|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odlazak na more!?
11.8.2010 22:07:48   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Dida79

Uh jeste se raspisale,dok sve iscita oci mi ispadoseuser posted image
E sad odgovor da li bi mm pustila na more ili on mene da idemo pojedinacno bez djece,jedno veliko NE
Zasto se igrati vatrom bez razloga...svi znamo kako miris mora i tople ljetne veceri pomute razum i jos koja casica vina i eto ti belajauser posted image
Mi se za 12 godina braka ni jednom nismo razdvojili na racunajuci u tome moj boravak u bolnici i veoma smo sretni ovako...mami odem dok je on na poslu i zajedno provedemo cijeli dan tako da mi je to sasvim dovoljno i uvijek jedva cekam da se vratim svojoj kucici da zajedno popijemo kaficu sa MM

Evo jos jedne staromodneuser posted image user posted image user posted image

jos jedne koja bas, bas voli i koja je voljena user posted image  a to se vidi iz vasih fotki s mora... nista ljepse nego biti staromodan, zar ne ? user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 226
11.8.2010 22:09:15   
teacher75
1.put u zivotu i ja ispadoh staromodna, al neka user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 227
11.8.2010 22:14:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

1.put u zivotu i ja ispadoh staromodna, al neka user posted image user posted image user posted image

i ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sad je hit biti staromodanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
baj d vej (moj sutra ode nekim poslom u makarsku) na vas cjeli danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
teacher valja li mi recenicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 228
11.8.2010 22:16:08   
teacher75
IZVORNA PORUKA: noa

i ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sad je hit biti staromodanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
baj d vej (moj sutra ode nekim poslom u makarsku) na vas cjeli danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
teacher valja li mi recenicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne valja! cijeli dan user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 229
11.8.2010 22:16:19   
veeseelaa
to kod vas nije staromodnost u pitanju već prpa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
same ste rekle "zašto se igrati vatrom..." user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 230
11.8.2010 22:19:38   
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

to kod vas nije staromodnost u pitanju već prpa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
same ste rekle "zašto se igrati vatrom..." user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ja se samo salila, nije vatra nego posesivnost- ne dam svom covjeku nigdje bez meneuser posted image user posted image user posted image a ima tu i ljubomore, al ne na druge zene nego na njega- gdje ce on uzivati na moru a ja ovdje da se dosadjujem i topim!!!

< Poruku je uredio teacher75 -- 11.8.2010 22:21:46 >

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 231
11.8.2010 22:23:03   
Anoniman
Ja cu sad kao Hanica danas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako me naljutio moze vala i na Zrce a moze i u user posted image

Neposredna veza do poruke: 232
11.8.2010 22:24:04   
Anoniman

ovo je Dida reklauser posted image

Neposredna veza do poruke: 233
11.8.2010 22:24:46   
Hanady RR

Ja cu sad kao Hanica danas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako me naljutio moze vala i na Zrce a moze i u user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kraljice

vidiš ti sudbine ti pričaš danas neće on bez tebe a on sutra za makarsku ode...hm...cccccc
user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 234
11.8.2010 22:26:37   
Visnja RR
pa u ribolov user posted image

03.04.`08

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 235
11.8.2010 22:26:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kraljice

vidiš ti sudbine ti pričaš danas neće on bez tebe a on sutra za makarsku ode...hm...cccccc

ma nije druze zbog Makarske nego zableso u TV i ispalo mu djeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljuta sam pravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 236
11.8.2010 22:30:31   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

kraljice

ma nije druze zbog Makarske nego zableso u TV i ispalo mu djeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljuta sam pravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e to je zaista za ljutnjuuser posted image user posted image user posted image
baš danas kontam evo još jednog ko mog M...njemu je hanadi iz ljulje ispala jer je on zamisli pričao sa komšijom...nije u stanju te dvije stvari kvalitetno odradit u isto vijrme...

al zato ima utješna...neće mu se više desit sigurno...nije ni mom evo i drugo dijete u ljulji se igra a ne ispada iz nje.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 237
11.8.2010 22:34:12   
Anoniman
Visnja nece on na pecanje on je upecao najbolje sto je mogaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna veza do poruke: 238
11.8.2010 22:37:38   
Ilhana RR
To je se desilo i ovom mom kad je Lamija bila 7 mjeseci...

Bila moja jaranica na emisiji Ispuni mi zelju, a ja uspavljivala Lamiju na bracnom i on kaze da ja odem da vidim a on ce da je uspavljiva i kako sma ja rekla "ja ovu zenu neznam" bio prosao insert taj sa jaranicom mi on ti je posao da pokaze i Lamija za njim u krevetu hop i na glavu... udari u vilicu i odma tri zuba koja se jos nisu vidila izadju... izsiktala je krvi pravo... al od tada vise se nikad to nije desilo ;)

AL da se vratim temi...

Ja nevidim svrhu zasto nebi otisli na more svi skupa, znaci ti jarani i od jarana zene umjesto da se djeli... meni je to bezveze... dovoljno je sto smo razdvojeni tokom posla kao sto dida kaze...

Ja vam kazem, prosljeg ljeta smo eto radi njegovi onako uradili al i sama njegova mama je rekla "bolje da vi meni dodjete skupa i budete sretni pa makar i bili 2 sedmice umjesto da se razdvajate" i upravu je zena...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 239
11.8.2010 22:43:00   
Dida79

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Dida79

Uh jeste se raspisale,dok sve iscita oci mi ispadoseuser posted image
E sad odgovor da li bi mm pustila na more ili on mene da idemo pojedinacno bez djece,jedno veliko NE
Zasto se igrati vatrom bez razloga...svi znamo kako miris mora i tople ljetne veceri pomute razum i jos koja casica vina i eto ti belajauser posted image
Mi se za 12 godina braka ni jednom nismo razdvojili na racunajuci u tome moj boravak u bolnici i veoma smo sretni ovako...mami odem dok je on na poslu i zajedno provedemo cijeli dan tako da mi je to sasvim dovoljno i uvijek jedva cekam da se vratim svojoj kucici da zajedno popijemo kaficu sa MM

Evo jos jedne staromodneuser posted image user posted image user posted image

jos jedne koja bas, bas voli i koja je voljena user posted image  a to se vidi iz vasih fotki s mora... nista ljepse nego biti staromodan, zar ne ? user posted image

Da volim i voljena sam hb...najsretniji smo kad dan provedemo sa nasom djecom a noc je samo nasa a specijal su noci provedene na moru user posted image
Uhvatila me nostalgija user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 240
11.8.2010 22:49:26   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Ja nevidim svrhu zasto nebi otisli na more svi skupa, znaci ti jarani i od jarana zene umjesto da se djeli... meni je to bezveze... dovoljno je sto smo razdvojeni tokom posla kao sto dida kaze...

pa nije meni fol da odem sa bilo kojojm ženom ...već sa svojom jaranicom....
svašta majkemi...od 6 najboljih drugara muževih ono kao ekipa iz snova iz momačkih dana ja sa samo jednom  ženom njihovom jutranju kafu zamisliti mogu...da idem na odmor i da me nervira neka tamo žena muževog jarana...ne pada mi na pamet...
i sve to samo da bi ja i on i taj vikend proveli zajedno...
neka hvala nek ide on i jarani i sve žene jaran ja ću kući da ostanemmuser posted image

a sad mi ovo dalo ideju da pitam icemana....
dali bi on išao na more sa svojom ženom/djevojkom i njenim jaranicama koje povedu svoje muževe/dečke....

ja znam moj muž nebi....nema šanse.user posted image

ja i moja senaida i alma jesmo najbolje druge...al su nam frajevi razlika ko nebo i zemlja.user posted image da nam se isti sviđaju nebi više duge bile nekad bi se garant za istog zaljepileuser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 241
11.8.2010 22:50:10   
veeseelaa

ma ja se samo salila, nije vatra nego posesivnost- ne dam svom covjeku nigdje bez meneuser posted image user posted image user posted image a ima tu i ljubomore, al ne na druge zene nego na njega- gdje ce on uzivati na moru a ja ovdje da se dosadjujem i topim!!!

ko prizna pola mu se praštauser posted image
Ma djevojke bitno je da smo mi sretne i voljene i da nas muževi ne varuckaju a sad svak ima svoj način kako očuvati vjernost u braku user posted image
jooooj pao mi je jedan fazon kako 100% znati da li vas je muž varao hahahhahah e to treba primjeniti hej kuku, jako je bezobrazno user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 242
11.8.2010 22:52:32   
Hanady RR

ko prizna pola mu se praštauser posted image
Ma djevojke bitno je da smo mi sretne i voljene i da nas muževi ne varuckaju a sad svak ima svoj način kako očuvati vjernost u braku user posted image
jooooj pao mi je jedan fazon kako 100% znati da li vas je muž varao hahahhahah e to treba primjeniti hej kuku, jako je bezobrazno user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
daj na PP da imam taj test za svaku slučaj....evo ga priča kako će nakon bajrama na plannarenje sa jaranimauser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 243
11.8.2010 22:53:30   
veeseelaa
hahahhaha joooj Hanady evo šaljem! unaprijed se ispričavam al jako je bezobrazno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 244
11.8.2010 22:54:43   
Visnja RR
u usiiii smo se pretvorile ...ooops oci user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 245
11.8.2010 22:57:23   
veeseelaa

a smijem li ovdje napisatiuser posted image hahahhaha

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 246
11.8.2010 22:59:39   
Ilhana RR

a smijem li ovdje napisatiuser posted image hahahhaha

Haj napisi ako nebude prikladno za forum bisnja ce to ukloniti...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 247
11.8.2010 23:00:14   
Skvo RR
Sta vam je vise?user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 248
11.8.2010 23:01:13   
Visnja RR
bice na forumu 5 minuta user posted image  (onda cu te banovati hahahaha user posted image )

03.04.`08

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 249
11.8.2010 23:04:14   
Dida79
Hajde vesela pisi zeno dok onaj moj nije zaspao da ga testiram user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *