|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdrazi gost-Ramazan
23.8.2010 17:39:25   
Hannica
Ah,da...zaboravila sam napisat da ce biti i mnogo sljiva.
Bas sam ga poslala da nabere u nasem vlastitom vocnjaku.user posted image
Mozda i kompot sutra napravim od njih.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1026
23.8.2010 17:40:33   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hannica

Ah,da...zaboravila sam napisat da ce biti i mnogo sljiva.
Bas sam ga poslala da nabere u nasem vlastitom vocnjaku.user posted image
Mozda i kompot sutra napravim od njih.user posted image

e i naše šljive su pristigle...mogla bi se jedna šljivopita sastavit začas.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1027
23.8.2010 17:45:43   
D_K
hello drage moje :))
ja sam jutros dobila user posted image pa sam ko muha bez glave - nemam pojma ni sta bi jela ni bi li jela - navikla sam se na onaj ritam sehur - iftar..
za muzeka pravim piletinu i paprike sa sirom i krompirom kao prilog. hljeb sam ispekla a sutra cu ako Bog da i ja taj famozni monte kolac praviti :))
za Hanady i faris06 puno pozdrava.. znam kakav je osjecaj.. ja sam par ramazana propustila postiti user posted image user posted image .. djeca mi bila mala, puno obaveza, ja anemicna.. probam postiti pa mi pozli.. sada sam fit, djeca su malo veca pa me lijepo slusaju i hvala Bogu ispostila sam sve do sada i cim mi prodje user posted image opet cu.. tako i vama zelim da ako Bog da sljedeci ramazan budete fit i ispostite citav ramazan.. do tada sakupljajte sevape vasim lijepim iftarima user posted image user posted image

Onaj pogled :))))

Neposredna veza do poruke: 1028
23.8.2010 18:52:04   
mila81

mila gustin je inače škrobno brašno...znači biljnog je porijekla svaki. meni se čini ti si gustin sa želatinom pomješala...abiljna želatina ima u DM zove se zove agar

user posted image

Gustin Dr. Oetker Gustin dokazano je uspješan proizvod u kuhanju i pripremi kolača još od davne 1898. godine. Dr. Oetker Gustin sastoji se od jestivog čistog kukuruznog škroba koji ne potječe od genetski modificiranog škroba. Dobro se podnosi i stoga je prigodan i za laganu, uravnoteženu prehranu. Dr. Oetker Gustin ne sadrži gluten. Upotrebljava se višestruko: za zgušnjavanje gulaša i umaka ili za finiju strukturu kolača, torti i keksa. Dr. Oetker Gustin umiješa se u vruće jelo i kratko prokuha ili se doda brašnu za vrijeme pripreme kolača. Doziranje je individualno, a na pakiranju možete naći opširnije informacije i savjete.

[/quote]

Ma ja sve mislim zelatin, a istivala ovaj recept za monte, i napisala gustin, ma dobila fin recept za vocni kolac, a odozgo glazura zelatina, pa zbog toga pitam, hvala ti u svakom slucajuuser posted image

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

Neposredna veza do poruke: 1029
23.8.2010 21:45:41   
medi87
Eh drage moje recite mi da li je trudnica obavezna davati vitre za bebu koju nosi , pošto sma ja trudn aa kako ja znam treba ali moj muž kaže ne zna 

RR porodica :-)))

(odgovor članu mila81)
Neposredna veza do poruke: 1030
23.8.2010 22:00:45   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: abh

Lejla Ka kakav je bio burek?

ma moja ti...vidiš ti ovu sliku...ama i mrtva usta bi ga jela...
kakav je nego dobar...user posted image user posted image user posted image

Doooobar, a kako ga je ostalo i za sehura, i na sehuru je bio doooobar. Fala Bogu da sam količinu soli potrefila, ja sam totalni antitalenat za soljenje ako ne mogu probat user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 1031
23.8.2010 22:03:46   
brzamala
Ja sam jučer probala vrećice za pečenje i moram priznati da nisam baš zadovoljna rezulltatom. Krompir  mi se skroz zalijepio za vrećicu a piletina je bila ok, ništa spektakularno. Ne znam, možda sam predugo pekla a malo ulja stavila u krompireuser posted image
Uglavnom, danas nisam smjela ponovo rizikovati pa je bilo na stari, dobri način.user posted image :
supa od tjestenine,
tel. kotleti,
integralna riža,
miješana salata.

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 1032
23.8.2010 22:05:23   
Ella_H
Poz drage moje...Hanady bas ti hvala na informaciji
za gustim nemas pojma koliko ja stvari izbjegavam jer nonstop mislim
da li je ok ili ne pogotovo za Ramazan heheeh jos samo da nadjem sta
je to na engleskom super ali ima vjerovatno u nasoj prodavnici
bas cu reci mm da mi kupi InshAllah..
Ja sinoc iftar salata paradajz, teleca supica, teletina i krompirici
i ja i mali iftarili odlicnouser posted image user posted image user posted image
Mamine oci kuhas mi odlicno da ne zaboravim hanady ilhana prava umjetnica
otvarate mi vala i apetit a i kulinarske sposobnosti
jos da mi je samo skinut kojih 15 kg viska brzo bi ih nabacila s vasim receptima
nazad hehe

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1033
23.8.2010 22:06:15   
veeseelaa
oh drage dame pa gdju su slike večerašnjeg iftara? nije valjda da niste slikale user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 1034
23.8.2010 22:08:53   
mamine oci
vecerasnji iftar
user posted image
supica
user posted image
snicle
user posted image
snicle servirane sa pireom
user posted image

sir:)
user posted image
punjene slane palacinke
user posted image

user posted image
sos za snicle

user posted image
opet pogaca na zahtjev ukucana:)
user posted image

kuvana jaja kao dekoracija

user posted image
desert

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 1035
23.8.2010 22:11:45   
frenkoza
IZVORNA PORUKA: medi87

Eh drage moje recite mi da li je trudnica obavezna davati vitre za bebu koju nosi , pošto sma ja trudn aa kako ja znam treba ali moj muž kaže ne zna 

ne daju se vitre za nerodjeno dijete....

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 1036
23.8.2010 22:13:44   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: frenkoza

IZVORNA PORUKA: medi87

ne daju se vitre za nerodjeno dijete....

a sta ako djete dodje na Bajram , jel se ni tada ne daju vitre ?????

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 1037
23.8.2010 22:14:35   
Mirkica
mislim kod mene ce odmah enkako posle ramazana moez i na bajram pa sta u tom slucaju ????? 

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1038
23.8.2010 22:17:57   
D_K
IZVORNA PORUKA: brzamala

Ja sam jučer probala vrećice za pečenje i moram priznati da nisam baš zadovoljna rezulltatom. Krompir  mi se skroz zalijepio za vrećicu a piletina je bila ok, ništa spektakularno. Ne znam, možda sam predugo pekla a malo ulja stavila u krompireuser posted image
Uglavnom, danas nisam smjela ponovo rizikovati pa je bilo na stari, dobri način.user posted image :
supa od tjestenine,
tel. kotleti,
integralna riža,
miješana salata.

a joj - bas mi je zao.. koliko mogu skontati pekla si ih u odvojenoj kesi.. i ja sam tako i nisam ni ja zadovoljna krompirom - pretpostavljam da mu fali onaj sos od pileta da se u njemu iskrcka i zapece a pile mi je bilo extra - mekano i socno.. ja nisam neki expert za pecenje ali ovo mi je bas neka safe varijanta..
u svakom slucaju ni stari dobri nacin ti nije losh - cak sta vise ;))

Onaj pogled :))))

(odgovor članu brzamala)
Neposredna veza do poruke: 1039
23.8.2010 22:18:58   
Mirkica
mamine oci bravo za iftar pogacice izgledjau odlicno  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako i moja mama pravi a meni se nikad ne da 

BA 13.12.2008

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1040
23.8.2010 22:22:47   
chuci
vitri se mogu dati do klanjanja Bajram namaza, ne poslije. znači ako beba dođe na Bajram, nije još bila rođena do onog trenutka dokada su se davali vitri.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1041
23.8.2010 22:23:13   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: chuci

vitri se mogu dati do klanjanja Bajram namaza, ne poslije. znači ako beba dođe na Bajram, nije još bila rođena do onog trenutka dokada su se davali vitri.

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1042
23.8.2010 22:25:22   
frenkoza
IZVORNA PORUKA: Mirkica

mislim kod mene ce odmah enkako posle ramazana moez i na bajram pa sta u tom slucaju ????? 

nista mirkice... vitre moraju izaci iz kuce noc u oci bajrama.... a svi koji se iza toga rode nek cekaju iducu godinu user posted image
zezam se malo...
sve poslije toga je sadaka.... a na djetete se i onako daje sadaka kad mu se ime daje....

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1043
23.8.2010 22:35:00   
chuci

nema na čemu user posted image user posted image
i ja sam se isto raspitivala prošle godine, i na kraju je moja i došla na Bajram user posted image

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1044
23.8.2010 22:39:00   
Mirkica

nema na čemu user posted image user posted image
i ja sam se isto raspitivala prošle godine, i na kraju je moja i došla na Bajram user posted image

hahahhahah et mozda bas bude i kod mene tako :))))
frankoza kome ja ovdje da dam sadaku , ja ne znam nikoga za sadaku , jedino kad budem isla u BIH kasnije naknadno da dam .

BA 13.12.2008

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1045
23.8.2010 23:00:18   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

oh drage dame pa gdju su slike večerašnjeg iftara? nije valjda da niste slikale user posted image user posted image user posted image user posted image

a tebe to ko fol zanimaju receptiuser posted image user posted image user posted image ili ti smeta slikanjeuser posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1046
23.8.2010 23:26:04   
Hanady RR
mamine oči meni su baš falile slike...
ja izletih večeras odmah da vididm šta si nam spremilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Allah te nagradio.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 1047
23.8.2010 23:29:27   
mamine oci
amin mila i tebe i da nam sto prije ozdravis user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 1048
23.8.2010 23:34:05   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mamine oci

a tebe to ko fol zanimaju receptiuser posted image user posted image user posted image ili ti smeta slikanjeuser posted image user posted image

volim da gledam slike koje postavite a vidim večeras ne bi ni jedne
Aferim za iftar user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 1049
23.8.2010 23:37:22   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: mamine oci

volim da gledam slike koje postavite a vidim večeras ne bi ni jedne
Aferim za iftar user posted image

ma ja nekad mi mrsko svaku noc slikat i umorim se iskreno pa nema kad od ovog mog zvrka a jos nemam aparat nego sve sa telefona pa i nisu slike jasne ko sto bi voljela

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *