|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka!!
16.8.2010 14:12:40   
sara.at
IZVORNA PORUKA: henna ze

za saruuser posted image user posted image user posted image user posted image ..svaka čast bejbe...kažem i ja iza kiše mora zasjat sunce, pa makar ta kiša padala mjesecima i godinama...ono će zasjat kad tad..
Saro, šta je sa potpisom, jel princ još spava u tibi?

Hvala draga henna,drzim se onog nicija nije do zore gorila,pa nece ni njegova user posted image  sad se pobrinem da diskretno od nesih nekih prijatelja sazna kako me je njegovo ponasanje u srecu gurnulo i da uzivam i radujem se svakom njegovom padu user posted image

a sto se tice princa jos sjedi kaze da nece jos,al vrijeme mu je volim ga ko nikog al slepati ga u sebi nemogu vise user posted image

trnoruzice zao mi je sto te rasplaka vjeruj nekad kad se razocaram vratim film u proslost i sjetim se kakav mi je bio zivot da bi znala cjeniti ono sto imam sad a nekad nevolim cak ni moju sliku iz proslosti da vidim jer se sjetim dam i je gad ukrao 2.5god mog zivotauser posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 451
16.8.2010 14:16:29   
Mirkica
saro on ti je ukrao 2,5 godine a i neka je jer si kroz njega nasla onog pravog , ja uvijek kazem sve bih isto ovo prosla ponovo da znam da ce me do mm odvesti.

zao mi je svih propalih brakova ali to je zivot svako  ima svojus udbinu , najbitniej ej biti jak i osatti uspravno sve ostalo doce smao po sebi.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 452
16.8.2010 14:18:31   
Trnoruzica
Ti si bas onda predobar primjer kako se podici iz pepela, i postati feniks user posted image
Vidim sretna, cekas svog malog djecacica, zar nije sunce ogrijalo user posted image

Nakon toliko godina i bilo je vrijeme user posted image

Dzanini i blaze, procitali ste sarinu pricu, zar vam ona ne daje nade? Da ce i vama zasjati sunce, i da je svaki covjek kovac svoje srece user posted image

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 453
16.8.2010 14:24:41   
sara.at
IZVORNA PORUKA: Trnoruzica

Ti si bas onda predobar primjer kako se podici iz pepela, i postati feniks user posted image
Vidim sretna, cekas svog malog djecacica, zar nije sunce ogrijalo user posted image

Nakon toliko godina i bilo je vrijeme user posted image

Dzanini i blaze, procitali ste sarinu pricu, zar vam ona ne daje nade? Da ce i vama zasjati sunce, i da je svaki covjek kovac svoje srece user posted image

upravo tako mirkice jer da nije bilo njega nebi nikad svog mm upoznala a da nije bio takav kakav jest nebi nikad pala drugom u narucje i da kad razmislim bolje opet bi sve ponovilauser posted image

trnoruzice jest ugrijalo,ljubav,sreca, i jos da nam se rodi nas princ bila bi potpuna user posted image
od placa kukanja, i gledanja iza sebe nema pomaka al negdje treba poceti jer i dragi Bog je rekao
"robe pomoci cu ti, al pomozi i ti sebi"
ja se nadam da ce dzanini i blaze da otvore oci i da vide da se svijet jos uvijek krece iako  znam da nije lako al da nijedna bitka nije izgubljena, ja im objema zelim punoooo srece al i snage jer to je ono sto im sad najvise treba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 454
16.8.2010 14:26:06   
henna ze
cure imamo sad i lajt motiv! SUNCE..drage moje držite se..uz vas smo....
SVE Što se desi desi se sa Razlogom i ja vjerujem to..i iz svakog zla izadje neko DOBRO..i to pravo dobro... mogu ja do sutra pričat "šuplju" reći ćete šta tu lupaš nisi ti to prošla..jesam svašta nešto drugo..pa onda primjenjujem na ostalo...
jednom kad stanete na svoje noge vidjećete kako je lijepo ponovo trčati..
pusa za sve..
saro...sretno draga..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 455
16.8.2010 14:43:59   
blaze
IZVORNA PORUKA: sara.at

IZVORNA PORUKA: blaze

user posted image hvala na komplimentu - to mi je tako trebalo.
puno hvala.

eh draga moja koliko sam ja lexica ( i svojim tableticama pocela tepatiuser posted image ) popila da bi bistru glavu sacuvala, koliko su mi se ruke tresle kao da imam 70god, koliko suza isplakala, koliko noci budna provela gledajuci kroz prozor u nepoznat grad u kojem nemam ni svoje ptice, koliko put sam sama sa sobom pricala sama u stanu da sam mislila da ludim polagano,koliko jutara sam sama kafu popila sa cigarom u ruci gledajuci kako snijeg pada,kako se zaljubljeni vode za ruke a ja od braka nemam ni slovo B, koliko sam puta zavrsila sa koferom u ruci na cesti da nisam eura imala u novcaniku, koliko ponizenja, psovke je kroz moje usi proslo, koliko sam puta stojala na mostu i gledana dunav kako tece i po kozna koji put mi se u glavi radjala misao da jednostavno svoj zivot potopim i tako su moji dani prolazili pune 2,5god dok jednog dana nisam ni kofer u ruci imala,ni jedan dokument ni jedno poznato lice na ulici da mi ruku pruzi user posted image  tad sam u nebo pogledala i upitala Boga "do kad ovako il me uzmi il mi srecu daj jer ja nemam vise snage"....okrenula novi list, sama se borila, posao,stan,auto i kraj ociju slijepa i ljubav koju godinama gledala a nisam vidjela, kad sam sve postigla gad mi je plakao na slusalicu, pred moju zgradu dolazio, na sudu molio da se ne razvedemo, obecavao da ce se promjeniti al vuk dlaku mjenja al cud nikad.....
sad kad se okrenem iza sebe uvijek kazem da nisam to sve prezivjela nebi znala sad svoj zivot,svoj brak i svog zlatnog muza da cjenim, nebi znala koliko sreca kosta i kolika je cjena zivota....
zato digni glavu i kreni dalje,takvi kao tvoj ex nisu zasluzili ni pogled pun sazaljenja a da ne govorim o jednoj noci milovanja, sve ima kod njega zasto i kako, prije mu nisi valjala sta je sad odjednom....
glavu gore jer sto kazu sreca te iza coska ceka, niko se nije rodio da se pati cjeli zivot.....

tako lijepo pises...tvoja sreca me nekako usreci u momentu.dugo sam kuzila ovaj sajt i citala vas.drago mi je da sam danas konacno 'pristupila'.i ja vjerujem da je sve ovo dobro djubrivo za super berbu u buducnosti.ja sam nadjubrila posteno s ovim.ne zelim da mu 'skidam gace'.on gace treba na glavi da nosi, a ne na guzici.nista mi ne treba.cak ujutro zamolim vasionu da mu podari sve za cim traga i da se usreci, da ne vrijedja druge oko sebe vise.njegova nesreca me ne bi usrecila, mada iskreno, ne volim ga vise.ne mogu voljeti nekoga ko je samnom bio iz cistog koristoljublja.dovoljno sam jaka i pametna da sam sve stekla sto mi teba i da imam divnog oca koji me podrzava i koji mi je jaran i po.da mu je dug zivot, caci mom dragom.znam da je sad faza kada ovo djubrivo smrdi oko mene.mozda rodim bebu, ko zna? mozda neka druga nafaka ceka iza coska.znam da ce ovo uroditi nekim socnim plodom.mora ... sa dosta suza sam i ja sve ovo zalila.
ljubim vas sve i vase bebice rodjene i one 'u redu' za izlaz.

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 456
19.8.2010 12:28:08   
blaze
cao cure,
nisam trudna. bilo bi mi drago da jesam, ali nisam.malo su se osjecanja stisala i sad sam bolja. nasla sam super advokata. trebalo bi se sve privesti kraju u dva mjeseca. on sada panici i zeli da se 'dogovaramo' bez advokata. salje mi brojne poruke koje su u stvari sve iste 'ti si u boljoj poziciji od mene i nisi fer.nisi me shvatila.reagujes lose cim ti nisi u kontroli i cim nije po tvom'. slatko sam mu se nasmijala u lice jutros.kaze 'pa sta ti mislis zasto sam ti dosao sada?'.ja mu kazem 'sigurno zato sto me toliko volis ljubavi haaaaaaaaaaaaaaaaaa'.moj odgovor na sve njegove poruke sada je 'JA NEMAM DA PLATIM' - moja omiljena fora iz nadrealista, ako se neko sjeca trebe iz parlamenta.
pozdrav svima.treci dan bez lexe i super mi ide...

"Za potpuno osvješćenje je neophodan bol." - Jung

(odgovor članu blaze)
Neposredna veza do poruke: 457
19.8.2010 12:32:57   
henna ze
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za tebe

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu blaze)
Neposredna veza do poruke: 458
19.8.2010 12:40:40   
blaze
user posted image juuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
hvala!

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 459
19.8.2010 12:56:09   
sara.at
cestitam blaze user posted image user posted image  samo ustraj u svom cilju i ne odustaj i nemoj da pokleknes pred njim....
za svaku sudsku parnicu dotjeraj se da se u svakom njegovom pogledu vidi koliko zali za izgubljenim,
nabi mu toliku griznju savjesti da se citav zivot pita gdje je pogrijesio....
zelim ti svu srecu i drzim palceve da se sto prije zavrsi da pocnes svoj zivot ispocetka sa puno osmijeha user posted image user posted image

(odgovor članu blaze)
Neposredna veza do poruke: 460
19.8.2010 12:59:22   
blaze
hvala sara, sta je sa princom malim? user posted image

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 461
19.8.2010 13:02:47   
blaze
evo sad procita na drugoj temi tvoj update...cuvam ti fige...nastavi ga golicat - htjet ce brze izaci da vidi mamino lice! pusa

(odgovor članu blaze)
Neposredna veza do poruke: 462
19.8.2010 13:07:26   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: blaze

cao cure,
nisam trudna. bilo bi mi drago da jesam, ali nisam.malo su se osjecanja stisala i sad sam bolja. nasla sam super advokata. trebalo bi se sve privesti kraju u dva mjeseca. on sada panici i zeli da se 'dogovaramo' bez advokata. salje mi brojne poruke koje su u stvari sve iste 'ti si u boljoj poziciji od mene i nisi fer.nisi me shvatila.reagujes lose cim ti nisi u kontroli i cim nije po tvom'. slatko sam mu se nasmijala u lice jutros.kaze 'pa sta ti mislis zasto sam ti dosao sada?'.ja mu kazem 'sigurno zato sto me toliko volis ljubavi haaaaaaaaaaaaaaaaaa'.moj odgovor na sve njegove poruke sada je 'JA NEMAM DA PLATIM' - moja omiljena fora iz nadrealista, ako se neko sjeca trebe iz parlamenta.
pozdrav svima.treci dan bez lexe i super mi ide...

samo na pred , zelim ti puno srece i nemoj da se sazalis da mu bilo sta das jer je u losijoj poziciji , svati ti si u najgoroj i da nisi tako se zamisli lako ce se on snaci sve sto mozes uzeti uzmi nije te vrijedan djubre jedno, smao anpred pokazi mu da ti nije stalo i da si jaka zena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu blaze)
Neposredna veza do poruke: 463
19.8.2010 23:27:31   
sarayka
Evo mene, nisam se javljala godinama user posted image

Citam postove blaze i sve je tako drugacije kad nemate djecu, naime svakom je svoje muka najteza i ti si voljela da imas dijete ali vjeruj lakse ti je...user posted image
Mi smo prosli 3 sastanka za rastavu od kojih je doticni dosao samo na 1., a ostale mimo termina jer nije mogao od posla user posted image
Sve su to faze...da budem iskrena cesto se uhvatim da mislim o tome da li mi fali ON??
I vecinom je odgovor isti, puno je daljine izmedju nas ova 3,5 mj pa nisam luda kad pomislim na njega ali mi fali on kao dio nase porodice, fali mi da se igra s Lamijom dok sam tu...To mi cesto nedostaje.
Kontakti su nam minimalni i samo vezani za dijete.
Godisnji vecinom provodi u svom rodnom mjestu gdje kako cujem krije da nismo skupa , valjda ga stid user posted image
Ujedno derneči sa nekim bivsim rospijama al ne zamjeram ja to musko je to, nemaju oni ni mozga za pametnije stvari.
Jedne prilike mi je rekao da "se koprca dok je ljeto" (u smislu živi) a "samo on zna kako ce mu biti kad se zimi osami u stanu"user posted image
I hajd ti reci da je on normalan?? user posted image
Puko covjek skroz, nije svjestan sta ga ceka. Žene se brzo pomire sa problemima lakse nastave oni samo odlazu agoniju.
Helem, nas predmet za rastavu ide dalje a tako i mi u novim zivotima dan za dan.
Samo Bog zna sta ce biti, i sta nas čekam.
Pozz svima user posted image user posted image

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 464
19.8.2010 23:35:38   
aida.
saraykauser posted image za hrabrost i snagu... svaka cast kako to sve podnosis, a sam Bog zna kako... divim se tako jakim zenama poput tebe... user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 465
19.8.2010 23:37:53   
D_K
a joj - bas mi je zao.. sve se nadam da ce se stvari promjeniti - da ce se otvoriti.. ja sve kontam da je on upao u jedan zacarani krug iz kojeg ne zna kako da izadje - daje ti do znanja da mu je tesko a ne cini nista da sjedne i rascisti stvari - vjerujem da bi cula trivijalne razloge koji su ga natjerali na sve ovo ali nikako da prelomi da razgovarate..
a za dernecenja - mozda ti 'uzvraca' - ti si njemu jasno dala do znanja da te nekad navece nema kuci jer si vani a znas kako to u njihovoj glavusi odzvanja - kao da si vec nasla drugog pa se provodis.. zato, samo kuliraj..
nadam se da ti je malena dobro - mogu misliti koliko ti snage treba za sve ovo..

Onaj pogled :))))

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 466
19.8.2010 23:39:22   
acudesa
saraykauser posted image user posted image user posted image
iz posta bije tvoja snaga...svaka čast...
a, da se i pomirite, ne bi mi bilo mrskouser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 467
19.8.2010 23:44:24   
sarayka
IZVORNA PORUKA: D_K

a joj - bas mi je zao.. sve se nadam da ce se stvari promjeniti - da ce se otvoriti.. ja sve kontam da je on upao u jedan zacarani krug iz kojeg ne zna kako da izadje - daje ti do znanja da mu je tesko a ne cini nista da sjedne i rascisti stvari - vjerujem da bi cula trivijalne razloge koji su ga natjerali na sve ovo ali nikako da prelomi da razgovarate..
a za dernecenja - mozda ti 'uzvraca' - ti si njemu jasno dala do znanja da te nekad navece nema kuci jer si vani a znas kako to u njihovoj glavusi odzvanja - kao da si vec nasla drugog pa se provodis.. zato, samo kuliraj..
nadam se da ti je malena dobro - mogu misliti koliko ti snage treba za sve ovo..

Vjeruj mi ta dernečenja mi nisu na kraj pameti, još sa takvim ženama vjeruj da je to njegova bruka jer da moze kako bolju nasao bi user posted image
Ja takodjer to shvatam kao bijeg od realnosti i vjeruj mi da ce ga to stici kad tad, nisam vidovita ali sam svjesna da ce doci dan kad se shvatit da ovakav zivot koji sad vodi nije vrijedan porodice koju je imao.
Sto bi rekli doce maca na vratanca user posted image
Nije to nikakva zloba ako me shvatas ali zivim za taj dan kad ce se ispostavit da sam bila u pravu. On zeli da bude ono sto u dusi nije, zaista je porodican tip al se u pravom smislu rijeci koprca i meni to godi jer ja sam se sa ovakvim zivotom pomirila i izborila sama sa sobom, a njemu tek predstoji...

ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 468
19.8.2010 23:46:55   
sarayka
IZVORNA PORUKA: acudesa RR

Mene to hvata na mahove, valjda zavisi od dana u mjesecu user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 469
19.8.2010 23:47:18   
acudesa
IZVORNA PORUKA: sarayka

Godisnji vecinom provodi u svom rodnom mjestu gdje kako cujem krije da nismo skupa , valjda ga stid user posted image

sve mi je jasno...al ovo mi stvarno ne ide u sklopu sa njegovom pričom...

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 470
19.8.2010 23:49:58   
sarayka

Vjeruj mi, cak i njegova rodbina samo uza zna...Zamisli to user posted image
Nidje veze sto bi rekli.
Znas kako svi su rekli da sam mu ja Bingo pa mu se neda pravdat sto ga je ispustio.
A njegovi slicno tome , jer ih vec mnogi krive da "su lako odustali" od nas dvije...

< Poruku je uredio sarayka -- 19.8.2010 23:50:49 >

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 471
19.8.2010 23:50:14   
acudesa

Mene to hvata na mahove, valjda zavisi od dana u mjesecu user posted image

ja se nadam tom danu-D u mjesecu kad ćete se pomiritiuser posted image

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 472
19.8.2010 23:52:25   
acudesa

Nidje veze sto bi rekli.
Znas kako svi su rekli da sam mu ja Bingo pa mu se neda pravdat sto ga je ispustio.
A njegovi slicno tome , jer ih vec mnogi krive da "su lako odustali" od nas dvije...

imam osjećaj da on ni blizu nije svjestan šta mu se dešava sa životom...user posted image

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 473
20.8.2010 0:00:59   
sarayka

Nidje veze sto bi rekli.

imam osjećaj da on ni blizu nije svjestan šta mu se dešava sa životom...user posted image

Vjeruj mi inace je pravo zrela osoba al svjesno nece da se uhvati u koštac s timm...
Po meni to same rade ljubi koji nisu sigurni u ispravnost svojih postupaka..
Al nemoze se vjecno bjezati user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 474
20.8.2010 0:03:10   
acudesa
isto mislim...nije on siguran ni 0%...da jeste-ne bi krio

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *