Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nikita, ja te u potpunosti razumijem i podrzavam! Ne trebas ni dolaziti ovamo! Misli na svoju bebicu a aBd, sve ce biti dobro vidjeces... ! Zelim ti najlaksi, najbrzi i sto bezbolniji porod i naravno najglasniju bebaru na svijetu
cao svima koji sa na ovoj temi,ja sam nova na ovom forumu a stara sto se tice spontanih pobacaja,imala sam 2 spontana i jednu biohemijsku trudnocu,sve se to nebi desilo valjda da su me poslali da vadim nalazze odmah poslije prvog nego su me ostavili na milost i nemilost. .tek poslije trece moje neuspjele trudnoce kad sam ja htijele na svoju incjativu da ostanem u bolnici i da neidem iz nje dok mi nenadju uzrok.tad sam promjenila 6 ginekologa i htjela sam samo da mi se poklope njihove price od njih 6 nijedna nije konstutacija bila ista.tad sam se odlucila za jednu doktoricu i ona mi je rekla da izvadim nalaze klamidiju.torch,kariotip,mikoplazmu,patoloski je ispitan plod svaki put kad sam pobacila i uredan je nalaz.spermogram je mm izvadio i sve je u radu hvala bogu.kad mi je rekla da izvadim hormone stitne zlijezde e tad nastaju problemi tsh visok sad je trenutno 26.5 a bio je u 8 mjesecu 9 pa u 10 mjesecu o.420 e sad je skocio na 26.5 i povisena antitjela.znaci uzrok je stitna zlijezda sad pijem letroks 100mg i pokusavam dal zaboraviti al to se nezaboravlja nikad,pokusavam oprostiti doktorima sto mi nisu poslije prvog rekli da vadim nalaze ali nisu.ja idem dalje trudnoca jos se nesmije desiti zbog visokog tsh a zivim za taj dan jer sam od doktora i umorna i raocarana,al nada nikad ne umire
Žao mi je zbog svega što si prošla sa dr, užas, vjerujem da imaju dobar razlog što te nisu odmah poslali da vadiš nalaze, ljubim te, dobro nam došla i nadam se da će uskoro sve biti uredu
cao svima koji sa na ovoj temi,ja sam nova na ovom forumu a stara sto se tice spontanih pobacaja,imala sam 2 spontana i jednu biohemijsku trudnocu,sve se to nebi desilo valjda da su me poslali da vadim nalazze odmah poslije prvog nego su me ostavili na milost i nemilost. .tek poslije trece moje neuspjele trudnoce kad sam ja htijele na svoju incjativu da ostanem u bolnici i da neidem iz nje dok mi nenadju uzrok.tad sam promjenila 6 ginekologa i htjela sam samo da mi se poklope njihove price od njih 6 nijedna nije konstutacija bila ista.tad sam se odlucila za jednu doktoricu i ona mi je rekla da izvadim nalaze klamidiju.torch,kariotip,mikoplazmu,patoloski je ispitan plod svaki put kad sam pobacila i uredan je nalaz.spermogram je mm izvadio i sve je u radu hvala bogu.kad mi je rekla da izvadim hormone stitne zlijezde e tad nastaju problemi tsh visok sad je trenutno 26.5 a bio je u 8 mjesecu 9 pa u 10 mjesecu o.420 e sad je skocio na 26.5 i povisena antitjela.znaci uzrok je stitna zlijezda sad pijem letroks 100mg i pokusavam dal zaboraviti al to se nezaboravlja nikad,pokusavam oprostiti doktorima sto mi nisu poslije prvog rekli da vadim nalaze ali nisu.ja idem dalje trudnoca jos se nesmije desiti zbog visokog tsh a zivim za taj dan jer sam od doktora i umorna i raocarana,al nada nikad ne umire
Draga, želim ti da što prije "ozdraviš" i što prije dobiješ svoju !
caja...evo i ja sam druga koja ima 2 neuspjele trudnoce za sobom i mnostvo zdravstvenih problema te moram pauzirati malo duze
imala sam missed ab u 11 sedmici pa poslije toga povadila chlamidiju(negativna) torch(isto ok) mikoplasmu(zeznuli mi na dipu bocicu pa nisam) i papa test(za vrijeme trudnoce ok) i nista,...sacekam uredno 6mj i prije 3mj pokusam ponovo kad VANMATERICNA Rezultat operacija odstranjen desni jajovod
al prije operacije su mi vidjeli malu (ne vodenu) cistu na lijevom jajniku i umjesto da je dr ukloni prilikom operacije on je ostavio i sad je ista narasla 3,7cm i boli me i sekiram se ne znam sta ce biti i jos je na lijevom jajniku....
doktorica mi je zabranila sad trudnocu dok uzrok ne nadjemo..
a uz to pijem antibiotike protiv upala...imam sigurno i neke baje dole samo dok dijagnosticiraju
a medicina je moja caja nagadjanje (to mi je rekla moja prijateljica koja je studirala)...ja sam sada se bazirala vise na alternativnu medicinu
uzimam preparate za jacanje imuniteta plus jake antiseptike(prirodne) i preparate na bazi curekota i b luk koji cak usporavaju celije raka a kamoli ostalo... i ubrzo cu raditi hidzamu da bude bolja prokrvljenost i cisca krv i magnetna polja u tijelu da prorade
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.
Radila sam kiretažu u 9 tj. trudnoće.Taj sam put zatrudnila nakon 2 mjeseca pokušaja a sad ni nakon skoro dvije godine nikako da se bebica zakači. Zanima me ima li još ovakvih slučajeva i može li kiretaža biti uzrok neplodnosti?
ne bi trebalo da je kiretaza uzrok neplodnosti, ipak je ovo 21. vijek, strucno osoblje, sterilni uvjeti, a i pretpostavljam da si radila one silne briseve i nalaze nakon kiretaze.... Mozda hormoni, neke nepravilnosti u gradji materice, psiha ili muz
Ja sam isto zatrudnila treci mjesec pokusaja, pa evo sad vec opet gazim treci a nesto ne vjerujem da sam ubola
Anice1, žao mi je što ti se to dešava. Znam kroz šta prolaziš. Nažalost, ne znam ti odgovoriti; meni su radili na Koševu. Jedino što ti mogu poručiti je: drži se - tako je kako je i jednostavno ne možeš učiniti ništa kako bi išta promijenila.
nidje veze to s nalazima za opstu...privatno ih ne traze...samo donesi kesh
ako mozes odvojiti 400 KM idi u bosanes i plati opstu anesteziju, tamo radi doktor s koseva...ako ne, zelim ti da ti prodje sa sto je manjom mogucom traumom mada je to tesko...stalno ces razmisljati o toj bebici kojoj nije bilo sudjeno da se rodi...ja se ako nista ne sjecam kiretaze jer sam je prespavala
< Poruku je uredio rose -- 13.8.2010 22:42:37 >
Znam kako se osjecas ja sam to isto prosla nekoliko puta Ako ikako mozes da izbjegnes kosevo jer njihove inekcije se nista ja sam prosli put sve osjetila iako su mi dali inekciju Ako hoces javi mi se na PP da ti dam broj telefona od privatne ordinacije oni to urade za 200 km ali nista ne osjetis