Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Kao što vidite jutros sam poranila da uradim test I ugledah sretna sam a istovremeno i zabrinuta. Nadam se da će ako Bog da sve biti ok, beba prije svega živa i zdrava i naravno DJEVOJČICA
Sve najbolje od srca,nek je zivo i zdravo sto god da je
< Poruku je uredio malena27 RR -- 5.6.2010 17:56:09 >
Taurus presrekna sum za tebe!!! Samo pozitivni misli i relaksirano! Ti posakuvam najubava bremenost i mala slatka devojcica
E sega ke vi raskazam za mojot najuzasen den :( Na 03.06 vecerta kupiv test i go ostaviv da go pravam utredenta od sabajle. Vecerta mi se slucija nekoi raboti koi tolku mnogu me potresoa i tolku mnogu se voznemiriv sto nemozev da prestanam da placam i da se nerviram. Vecerta zaspav celata uplakana. Utredenta se razbudiv so strasni bolki vo stomakot. Nemozev da se pomrdnam, edvaj sobrav sila da go razbudam maz mi. Bolkata bese uzasna, prebledev mnogu, pocna da me obleva ladna pot, na momenti se gubev i posle cel cas macenje, bolkata mi pomina otkako ispiv 2 apcinja ketonal forte. Ginekologot mi kaza deka nema nisto, se e vo red i posle pola saat dobiv :(((((((((((( Nikogas ne sum imala bolni ciklusi, mi se slucuva prv par. Dali e vozmozno da imalo nesto pozitivno, pa blagodarenie na mojata nervoza i mojot stres da bilo isfrleno od moeto telo?????? (mislam deka e toa pricina za taa nepodnosliva bolka) Ako e vozmozno, ova neka bide pouka za site idni majki, koi se obiduvaat da ostanat bremeni. Premnogu mi e zal i premnogu sum tazna sto se sluci se ova, no ne gubam nadez se dodeka ne vidam . Pozdrav i ve saka Kristijana
de mala ne trzaj raju...nakon tolikog dojenja ...djete ti po 3 kile dobivalo...nije ni čudo da kasni...sve su to hormoni
< Poruku je uredio malena27 RR -- 12.6.2010 15:59:36 >
ja vam veze nemam šta bi volila sad,kad bolje pogledam bolje da i jesam.opet ujutro radim test.clearblue više nema u ljekarnama dala mi je neki lady.kaže meni cura u ljekarnoj hajde mlada si šta ti fali.jest reko 37 godina.
noa test sam radila na poslu,prvo se popunilo sve ružičastim,da bi na kraju ostala samo jedna linija koja kaže da je negativna,to je cirkus bio na poslu niko ne zna test skontati.
cao svima, ja sam totalno nova. problem je sledeci: pokusavamo da zatrudnimo oko 5meseci ( koliko vidim, to nije puno...ali..) kasni mi par dana, boli me stomak, ali mi temperatura jutarnja nije velika. nisam jos radila test, sutra cu, jer je danas nedelja i ne rade apoteke.... xaxa pitanje moje: da li je povisena jutarnja temperatura obavezna ukoliko je trudnoca u pitanju??
Temp. bi ti trebala biti poviošena u odnosu na prvi dio ciklusa, ali ako nisi mjerila cijeli ciklus onda ti mjerenje sada neće puno pomoći. Nekome je povišena temp. 37 , a nekome 36.5 , jer sve ovisi kolika je bila prije ovulacije.
Pozdrav svima! Ja sam jedna od novih na forumu... Mi se trudimo vise od godinu dana. kasni 10 dana. Test radila prije 5 dana, negativan... Simptomi manje vise prisutni... Kupila novi test... Ujutro slijedi provjera... Nadam se da ce biti
ja sam oba puta radila anvece test i oba puta je bio pozitivan ako si trudn trudna si , a ako test ne valaj ne valaj ni ujutro ni po podne , u svakom slucaju zelim ti srecu i javi rezultate , a ako ti vec toliko kasni ako si trudna pokazace u svako doba dana.
< Poruku je uredio malena27 RR -- 20.8.2010 1:43:09 >