|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
17.8.2010 17:33:18   
kanita25

IZVORNA PORUKA: aida.
vidi se na njemu da nema nekih briga, hehehhehe user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 751
17.8.2010 17:45:18   
aida.
user posted image user posted image user posted image

idacha vala i mogle bi user posted image user posted image samo nam prevoz treba, ja i volan se bas ne slazemo user posted image user posted image nisam na cojka nikako... user posted image ide mm stalno u tz nesh al sve je kod njega na vrat na nos na brzinu pa mi se i ne sjeda... znam pozurivat ce me... a vala navrni ti do nas jedan da.. al hajd stvarno....?? user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 752
17.8.2010 17:50:52   
idacha
uh, kakva sam ja, meni ne treba dva puta reci user posted image user posted image user posted image user posted image
gdje ste vi ono? zavidovici, ako se sjecam.. jaooooo, ono sto zovu trudnicka zaboravnost, kod mene se zove postporodjajna..

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 753
17.8.2010 17:52:16   
aida.
Gracanica hebo li te zavidovici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ooojjjjj sto se ismija... eto hajd sutra kafa user posted image user posted image user posted image moze sutra?' ako zaboravis prekosutra :P hehhehe

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 754
17.8.2010 17:56:02   
idacha
oooj, otkud meni zavidovici?!?!?!?!?!?!?!?! hehehehehehehehe :)
nemoj jutis :)

uh, sutra, prekosutra... polaaaaaaaaaaako :) salim se..
obecavam, cim uhvatim priliku, eto Imrana i mene na kaficu.. nismo jos isli dalje od 10ak km sami, on i ja, pa zato mi daje da jos malo ''uzna''...

a, ti, bona, preduhitri tm, pripremi neophodno i kad krene, samo uskoci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 755
17.8.2010 18:03:05   
aida.
heheheh ma kako jutit..user posted image user posted image ma nije frka kad krene nego on ce obavit sta ima i rec: ajmo imam posla user posted image user posted image user posted image al ak bude iso na mal duze eto me... sutra ce ic al samo do nekog lika neku felgu od motora na peglanje i et ga nazad, ne vrijedi mi se pec u kolima user posted image user posted image a salim se za sutra, prekosutra nego ja da te pozurim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 756
17.8.2010 18:26:55   
melly__
Bebacha nije ti lakouser posted image ali izdrzi jer nekad u buducnosti aBd ce ti faliti njihove vragolijeuser posted image uh ja cu dobro razmisliti vezano za jos jednu user posted image
Kanitauser posted image hvala..jest poslala sam slike u Avazove bebe & mame pa glasajteuser posted image mada nisam izabrala najbolju sliku ali ima popravniuser posted image ljubi male piliceuser posted image
Idacha hvala pokusat cu sa tim makazicama,nadam se da ga necu ubosti...pussa...

< Poruku je uredio melly__ -- 17.8.2010 18:27:16 >

17.06.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 757
17.8.2010 18:35:02   
idacha
melly, samo polako i neces.. daj nam lk da glasamo za bebachaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
aida., probusi tm i drugu gumu, pa da mora ostati duze :) :) :) :) :) :) :) :) :)

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 758
17.8.2010 18:36:17   
aida.

IZVORNA PORUKA: idacha

melly, samo polako i neces.. daj nam lk da glasamo za bebachaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
aida., probusi tm i drugu gumu, pa da mora ostati duze :) :) :) :) :) :) :) :) :)

ma ova sto je nosi je od motora a dolazi autom user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 759
17.8.2010 18:42:02   
idacha
e, bem mu misa, nista od plana :) :)
hajde, nadam se da ce uskoro imati vise posla u Tz... ali, OBAVEZNO da iskoristis priliku i dodjes sa Erolom...

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 760
17.8.2010 18:51:42   
samedi
Melly imas PP
Zenice drage,sutra mi je jako vazan dan i molim vas da mi pozelite srecu i da me spomenete u svojim dovama i molitvama! Kad se sve zavrsi reci cu vam o cemu se radi! Ljubim vas sve!

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 761
17.8.2010 19:40:01   
melly__

IZVORNA PORUKA: samedi

Melly imas PP
Zenice drage,sutra mi je jako vazan dan i molim vas da mi pozelite srecu i da me spomenete u svojim dovama i molitvama! Kad se sve zavrsi reci cu vam o cemu se radi! Ljubim vas sve!

Nemamuser posted image user posted image
Sretno sutra od user posted image

17.06.

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 762
17.8.2010 20:44:43   
Anoniman
hej drage moje...
stvarno vas nisam napustila, nego sve manje i manje vremena imam od ovog malog svrca... evo upravo sada vristi na mene sto ga ne gledam... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... zvanicno me i prvi put ujeo zubicima... aman zaman...

cestitam svima sve sto se cestitati ima,
amela sretan put ako Bog da da se lijepo provedete i zdravi bili...

svima svima svima svima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melly__)
  Neposredna veza do poruke: 763
17.8.2010 22:28:06   
Aiša
Pozdrav svim mamama i njihovim zlatima user posted image . Da se i ja konačno prijavim na ovoj temi.
Porodila sam se 26.06., naš user posted image imao je 3650 g i 53 cm. Prvi mjesec dobio je 1100 g, samo doji, a ja tokom dana uglavnom ne mogu stići  do računara od njega i od posla u kući. Pravo mi nedostajete, naročito kanita, lilix, Dženana, Sulty, leena i ostale na onom trećem tromjesečju. Prvih 15 dana imala sam malih problema sa dojenjem, tzv.dječije bolesti (regade, temperatura i začepljeni kanali), ali je hB to sada iza nas. Ispočetka sam bila, blago rečeno, iscrpljena, jedva sam se držala na nogama od nespavanja, on se budio skoro svaki sat, ali sada je mnogo bolje, tokom noći odspava i 4 sata (to je onaj prvi blok nakon kupanja user posted image ).

Tokom dana još uvijek jede na sat i po, pedijatrica mi je rekla da bebe njegovovg uzrasta jedu na 2 ili 3 sata, ali ne mogu ga uredovati tako. Ima grčeve, ali se nadam da će to sa trečim mjesecom biti iza nas.

Još sam htjela da pitam ove mamice što su se nedavno porodile- kako vi izlazite vani? Mislim na dojenje, on često jede, pa se ne usudim izaći sa njim? Nedostaje mi to user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 764
17.8.2010 23:38:10   
š t a
Jako mi je žao nestižem ni pročitati poruke ni komentarisati.... Mi smo super al nas gosti napadaju sa svih strana pa nemamo vremena. Nadamo se da su mame i bebe dobro . puse za sve

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu Aiša)
Neposredna veza do poruke: 765
18.8.2010 7:54:34   
bebacha
Samedi draga puno srecu danas pa javi sta je u pitanju.

Aisa nasi djecaci su rodeni u par dana.mi set_amo vec odavno a jedemo i presvlacimo guzu svugdjeuser posted image user posted image ja ponesem maramu,pokrijemo se i dojimo u kaficu,parki,ma svugdje.

meni izgleda umor stize,sinoc nisam mogla otic do kreveta koliko sam se lose osjecala.Alenu se odjednom nos zacepio i cjenu noc plakao a inace nikad ne place,slabo je dojio.evo sad cekam da se probudi pa da vidim kakav ce bit,pa ga mozda odvedem i pedijatru al samo se strah antibiotika.bio mi nesto topal i izmjerim temp 37,2 pa me nesto sad strah da ne pocne rast.izgubila sam digitalni toplomjer pa sam ljuta grrrr
juce nije cjeli dan kakio a bas puno prdi.sad me panika hvata jer smo s curicom imali problema s tim.tako da ona i  sad imamo problema s stolicom

< Poruku je uredio bebacha -- 18.8.2010 7:56:34 >

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 766
18.8.2010 8:28:31   
Zoe
Jutrooo radni narodeuser posted image
samedi, sretnoo i da sve bude kako ti želišuser posted image
bebacha, šta nam je s drugom Alenom? Nadam se da će se ta temperatura izgubiti a stolica uredovati, ja svaki dan Bogu zahvaljujem što sa svojom lopužicom nemam nekih većih briga, mada evo primjetila sam da joj se dlanovi i tabani znoje amanuser posted image , morat ću pitati dr. za to kad odemo na vakcinu.. Za začepljen nosić je dobar onaj Nisita sprej, 1x dnevno, i ja onda štapićem za uši izvadim balice, kod nje je svako jutro tako, mada Nisitu neupotrebljavam dok ne vidim  da ona baš "rokće"-moram se tako izraziti jer mi najviše na to liči...od začepljenog nosića, i da..uvijek možeš napraviti sebi kapi od šljeza, i to svaka 2h koristiti po kap-dvije...
Aiša, dobro nam došla, u vezi uredovanja bebinog dojenja- ja ti odmah kažem odustani, samo ćeš se pogubiti,dadni bebaću kad on traži- znači na njegov zahtjev i to je touser posted image
tajcika, pa zar je već vrijeme za dohranu, al i brzo leti user posted image , nek nam je drug dobrouser posted image
lilix, vala ti mene nasmija sa svoje dvoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , eh da imam još jedno, fakat ne znam u šta bih udarala, moja se tako prolopovila, samo nosaj, pričaj, sve drugo stoji zbog nje, a od MM i nema neke fajde kad dođe kući, to je obično oko 6-7 i mortus je, tako da sam ja ured user posted image user posted image user posted image , samo me sekunde dijele od migreneuser posted image
Ostale mame i bebiceuser posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 767
18.8.2010 8:31:57   
bebacha
On bas rokce al samo mu je nos zacepljen.dali ja njemu smijem Nisita sprej,njemu ce za 7 dana puna dva mjesca.

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 768
18.8.2010 8:37:00   
Zoe
Možeš slobodno,ali samo 1x dnevno i 1 potisak ( 15 dana najviše), nama naša pedijatrica dala...

Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 769
18.8.2010 8:41:04   
bebacha
e hvala ti.evo sad cu nazvat muza da mi donese,jel moze bez recepta.kakvi su ti nalazi sto si vadila.izgleda da cu morat i ja,jedva stojim na nogama

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 770
18.8.2010 8:44:05   
Zoe
Može bez recepta, ma malo kontrolirala svoju KS, ali sve okuser posted image  a ja se i dalje osjećam iscrpljeno, čak mi je KS bolja od one prije porodauser posted image , ma dr. veli samo puno tečnosti i dobro jesti, jer se iscrpim dojenjem...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 771
18.8.2010 8:52:00   
kanita25
joooj ja se napisala i sve nestauser posted image user posted image

bebacha pa sta nam je malenom drugu,jesil mu stavljala kapi u nosic i sa aspiratorom izvukla slinice ako imaju...joooj meni odma zao cim vidim da ne moze da jede i dise , ja odma nesto cackam po nosicuuser posted image user posted image
sunce moje malo su ti super kapi a smijes ih koristiti od sedmog dana..

melly saljemo glasic user posted image

Aiša user posted image user posted image   user posted image  ja sam isto vec izlazila prije neki dan ali ga nisam vani dojila a da je prigustilo bih svakako...bili smo dva sata koliko otprilike znam da moze biti da ne rucki po danu..

samedi duso sretno i mislimo na tebe...ljubi nam princezu...

lilix jesi li uspjela bar malo odmoriti?
pozzzdrav svima a puuno poljubaca malim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 772
18.8.2010 9:15:44   
ziki
Pozdrav svim mamicama malih bebica, nadam se da su sve dobro i da će one koje su malo prehlađene ubrzo bit dobro. Vezano za sljez, kapi od sljeza su super za male bebe samo se u hladnu vodu potopi sljez i po 2 kapi daju. Ali, ne smiju se dugo koristit 4-5 dana maximalno pa onda pauza jer može da pošteti sluzokožu nosa. 

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 773
18.8.2010 9:25:29   
kanita25
miny vidim te user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 774
18.8.2010 9:33:31   
bebacha
evo sad sam sljez potopila u hladnu vodu a Alen jos spava al je bar jednom jeo

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *