image user posted image
Pusa za sve deckice i curetine...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 632
25.8.2010 10:37:40   
Anoniman
pozz brzinski
Nismo se dugo javljali nemam kad od A. uzadnje vrijeme
Dobro smo hb.nismo isli kod ped.nema ju icemo do petka abd..nadam se da ce doci.
Sinoc smo izlazili bilo je fino,ko fol sluso al nosajuciuser posted image
Pusa velika svima nemam kad citat posle cu

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 633
25.8.2010 10:42:58   
Anoniman
Sonja bas mi je zao patite se obadvoje milauser posted image ......
nadam se da cete abd.brzo ozdraviti abd.Dusa mila stalno,ga nesto spopada....
Ti,ako mozes da ti tko,cuva A.da odmoris makar da odspavas da budes bolja za A.
user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 634
25.8.2010 14:04:33   
dafri
pozz,
Sonja nadam se da ćete što prije ozdraviti
mi smo danas išli ped.,prošli smo bez antibiotikauser posted image ,dobili smo Linex,Prospan, cura je danas bolje
otkako smo se vratili sa mora toliko plače jer stalno hoće napolje valjda još nije skontala da je došla kućiuser posted image user posted image
malo se i prplopovila
sinoć je došla pred mm i fino ga zveknula daljinskim u glavu,jednom pa drugi put ,kad je mm napravio tužnu facu ona ga zagrli,uhh koji će to biti mufliz

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 635
25.8.2010 14:14:36   
Anoniman
darfy,kako vam je bilo na moru?
Za.daljinski nemam sta rec semuser posted image user posted image user posted image bas su mustre male ,i znaju one kako se ulizati kad sta pogrese.

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 636
25.8.2010 15:21:30   
dafri
felix nije bilo loše jer su sa nama bili prijatelji sa klincem i moja mama ,da nije bilo nje ko zna,
ipak mi je bilo drago kada smo došli kući,meni more brzo dosadi

znam da je kod tebe Anel imao proljev i Una ga ima,pijemo Linex, ped.je rekla da joj kuham rižu,mrkvu,jabuku
šta još mogu praviti od hrane obzirom da rižu ne voli a ovih dana skroz slabo ručka
šta od voća osim jabuke

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 637
25.8.2010 17:06:10   
Sonja
evo mi se vratili sa inhalacija i hB gotovo je nema vise
danas je izdrzao do kraja i 3-4 puta smo ga odmarali jer nije bilo guzve..plakao je opet ali ne kao jucer..uspjeli smo ga nekako zabaviti
hvala vam svima na podrsciuser posted image
eto vidite kako je to
dobijes vise podrske od ljudi koji te i ne poznaju nego od rodbine c c c
jutros sveki zove i tako joj ja pricam
kaze ti ona meni Ja njega nebi ni vodila djaba na te inhalacije i nebi ga mogla slusati kako vristi jadnik. e moj boze mislim se..pa reko moram ga vodit i uostalom sta mi pametujes kad nisi tu od 5 ujutro do 7 da vidis koliko kaslje i davi se.
i nazovem ja mm i tako mu ispricam i on njoj kaze pa sto nisi pitala sonju da ides s njom a ona ce ti pa sto me nije zvala?ja milsila ona ce sa svojom mamo,m..
c c c
cuj sto je nisam zvala a prije tog govori nebi ga mogla slusat kao zao joj
a meni nije zao hmmm
joj iznervirala sam se bas puno al hB proslo je sve
sreca imam mamu zivu i uvijek je tu uz mene
ne znam sta bi bez njeuser posted image

A nema vise temp. ajd makar to pa se nadam da ce i kasalj se smanjiti
opet sam dosla kod mame da malo odspavam i da se odmorim jer i prosla noc je bila besanauser posted image

ljubim vas sve redom i sve vase medice

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 638
26.8.2010 9:37:47   
Hannica
Sonja drago mi je da je Adin bolje,bit ce to sve ok aBd,a nemoj ni slusat sta sveki govori,one su stvorene da pricaju gluposti,to im je zivotna uloga. user posted image
dafri ja stavrno neznam sta se bebi daje kad ima proljev,hB do sada nismo imali tih problema.Mislim da imas temu o tome,ja sam negdje procitala da je caj od sipka dobar i kokosija supica.user posted image

Ja cu pohvaliti svoju Hanu malo user posted image ,ko ce koga k'o svoj svoga.user posted image user posted image
Kao prvo jos uvijek spava,jako mi je drago zbog toga.user posted image  Drugo...hoda na veliko,sad cijelu sobu predje da dodje do neceg i tek onda sjedne.Sama ustane i odeee...Bravo za moju hodalicu...user posted image
I,da,jos uvijek nema nikakvih reakcija na MMR a primili smo je prije 8-9 dana.user posted image  Nadam se da e sve proci ok,bas sam se prepala citajuci iskustva drugih mama sa RR-a.
Eto,toliko od nas...Jubimo vas.user posted image

Procitala sam na drugoj temi da se drugarica Minja malo udarila u glavu,drago nam je da je sve proslo bez problema.

The End user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 639
26.8.2010 10:24:02   
Mya_81 RR
Hannice, dobro smo prošle user posted image user posted image Nadam se da nećete imati reakcije na vakcinu user posted image

Mi smo sinoć bili u gostima do 1...prvi put zasjeli...bilo nam je super...dnevna soba velika i prostrana bez zabranjenih stvari za pipkanje jer je stan već napravljen za jednog dvogodišnjeg dječaka tako da su se njih dvoje fino igrali...cura je samo hodala, skoro nikako nije puzala tako da mislim da možemo zvanično proglasiti da hodamo user posted image user posted image

Dafri, može banana i čaj od šipka, a dobra je nemasna pileća supica (znači od bijelog mesa, a ne bataka i krila).

Sonja, vas baš zalomilo. Nadam se da će sad ozdraviti u potpunosti user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 640
26.8.2010 10:39:05   
Hannica
Samo da kazem da Hana jos uvijek spava,steta pa sam ustala anije,bas sam se mogla naspavati.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 641
26.8.2010 10:42:58   
Mya_81 RR
Aaaaaa, sram vas bilo user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 642
26.8.2010 10:58:03   
megi
Joj ove Hannice sto nam vadi mast
fino ja svojoj smizli jutros govorim sto nisi kao drugarice sa RR-a da spavas do nekih doba neg se nadignes ccccccccccccccccccccccuser posted image

dafri kao sto ti rekose moze za proljev banana, ja sam je mijesala sa rizinom sluzi, pa sam rizu mjesala sa pecenom jabukom, pa malo kuhanog krompira, malo slanih stapica, ors i caj od sipka, sto manje mlijeka

mya kako je curica, vidim da je bilo padova, uh i moja je nedavno pala kod zaove lupila glavom od pod ali sreca nije bilo nista, a ja samo hodala za njom i gledala joj oci, jel pospana i sl

pozzzz

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 643
26.8.2010 12:12:48   
mojbebac

evo jedno kratko javljanje sa jadrana ...... malo sam se pokajala sto smo ponovo dosli jer je mnogo vruce ( ja sam ipak planinski covjek ) ali kad vidim kako cici uziva, lakse mi je ..... jutros smo u sedam bile na plazi, mm spavao, i sve skoro tate sa djecom, pa smo se zezali kako sve mame odmaraju, osim mene i jos dvije ......
sad evo cici spava, mi citamo novinice, uziva pravo, samo bi da hoda, malo slabije jede ali pije dosta tecnosti, srecom ..... ljubim vas sv epuno i pozdravljam!!!!
nadam se da ce svi brzo ozdraviti .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 644
26.8.2010 13:52:37   
dafri
pozz,
Sonja hajd dobro je što ste završili sa inhalacijama a za sveki no comment

hvala na savjetima ,čaj od šipka dajem i pečenu jabuku,od juče nije imala proljev  a nadam se da i neće
Hannice pa tvoja je baš spavalica a ne ko moja jutros u 7 trk po kući,nadam se da će vas zaobići reakcija na vakcinu
megi jel to i tvoja ranoranilacuser posted image
Mya user posted image user posted image za malo hodačicu,ja mislim da sada dolazi i naše vrijeme ako ništa bar za sjedeljke po kući uz male i malo veće prilagodbe
mojbebac uživajte još malo,sada kad krenu kiše poželićemo se i ove vrućine

ja još na godišnjem a curu odvela teti ,iskafendisala sam po gradu ko nekadauser posted image

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 645
26.8.2010 22:43:18   
Anoniman
pozdrav i od nas brzinski idem lec....A.je dobro zivo zdravo,taj nema mira samo jednom u dani odspava i to samo sat vremena jedva sta se stigne uraditi ,odmora nema user posted image ,jako je ljut samo se cupa grebe ujeda a nema scim user posted image al opet zaboli heheh....
Sutra abd.definitino idemo ped.nadam se da ce ju biti sutra ,koliko kasnimo istjerat ce nas s vrata odma .....
Mi,hodamo al uz pomoc namjestaja i mene ....Obozava ,da se tataa obozava ,neki dan sam snjim scenu imala van.Tatala ga i sad dosta reko ledja me bole a on,ide samo gdje on hoce ne gdje ja hocu voli travu i kamenice od ceste nistauser posted image .....
I da ga uzmem da skinem sandale iscupa mi,se iz ruku mal nelupi glavom o pod od huje bjesa,placa taj je neumoran nebi stajo ni sek.
Tako,da ako ga planiram vodati to,odma jedno sat odvojiti za to,i to dok se on neumori al je neumoranuser posted image ....Inace bude svega ......
Nadam,se da ce brzooo prohodati abd.joj kad taj stane na none svojeuser posted image jadna ja.....

Vidim dobro ste mi,hb.Sonja puno mi druga ljubi dusa mila da nam ozdravi brzooouser posted image
Darfy,za proliv je dobro banana,sipak caj,riza,i recimo stapici ili ribice (to je nama ped.savjetovala da dajem).....i linex naravno uz pro life-.
Draga kuca jel dauser posted image svugdje je lijepo al,kod kuce najljepseuser posted image
Hanica nam vidim hoda uveliko bravoooouser posted image user posted image user posted image hodacice mala.
Mya,sta se radi kod vas kako mali nestasni medenjak slusa vidim zaradila negdje cvorugicu na glavi,user posted image ljubimo je da brzo prodje ....
Mojbebac,pozdrav i vamauser posted image .....

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 646
27.8.2010 10:08:50   
Anoniman
jutro,sta je ovo svi spavaju
Mi isli ped.A. je dobro hb.dala nam samo feroglobin multivitaminski sirup,i da pijemo d3.kapi od septm.do maja
Da jedemo puno mlijecen proizv.kao mozda ima nedostatak kalcija sto nema zubica josuser posted image hmm.malo se i brinem 14mjes.a zuba jos nigdje valjda necemo ostat krezubiuser posted image jedini.
Smijem,med stavljat u caj al ne previse i svakodnevno...

< Poruku je uredio felix -- 27.8.2010 10:11:13 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 647
27.8.2010 10:38:52   
Sonja
e moja felix moja A jede kajmak i sir od 5 mj stalno..mozda zato ima 12 zubauser posted image
prije nista nije htio bez kajmaka da jede..sad vec hoce
on i dalje kaslje al mu je puno bolje hB
hvala vam na podrsci

necete ostat krezubi no sikiriki...uh kad njemu pocnu zubici sve jedan za drugim pa ces onda vidjeti sta znaci boli kad ujedeuser posted image
adinu krenule trice pa samo kenjka a desne crvene i natekle a vidim i pukle su pa tako da samo cekamo kad ce izvirituser posted image

i da pitam mame cije bebe imaju zubeuser posted image
jel vasa djeca skripe zubimauser posted image
ovaj moj kad stane ja se zgrozim
prvo trlja ove trice prsticem pa onda stane skripat ja mislim cetvorkama..boze sacuvaj a ja to mrzim

bravo za hodalice
mya zao mi je cure sto je dobila cvorugicu..brzo ce proci

kod mene samo ja mogu dobit cvorugu od njegauser posted image

i da se za kraj pohvalim da je harambasa jutros SAM doruckovaouser posted image user posted image
stavila mu ja kajmaka na tanjir i dala hljeba a on sam otkine komadic hljeba , umoci u kajmak i pojedeuser posted image user posted image i bogami najeo se pravo..pojeo vise nego kad ga ja hranim..jest se i umeljo al nista strasnouser posted image

cmokic generaciji

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 648
27.8.2010 10:43:03   
Anoniman
Drago mi je da je drugu bolje hbuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo neka papa,pa makar se umrljo oprat ce mamauser posted image .....
Sonja moja ma nebi ja brinula,al me svjet bliJEDO i cudno gleda kad vide A.krezavog a 14mjes. ima kao gdje su zubi???
Nadam,se da ce bar jedan doc do 2.godineuser posted image Ma nevoli on,bas mlijecn.proizv.al cu forsirati da to jede.
Ima 9.750gr.kaze da ima finu kg.i ja sam zadovoljnauser posted image kako je nemirko i ziv dobro ostane sta u njemuuser posted image

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 649
27.8.2010 10:51:54   
Hanady RR
Jutro svima koliko vas ima....

vidim svega kod nas...a spavalice uh uh....user posted image

Sonja vidim bolje ste ...drago mi je...
ja ti savjetujem da sada i nakon završetka bolesti nastaviš intenzivno na radu imuniteta i narodnim lijekovima da se takvo stanje potrebno za inhalacije nebi vraćalouser posted image

feliksssssssssuser posted image

re smo tako malo...pa odoh...
gdje mi je tajra nema je nešto...
znam počela je raditi al da nije šta drugouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *