Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mene najviše brine što nemam nikakve simptome a kod dr. sam bila prije 2 mjeseca i sve je bilo ok. Šta je ovo sad
to je
ja navijam za girl baby
joj sad te moram po ovim temama ganjat...il će neko morat muštuluk hvatat
sve riječli su suvišne...navijam za malu slatku curicu.
Mi treba pomos ima li nekoooooj ?????? Trebase da dobijam vcera ama seuste nisto . Se molam da ne dobijam ama nekako cudni bolki imam vo stomakot. do sega ne sum gi imala nikogas. Nekolku pati vo denot ke pocne da me boli, bolkata trae 2-3 minuti i nisto. Ne me boli kako da treba da dobijam, kako sto sum imala bolki do sega. Koga treba da dobijam me boli leviot jajnik i vo naredni 5 min dobivam, a sega me boli celiot dolen del od stomakot izminative 3 dena. Sto da pravaaam????? Utre ke mozam da napravam test neli??? Daj Boze da vidam Strav mi e da ne se razocaram po 3 pat :(
kristijana mozes uraditi i sutra ako ne dobijes...ali molim te nemoj plakati ako dobijes...nekada treba par mjeseci da se uspije ...polako, opusti se i cekaj
Ivana trebase vera da dobijam na 3.06 ama uste nisto. Ni denes :) izminatite 2 meseci koga mi kasnese vaka ne me strecase stomakot. zatoa se zacudiv i vi pisav da prasam. Se izraduvav premnogu iako znam deka ne treba za da ne bide pogolemo razocaruvanjeto. Vi pisuvam utre da vi kazam rezultati :)))))))) Drzite mi srekaaaaaa :))) Fala vi premnogu, da ne ste vie neznam kogo bi prasala :( Fala vi najnajnajmnogu!!!