|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdrazi gost-Ramazan
25.8.2010 0:59:37   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: Silver

Kolac koji sam danas pravila a maloprije probala...njamm...sa visnjama!!!
user posted image

user posted image user posted image user posted image volim visnje mmmmuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1126
25.8.2010 1:44:44   
Behar
IZVORNA PORUKA: Hannica

Pripremila sam puding s keksom,

Hmmm... volim keks, volim puding, volim keks i puding zajedno user posted image   Kako pravis puding s keksom? Ja samo napravim puding i izlomim malo keks pa sipam u zdjelicu malo pudinga, molo keksa... Da nema neki bolji nacin?

Allah gives and forgives, man gets and forgets...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1127
25.8.2010 2:53:58   
mamine oci
 bujrum  zene da sehuramo zajednouser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Behar)
Neposredna veza do poruke: 1128
25.8.2010 4:06:56   
jasmin
Evo zapostismo 15 ramazan i cudom se cudim kako mi je ova polovina prosla brzo...:(.
Upravo sam pregledala ovaj kratak odlomak iz sure Az-zumar Skupovi od 68 do 75 ajeta od ucaca Ahmed Al Adjmija.
Predlazem da uzmete Kur`an i uz njegovo ucenje pratite prevod,insan ljepse dozivi kad zna o cemu se uci. I onda ti bude jasno zasto covjek ovako emotivno uci.

http://www.youtube.com/watch?v=owXNTLeQuBI&feature=related

Molim Allaha da primi nase ibadete dosad ucinjene i da nam olaksa cinjenje ibadeta u drugoj polovini.Amin.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 1129
25.8.2010 5:07:48   
moja barbika
IZVORNA PORUKA: jasmin

Evo zapostismo 15 ramazan i cudom se cudim kako mi je ova polovina prosla brzo...:(.
Upravo sam pregledala ovaj kratak odlomak iz sure Az-zumar Skupovi od 68 do 75 ajeta od ucaca Ahmed Al Adjmija.
Predlazem da uzmete Kur`an i uz njegovo ucenje pratite prevod,insan ljepse dozivi kad zna o cemu se uci. I onda ti bude jasno zasto covjek ovako emotivno uci.

http://www.youtube.com/watch?v=owXNTLeQuBI&feature=related

Molim Allaha da primi nase ibadete dosad ucinjene i da nam olaksa cinjenje ibadeta u drugoj polovini.Amin.

Amin seko...Da te  Allah dz.s. nagradi za tvoj trud i upise ti u hajr i insAllah uvede nas u Dzennet Firdews zajednouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1130
25.8.2010 5:41:08   
DM

IZVORNA PORUKA: frenkoza

IZVORNA PORUKA: doublemum

Ja sam danas napravila sarmu, ćufte,zakuhala jufku i izrezala tikvu za pite, pa je sveki napravila pitu(bilo je neizvodivo pitu praviti sa gipsom-mada sam pravila maslanicu uz mm pomoć prije 2-3 dana) sok od drijenja(iz naše bašće) imamo kolač od sinoć....

jel se vidimo?? user posted image user posted image user posted image

I hope so-ako se kutarišem ovog gipsauser posted image user posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 1131
25.8.2010 9:06:08   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Behar

IZVORNA PORUKA: Hannica

Pripremila sam puding s keksom,

Hmmm... volim keks, volim puding, volim keks i puding zajedno user posted image   Kako pravis puding s keksom? Ja samo napravim puding i izlomim malo keks pa sipam u zdjelicu malo pudinga, molo keksa... Da nema neki bolji nacin?

Na isti nacin pravim puding s keksom,ukrasim slagom ili topljenom cokoladom i to je to.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Behar)
Neposredna veza do poruke: 1132
25.8.2010 18:24:52   
jasmin
Evo kod nas prodje jos jedan iftar.Pomalo sam tuzna,jer dani izmicu.S druge strane sam sretna,jer sutra akobogda imamo dzematski iftar i znam da ce nam biti lijepo akobogda.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1133
26.8.2010 9:14:54   
riba78
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: riba78

kod nas konačno mantije user posted image jedva čekaam iftar a probam kakve su ispale ,aBd izgedaju super user posted image

haman ih pojedoše a neslikašeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image upravo user posted image
nisam baš vješta  sa postavljanjem slikica user posted image
ali mantije su bile odlične user posted image user posted image

sinoć za iftar ,supica ,bataci (ja unutra stavila pečenicu ),paprike punjene  sirom ,u kombinaciji sa krompirom ,pita zeljanica ,puding,palaćinke i sladoleduser posted image
pozvala moje  roditelje ,sveki se podrazumjeva savku noč iftari s nama user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1134
26.8.2010 10:02:55   
Hanady RR
e meni je suprug jutro išaretio da bi za iftar masnu pogaču...tzv. cvijet pogača....
hajd ako budem fina napravim mu al obavezno vam slikam da vidite i moju pogačuuser posted image

a nemamo gostiju a mužu udovoljavma samo tako....
sinoć je iftario tarhanu, uštipke  od tikvica, teleće šnicle i slata sezonska.....user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu riba78)
Neposredna veza do poruke: 1135
26.8.2010 10:46:29   
Hannica
Moram i ja probati napraviti tu pogacu,ovu sto pravi mamine oci.Mozda vec danas.
Ja sa sinoc iftar napravila u zadnji tren,imala goste cijeli dan,kad su otisli vec bilo 7 sati.
U toku dana sam napravila kompot i kompot s pudingom kako god da se zove,a pred iftar brzinski napravila krem juhu od gljiva  i pilece filete s vrhnjem za kuhanje i pavlakom.
Za veceras nemam pojma sta cu,valjda ce mi nesto na um psti,dug je dan.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 1136
26.8.2010 10:54:00   
new mama
Pozz drage mojeuser posted image ,ja veceras planiram iftar za svoje i kontala sam praviti
supu od koljenice
meso zapeceno u tepsiji i krompir
filete i povrce zapecene u rerni
pita
kolac ledene kocke
salate
sladoled,grozdje
nadam se da je dovoljno,sta vi misliteuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1137
26.8.2010 10:55:10   
Lejla Ka
Uh, ja sam bila sinoć na jednom opasnom iftaru. Jemeci su bili pravi. Jedino nas kiša pomete, jer smo sjedili u bašti, ali zapravo je tako bilo najbolje, jer da smo nastavili jesti, kadaif koji je išao za desert bi nas sve "pobijo" user posted image Ovako smo ga ipak imali gdje smjestit user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1138
26.8.2010 11:00:57   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Uh, ja sam bila sinoć na jednom opasnom iftaru. Jemeci su bili pravi. Jedino nas kiša pomete, jer smo sjedili u bašti, ali zapravo je tako bilo najbolje, jer da smo nastavili jesti, kadaif koji je išao za desert bi nas sve "pobijo" user posted image Ovako smo ga ipak imali gdje smjestit user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e kad smo kod kadaifa...
da nema neka dobra recept...
ja sam ga pravila po nekok tetkinom al nije mi fin...raspadne se....
očito ima neki fol kako agdu i kada zaliti....
de mi kakvu kulinarsku tajnu u vezi njega...da okušamuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1139
26.8.2010 11:02:30   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: new mama

Pozz drage mojeuser posted image ,ja veceras planiram iftar za svoje i kontala sam praviti
supu od koljenice
meso zapeceno u tepsiji i krompir
filete i povrce zapecene u rerni
pita
kolac ledene kocke
salate
sladoled,grozdje
nadam se da je dovoljno,sta vi misliteuser posted image

user posted image user posted image user posted image
taman...
bogami ne traba ništa više....

pretjerujemo...
vidš ženo da ima i mogućnosti svakakvih dok se dođe  od ledenih kockiuser posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1140
26.8.2010 11:07:20   
Anoniman
E pravila preksinoc kadaif.
To mi je omiljeno slatko, narucito uz Ramazan.
Ja ti agdu pravim od 2,5 solje secera i 3vode. Stavim da kuha oko 10min i onda zalijem vruc kadaif. Ne zaljevam odmah svu agdu, vec postupno(kako upija). Uvijek mi od te agde ostane jedan fildzan, pa to onda iskoristim za kompot.
Kad je zalijem, obavezno malo prekrijem drugom tepsijom, da ne ostanu tvrdi oni dijelovi sto strse, pa nakon 15.20min. sklonim onda tu gornju tepsiju.
Joj jesam ti i objasnila  user posted image
Evo ide i fotkauser posted image

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 26.8.2010 11:17:55 >

Neposredna veza do poruke: 1141
26.8.2010 11:13:26   
chuci
ima li neko da mi predloži nešto za iftar što bi mogla ponijeti, bilo bi poželjno da se ne mora grijati, ali nije obavezno. ali da nema puno safta jer se vozi 70 km pa da se ne prospe, i da nije teško za napraviti.
ponijećemo pite sirnice ali trebala bih još neštouser posted image

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1142
26.8.2010 11:16:32   
taurus
ja sam prije par dana pisala meni za svoj danasnji iftar i sad nema tog mog postauser posted image user posted image user posted image user posted image
e ovako
begova corba
ramstek u saftu i prilog ria sa susamom
ampinjoni sa sirom
musaka od pohovanih patlidana
palacnke sa sirom zapecene u rerni
pohovane paprike roge punjene travnickim sirom
buredzici od lisnatog tijesta
princes krofne
monte kolac
i naravno sokovi, jogurt

e sad nisam nikakvu salatu skontala, moda samo paradajz ili kupus
i nesto mi ove palacinke visak, ili da u smjesu dodam malo badema pa da budu drugaije ili da ih skroz izbacimuser posted image user posted image user posted image

i da moj prvi monte kolac se hladi u frizideru pa vam javim kakav je biouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1143
26.8.2010 11:16:32   
Dinkica
IZVORNA PORUKA: chuci

ima li neko da mi predloži nešto za iftar što bi mogla ponijeti, bilo bi poželjno da se ne mora grijati, ali nije obavezno. ali da nema puno safta jer se vozi 70 km pa da se ne prospe, i da nije teško za napraviti.

meni su  hladne pohovane pileće (teleće) filete user posted image

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1144
26.8.2010 11:22:03   
chuci
ma uvijek nosimo i jedne i druge pa mi nekako dosadilo, pa reko da ove godine promijenimo

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 1145
26.8.2010 11:29:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Ja ti agdu pravim od 2,5 solje secera i 3vode. Stavim da kuha oko 10min i onda zalijem vruc kadaif. Ne zaljevam odmah svu agdu, vec postupno(kako upija). Uvijek mi od te agde ostane jedan fildzan, pa to onda iskoristim za kompot.
Kad je zalijem, obavezno malo prekrijem drugom tepsijom, da ne ostanu tvrdi oni dijelovi sto strse, pa nakon 15.20min. sklonim onda tu gornju tepsiju.

[url=http://www.Slikomat.com/slika/4520654.htm]user posted image [/url]

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 26.8.2010 11:30:29 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1146
26.8.2010 11:32:14   
Nadi
Drage moje, nadam se da ce vam dragi Allah primiti i upisati u dobra djela vas post.
Ja ove godine ne postim user posted image Maloj princezi je tek 4 mj i samo doji pa se primarno zbog tecnosti nisam usudila postiti. Ali sam svaki dan na ovoj temi skupljajuci ideje za svoje postace.

Jucer sam pravila topu, begovu corbu, sis cevap, rizu kao prilog i kanelone sa fasiranim mesom, salata paradajiz i paprike, za desert savijaca od visanja.

Danas sam planirala topu, corbu (ostala od jucer), polagani burek, pilece i purece snicle u susamu, sezonsku salatu, Ostalo savijace od visanja od jucer.

Trebao bi mi i jedan savjet. Kako vi pravite sis cevap. Ja sam sinoc pravila prvi put i mozda mi je bio malo nezacinjen. Kako ga zacinite i u kakvom saftu ga ispihtijate? Hvala unaprijed.

< Poruku je uredio Nadi -- 26.8.2010 11:38:41 >

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 1147
26.8.2010 11:32:41   
mamine oci
volim kadaif mmmm

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1148
26.8.2010 11:35:30   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: chuci

Musaka od patliđana?
Ili pilav od riže sa nekim komadima mesa? To mi nekako može i hladno i mlako, a nije žitko.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 1149
26.8.2010 11:39:25   
Dinkica
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Pahuljice samo da utvrdim gradivo user posted image , jel zaljevas vruc kadaif vrucom agdom ? i ide li masnoca?

< Poruku je uredio Dinkica -- 26.8.2010 11:40:30 >

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *